• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Εθνικά “εγκλήματα” στο Ευρωκοινοβούλιο…

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 Θεωρώ ότι έκανε μεγάλη αίσθηση, αν κρίνω από τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τα τηλέφωνα που δέχτηκα, η Κυριακάτική αναφορά μου σε δημοσίευμα που άντλησα από το ειδησεογραφικό διαδικτυακό πόρταλ http://www.elliniko-fenomeno.gr/ και οι κρίσεις που έκανα, για την θέση που έλαβαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές σε ψήφισμα στην Ευρωβουλή που προώθησε η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) με τίτλο: “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, με σκοπό τον χαρακτηρισμό των “Γκρίζων Λύκων” ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα!

Και εδώ συνέβη το απίστευτο κι όμως αληθινό! Για μία ακόμα φορά, οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, (εκτός των Γ. Λαγού, Α. Κωνσταντίνου και Ε. Φράγκου) προτίμησαν να “καλύψουν” τους “Γκρίζους Λύκους”, τους ιμάμηδες και τους παράνομους μετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.

Οι κομματικές γραμμές δεν επέτρεψαν να προστεθούν οι “Γκρίζοι Λύκοι” στον κατάλογο των ομάδων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες και υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα.

​Όταν την ίδια στιγμή συντεταγμένα οι Ευρωβουλευτές του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ καταψήφιζαν το ψήφισμα για τους “Γκρίζους Λύκους”, η Καγκελάριος συζητούσε σε τηλεδιάσκεψη με τον Ερντογάν τη “νέα εποχή” στις σχέσεις μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας.

​Ωστόσο, τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες της Γερμανίας, είναι λίγο πολύ γνωστά. Συμπορεύεται με τους “γκρίζους λύκους”, όταν στη Γαλλία, οι “γκρίζοι λύκοι” έχουν τεθεί εκτός νόμου!

Αυτό που είναι δύσκολο όμως να κατανοήσουμε, είναι η στάση Ελλήνων Βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, που “κάλυψαν” τους “Γκρίζους Λύκους”, τους ιμάμηδες, τους ισλαμιστές και τους παράνομους μετανάστες! Καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες! Αυτοί είναι οι πολιτικοί που ο Έλληνας ψηφοφόρος τιμά σε κάθε ευκαιρία με την ψήφο του;

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δημοσιεύσω το ηλεκτρονικό μήνυμα ενός φίλου της στήλης μου, ατόμου που είναι γνωστός στην ελληνική κοινωνία και πολιτικοποιημένο άτομο, κι ο οποίος μου έγραψε, θυμίζοντάς μου:

«Έχεις δίκαιο να αγανακτείς με την στάση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών σχετικά με το θέμα που αναφερόταν  στους “Γκρίζους Λύκους”!

Όπως πολύ σωστά επισημαίνεις, υπάκουσαν στην εντολή που τους έδωσαν τα κόμματά τους να καταψηφίσουν το ψήφισμα της Ομάδας ID, έστω και αν το ψήφισμα ήταν θετικό για την Ελλάδα.

Αλλά ακόμη χειρότερη στάση είχαν τηρήσει και στην τελευταία Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το 2019 (14 Απριλίου εάν θυμάμαι καλά), όταν, αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση που έφερε προς ψήφιση ο Νότης Μαριάς (που ανήκε στην Ομάδα των Συντηρητικών) και αφορούσε την αναγνώριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Γενοκτονίας των Ποντίων! Είχαν και τότε λάβει σχετική εντολή από τα κόμματά τους. Τότε ήταν ακόμη χειρότερη η στάση τους, διότι την πρόταση δεν είχε κάνει κάποιος ξένος, αλλά ένας Έλληνας! Γιά την ιστορία σε ενημερώνω, πως επί συνόλου 27 Ελλήνων Ευρωβουλευτών (21 Ελλαδίτες, 6 Κύπριοι) ψήφισαν υπέρ μόνον 7 ( Μαριάς, Συναδινός, Φουντούλης, Επιτήδειος, Χουντής, Παπαδάκης, Θεοχάρους)! Η ειρωνεία της τύχης, είναι πως όσοι από τους τότε Ευρωβουλευτές καταψήφισαν την πρόταση και ήταν και πάλι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές του 2019, εξελέγησαν άπαντες και άπασαι. Αυτό δυστυχώς είναι το επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων!»!

Έτσι συνάγω δυο συμπεράσματα:

Πρώτον, την κακή συνήθεια (το τοποθετώ όσο πιο κομψά γίνεται) των Ευρωβουλευτών να υπακούν στην σκοπιμότητα και τις εντολές των κομμάτων τους, αλλά και  των Πολιτικών Ομάδων του Κοινοβουλίου στις οποίες μετέχουν τα κόμματά τους, ώστε να μην υποστηρίζονται τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα!

Δεύτερον, ο ελληνικός λαός δεν ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έστω και αν αυτά που συμβαίνουν εκεί, είναι πολύ σημαντικά και επηρεάζουν την πορεία των εθνικών μας θεμάτων, αλλά και την καθημερινότητά μας! Αυτό συμβαίνει γιατί ο λαός μας δεν επιλέγει στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που έχουν τα προσόντα και την θέληση να στηρίξουν τις εθνικές υποθέσεις μας!

Ας μου επιτραπεί όμως και μια τρίτη επισήμανση:

Ακεραία η ευθύνη για την μη ενημέρωση του λαού μας για όσα συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι η απόκρυψη των σημαντικών αυτών ειδήσεων από τα Συστημικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας! Τα οποία δυστυχώς παρακολουθεί μεγάλο μέρος του λαού μας! Που όχι μόνο δεν τον ενημερώνουν, αλλά και τον παραπληροφορούν, προβάλλοντας ασήμαντα θέματα καθημερινότητας!!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πάμε πόλεμο; έχει μια ΔΙΕΞΟΔΟ και ένα ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ στο αδιέξοδο του Ορμούζ.
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πάμε πόλεμο; έχει μια ΔΙΕΞΟΔΟ και ένα ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ στο αδιέξοδο του Ορμούζ.

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)

by admin
21 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων

by admin
22 ώρες ago
Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Εμβόλιο Moderna: Στους 13 οι νεκροί μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου από τους εθελοντές των δοκιμών

Εμβόλιο Moderna: Στους 13 οι νεκροί μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου από τους εθελοντές των δοκιμών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ “COMIRNATY” ΤΗΣ PFIZER! Κατάλογος και βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ "COMIRNATY" ΤΗΣ PFIZER! Κατάλογος και βίντεο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr