• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 10 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Ο Πάπας Κατάθεσε Στεφάνι στον τάφο του Ατατούρκ που Ευθύνεται για την Γενοκτονία Εκατομμυρίων Χριστιανών

6 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Ο Πάπας Κατάθεσε Στεφάνι στον τάφο του Ατατούρκ που Ευθύνεται για την Γενοκτονία Εκατομμυρίων Χριστιανών
6
SHARES
296
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Υπό την ηγεσία του Κεμάλ Ατατούρκ, του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, οι στρατιωτικές δυνάμεις του διέπραξαν εκτεταμένες σφαγές και διώξεις Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων Χριστιανικών μειονοτήτων.

Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ απέτισε φόρο τιμής στον τάφο του Ατατούρκ στο Ανίτκαμπιρ της Άγκυρας στις 27 Νοεμβρίου 2025, παρά τις τεράστιες ευθύνες του Τούρκου ηγέτη για τις γενοκτονίες αυτών κατά Χριστιανικών μειονοτήτων, αναφέρει το LifeSiteNews.

Στις 27 Νοεμβρίου 2025, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ – ο οποίος έφτασε στην πρώτη του Αποστολική επίσκεψη στην Τουρκία – σταμάτησε στην Άγκυρα στο Ανίτκαμπιρ, το μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, όπου κατέθεσε στεφάνι και υπέγραψε το Βιβλίο της Τιμής. Η επίσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με ένα πρωτόκολλο που έχει παγιωθεί εδώ και δεκαετίες για διπλωματικούς λόγους, προηγήθηκε της επίσημης συνάντησης με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον δεδηλωμένο στόχο της προώθησης της περιφερειακής σταθερότητας και του διαλόγου μεταξύ των λαών σε μια εποχή που σημαδεύεται από διεθνείς εντάσεις και εσωτερικές κρίσεις της Τουρκίας.

«Είθε η Τουρκία να αποτελέσει πηγή σταθερότητας και να φέρει τους λαούς πιο κοντά, στην υπηρεσία μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης», διακήρυξε ο Πάπας Λέων ΙΔ΄, μιλώντας ενώπιον μιας μεγάλης υδρόγειου σφαίρας στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου.

Ο Ατατούρκ παραμένει μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Μερικές φορές αποκαλείται «Πατέρας του Τουρκικού Έθνους» για την ηγεσία του στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας και την έναρξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκσυγχρονισμού. Οι ιστορικοί επισημαίνουν ανησυχητικές πτυχές της πολιτικής του κληρονομιάς. Για παράδειγμα, υπό τη διοίκηση του Ατατούρκ, τα στρατεύματά του δολοφόνησαν και καταδίωξαν συστηματικά  χιλιάδες Έλληνες, Αρμένιους και άλλους Χριστιανούς στην Τουρκία, εκτέλεσαν Χριστιανούς κληρικούς και κατέστρεψαν χριστιανικά μνημεία & εκκλησιές στην περιοχή, όπου ζούσαν αρχαίες χριστιανικές κοινότητες.

Σήμερα, αυτά τα γεγονότα αποσιωπούνται δεν αναφέρονται ούτε η Γενοκτονία των Ελλήνων ούτε Γενοκτονία των Αρμενίων που διαπράχθηκε από την κυβέρνηση των Νεότουρκων μεταξύ 1915 και 1923, υπό την ηγεσία του Κεμάλ.

Η απόδοση φόρου τιμής στον Ατατούρκ – τον ​​ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923 – έχει γίνει μια συνηθισμένη διπλωματική πρακτική κατά τις παπικές επισκέψεις στην Τουρκία από την εποχή του Ιωάννη Παύλου Β΄. Αυτό δεν ίσχυε πάντα. Όταν ο Παύλος ΣΤ΄ επισκέφθηκε τη χώρα το 1967, απέφυγε το Ανίτκαμπιρ.

Το σημείο καμπής ήρθε με τον Ιωάννη Παύλο Β΄ το 1979, ακολουθούμενο από τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ το 2006 και τον Φραγκίσκο το 2014. Αυτό καθιέρωσε στο διεθνές πρωτόκολλο μια χειρονομία που αναγνώριζε τον ιδρυτή του τουρκικού κοσμικού κράτους, αλλά ταυτόχρονα απέφευγε τις πολιτικές ερμηνείες που τον περιέβαλλαν.

Ορισμένοι ιστορικοί μελετητές έχουν επισημάνει επίσης ότι το κίνημα των Νεότουρκων, στο οποίο συμμετείχε ο Ατατούρκ και το οποίο διέπραξε τη Γενοκτονία των Αρμενίων & και αργότερα των Ελλήνων, αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από κρυπτο-Εβραίους Ντονμέ ή Ντονμέχ ή Σαββατιανούς, δηλαδή εξισλαμισμένους Εβραίους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει δώσει αφορμή για διάφορες κριτικές ερμηνείες της διαδικασίας οικοδόμησης Τουρκικούς έθνους εδώ και δεκαετίες.

Η άφιξη του Πάπα ήρθε σε μια εποχή που η Άγκυρα προσπαθεί εδώ και χρόνια να καθορίσει τον δικό της γεωπολιτικό ρόλο και να τοποθετηθεί ως αποτελεσματικός μεσολαβητής μεταξύ του ευρωαμερικανικού μπλοκ και του ρωσο-κινεζικού μπλοκ. Επιπλέον, η Τουρκία προσπαθεί να γίνει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον σουνιτικό ισλαμικό κόσμο, σε σχέση με τη Σαουδική Αραβία, την οποία ορισμένα τμήματα του μουσουλμανικού κοινού θεωρούν πολύ κοντά στις ΗΠΑ.

***

Ο Ατατούρκ ήταν Ντονμέ. Ένας κρυφο-Εβραίος που οι πρόγονοι του εξισλαμίστηκαν. Κατάγονταν από τη Θεσσαλονίκη, που εκείνη την εποχή είχε την πιο μεγάλη εβραϊκή κοινότητα της Ευρώπη μέχρι την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Υπήρχε κάποτε ένας ιστότοπος, ο οποίος δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει, ο Atajew dot com, που όλα αυτά τα κατέδειξε εκτενώς. Εκτός όλων των άλλων ο Κεμαλ Ατατούρκ ήταν και μασόνος, όπως οι περισσότεροι Νεότουρκοι. 

Mustafa Kemal Ataturk was jew pic.twitter.com/ui7xsISBCW

— sLOVen (@occultni) August 15, 2025


Επομένως, και πολλοί άλλοι έβαλαν το χεράκι τους στην αποτρόπαια Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων χριστιανών εκτός από τους Μασόνους Νεότουρκους. 

Attaturk was a short man from Salonicia. He joined free mason led by jews. He was put into power by Donmeh and powerful jews. Most Turks that fought for the country, which led to victories were faithful Muslims, later deceived by this short man pic.twitter.com/6uTXMs3ZSb

— Mr Zronnn (@Deadlyk52946158) March 24, 2025


Ο Ατατούρκ κάποτε παραδέχτηκε ότι η «μυστική» προσευχή του ήταν μια εβραϊκή προσευχή, όπως οι κρυπτο-χριστιανοί μουσουλμάνοι λένε μυστικά επί γενεές χριστιανικές προσευχές:

I am Greek 🇬🇷 not Jew ! Not like the crypto Jew Ataturk !https://t.co/UgSaFVG9r6

— Stephanos Larnakos (@stephanlarnakos) July 6, 2025

An Israeli journalist, Hillel Halkin wrote an article in New York’s Forward, a Jewish newspaper, entitled “When Kemal Ataturk Recited Shema Yisrael: ‘It’s My Secret Prayer, Too,’ He Confessed,” pic.twitter.com/OcCjIUOL2Q

— Outré-Animalia (@OutreAnimalia) November 18, 2025


dissident.one

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο
Slider

Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

by admin
1 ώρα ago
Agenda 2030. Καθ΄υπόδειξη του deep state η καθιέρωση του WOKE όρου Γυναικοκτονία στον Ποινικό Κώδικα που ζητά ο κ. Τσίπρας.
Slider

Agenda 2030. Καθ΄υπόδειξη του deep state η καθιέρωση του WOKE όρου Γυναικοκτονία στον Ποινικό Κώδικα που ζητά ο κ. Τσίπρας.

by admin
3 ώρες ago
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!
Slider

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

by admin
4 ώρες ago
Η Ρωσία ανέπτυξε νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου και το δίνει δωρεάν σε όλο τον κόσμο!
Slider

Η Ρωσία ανέπτυξε νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου και το δίνει δωρεάν σε όλο τον κόσμο!

by admin
4 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Έρευνα-σοκ από Ν.Κορέα: «Τα Εμβόλια mRNA κατά του Κορωνοϊού “Εκτόξευσαν” τις Εμφανίσεις Καρκίνων»!

Έρευνα-σοκ από Ν.Κορέα: «Τα Εμβόλια mRNA κατά του Κορωνοϊού “Εκτόξευσαν” τις Εμφανίσεις Καρκίνων»!

20 ώρες ago
Το σκάνδαλο της ελευθερίας, Αγία Μαρία Σκομπτσόβα

Το σκάνδαλο της ελευθερίας, Αγία Μαρία Σκομπτσόβα

5 ημέρες ago
Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

1 ώρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Αντί για ανέκδοτο: Μουσουλμάνα επιβάτης ζητά από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική. Και η επική απάντηση του οδηγού…

    Αντί για ανέκδοτο: Μουσουλμάνα επιβάτης ζητά από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική. Και η επική απάντηση του οδηγού…

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Οι παρατάσεις τελείωσαν – Μόνο μικρές χαρίζονται για μετάνοια. Το μήνυμα του Δημητρίου για την κάθαρση που έρχεται

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (9/6/2026)

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΣΟΚ! Κορίτσια 11 ετών σε κλουβιά για σκύλους… Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις πακιστανικές συμμορίες παιδεραστών στην Αγγλία!

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr