• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός ήταν ο 36χρονος Αντώνης που σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά – Είχε πληρώσει το εισιτήριο

3 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
Αυτός ήταν ο 36χρονος Αντώνης που σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά – Είχε πληρώσει το εισιτήριο
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη – Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος

«Παγωμένο» είναι το πανελλήνιο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά χθες το βράδυ, όταν ένας 36χρονος βρέθηκε στη θάλασσα από τον καταπέλτη του Blue Horizon, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Ο αδικοχαμένος Αντώνης επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο την τελευταία στιγμή με δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να τον σπρώχνουν. Τελικά βρέθηκε στην θάλασσα, όπου λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αντώνης Καρυώτης ταξίδευε συχνά από το Ηράκλειο για Αθήνα και μάλιστα γνώριζε ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Φέρεται να είχε εισιτήριο όταν το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, προσπάθησε να προλάβει το πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει. Τα όσα ακολούθησαν μέχρι ο νεαρός να βρεθεί στη θάλασσα, έχουν καταγραφεί σε μια σειρά από βίντεο.

Ο άτυχος νεαρός ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι με τις δύο του αδελφές ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι πριν από λίγες μόλις μέρες είχε χάσει την μητέρα του. Ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Ήταν μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Εντύπωση προκαλεί και η αποκάλυψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σύμφωνα με την οποία ο άτυχος Αντώνης είχε επιβιβαστεί νωρίτερα στο πλοίο, έπειτα βγήκε έξω από αυτό, και στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί, μάταια…

Το βίντεο ντοκουμέντο

Σε πλάνα που κόβουν την ανάσα, καταγράφεται ο αργοπορημένος επιβάτης, ο οποίος προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα. Την ώρα εκείνη, δύο άτομα από το πλήρωμα τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

«Κοιτάει απλά, γυρνάει ψυχρά και φεύγουν ενώ ο άνθρωπος πνιγόταν»

Ο κ. Δημήτρης ο οποίος επέβαινε στο συγκεκριμένο πλοίο περιέγραψε καρέ – καρέ τα όσα έγιναν στον καταπέλτη του Blue Horizon την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε από τον Πειραιά.

«Έχει σημασία αν δεν είχε εισιτήριο; Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος έκανε τρεις προσπάθειες να ανέβει πάνω στο πλοίο και τον έσπρωχναν συνέχεια, μέχρι που η πόρτα έφυγε από τον ντόκο και ο άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα. Και δεν είναι μόνο ότι έπεσε στην θάλασσα, είναι η ψυχρότητα που είχαν όταν έγινε το γεγονός. Κοιτάει απλά και γυρνάει ψυχρά και φεύγουν και ο άνθρωπος πνιγόταν. Ούτε να σταματήσει το καράβι, ούτε έγινε τίποτα. Το καράβι σταμάτησε μεσοπέλαγα, δόθηκε εντολή από τον ύπαρχο να φύγει το καράβι», είπε και συνέχισε:

«Εμείς ήμασταν πίσω και βλέπαμε την ώρα που έφευγε το πλοίο. Φώναζε όλος ο κόσμος να σταματήσει γιατί ήταν φως φανάρι ότι θα τον ρίξει στη θάλασσα. Το περιστατικό έγινε στις 9 η ώρα που φεύγαμε για Ηράκλειο και γυρίσαμε στις 11 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά».

«Βγήκαν και είπαν ότι ο άνθρωπος πήδηξε από μόνος του»

Ο αυτόπτης μάρτυρας δίνει και άλλη μια σημαντική παράμετρο λέγοντας: «Τον άνθρωπο τον είδαν μέσα στο καράβι τον έβγαλαν έξω μάλλον επειδή δεν είχε εισιτήριο απ’ ό,τι ακούστηκε. Το θέμα είναι ότι δεν δόθηκε καμία ειδοποίηση στο Λιμεναρχείο ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα για να ερχόταν επί τόπου να έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει αν και δεν νομίζω να προλάβαινε γιατί στροβιλιζόταν ο άνθρωπος λοιπόν πήρε η δίνη της προπέλας και γυρνούσε γύρω γύρω».

Ο κ. Δημήτρης λέει ακόμα ότι οι επιβάτες ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο. «Εμείς ειδοποιήσαμε το Λιμεναρχείο και ήρθε. Αν δεν υπήρχε το βίντεο αυτό δεν θα γινόταν τίποτα γιατί βγήκαν και είπαν ότι ο άνθρωπος πήδηξε από μόνος του. Μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση το βαπόρι, την ώρα που ήμασταν στη θάλασσα, ότι δόθηκε εντολή να σταματήσουμε και ότι για το συμβάν που συνέβη στο λιμάνι δεν φέρει καμία ευθύνη το πλοίο και η εταιρεία. Ο κόσμος φώναζε και μάλιστα κάποια στιγμή πήγα στον καπετάνιο και εκείνος έκλεισε την πόρτα δεν ασχολήθηκε καν. Και με εντολή του εισαγγελέα γύρισε το καράβι πίσω», τόνισε και κατέληξε:

«Χθες όταν επιστρέψαμε στο λιμάνι ήρθε το ανακριτικό μέσα στο πλοίο και μας πήρε καταθέσεις από εμένα και άλλα σχεδόν 15 άτομα. Τον καπετάνιο και τους εμπλεκόμενους τους είχαν αλλού. Μαζί μας μόνο ήταν ο δεύτερος καπετάνιος που τον ξύπνησαν για να αντικαταστήσει τον καπετάνιο του πλοίου και συνεργαζόταν με τα ανακριτικά όργανα. Φύγαμε τέσσερις παρά τέταρτο από τον Πειραιά και τώρα είμαστε εν πλω. Κρίμα το παλικάρι, ήταν 36 χρόνων άνθρωπος. Είχε, δεν είχε εισιτήριο, ας τον έβαζαν μέσα, να πήγαινε στο Ηράκλειο και να τον έλεγες λαθρεπιβάτη. Θα πρέπει να βγει η αλήθεια».

«Έχω δει το βίντεο πολλές φορές, είναι δολοφονία, τον σκότωσαν» λέει αδερφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, με τον αδερφό του να κάνει λόγο για δολοφονία!

«Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη στον αδερφό μου. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει στο νοσοκομείο για να δω τον άλλον αδερφό μου , ο οποίος μόλις έμαθε για το θάνατο του αδερφού μας, ταράχτηκε… Έχω δει το βίντεο με τον αδερφό μου πολλές φορές από χτες το βράδυ και πραγματικά πρόκειται για δολοφονία. Τον σκότωσαν , είναι αδιανόητο…» δήλωσε ο αδερφός του άτυχου 36χρονου.

Από την πλευρά της, φίλη της οικογένειας Καρυώτη τόνισε: «Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου. Πήγαινε να δουλέψει όπου του έδιναν δουλειά , δεν έλεγε ποτέ όχι. Ο πατέρας του είχε πεθάνει χρόνια ενώ η μητέρα έφυγε από τη ζωή πρόσφατα κι αυτό τον είχε λυγίσει. Προσπαθούσε μαζί με τα αδέρφια του να τα βγάλει πέρα αξιοπρεπώς. Τον βοηθούσαμε κι εμείς όπως μπορούσαμε γιατί ήταν το καλύτερο παιδί. Συχνά έπαιρνε το καράβι και πήγαινε στην Αθήνα για βόλτα, αυτό μας έλεγε. Κρίμα, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Έχουμε πάγωσε όλοι από αυτή την κτηνωδία».

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος

Την ίδια ώρα, για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου. Πρόκειται για τον καπετάνιο, τον ύπαρχο, τον λοστρόμο και τον αξιωματικό του καταστρώματος του Blue Horizon.

Και οι τέσσερις αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιων των δικαστικών αρχών το μεσημέρι, σήμερα, για να απολογηθούν.

newsbreak.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!
Slider

Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!

by admin
13 λεπτά ago
Σαντορίνη: «Τιμή» για τον νεκρό να ποδοπατάνε τις στάχτες του – Αυτός είναι ο «σεβασμός» που εμπνέει η αποτέφρωση!
Slider

Σαντορίνη: «Τιμή» για τον νεκρό να ποδοπατάνε τις στάχτες του – Αυτός είναι ο «σεβασμός» που εμπνέει η αποτέφρωση!

by admin
27 λεπτά ago
ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία
Slider

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία

by admin
9 ώρες ago
Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»
Slider

Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»

by admin
10 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

2 ημέρες ago
Από την Άλωση, στην παρακμή – Η προειδοποίηση “Μακρυγιάννη” για τον σύγχρονο ελληνισμό και την ψευδαίσθηση της ασφάλειας

Από την Άλωση, στην παρακμή – Η προειδοποίηση “Μακρυγιάννη” για τον σύγχρονο ελληνισμό και την ψευδαίσθηση της ασφάλειας

24 ώρες ago
Φοβερό Βίντεο! O «Ελληνικός Παλμός», συμπράττει πολιτικά με τα 5 κόμματα της «Δημοκρατικής Πατριωτικής Συμπαράταξης».

Φοβερό Βίντεο! O «Ελληνικός Παλμός», συμπράττει πολιτικά με τα 5 κόμματα της «Δημοκρατικής Πατριωτικής Συμπαράταξης».

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr