• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ “ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ”.

1 έτος ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ας κάνουμε μια αναδρομή (flash back) στα όσα έγραφα στις 19 Νοεμβρίου 2022:

«…Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ήταν καθόλου ήρεμο για το Μέγαρο του Μαξίμου και τον ένοικό του Κυριάκο Μητσοτάκη! Η ταραχή του Πρωθυπουργού συντελείται από τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια. Ο οποίος έγινε “Τούρκος” στην πληροφορία της παρακολούθησής του από το λογισμικό Predator επί ένα χρόνο. Έτσι φημολογήθηκε πως σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών και στην οποία συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του  Νίκου Δένδια, κυρίαρχο θέμα ήταν το ενδεχόμενο παραίτησης του Υπουργού Εξωτερικών!

Βέβαια θεωρούμε πως, αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα από πλευράς Νίκου Δένδια, προκειμένου να λάβει το ηχηρό μήνυμα ο Πρωθυπουργός!

Ο Νίκος Δένδιας ποτέ βεβαίως δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να γίνει μια ημέρα αρχηγός της ΝΔ και ακολούθως Πρωθυπουργός! Αυτή η επιθυμία του ενισχύθηκε από το υψηλό πόστο που κατέχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και λόγω των πολιτικών ισχυρών γνωριμιών που δημιουργήθηκαν μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών!

Αυτή λοιπόν η χρονική στιγμή φρονούμε, πως ήταν η καταλληλότερη για τον Νίκο Δένδια, ώστε να εκδηλώσει την φιλόδοξη στόχευσή του, προς ένα Πρωθυπουργό που βάλλεται πανταχόθεν, από το εσωτερικό και το εξωτερικό! Έναν Πρωθυπουργό, που κατακρημνίζει στα βράχια καθημερινά τα ποσοστά της ΝΔ, που όμως λόγω της παντελούς έλλειψης αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ – κυρίως – εξακολουθεί να είναι η ΝΔ πρώτο κόμμα!

Γι΄ αυτό ο Νίκος Δένδιας θα ήθελε να γίνουν εκλογές, όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να αναλάβει Πρωθυπουργός μιας συμμαχικής Συστημικής κυβέρνησης! Με την σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ βεβαίως – βεβαίως! Όσο για το προεδριλίκι της ΝΔ, αυτό μπορεί προς το παρόν να περιμένει!

Σύμμαχος του Νίκου Δένδια στην πρωθυπουργική του φιλοδοξία, είναι η ήδη έντονη εσωτερική αμφισβήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από μέρους της Κ.Ο. της ΝΔ, αλλά και μπαράζ δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ κατά του Πρωθυπουργού και κυρίως φίλο-Μητσοτακικών Μέσων μέχρι πρότινος!

Ωστόσο, εμείς – εδώ και 1-2 χρόνια πριν μιλούσαμε για τις αρχηγικές τάσεις του Νίκου Δένδια και την διαφαινόμενη φιλοδοξία του! Την οποία αντιλαμβανόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γι΄ αυτόν τον λόγο ήταν “δυο ξένοι στην ίδια πόλη” Μητσοτάκης και Δένδιας…»!

Παρακάτω το σχετικό άρθρο μου:

Δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα Μητσοτάκης – Δένδιας…

Έχρισε διάδοχό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Κωστή Χατζηδάκη…

Μετά από περίπου 2 χρόνια φρονώ πως επαληθεύτηκα!

Γιατί αμέσως μετά την νέα εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές του 2023, το Υπουργείο Εξωτερικών άλλαξε χέρια και παραχωρήθηκε στον έμπιστο του Πρωθυπουργού, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος είναι “μανούλα” στις υποκλίσεις και τις απανταχού υποχωρήσεις!

Επειδή όμως ο Νίκος Δένδιας δεν ήταν δυνατόν να υποβαθμιστεί απολύτως, λόγω του ότι έχει ισχυρές πλάτες στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας, του ανατέθηκε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Όμως ο Νίκος Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ συνέχισε να είναι ενοχλητικός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου, συνεχίζοντας να αυξάνει τη πολιτική επιρροή του στο κόμμα, αλλά και στο εξωτερικό!

Έτσι φάνταζε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην διεκδίκηση της Προεδρίας της ΝΔ, που οσονούπω φτάνει…

Ο Νίκος Δένδιας όμως δεν ήταν επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ελέγχει τη ΝΔ ακόμη και μετά την αποχώρησή του! Γι΄ αυτό είχε ήδη επιλέξει ως διάδοχό του στην Προεδρία της ΝΔ, έναν απολύτως έμπιστό του, έναν πολιτικά δειλό και χαμηλών τόνων, έναν απόλυτα πολιτικά χειραγωγούμενο από τον ίδιο! Έναν πολιτικό που ήδη τον είχε αναγορεύσει σε Αντιπρόεδρο του κόμματος! Τον Κωστή Χατζηδάκη!

Και επειδή από μόνος του δεν μπορούσε να υπερκεράσει τον Νίκο Δένδια στις εσωκομματικές διαδικασίες, χρειαζόταν η πολυμέτωπη παρέμβαση – ενίσχυση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έτσι τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Μητσοτάκη, ώστε να δυναμώσει επικοινωνιακά τον Κωστή Χατζηδάκη, αλλά να στρώσει και το δικό του αυριανό πολιτικό μέλλον!

Το σχέδιό του λοιπόν τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή, μετά μάλιστα και τις συνεχιζόμενες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τη ΝΔ να χάνει ραγδαία ψηφοφόρους! Έχοντας μάλιστα και σοβαρές εσωκομματικές τριβές με συνεχώς αυξανόμενους Βουλευτές του κόμματος να σηκώνουν αντάρτικο!

Έτσι στα μέσα Απριλίου μετακόμισε τον Κωστή Χατζηδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ως αντ΄ αυτού, με την υποχρέωση της επικοινωνίας όλων, μόνο με τον ίδιο και τον Κωστή Χατζηδάκη! Δηλαδή, αρχηγός στη θέση του αρχηγού ο Κωστής Χατζηδάκης! Δηλαδή, επί της ουσίας τον έχρισε ως τον εκλεκτό του για την Προεδρεία της ΝΔ! Και εάν δεν είναι μήνυμα διαδοχής αυτό, τότε τι ακριβώς είναι;

Το ΕΛΙΑΜΕΠ και επίσημα θα χαράσσει την εξωτερική μας πολιτική και την ασφάλεια της Πατρίδας μας… 

Η συνεχιζόμενη όμως πολιτική αναβάθμιση του Κωστή Χατζηδάκη από τον Πρωθυπουργό και η αποκάλυψη των σχεδίων του, έπρεπε να επέλθει με την έτι περαιτέρω υποβάθμιση του Νίκου Δένδια!

Από την στιγμή που ο Νίκος Δένδιας στο ΥΠΕΘΑ χάραζε δική του πολιτική, αλλά και για τις σημαντικές αποστάσεις που είχε λάβει κατά αποφάσεων του Πρωθυπουργού, όπως επί παραδείγματι στο ζήτημα του εγκλήματος των Τεμπών!

Έτσι μόλις προ ολίγων ημερών ο Πρωθυπουργός έθεσε ουσιαστικά σε πολιτική εποπτεία τον Νίκο Δένδια, τον ΥΠΕΘΑ της κυβέρνησης, προχωρώντας στη σύσταση Γενικής Γραμματείας Εθνικής  Ασφάλειας!

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο αλλάζει δραστικά η λειτουργία της κυβέρνησης για θέματα ασφάλειας και κυριαρχίας της Πατρίδας μας, με έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας να μην έχει λόγο για τα εξοπλιστικά προγράμματα!

Το Πρωθυπουργικό μήνυμα λοιπόν το έλαβαν οι πάντες και κυρίως οι υποστηριχτές του Νίκου Δένδια εντός της Κ.Ο. της ΝΔ αλλά και του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος, για “να κάτσουν στ΄ αυγά τους”!

Βέβαια μεγάλη σημασία έχει για το ποιος θα ηγηθεί αυτής της Γραμματείας!

Μα ποιος άλλος από τον Θάνο Ντόκο, σημερινού συμβούλου του Πρωθυπουργού! Τον διατελέσαντα Γενικό Διευθυντή στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ)!

Το ΕΛΙΑΜΕΠ, συμβουλευτικό όργανο εξωτερικής πολιτικής του Πρωθυπουργού, των Θάνου Βερέμη, Μαρίας Δαμανάκη, Παύλου Τσίμα,  Νικηφόρου Διαμαντούρου, Παναγή Βουρλούμη, Γιώργου Δαυίδ (Επίτιμου Προέδρου της Coca Cola) και λοιπών διεθνιστών!

Το ΕΛΙΑΜΕΠ με τους πολιτικούς τρόφιμούς του , την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τόσων άλλων!

Και ίσως δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία τα όσα κατά καιρούς έχω γράψει για την εθνικά επικίνδυνη πολιτική του ΕΛΙΑΜΕΠ, θα σταθώ ωστόσο στα όσα είπε ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στις 6 Φεβρουαρίου 2021 στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα:

«…Το ΕΛΙΑΜΕΠ έχει γεμίσει – αν το δείτε διαχρονικά – από στελέχη της περιόδου Σημίτη. Επειδή είναι πρόσφατη και η επέτειος των Ιμίων, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν και στήριξαν τις Συμφωνίες του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, όπου εκεί για πρώτη φορά “γκριζαρίστηκε” το Αιγαίο με συμφωνία, δυστυχώς, της τότε κυβέρνησης και του τότε πρωθυπουργού, του κ. Σημίτη. Συνεχίζουν το ίδιο μέχρι σήμερα. Αυτοί λοιπόν, εξυπηρετούν μια άλλη πολιτική, εξυπηρετούν κάποια άλλα συμφέροντα, τα οποία δεν μπορούν να λέγονται εθνικά συμφέροντα, πάντως. Ήμουν ανέκαθεν απέναντί τους. Ουδέποτε προσκλήθηκα να παρακολουθήσω ή να μιλήσω σε κάποια εκδήλωσή τους. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά προφανώς γνωρίζουν, ότι θα πω αντίθετα πράγματα, με ότι πιστεύουν. Αν πάντως υπάρχει αρραγές πολιτικό μέτωπο στην εθνική γραμμή που σας ανέφερα παραπάνω, με αφήνει παγερά αδιάφορο το τι λένε…»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδότησε την επόμενη ημέρα…

Ο Πρωθυπουργός όμως Κυριάκος Μητσοτάκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φρόντισε να δώσει τα κλειδιά της ΝΔ στον Κωστή Χατζηδάκη, με ποια μεγαλοπρεπή στόχευσή του! Αλλά ταυτόχρονα έστρωσε και το δικό του ευρωπαϊκό μέλλον!

Στη Βαλένθια της Ισπανίας λοιπόν συνεδρίαζε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) και στο οποίο ανήκει η ΝΔ!

Εκεί με την απόλυτη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κωστής Χατζηδάκης εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος!

Μάλιστα είχε φροντίσει ο Πρωθυπουργός για να έχει επιτυχία το σχέδιό του, να στείλει επιστολές σε όλους τους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, αλλά και σε ηγετικά στελέχη των κυβερνήσεων που αυτοί ανήκουν.

Από το Μέγαρο Μαξίμου βέβαια άναψαν οι τηλεφωνικές γραμμές, προκειμένου το Πρωθυπουργικό εγχείρημα να έχει αίσιο αποτέλεσμα!

Με τούτα και με τα άλλα το εγχείρημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στέφτηκε με επιτυχία, για να καταδειχτεί για άλλη μια φορά πόσο πολιτικά σατανικός είναι!

Ζητούμενο πλέον είναι, αν θα υπάρξει αντίδραση από τον Νίκο Δένδια και ποιο θα είναι το μέγεθός της!

Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Ο Πρωθυπουργός φροντίζει για την εγχώρια συνταξιοδότησή του και την επερχόμενη ανάληψη υψηλών καθηκόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οψόμεθα!!

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
2 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
13 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)

by admin
23 ώρες ago
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…
Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Τοποθετήθηκε το πρώτο POS σε παγκάρι εκκλησίας! – Ετοιμάζουν και την τράπεζα! – Δείτε βίντεο

Τοποθετήθηκε το πρώτο POS σε παγκάρι εκκλησίας! – Ετοιμάζουν και την τράπεζα! – Δείτε βίντεο

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ: ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ: ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr