• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Οργή για την 90χρονη «εγκληματία με τα τερλίκια» – Η μάνα μου ούτε έκλεψε, ούτε ζητιάνεψε

7 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συνέλαβαν τη γιαγιά επειδή πουλούσε μάλλινα παπουτσάκια… χωρίς άδεια – Την έβαλαν στο κρατητήριο, της πήραν αποτυπώματα- Την άφησαν επί 12 ώρες με ένα ποτήρι νερό – Μετά το σάλο διατάσσει έρευνα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ

Τη συνέλαβαν. Την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Την πήγαν στο κρατητήριο. Ακολούθησε όλο το τυπικό της διαδικασίας για τους εγκληματίες: Σήμανση, αποτυπώματα… Και επιπλέον τιμωρία για το φοβερό της έγκλημα, την άφησαν χωρίς φαγητό επί δώδεκα ώρες. Ακόμη κι αυτό το ποτήρι νερό που της έδωσαν, το έδωσαν μετά από παράκληση της ίδιας.

Το αρχηγείο της αστυνομίας έδωσε εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

https://youtu.be/tbVJxKlaswI?t=226

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία.

Η ενενηντάχρονη Πόντια εκτός από τα τερλίκια – τα μάλλινα παπουτσάκια που φορούν μέσα στο σπίτι- που έπλεκε για τα παιδιά και τα εγγόνια της, αναγκάστηκε να πλέξει κι άλλα. Για να τα πουλήσει στη λαϊκή. Για να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια εκείνη και ο άντρας της που ζουν χωρίς συντάξεις, σε σπίτι που το σπίτι πληρώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια των παιδιών τους

https://youtu.be/RDlr2aDYd9c?t=1

Η γιαγιά Σουζάνα συνελήφθη για το φοβερό της έγκλημα- πουλούσε χωρίς άδεια τα τερλίκια της. Τι κι αν παιδεύεται στα ενενήντα της με τα βελόνια; Τί κι αν σ’ αυτή την ηλικία επιμένει όρθια να προσπαθεί να εξαρτάται όσο γίνεται λιγότερο από τα πέντε παιδιά που γέννησε κι ανάστησε; Η γλυκιά πατρίδα που αναζήτησε το 2005 όταν ήρθε στην Ελλάδα από τη Ντάλκα της Γεωργίας «είδε» το 2019 το έγκλημα της γιαγιάς.

«Η μάνα μου δεν έκλεψε, δεν ζητιάνεψε»

Όπως είπε στο protothema.gr η κόρη της γιαγιάς Σουζάνας οι γονείς της ήρθαν το 2005 στην Ελλάδα, και τρία χρόνια μετά έβγαλαν ελληνικές ταυτότητες. Εξι μήνες αργότερα άρχισαν να λαμβάνουν επίδομα 330 ευρώ ο καθένας. Ωστόσο αυτές οι γλίσχρες συντάξεις κόπηκαν λόγω μνημονίων.
Η περιγραφή της κόρης της της 90χρονης της γιαγιάς Σουζάνας, της κ.Τζούντυ Ηλιάδου είναι καταιγιστική για όσα συνέβησαν:
«Η μαμά μου την Τρίτη γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι ήταν κάτω στους Αμπελόκηπους και είχε πάει σε μια γωνιά δίπλα σε κάτι κάδους, δεν ήταν μέσα στην λαϊκή όπως λανθασμένα ανέφεραν. Απέναντι της ήταν ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο κατάστημα ώστε να το ενοχλεί. Η γιαγιά καθόταν ακριβώς διπλά στους κάδους σκουπιδιών και πουλούσε τα τερλίκια, τα ποντιακά καλτσάκια. Ήρθε η αστυνομία και της είπε -γιαγιά μαζεψέ τα. Τα μάζεψε η μητέρα μου και τους κοιτάει και τους λέει -τώρα πάω σπίτι-, και της απάντησαν –όχι σπίτι στο τμήμα μαζί μας. Την κράτησαν την έγραψαν σε ένα βιβλίο και της πήραν αποτυπώματα. Την γιαγιά 90 χρονων την κράτησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με ένα νερό τόσες ώρες. Είμαστε Έλληνες από την Γεωργία. Η οικονομική κατάσταση της μητέρας μου είναι πολύ άσχημη. Δεν έχει τίποτα, μόνο το ενοίκιο που της πληρώνει ο δήμος της Θεσσαλονίκης και πηγαίνει κατευθείαν στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη».

Η Τζούντυ Ηλιάδου είναι οργισμένη- σχολιάζει και την υπόθεση της Μυρσίνης Λοϊζου: Αυτό είναι κλέψιμο, και όχι μόνο στο Κράτος άλλα και από τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Αυτό και όχι να ταλαιπωρούν τη μάνα μου. Ο μπαμπάς μου έχει δυο είδη καρκίνων, ένα στο πρόσωπο και ένα στο προστάτη. Όμως εγώ δεν έκλεψα, ούτε ζητιάνεψα και στα νοσοκομεία τους τρέξαμε και τους βοηθήσαμε με τα αδέρφια μου και πληρώναμε.»

protothema.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης

by admin
1 εβδομάδα ago
Έκκληση βοήθειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση βοήθειας

by admin
1 μήνα ago
Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
2 μήνες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 μήνες ago
Next Post
«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr