• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. Τράγκας: Οι δύο «κορονοϊοί» της πολιτικής αλληλοβρίζονται, ενώ ο κινέζικος χτυπάει το κατώφλι μας

6 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
Γ. Τράγκας: Οι δύο «κορονοϊοί» της πολιτικής αλληλοβρίζονται, ενώ ο κινέζικος χτυπάει το κατώφλι μας
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ψυχραιμία. Ψυχραιμία και απόλυτη καθαριότητα. Είναι θέμα ημερών να «χτυπήσει» ο κορονοϊός στην Ελλάδα. Η Ιταλία είναι δίπλα, έχει πολλά κρούσματα, καταγράφει ήδη θανάτους και έχουμε δεκάδες αεροπορικές πτήσεις από και προς τη Ρώμη , το Μιλάνο και άλλες ιταλικές πόλεις. Είναι θέμα ημερών. Θερμή παράκληση προς τον κο Μητσοτάκη και τον κο Τσίπρα να αφήσουν την υψικάμινο της πολιτικής αντιπαράθεσης και να ασχοληθούν με την δημόσια άμυνα απέναντι στον κορονοϊό. Ελπίζω ο σημερινός υπουργός Υγείας να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα στα αεροδρόμια και να έχουμε στοιχειώδη έλεγχο όσων έρχονται από τη Ρώμη και κυρίως από το Μιλάνο ή τη Βενετία. Ας προσευχηθούμε να έχει κουκούτσι μυαλό αυτός ο υπουργός και η κυβέρνηση και αρκετή τύχη για να μην υπάρξει μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στην Ελλάδα και υποστεί μεγάλα πλήγματα τόσο η κακή οικονομία μας, όσο και η βασική πηγή εσόδων μας που είναι ο τουρισμός. Ελπίζω και εύχομαι αυτός ο υπουργός να έχει κουκούτσι μυαλό να ελέγξει τις ροές των εισερχομένων από την Ιταλία προς το Ιόνιο, προς την Αθήνα και προς τις άλλες περιοχές. Τα κρούσματα στην Ιταλία πολλαπλασιάζονται και ήδη έχουν φτάσεις τα 150. Έχουμε 3 νεκρούς και οι Ιταλοί ψάχνουν να βρουν πως προσβλήθηκε ο πρώτος και με ποιους ήρθε σε επαφή. Η λογική λέει ότι τους έχει ξεφύγει η υπόθεση.

Στο Μιλάνο ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις, οι επιδείξεις μόδας και λίγο πολύ εμφανίζεται ως πόλη φάντασμα, αφού χιλιάδες έφυγαν ή προτιμούν να μένουν στα σπίτια τους. Ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι της Βενετίας και υπάρχουν σκέψεις να κλείσουν οι πύλες της ιερής πόλης του Βατικανού. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αυτό τον υπουργό που έχει στο Υγείας θα καταφέρει να αναχαιτίσει όσο γίνεται τη διασπορά του ιού στην πατρίδα μας. Αν σκάσει εδώ εντός των προσεχών ημερών, όπως αναμένεται, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την κατάσταση που επικρατεί από πλευράς δημόσιας υγείας σε όλες τις περιοχές που έχουν hotspot. Και όχι μόνο στα νησιά αλλά και στην ηπειρωτική χώρα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ότι αν πέσει εκεί κορονοϊός με τρομακτική ταχύτητα θα απλωθεί σε όλες τις περιοχές της χώρας. Η Ιταλία, η Ελλάδα και γενικά η Ευρώπη δεν μπορεί να εφαρμόσει κινέζικες μεθόδους απομόνωσης των ανθρώπων. Είναι δύσκολο να πούμε ότι μπορούν να εφαρμοστούν μέθοδοι όπως αυτές του κινεζικού ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν από τώρα μέτρα και να εγκαταλειφθούν οι ιδέες για το πώς θα κάνουμε οικονομία σε απολυμαντικά ή σε οτιδήποτε χρειάζεται για να καθαρίζονται οι πολυσύχναστοι χώροι.

Όσοι ανήκουμε σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούμε να κλειστούμε στο σπίτι μας, άλλωστε αυτό – άμα πέσει ο ιός δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία – αφού παραμένει επί ώρες ζωντανός σε όλες τις επιφάνειες και σε όλα τα αντικείμενα που διακινούμε και έρχονται σε επαφή με αυτόν, καλό είναι να πλένουμε τα καλά τα χέρια μας είτε με καθαρό οινόπνευμα, είτε με αλκοολούχο τζελ. Επίσης, πρέπει να αποφεύγουμε την προσέλευσή μας σε χώρους που κινούνται πολλοί άνθρωποι. Αν κάποιος παρουσιάσει ύποπτα συμπτώματα πρέπει να καταφεύγει στα νοσοκομεία που θα ορίσει το κράτος. Ας ελπίσουμε ότι ο κος Κικίλιας με το μνημονιακόκρατικό ταμείο έχει φροντίσει να υπάρχουν πολλές μονάδες εντατικής θεραπείας και έχει εξασφαλίσει επίσης το απαραίτητο προσωπικό. Κάτι μου λέει ότι ο Κικίλιας και ο Μητσοτάκης δεν το έχουν κάνει ακόμη. Και μου το λένε οι συνδικαλιστές που ακούνε εδώ και καιρό ότι θα προσληφθούν γιατροί και νοσοκομειακοί για το εθνικό σύστημα υγείας, αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπουν τίποτα.

Όσοι είμαστε διαβητικοί ή καρδιοπαθείς ή κάνουμε δύσκολες θεραπείες πρέπει απαραίτητα να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις και να έχουμε σχολαστική καθαριότητα.
Το σαββατοκύριακο ο κος Τσίπρας επετέθη εναντίον της κυβέρνησης του κου Μητσοτάκη φωνάζοντας ότι είναι πολιτικός απατεώνας, ότι εξαπάτησε τον κόσμο και ότι δεν έκανε τίποτα από όσα υποσχέθηκε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ούτε λίγο, ούτε πολύ – εμφανίστηκε ως αρχάγγελος, πάλλευκος και αθώος όλων όσων συμβαίνουν στην πατρίδα μας και φόρτωσε τα πάντα στην επταμηνίτικη και κάτι κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα για το θέμα της Novartis, ως νέα Ιωάννα της Λωραίνης φώναξε : είμαι έτοιμος κύριε Μητσοτάκη να με δικάσετε και να με βάλετε στην πυρά του ειδικού δικαστηρίου. «Κοπιάστε να με πάτε ειδικό δικαστήριο για ισόβια» είπε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμη ότι δεν είναι ώρα να γκρινιάζουμε μεταξύ μας, δηλαδή είπε στους συντρόφους του : « μη ζητάτε ευθύνες από εμένα και σκέφτεστε την αντικατάστασή μου, η διαπλοκή και η διαφθορά ανθίζει ξανά, υπάρχει δηλαδή πολύ μετρητό και ελάτε να αντεπιτεθούμε, να πάρουμε ξανά την εξουσία. Δηλαδή τον υπάρχοντα κορβανά. Αυτό μας έλειπε να τον έχει ο Μητσοτάκης και η παρέα του». Ο μέχρι σήμερα αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πρέπει να αποσυμφορηθούν τα νησιά και να μεταφερθούν οι μετανάστες στην ηπειρωτική χώρα. Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ επιμένει στην άποψη του κου Λιάκου, ότι μπορούμε να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα υποδεχόμενοι ένα εκατομμύριο μετανάστες. Μας είπε ακόμη, ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της φιλοξενίας και της ένταξης. Όπως σημειώνεται σήμερα στον τύπο και στο διαδίκτυο, είναι πράγματι εντυπωσιακό πόσο αποξενωμένη είναι αυτή η αριστερά του κου Τσίπρα από την ελληνική κοινωνία και τα αισθήματά της.

Από την άλλη πλευρά, το Σαββατοκύριακο ο κος Μητσοτάκης χωρίς να φοράει γραβάτα, μιλώντας στην πολιτική επιτροπή του κόμματός του, άφρισε κατά του κου Τσίπρα, επιτέθηκε εναντίον του, είπε ότι για να υπερασπιστεί τα εθνικά θέματα κατέφυγε στα λόγια των Τούρκων και ότι ενώ υποδύεται τον οικολόγο, υπερασπίζεται το λιγνίτη και τη ρύπανση. Μάλιστα ο κος Μητσοτάκης φώναξε προς τον κο Τσίπρα: «όχι άλλο κάρβουνο», θυμίζοντας γνωστή φράση του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κούρκουλο. Επίσης, αναφέρθηκε στις ολοκληρωτικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στις προθέσεις των Πολάκηδων να αλλάξουν τους συσχετισμούς στη Δικαιοσύνη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ελληνική πολιτική σκηνή, τίποτα δεν έμαθε ο πολιτικός κόσμος, από όσα συνέβησαν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών επί 10 χρόνια. Έφυγαν τα νιάτα μας, έφυγαν οι επιστήμονες, είμαστε υπό τον πλήρη έλεγχο των δάνειων δυνάμεων, αντιμετωπίζουμε την τουρκική απειλή και όμως εδώ στην Αθήνα, 7 μήνες μετά τις εκλογές, κουβεντιάζουν πάλι για εκλογές. Ο Μητσοτάκης λέει θα ολοκληρώσω τη θητεία μου αλλά διακινούνται σενάρια για εκλογές το 2020 ή το 2021, προκειμένου να καεί η αναλογική και να παραμείνει στην εξουσία η ΝΔ πριν φθαρεί από το μεταναστευτικό, τα ελληνοτουρκικά και την έλλειψη επενδύσεων. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά μόνο ότι τώρα μαθαίνουμε πως μας ξεπούλησε το πολιτικό προσωπικό του τόπου στους Γερμανούς. Πως κόπηκαν οι συντάξεις για να σωθούν οι τράπεζες και να διατηρήσει τα κεκτημένα της η ολιγαρχία. Μας το λένε ξένοι, μας το λένε και οι δικοί μας. Όπως ο Βαρουφάκης. Κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τις ανόητες και ανούσιες κόντρες του κου Τσίπρα με τον κο Μητσοτάκη. Όλοι έχουν καταλάβει πως επιδιώκουν να διατηρήσουν ένα διπολισμό στην Ελλάδα, προκειμένου να πηγαίνει πιο κάτω η κατοχή, τα συμφέροντα των ολιγαρχών και η μεγάλη μπίζνα του μεταναστευτικού που δίνει εκατομμύρια στις τσέπες των ημετέρων της εκάστοτε μνημονιακής κυβέρνησης. Βράζουν τα νησιά για τις μπουλντόζες του κου Μηταράκη, ενώ ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να μοιράσει τα hotspots στους κυρίους Περιστέρη, στον Άκτωρα και στον Βαγγέλη Μυτιληναίο που ενδιαφέρεται για όλα τα έργα που κάνει ή πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα. Ήδη καταγράφονται όλες οι σχέσεις επιχειρηματιών με την παρούσα κυβέρνηση.

crashonline.gr
Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»

by admin
1 ημέρα ago
Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: 4.500 ευρώ για μητροπολίτες – 100 ευρώ για την πολύτεκνη μάνα – Γιατί η Ελλάδα χάνει την ισορροπία;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: 4.500 ευρώ για μητροπολίτες – 100 ευρώ για την πολύτεκνη μάνα – Γιατί η Ελλάδα χάνει την ισορροπία;

by admin
2 ημέρες ago
Fake News & Παραπληροφόρηση: Ο Ακήρυχτος Πόλεμος Κατά της Αλήθειας στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Slider

Fake News & Παραπληροφόρηση: Ο Ακήρυχτος Πόλεμος Κατά της Αλήθειας στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

by admin
3 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Παίζουν με τη ζωή μας!
Slider

Διονύσης Μακρής: Παίζουν με τη ζωή μας!

by admin
3 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Έμεινες χωρίς ρεύμα; – Τα 10 βήματα που θα σώσουν εσένα και την οικογένειά σου

Έμεινες χωρίς ρεύμα; – Τα 10 βήματα που θα σώσουν εσένα και την οικογένειά σου

3 ημέρες ago
Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»

Λ.Λαζόπουλος: «Το Predator μπορεί να αλλοιώσει και αποτελέσματα των εκλογών»

4 ημέρες ago
Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Θαυματουργική εμφάνιση σε φωτογραφία: ο Χριστός, ο προφήτης Ηλίας και ο…

    Θαυματουργική εμφάνιση σε φωτογραφία: ο Χριστός, ο προφήτης Ηλίας και ο…

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Πώς θα πιεις καθαρό νερό όταν το δίκτυο καταρρεύσει – Τρεις απλές μέθοδοι που σώζουν ζωές

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr