• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Γ.Μ : Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Τον Πάπαν να καταράσθε…

1 έτος ago
in Slider, ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Χριστός Ανέστη .

O λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του…

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Τον Πάπαν να καταράσθε…

Όταν μιλούν οι άγιοι Εκ Πνεύματος Αγίου ,εμείς δυσκολεύομαστε να δούμε και να καταλάβουμε αυτά που το Άγιον Πνεύμα βλέπει στην καρδία του κάθε ανθρώπου και τα βλέπουν μόνο οι Άγιοι .
Για αυτό πιστεύουμε και ακολουθούμε τους Θεοφόρους Πατέρες αντίθετα με την δύση ως οδοδείκτες και όχι τις δικές μας αγαπολογικές απόψεις .
Η παρουσία του Αγίου Πνεύματος και οι ενέργειες του , λείψανα που ευωδιάζουν και μυροβλύζουν ,αγιασμένο νερό που δεν χαλάει κ.α είναι αυτή που ορίζει την ΑΓΙΟΤΗΤΑ μιάς Εκκλησίας και όχι τα καλά έργα για το Θεαθήναι που δεν είναι αποτέλεσμα πίστης αλλά ιδιοτέλειας .

Αποκ. 1,13 καὶ ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν ὅμοιον υἱῷ ἀνθρώπου, ἐνδεδυμένον ποδήρη καὶ περιεζωσμένον πρὸς τοῖς μαστοῖς ζώνην χρυσῆν·


οἶδά σου τὰ ἔργα…

Ενώ η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας περιγράφει έναν Χριστό ΠΑΡΟΝΤΑ ,ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν…..να περιπατεί μέσα στην Εκκλησία του καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ῥομφαία δίστομος ὀξεῖα ἐκπορευομένη, καὶ ἡ ὄψις αὐτοῦ ὡς ὁ ἥλιος φαίνει ἐν τῇ δυνάμει αὐτοῦ.
έλεγχοντας και διορθώνοντας ανά πάσα στιγμή τους αστέρες του που τους έχει ἐν τῇ δεξιᾷ χειρὶ αὐτοῦ,λέγοντας και στους επτά ότι τους παρακολουθεί … οἶδά σου τὰ ἔργα

Αντίθετα έρχεται ο εκάστοτε πάπας ως η κεφαλή της δυτικής Εκκλησίας ,του δυτικού πνεύματος , να είναι ο φερόμενος ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ του πανταχού παρών Χριστού …που για αυτούς απουσιάζει από την γή.
Το δυτικό αντίχριστο πνέυμα θεωρεί ότι ο Χριστός είναι απών και τον αντιπροσωπεύει και τον διορθώνει ο αλάθητος πάπας …
Σε τέτοια μεγάλη ΠΛΑΝΗ παραχωρεί ο Θεός να πέσει η δύση με την θεληση της ,να μην λαμβάνει το Ξύλο της ζωής ,τον καρπό της γνώσης τον Χριστό δια της Θείας Μετάληψης και να οδηγείται σε μία δαιμονική αυτόΘέωση .

Ματθ. 21,19 καὶ ἰδὼν συκῆν μίαν ἐπὶ τῆς ὁδοῦ ἦλθεν ἐπ᾿ αὐτήν, καὶ οὐδὲν εὗρεν ἐν αὐτῇ εἰ μὴ φύλλα μόνον, καὶ λέγει αὐτῇ· μηκέτι ἐκ σοῦ καρπὸς γένηται εἰς τὸν αἰῶνα. καὶ ἐξηράνθη παραχρῆμα ἡ συκῆ.

καὶ ἐξηράνθη παραχρῆμα ἡ συκῆ….

Ματθ. 3,8 ποιήσατε οὖν καρπὸν ἄξιον τῆς μετανοίας,

Η δύση με κεφαλή τον πάπα την πάτησε ,όπως την πάτησαν και οι γραμματείς με τους φαρισαίους ,όπως και την πατάνε πολλοί εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας .
Ενώ δείχνουν εξωτερικά ευσεβείς ,τυπικοί , ελεήμονες , κ.α είναι μόνο εξωτερικά και δεν διακρίνονται χωρίς ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Δεν έχουν όμως καθαριστεί ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ μυστικά με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος δια Ιησού Χριστού ,έτσι ώστε να προχωρήσουν στον ΦΩΤΙΣΜΟ και στην ΘΕΩΣΗ.

Αυτό γίνεται μόνο αν ακολουθήσω την ιερά παράδοση και τα Μυστήρια ,τον ησυχασμό .
Προσέρχομαι στην Εκκλησία πρίν ξεκινήσει η λειτουργία ,αν δεν προλάβω πάω στην Θέση μου χωρίς να κόβω βόλτες ,δεν προσκυνώ τις εικόνες την ώρα της Θείας λειτουργίας ,δεν ανεβαίνω στον σολέα ,δεν προσκυνώ τις εικόνες του τέμπλου, ειδικά την ώρα της λειτουργίας σκανδαλίζοντας όσους παρακολουθούν ,σηκώνομαι να πάω να κοινωνήσω όταν ακούσω το Μετά φόβου και όχι πρίν να πίασω σειρά , δεν πάω να κοινωνήσω λίγο πρίν βγεί το Ποτήριον κ.α που δυστυχώς είναι πλέον κανόνας στις Εκκλησίες δείχνοντας την ασέβεια μας .
Κάπως έτσι φτάσαμε στην εκκοσμίκευση και στην ανάγκη εκκαθάρισης εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας λαού και κλήρου .

Ιω. 6,53 εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ φάγητε τὴν σάρκα τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου καὶ πίητε αὐτοῦ τὸ αἷμα, οὐκ ἔχετε ζωὴν ἐν ἑαυτοῖς.

Ενώ η διαδικασία είναι συγκεκριμένη ΚΑΘΑΡΣΗ .ΦΩΤΙΣΜΟΣ .ΘΕΩΣΗ δια της Πίστης στον Ιησού Χριστό με τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ του και με υπομονή γίνεται η Θεραπεία της ψυχής ή μετουσίωση του ανθρώπου σε Χριστό με ΔΙΑΚΡΙΣΗ και όχι με ευκαιριακή παρουσία και ευσεβοφάνεια .
Υπακοή Όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθείτω μοιμόνωση ,σε έναν δρόμο που χάραξαν οι Θεοφόροι Πατέρες ,οι ησυχαστές .

Η δύση με κεφαλή τον πάπα , αποκόπηκε από τον τρόπο που όρισε ο Χριστός δια του παραδείγματος των Αγίων του και τον τρόπο που αγίασαν .
Αρνήθηκαν οι δυτικοί τον Χριστό και πίστεψαν ότι μπορεί να φτάσουν κατεύθειαν στην Θέωση ,στην ΑΓΑΠΗ για τον Θεό και τον πλησίον ,στα καλά έργα ,στους καρπούς του Αγίου Πνέυματος …από άλλο δρόμο ακολουθώντας τον σατανά καὶ εἶπεν ὁ ὄφις τῇ γυναικί· οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·…
Τότε άρχισε και η διάλυση τους ο κατακερματισμός τους σε ατελείωτες αιρέσεις επί αιρέσεων ,αλλά παρ όλα αυτά τους ζηλεύουμε και προσπαθούμε να τους μιμηθούμε .

Ιακ. 2,18 ἀλλ᾿ ἐρεῖ τις· σὺ πίστιν ἔχεις, κἀγὼ ἔργα ἔχω· δεῖξόν μοι τὴν πίστιν σου ἐκ τῶν ἔργων σου, κἀγὼ δείξω σοι ἐκ τῶν ἔργων μου τὴν πίστιν μου.
Αλλά θα πη κάποιος· “συ έχεις και κρατείς θεωρητικήν την πίστιν, ενώ εγώ έχω έργα αρετής”. Και οι δύο ευρίσκονται εις την πλάνην

Έτσι οι δυτικοί και οι εκκοσμικευμένοι Ορθόδοξοι που πιστεύουμε ότι μπορούμε να παιζουμε με τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ Επιδίδονται σε καλά έργα ,αγαθοεργίες χωρίς όμως ΔΙΑΚΡΙΣΗ .
Χωρίς να έχουν περάσει από την ΜΥΣΤΙΚΗ μετουσίωση ,την ένωση με τον Χριστό , την ΚΑΘΑΡΣΗ που δημιουργεί τον χώρο για την έλευση του Αγίου Πνεύματος και κάνει Εκκλησία ,παράδεισο την καρδιά .

Γεν. 2,17 ἀπὸ δὲ τοῦ ξύλου τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν, οὐ φάγεσθε ἀπ᾿ αὐτοῦ· ᾗ δ᾿ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, θανάτῳ ἀποθανεῖσθε.

Η ορθή ΠΙΣΤΗ στον Ιησού Χριστό και μόνο ,στα ΜΥΣΤΗΡΙΑ στην Εκκλησία του ,που έχει το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ Η Ορθοδοξία μόνο οδηγεί με υπομονή ,κόπο ,θλίψη και πόνο στην ΔΙΑΚΡΙΣΗ τον καρπό της γνώσης τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν έτσι ώστε τα έργα να είναι διακριτικά αποτέλεσμα ανιδιοτέλειας και ΑΓΑΠΗΣ
Ο λόγος της εξόδου από τον παράδεισο είναι ότι ο άνθρωπος επέλεξε με την παρότρυνση του πονηρού να μάθει ενώ ήταν ανώριμος πνευματικά ακόμα τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν .
Αυτή η αρετή του φωτισμού σταδιακά οδηγεί στον επόμενο καρπό,αυτόν της Ζωής ,στην Βασιλεία των ουρανών

Όταν κάποιος διαλέγει χωρίς την καθοδήγηση του Χριστού να φτάσει στην Θέωση ,την παει όπως ο Αδάμ με την Εύα .
βγαίνει από τον παράδεισο και χωρίς επιστροφή και ΠΙΣΤΗ στον Χριστό και όχι στον πάπα δεν γυρνάει ποτέ πίσω παρά θα ακολουθησει τον σατανά …

Ο καρπός της γνώσης είναι ο Χριστός ,είναι η Θεία κοινωνία .

Αν δεν τον λαμβάνω αξίως ,ή αν δεν τρέφομαι από αυτόν ,δεν μπορώ να γνωρίζω το καλό και το κακό ,το αγαθό και το πονηρό ,θα πέφτω από πλάνη σε πλάνη ,όσα και καλά έργα να κάνω είναι ιδιοτελή .
Αν το λαμβάνω αναξίως ,χωρίς ΕΥΛΟΓΙΑ ακόμα χειρότερα ,τότε γίνεται ο λόγος που βγαίνω από τον παράδεισο και νομίχω ότι είμαι ακόμα μέσα και έγινα άγιος ,γίνομαι ζηλωτής ,επιθετικός , επαναστάτης φανεροχριστιανός ..
Οι πρωτόπλαστοι έφαγαν το ξύλο της ζωής , όμως την ακατάλληλη στιγμή και αυτό τους οδήγησε εκτός ,χρειάστηκε να κατέβει ο Χριστός στον άδη και να τους επαναφέρει.

Το Βατικανό ισχυροποιεί την απάτη της Ουνίας!

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΕΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ… Πώς θερμαίνουν την ατμόσφαιρα και εξαφανίζουν τις χιονοσκεπείς κορφές
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΕΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ… Πώς θερμαίνουν την ατμόσφαιρα και εξαφανίζουν τις χιονοσκεπείς κορφές

by admin
6 ώρες ago
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
6 ώρες ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
6 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Ανατροπή βόμβα – Ο απεσταλμένος του Βατικανού στην Ουκρανία προαλείφεται για νέος Πάπας – Γιατί τον θέλουν ΝΑΤΟ, Ευρωπαίοι

Ανατροπή βόμβα - Ο απεσταλμένος του Βατικανού στην Ουκρανία προαλείφεται για νέος Πάπας - Γιατί τον θέλουν ΝΑΤΟ, Ευρωπαίοι

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ Πάπα: H προφητεία και η σατανική σύμπτωση

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ Πάπα: H προφητεία και η σατανική σύμπτωση

Comments 1

  1. Δημήτριος says:
    1 έτος ago

    Γ.Μ. συμφωνώ απόλυτα με όσα λες περί Μυστηριακης Ζωής, εκκλησιασμού κλπ. Θα ήθελα την γνώμη σου όσον αφορά τον προσωπικό αριθμό. Εγώ, με την Βοήθεια Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δεν θα τον πάρω. Τι γίνεται όμως αν οι ιερείς της περιοχής μας τον παραλάβουν και τον χρησιμοποιούν; όλοι οι Άγιοι, αγιοκαταταγμενοι και μη, λένε ότι η παραλαβή και χρήση του είναι άρνηση Του Αγίου Τριαδικου Θεού και άμεσο Ξεβαπτισμα! Θα χάσουν την ιεροσυνη; διότι δεν είναι όπως το εμβόλιο. Αυτό ήταν προσωπική τους Πτώση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr