• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Γνωρίστε τον νέο ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και θυμηθείτε τον Klaus Schwab με αγάπη.

1 έτος ago
in Slider, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
1
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

thebigtheone Στις 21 Απριλίου 2025, έφτασε η θλιβερή είδηση ότι ο κ. Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), άφησε τη θέση του. Ο Schwab εξήγησε την απόφασή του, μεταξύ άλλων, και με την ηλικία του: πρόσφατα έκλεισε τα 87 του χρόνια.

Και αυτοί οι άνθρωποι μιλούν για τους γέρους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ! Ο αγαπητός Λεονίντ Ιλίτς Μπρέζνιεφ μας χαιρέτησε από το βάθρο του Μαυσωλείου για συνολικά 18 χρόνια, ενώ ο κ. Schwab διηύθυνε το WEF για 55 χρόνια. Επιπλέον, ενώ ο Μπρέζνιεφ, ο Τσερνιένκο, ο Αντρόποφ και οι υπόλοιποι κυβερνούσαν τη χώρα στην ακμή τους — στα 70+ τους — κανείς δεν σκέφτηκε καν να τους κρατήσει στη θέση τους μετά τα 80.

Οι συνωμοσιολόγοι, να το πούμε ειλικρινά, δεν αγάπησαν ιδιαίτερα τον κ. Schwab, και πολλοί του εύχονταν καθημερινά είτε θάνατο είτε παραίτηση. Αλλά, όπως λένε: «Προσέχετε τι εύχεστε!»

Ο νέος (κατά πάσα πιθανότητα) ηγέτης του WEF

Αυτόν τον ευπρόσωπο άνδρα τον λένε Peter Brabeck-Letmathe, και ο κόσμος συζητά τώρα με πάθος: τι στο διάολο συμβαίνει με το αριστερό του μάτι;

  • Μερικοί λένε ότι είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνο-οργανισμός του Skynet και ότι η ουλή είναι από μια αποτυχημένη δολοφονία (η σφαίρα άγγιξε αλλά δεν τον σκότωσε).

  • Άλλοι υποψιάζονται ότι με ένα μπουνιά στο μάτι, τον χρίσανε στο 33ο βαθμό των Διαφωτισμένων.

  • Άλλοι ακόμη φαντάζονται ότι παίρνει μυστηριώδεις ουσίες για μακροζωία.

Και μόνο οι τέταρτοι δεν ασχολούνται και θυμίζουν ότι εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια το 2005, στο ντοκιμαντέρ «We Feed the World», όπου είπε τα εξής:

«Το ερώτημα είναι αν πρέπει να ιδιωτικοποιήσουμε την ύδρευση του γενικού πληθυσμού. Υπάρχουν δύο άποψης: η μία, που θεωρώ ακραία, ανήκει σε ΜΚΟ που λένε πως το νερό είναι δικαίωμα όλων. Η άλλη λέει ότι το νερό είναι εμπόρευμα σαν κάθε άλλο και πρέπει να έχει αξία αγοράς. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να του δώσουμε αξία, ώστε να γνωρίζουμε ότι κοστίζει, και μετά να βοηθήσουμε όσους δεν έχουν πρόσβαση.»

Το 2005, μια άλλη γενιά ήταν εν ζωή, και τέτοιες δηλώσεις προκαλούσαν, ας πούμε το κουράγιο μας, σοκ. Αλλά σήμερα η κοινωνία είναι διαφορετική. Το 2005, ο κόσμος θα εξεγειρόταν αν του έλεγαν για μια πανδημία, ενώ τώρα όλοι σχηματίζουν ουρές για τα εμβόλια.

Και το ίδιο θα γίνει και με το νερό — θα αναγκαστούμε να πληρώνουμε. Δεν είναι τυχαίο που οι παγκοσμιοποιητές έφεραν την νέα τους «προεδρική μαριονέτα». Και μετά θα πληρώνουμε και για τον αέρα, ώστε ο Brabeck-Letmathe να ζει σε αφθονία.

Τι να πεις; Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η «προεδρική μαριονέτα» Funt άρχισε να «κάθεται» στη θέση του από την εποχή του Αλεξάνδρου Β΄ του Απελευθερωτή. Μετά από τον Αλέξανδρο Γ΄, τον Νικολάο Β΄, τον Κερένσκι, κ.λπ., μέχρι που ήρθε ο Ιωσήφ (Στάλιν) και τον έβαλε φυλακή για τις απάτες του.

Το ίδιο θα συμβεί και με τις σημερινές «προεδρικές μαριονέτες» που προωθούν μια εχθρική προς την ανθρωπότητα ατζέντα. Η τιμωρία τους θα είναι μακρά — θα κάθονται γυμνοί σε πισίνες με πίσσα μέχρι την επόμενη «Ημέρα του Μπράχμα» (που διαρκεί 4,3 δισεκατομμύρια χρόνια). Αν και, ποιος ξέρει, μπορεί να τους βρουν και κάποια ψυχαγωγία στον επόμενο κύκλο της ύπαρξης.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Είμαστε  η Τελευταία Λευκή Γενιά
Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Είμαστε η Τελευταία Λευκή Γενιά

by admin
6 ώρες ago
Αποστόλου: Στήνεται “πολιτικό πραξικόπημα” στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη;;
Slider

Αποστόλου: Στήνεται “πολιτικό πραξικόπημα” στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη;;

by admin
6 ώρες ago
6G: ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ μέσα από τοίχους, καρδιακοί παλμοί και ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Slider

6G: ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ μέσα από τοίχους, καρδιακοί παλμοί και ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

by admin
7 ώρες ago
Κατακόρυφη αύξηση του καρκίνου στους νέους μετά τα εμβόλια Covid: Άνοδος έως και 71% σε ορισμένες μορφές της νόσου!
Slider

Κατακόρυφη αύξηση του καρκίνου στους νέους μετά τα εμβόλια Covid: Άνοδος έως και 71% σε ορισμένες μορφές της νόσου!

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Γ.Μ : Chip to chip…..

Γ.Μ : Chip to chip.....

ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ! ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ! ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Comments 1

  1. PEACE says:
    1 έτος ago

    ……………..Όμως ο Ηρακλής δεν ήταν μόνο δυνατός και γενναίος. Ήταν και έξυπνος.

    -Φέρε γρήγορα ένα αναμμένο ξύλο!, είπε στον Ιόλαο. Κάθε κεφάλι που θα κόβω, θα το καις με τη φωτιά για να μη φυτρώσουν στη θέση του άλλα.

    Έτσι κι έγινε. Ο Ιόλαος ζεμάτισε τη θέση του δεύτερου κεφαλιού που έκοψε ο Ηρακλής και αυτή τη φορά δε φύτρωσαν άλλα δύο.

    Το ένα μετά το άλλο τα κεφάλια της Ύδρας κόπηκαν. Έμεινε το μεσαίο που ήταν πιο μεγάλο και αθάνατο. Το έκοψε κι αυτό ο Ηρακλής, το έθαψε βαθιά στη γη για να μη ζωντανέψει και βγει στην επιφάνεια.

    Όταν γύρισε στην Τίρυνθα, ο Ευρυσθέας δεν μπορούσε να πιστέψει πως έβλεπε μπροστά του τον Ηρακλή. Ήταν βέβαιος ότι αυτή τη φορά δεν θα τα κατάφερνε και θα τον έπνιγε η Ύδρα στα νερά της Λέρνας.

    -Μα…πώς κατάφερες και γύρισες ζωντανός; τον ρώτησε. Ή… μήπως φοβήθηκες και δεν πήγες καθόλου στη Λέρνα;

    -Η Ύδρα δεν υπάρχει πια, του εξήγησε ο Ηρακλής. Στην όχθη της Λέρνας μπορείς να βρεις τα κομμένα κεφάλια της.

    Αλλά ο βασιλιάς της Τίρυνθας ετοίμαζε ακόμα πιο επικίνδυνους άθλους για τον Ηρακλή. Και, σίγουρα σε κάποιον από αυτούς ο ήρωας θα έχανε τη ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr