• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Αποστόλου : Ξεγύμνωσαν 18χρονα…

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
Αποστόλου : Ξεγύμνωσαν 18χρονα…
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Είναι πανθομολογούμενο πλέον, ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας που ανήκουν σε εφοπλιστές, βιομηχάνους και επιχειρηματίες, είναι όργανα της Εξουσίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους κι όχι για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών – ψηφοφόρων!

Ωστόσο, η σημερινή κατρακύλα αυτών των ΜΜΕ δεν έχει τερματισμό! Μετά την επί σειρά ετών τουρκική προπαγάνδα που βομβάρδιζαν τις ελληνικές οικογένειες με τις τουρκικές σαπουνόπερες (σήμερα μια τέτοια παίζεται ακόμη στο STAR), τα κανάλια Alpha TV με το The Bachelor, το Big Brother στο ΣΚΑΙ TV και το GNTM στο STAR TV “εκπαιδεύουν” την ελληνική νεολαία στην ανηθικότητα!

Αλλά αυτή η παρουσίαση που προσβάλλει κάθε νοήμονα άνθρωπο, ξεπέρασε στο STAR TV και στο GNTM κάθε προηγούμενο! Αφού οι διαγωνιζόμενοι υποχρεώθηκαν να κάνουν γυμνή φωτογράφιση, αντιγράφοντας εικόνα που προηγουμένως είχε πάρει ο καθένας στα χέρια του! Μια κατάσταση που ξεφώνισε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας μέσω των social media!

Όπως επί παραδείγματι πολύ εύστοχα έγραψε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρου:

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά, (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης»!

Για να δούμε λοιπόν, το ΕΣΡ που επέβαλε προχθές πρόστιμο 30 χιλιάδες ευρώ στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο κανάλι, για περσινή “εξόχως προσβλητική εκφορά λόγου” για διαλόγους από κριτές και διαγωνιζόμενους, τι θα πράξει για το φετινό ξεγύμνωμα των δεκαοχτάχρονων;

Δεκαοχτάχρονα που θλίβομαι να βλέπω να διεκδικούν το μέλλον τους μέσω της γύμνιας του σώματός τους και προφανώς της γύμνιας του μυαλού τους.

Όταν την ίδια ώρα, άλλα δεκαοχτάχρονα διαβάζουν 24ωρα προκειμένου να γίνουν επιστήμονες και να βγουν στη βιοπάλη δημιουργώντας καλύτερες και αξιοσέβαστες συνθήκες ζωής!

Όταν άλλα 18χρονα υπηρετούν στα σύνορα του Έβρου μας και των ακριτικών νησιών μας την Πατρίδα, έχοντας μπροστά τους τα βρωμερά τουρκικά χνώτα! Σημεία των καιρών θα πείτε!

Η Ελλάδα που σβήνει θα σας πω από την μια μεριά και η Ελλάδα που προσπαθεί να αναπνεύσει στην κακοσμία των καιρών μας και να αναγεννηθεί!!

Άμεσο πάγωμα περιουσιακών στοιχείων του Αζερμπαϊτζάν σε Ελλάδα που χρηματοδοτούν τον πόλεμο κατά Αρμενίων…

Δυο πολύ δυνατές παρεμβάσεις έκανε αυτήν την εβδομάδα το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος και μακάρι να εύρισκε μιμητές στα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Η πρώτη παρέμβαση:

«Το ΑΚΚΕΛ θέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την αντιπολίτευση ενώπιον των ευθυνών τους να προχωρήσουν εμπράκτως σε ενέργειες για διακοπή των πολεμικών επιθέσεων στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ (Αρτσάχ), στερώντας από το Αζέρικο καθεστώς του δικτάτορα Αλίγιεβ τους οικονομικούς πόρους που του επιτρέπουν να κάνει δεύτερη γενοκτονία των Αρμενίων επικεντρωμένη στο Αρτσάχ.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει την Ελλάδα ως μία πηγή εσόδων του κυρίως μέσω του τουρκοαζέρικου αγωγού TAP και της αζέρικης κρατικής εταιρίας υδρογονανθράκων SOCAR, η οποία κάνει μπίζνες σε όλη την Ευρώπη. Και με αυτά τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η τουρκοκίνητη χούντα Αλίγιεβ του Αζερμπαϊζάν σκοτώνει πάλι Αρμένιους. Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει ανεκτό.

ΤΩΡΑ η Ελλάδα και η ΕΕ να παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία του Αζερμπαϊτζάν με πρώτη – πρώτη την SOCAR!!

Να επιβληθούν κυρώσεις κατά του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας για την επίθεση στην Αρμενία…

H δεύτερη παρέμβαση:

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) έστειλε στον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Fabio Massimo Castaldo την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας κατά των Αρμενίων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ (Αρτσάχ):

ΠΡΟΣ: κ. Fabio Massimo Castaldo, Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Εξοχώτατε κ. Αντιπρόεδρε,

Το κόμμα ΑΚΚΕΛ είναι σοκαρισμένο και εξοργισμένο από το δικτατορικό καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν που ξεκίνησε έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον Αρμενίων στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ (Αρτσάχ). Το γεγονός ότι το τουρκικό καθεστώς (το οποίο πραγματοποίησε γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων) υποστηρίζει ενεργά αυτήν την εντελώς παράνομη στρατιωτική πράξη, καθιστά υποχρεωτικό για την ΕΕ να επιβάλει αμέσως κυρώσεις εναντίον του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας, καθώς αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος με τον οποίο αυτές οι βάρβαρες ηγεσίες θα μπορούσαν να εξουδετερωθούν.

Το ΑΚΚΕΛ ζητά την προσωπική σας παρέμβαση και δράση για να το επιτύχετε και να σταματήσετε τον πόλεμο εναντίον αυτής της Αρμενικής

επικράτειας, που οι Αρμένιοι κέρδισαν την ελευθερία της από το Αζέρικο καθεστώς μέσω δημοψηφίσματος και κερδίζοντας έναν αιματηρό πόλεμο μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος ξεκίνησε πάλι από το Αζέρικο καθεστώς!!

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

by admin
20 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)

by admin
22 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

by admin
1 ημέρα ago
Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.
Slider

Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ! ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ! ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

3 ημέρες ago
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον «χαμένο κρίκο» στον οργανισμό μας που επηρεάζει τις πιθανότητες να εμφανίσουμε καρκίνο και άνοια.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον «χαμένο κρίκο» στον οργανισμό μας που επηρεάζει τις πιθανότητες να εμφανίσουμε καρκίνο και άνοια.

2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Η μικρή ήταν 11 χρόνων και η Παναγία της έδειξε τον πόλεμο. Η μικρή την ρώτησε πότε θα γίνει αυτό και η Παναγία της απάντησε …”

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr