• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Ο Γεωργιανός Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης Λαζάρ (Αμπασίτζε) καταγγέλλει: “Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ”

Η Παγκόσμια Δικτατορία επιβάλλει την Ανομία σιγά-σιγά Παντού σε όλο τον Πλανήτη

2 έτη ago
in Slider, ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Έτσι, για να δημιουργηθεί αυτή η Νέα Παγκόσμια Κοινωνία, χρειάζονται τρεις παράγοντες: 1. Την Οικουμενιστική θρησκευτικότητα (θρησκεία χωρίς την χάρη του Θεού), 2. Την ανηθικότητα (ο άνθρωπος πρέπει να έχει χάσει τη συνείδησή του και τις ηθικές αρχές του) 3. Την ριζοσπαστική απώλεια των δεσμών των ανθρώπων με την παραδοσιακή ηθική, τον πνευματικό πολιτισμό και την ιστορική μνήμη, Επομένως, θέλουν  μια κοινωνία χωρίς Χριστιανισμό, χωρίς ηθικούς κανόνες, χωρίς ιστορική μνήμη και χωρίς οικογένεια. 

Ο Αρχιμανδρίτης Λάζαρος απευθύνθηκε στους Ορθόδοξους της Γεωργίας με ένα μήνυμα που δημοσιεύθηκε από την πύλη “Zneoba”. 

Στην Ορθόδοξη Γεωργιανή Εκκλησία μας, οι πιστοί Χριστιανοί ακόμη και μερικοί κληρικοί διακηρύσσουν την πεποίθηση τους ότι επέρχεται μια θρησκευτική “αναγέννηση”, στην Γεωργία, μια αναλαμπή, και ισχυρίζονται ότι αισθάνονται, ότι πλησιάζει μια λαμπρή εποχή για τους Χριστιανούς, και ότι στις τελευταίες αποκαλυπτικές ημέρες, που ο Αντίχριστος θα έχει κυριαρχήσει και θα κυβερνά παντού σε όλο τον κόσμο, δεν θα μπορέσει να εισβάλει στην Γεωργία κλπ. 

Αλλά, αυτοί οι κληρικοί και λαϊκοί, στην πραγματικότητα είναι βυθισμένοι σε ευχάριστα και γλυκά αλλά απατηλά όνειρα (ή δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα και εθελοτυφλούν) καθώς είναι απασχολημένοι με την τακτοποίηση Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Υποθέσεων και την καθοδήγηση και ανάπαυση των ψυχών των Γεωργιανών πολιτών, (ελπίζοντας και προσδοκώντας μάλιστα και σε μια μελλοντική ευνοϊκή περίοδο αναγέννησης του Χριστιανισμού), και δεν αντιλαμβάνονται πώς το πνεύμα του Αντίχριστου όχι μόνο έχει ήδη εισβάλει στη Γεωργία, αλλά ήδη έχει αρχίζει να κυριαρχεί στις ψυχές των ανθρώπων και να ριζώνει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. 

Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς και το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι είναι σιωπηλοί. Οι ιερείς και οι κληρικοί σιωπούν, και μόνο περιστασιακά ακούγεται καμία προειδοποιητική φωνή, και αυτή ψιθυριστά. 

Προσπαθούν να εισαγάγουν στα σχολεία της Γεωργίας το πρόγραμμα της “Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης” των μαθητών, και να συρρικνώσουν ή και να αλλοιώσουν σημαντικά το μάθημα της εθνικής ιστορίας της Γεωργίας — με δόλια σατανικά μέσα, εξαπολύοντας ένα τεράστιο πακτωλό Ευρωπαϊκών χρημάτων στην Γεωργία, με σκοπό να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις, και να υλοποιήσουν αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα τους στους μικρούς μαθητές ! 

Τι σημαίνει αυτό; Όποιος εξοικειωθεί λίγο με το νόημα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος “Σεξουαλικής Αγωγής” των μαθητών, και διαβάσει το περιεχόμενο του, που θέλουν να υλοποιήσουν στα Γεωργιανά σχολεία —διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις των εκπαιδευτικών—θα αντιληφθεί ότι η δόλια πρόθεση τους είναι να διδάξουν και να σπρώξουν τους μαθητές σε διάφορες σεξουαλικές ακολασίες και διαστροφές από πολύ νεαρή ηλικία. Ο στόχος τους είναι να εξαλείψουν κάθε αίσθηση της ντροπής, και να διαπαιδαγωγήσουν την νέα γενιά των μαθητών, ώστε να κάνουν στόχο της ζωής τους την ηδονοθηρία της λαγνείας και της πορνείας. 

Επομένως, έχει ήδη ξεκινήσει μια τρομερή περίοδος, σκληρή δίωξη της ανθρώπινης συνείδησης, των ηθικών αξιών και κανόνων και της πνευματικότητας σε όλη την Γεωργία. 

Αλλά γιατί οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες επείγονται και τους είναι τόσο απαραίτητο να προωθήσουν αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Σεξουαλικής Αγωγής” στα σχολεία της Γεωργίας, γιατί δεν φείδονται, δεν τσιγκουνεύονται να ξοδεύουν τόσο τεράστια χρηματικά ποσά για να εξαγοράσουν την συνείδηση των μικρών παιδιών και των γονέων τους; Τι συμβαίνει ; Γιατί αυτή τόσο πολύ βιάζονται ; 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή: Επειδή τώρα σε όλο τον κόσμο γίνεται μια επείγουσα τεράστια προσπάθεια για να προετοιμαστεί ανθρωπότητα, για να ανοίξει ο δρόμος για τον Αντίχριστο, και όλα αυτά τα γεγονότα καθοδηγούνται από τις ίδιες τις σκοτεινές δυνάμεις. 

Είναι σημαντικό για αυτούς να προετοιμάσουν ένα είδος κοινής Παγκόσμιας Τάξης, δηλαδή να προετοιμάσουν τους ανθρώπους σε μια κοινότητα συμφερόντων, μια κοινότητα επιθυμιών, που να έχουν μια ενιαία φιλοδοξία —μόνο τότε θα μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυριαρχία και έτσι να θέσουν υπό τον έλεγχο του όλη την ανθρωπότητα, μόνο τότε θα μπορέσει ο διάβολος να πραγματοποιήσει το αρχαίο όνειρό του: Να θέσει υπό τον έλεγχο του το σύνολο της ανθρωπότητας και να αυτοανακηρυχθεί ως “θεός” και κυρίαρχος της γης.  

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να καταργήσουν και να διαγράψουν για τα πάντα από τους ανθρώπους— την προσωπικότητα, την ατομική ελευθερία, την εθνική, την θρησκευτική, την ιδεολογική, την πνευματική ιδιοπροσωπία όλων των εθνών και θρησκειών. 

Ένας άνθρωπος που στερείται ηθικών αρχών, που δεν γνωρίζει την πατρίδα του, που δεν γνωρίζει την ιστορική εμπειρία και τον πνευματικό πλούτο των προγόνων του, που δεν έχει ηθικές αξίες και ιδανικά, που αναζητά μόνο στιγμιαία ευχαρίστηση και ηδονή, ζώντας μόνο για σήμερα, σαν να μην υπάρχει αύριο —αυτό είναι το πιο κατάλληλο είδος ανθρώπων, το οποίο θα είναι έτοιμο να υποταχθεί και να τεθεί υπό έλεγχο σε μία ολοκληρωτική Νέα Παγκόσμια Τάξη, μια Παγκόσμια Δικτατορία. 

Ένας παρόμοιος άνθρωπος που θα είναι αυστηρά ελεγχόμενος, χωρίς αξίες, χωρίς ηθικές αρχές και ιδανικά, χωρίς ντροπή, χωρίς ψυχή, θα εύκολο θύμα να υποταχθεί σε οποιονδήποτε εξουσιαστή που θα του προσφέρει αυτά τα υλικά αγαθά και τις ηδονές. Και για μπορέσει να απολαύσει όλα αυτά θα είναι έτοιμος να απαρνηθεί τα πάντα: την συνείδηση του, την ντροπή, τις ηθικές απαγορεύσεις και κανόνες. Για χάρη της “ελευθερίας” στην καλοπέραση του, για την απόλαυση των ηδονοθηρικών αμαρτιών, για χάρη των “δικαιωμάτων” του να ευχαριστήσει την σάρκα του, για μπορέσει να απολαύσει ένα “γήινο παράδεισο”, με τεχνολογική υλική άνεση και χωρίς να αισθάνεται καθόλου τύψεις. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα είναι έτοιμος να μεταβληθεί σε υπάκουο σκλάβο. Αυτό διδάσκει η μακραίωνη ιστορία. 

Ταυτόχρονα, σημαίνει ότι ένας τέτοιος άνθρωπος με υλικό, γήινο φρόνημα, θα πρέπει να παραμένει επιφανειακά θρησκευόμενος — μια και ο Αντίχριστος, ο μελλοντικός παγκόσμιος εξουσιαστής θα επιθυμεί να λατρεύεται όχι ως κάποιος ταλαντούχος, χαρισματικός άνθρωπος, αλλά ως ένας θεός. 

Πίσω από το ανδρείκελο αυτό, τον Αντίχριστο, θα βρίσκεται το πνεύμα του σκότους, ο ίδιος ο σατανάς, ο οποίος επιθυμεί διακαώς, φλέγεται από την επιθυμία, διψά να λατρευτεί ως θεός, εδώ και πολλές χιλιετίες. 

Αλλά η θρησκευτικότητα αυτή που επιδιώκουν οι άνθρωποι του σκότους, πρέπει να είναι κοσμική και γήινη (απαλλαγμένη από την επιρροή της Εκκλησίας), χωρίς να γνωρίζει την Αλήθεια, που είναι ο Χριστός, απλώς να πιστεύει γενικά και αόριστα σε ένα παρόμοιο μυστικιστικό υποκατάστατο.  

Έτσι, για να δημιουργηθεί αυτή η Νέα Παγκόσμια Κοινωνία, χρειάζονται τρεις παράγοντες: 1. Την Οικουμενιστική θρησκευτικότητα (θρησκεία χωρίς την χάρη του Θεού), 2. Την ανηθικότητα (ο άνθρωπος πρέπει να έχει χάσει τη συνείδησή του και τις ηθικές αρχές του) 3. Την ριζοσπαστική απώλεια των δεσμών των ανθρώπων με την παραδοσιακή ηθική, τον πνευματικό πολιτισμό και την ιστορική μνήμη, Επομένως, θέλουν  μια κοινωνία χωρίς Χριστιανισμό, χωρίς ηθικούς κανόνες, χωρίς ιστορική μνήμη και χωρίς οικογένεια. 

Για να επιτύχουν τον τρίτο παράγοντας στους ανομολόγητους σκοπούς τους είναι απαραίτητο να εξαφανισθεί το εθνικό φρόνημα, το εθνικό συναίσθημα, που συχνά αποκτάται από την ιστορία των προγόνων, όλων των προγονικών γενεών, το οποίο εμπλουτίζει τον άνθρωπο με αληθινή σοφία, τον διδάσκει να επιστρέψει στις αξίες των πατέρων του, και του γεννά το χρέος να ακολουθήσει αυτές τις πνευματικές και ηθικές αξίες που αυτοί εκτιμούσαν και πίστευαν. Επομένως, αυτό το στέρεο θεμέλιο, η ιστορική μνήμη — το θεμέλιο της σοφίας και της ηθικής— πρέπει να καταστραφεί. 

Με αυτόν τον τρόπο, ένας άνθρωπος, που δεν έχει ιστορική μνήμη, γίνεται σαν ένα δέντρο που δεν έχει ρίζες, γίνεται ένα άθυρμα, σαν ένα φύλλο που παρασύρεται όπου φυσά ο άνεμος, κάθε φορά, ένα καράβι χωρίς έρμα και άγκυρα, χωρίς αρχές και πίστη, που στροβιλίζεται σε ένα θυελλώδες, λασπώδες ρεύμα ενός ορμητικού χειμάρρου, όπου μαζί με άλλους παρόμοιους χιλιάδες ανθρώπους, οδεύουν ορμητικά προς μια σκοτεινή άβυσσο.  

Εάν αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της “Σεξουαλικής Αγωγής” και της κατάργησης της εθνικής ιστορίας εισέλθει στα Γεωργιανά σχολεία, τότε οι Γεωργιανοί θα κάψουν οι ίδιοι τις ρίζες τους στην ίδια την κόλαση ! 

Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς, από τους Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς. Όμως, το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι, ακόμη και πλέον αρμόδιοι, σιωπούν. Οι ιερείς και οι κληρικοί σιωπούν, μόνο περιστασιακά ακούγεται κάποια μεμονωμένη προειδοποιητική φωνή αφύπνισης. Εάν δεν σαλπίζουν συναγερμό, για τον κίνδυνο που πλησιάζει έρποντας, μουλωχτά, αν δεν διαμαρτυρηθούν, αν δεν αφυπνίσουν και ξεσηκώσουν τους Χριστιανούς για να αντισταθούν και καταπολεμήσουν αυτό το κακό, πριν εισέλθει από τις πύλες των σχολείων της Γεωργίας, αν δεν φανούν αξιόπιστοι ηγέτες που ενδιαφέρονται για την τύχη του ποιμνίου, που τους εμπιστεύτηκε ο Θεός, τότε μην αναρωτηθούν το γιατί θα αρχίσουν να απομακρύνονται οι πιστοί Χριστιανοί από κοντά τους. Τότε, αφού σιωπούν ένοχα, στην πραγματικότητα έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες και μάλιστα έχουν στρώσει και ένα μακρύ τάπητα μοκέτας, κατά μήκους του δρόμου από όπου θα εισέλθει ο Αντίχριστος στην Γεωργία. 

«Αρχὴ σοφίας φόβος Κυρίου, καὶ βουλὴ ἁγίων σύνεσις, τὸ δὲ γνῶναι νόμον διανοίας ἐστὶν ἀγαθῆς» (Παροιμίες 9:10). Δηλαδή, ο φόβος Κυρίου αποτελεί την αρχή της απόκτησης της σοφίας, με αποτέλεσμα οι σκέψεις των αγίων αυτών ανθρώπων να οδηγηθούν στην σύνεση και η γνώση της αξίας του νόμου να είναι προϊόν ορθής σκέψης.»  

Αντίθετα, η απαλλαγή από τον φόβο του Θεού είναι η αρχή της μαζικής τρέλας! Ε, λοιπόν, αυτή την μαζική τρέλα ζούμε λίγο ή πολύ αυτές τις χαλεπές ημέρες. 

Αρχιμανδρίτης Λάζαρος (Αμπασίτζε) (Лазарь Абашидзе): «Ο Αντίχριστος εισβάλει στη Γεωργία Απευθύνθηκε στους Ορθόδοξους της Γεωργίας με ένα μήνυμα που δημοσιεύθηκε από την πύλη “Zneoba”. 

Μετάφραση από τη Γεωργιανή γλώσσα  

Τιφλίδα, 16 Φεβρουαρίου 2016  

Πηγή 1: https://pravoslavie.ru/90678.html 

Πηγή 2: http://apantaortodoxias.blogspot.com/2018/09/abashidze.html?m=1 

Πηγή 3: https://www.hristospanagia.gr/%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b1%ce%b6%ce%b1%cf%81-abashidze-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf/ 

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
Slider

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
5 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
5 ώρες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!

by admin
5 ώρες ago
«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη
Slider

«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Η «σίγουρη» αξιολόγηση των εκπαιδευτικών… του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Η «σίγουρη» αξιολόγηση των εκπαιδευτικών... του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ μόλις ο Μητσοτάκης μίλησε για Ρωσία, Ελληνικά νησιά, Τουρκία

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ μόλις ο Μητσοτάκης μίλησε για Ρωσία, Ελληνικά νησιά, Τουρκία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr