• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Δημήτρης Τζώρας : Η βολική καραντίνα του πιο μισητού Πρωθυπουργού της Mεταπολίτευσης

5 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Βολεύει πάρα πολύ εκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία νέα καραντίνα. Όσο ο κόσμος βρίσκεται κλειδωμένος μέσα, είναι πρακτικά αδύνατο να δημιουργηθούν πατριωτικά κόμματα δεξιά της ΝΔ. Πώς θα συγκεντρώσει κάποιος υποψήφιος τον κόσμο; Πώς θα του εξηγήσει το πρόγραμμά του και τις ιδέες του; Πώς θα οργανωθούν, σε τοπικό επίπεδο, κομματικές οργανώσεις;

Τον βολεύει επίσης, ώστε να μη βγαίνει ο κόσμος έξω να διαμαρτυρηθεί, για τα δολοφονικά και άχρηστα lockdown. Η φασιστική του κυβέρνηση, δε θέλει με κανένα τρόπο την κοινωνική αλληλεπίδραση και την δημιουργία κοινωνικών κινημάτων, που θα τους απομακρύνουν από το μέλι της εξουσίας

Ούτε ο κύριος Τσίπρας επιθυμεί να εμφανιστούν νέα Αριστερά σχήματα που θα αμφισβητήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την καρέκλα του και γι’ αυτό, σιγοντάρει και εκείνος τα lockdown. Ας καταστραφεί η χώρα, ας καταστραφούν οι πολίτες, αρκεί αυτά τα δύο μπουμπούκια, Τσίπρας και Μητσοτάκης, να μη χάσουν τις καρέκλες τους! Άθλιοι!

Ο Μητσοτάκης θέλει να αντιγράψει την Πελόζι και τον Μπάιντεν. Να βάλει τείχη και συρματοπλέγματα γύρω από το Κοινοβούλιο, εάν χρειαστεί. Ο κύριος Τσιόδρας, άρχισε να φοράει διπλή μάσκα, επειδή ο Φάουτσι και οι χειριστές του, αποφάσισαν να επιβάλλουν τέτοια εξευτελιστικά μέτρα στους πολίτες. Τη γελοιότητα της διπλής μάσκας, την πρότεινε και άρχισε να την εφαρμόζει ο Αμερικανός Φάουτσι, αμέσως μετά την εκλογή Μπάιντεν. Θα έρθουν ως έσχατο μέσο γελοιοποίησης και υποταγής των ανθρώπων και τα πρωκτικά τεστ. Θα το δείτε! Μισό βήμα μακριά είμαστε από τέτοιες μεθοδολογίες εξανδραποδισμού της κοινωνίας!

Η κυβέρνηση, με την συναυτουργία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέλει να πάει σε εκλογές, χωρίς να δώσει τη δυνατότητα τους πολίτες να οργανωθούν και να εκφραστούν, μέσω νέων πολιτικών σχηματισμών. Μία συγκυβερνούσα χουντάρα, ένας μαφιόζικος συνασπισμός άθλιων πολιτικών, προτιμά να διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία, από το να χάσει την καρέκλα και την κονόμα.

Οι δικές μας πληροφορίες και εκτιμήσεις για τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων, δείχνουν τη ΝΔ στο 20%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 12-15%, εκτός Βουλής το ΚΙΝΑΛ και τα υπόλοιπα κόμματα να παλεύουν να μπουν στο Κοινοβούλιο. Κάτω από αυτές τις δημοσκοπικές συνθήκες, η συγκυβερνώσα συμμορία, Μητσοτάκη – Τσίπρα, όχι μόνο θα κάνει νοθεία με τις ψήφους των ομογενών, για να κρατηθεί λίγο ακόμα ζωντανή, αλλά θα επιβάλλει και άλλους πρωτοφανείς περιορισμούς στις μετακινήσεις και την ελευθερία του λόγου.

Οι νοθευμένες εκλογές στις ΗΠΑ, θα μοιάζουν με πράξεις υγιούς δημοκρατικού ανταγωνισμού, μπροστά σε αυτά που έχουν σκοπό να κάνουν οι Μητσοτάκης – Τσίπρας. Άλλωστε, το έχουν δοκιμάσει ξανά, ως test event, στις εκλογές του 2019, όπου είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει ραγδαία τα εκλογικά του ποσοστά, σε σχέση με αυτά των ευρωεκλογών που διεξήχθησαν ένα μήνα νωρίτερα. Είχαν «φυτρώσει» 200.000 μετανοημένοι ψηφοφόροι, που έσπευσαν να ψηφίσουν τον Αλέξη, ένα μήνα αργότερα από την ημέρα των Ευρωεκλογών!

Έχει ήδη αρχίσει το αγοραστικό σάρωμα ξενοδοχειακών μονάδων, που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν από την περσινή καλοκαιρινή σεζόν. Το μεγάλο ξεπούλημα των επιχειρήσεων θα έρθει τον Σεπτέμβριο, μετά από άλλη μία καταστροφική τουριστική σεζόν. Βάζουν στο εκτελεστικό απόσπασμα όλο τον ξενοδοχειακό κλάδο, για να μπορέσουν Αλβανοί «επενδυτές», όπως μας ενημέρωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, να επενδύσουν στην Ελλάδα. Άλλωστε και επί ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλούσαν τους Αφγανούς και τους Σύριους που εισέρχονταν παράνομα στην Ελλάδα, επενδυτές.

Ας καταλάβουν οι Έλληνες επιχειρηματίες, μικροί και μεγάλοι, την στόχευση αυτού του σάπιου και μισελληνικού καθεστώτος. Πρώτα, πήραν τις περιουσίες των Ελλήνων με την κομπίνα του Χρηματιστηρίου. Μετά, έκλεψαν τις περιουσίες των Ελλήνων με τα διακοποδάνεια και τις πιστωτικές κάρτες των Τραπεζών, που τις έβαζαν να τα παραχωρούσαν ασύστολα. Συνέχισαν το πλιάτσικο με τα Μνημόνια, κάνοντας τους Έλληνες να πουλάνε τα χρυσαφικά τους και τα οικογενειακά τους κειμήλια για να επιζήσουν. Τώρα, ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο διά της «πανδημίας». Δε θέλουν να έχει ο Έλληνας τουριστική μονάδα. Δε θέλουν να έχει καφετέρια και ψησταριά. Θα του τα πάρουν και θα τα παραδώσουν στους νέους «επενδυτές», που ετοιμάζουν γιουρούσι μετά την πλήρη οικονομική κατάρρευση της χώρας και την πτώχευση της κοινωνίας.

Οι Έλληνες, έχασαν τη χώρα τους από τις κατοχικές δυνάμεις. Έχασαν την ασφάλειά τους, τα σχολεία και τις γειτονιές τους από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Τώρα, θα χάσουν και τον τελευταίο οικονομικό τους πνεύμονα, τον τουρισμό!

Το καθεστώς, δε θέλει να επαναληφθούν οι σκηνές του 2015, με τους εξεγερμένους στην Πλατεία Συντάγματος. Δε θέλει να συντελεστεί άλλη μία πολιτικο-κοινωνική μεταβολή στη χώρα. Τα αχρείστα lockdown, είναι χρήσιμα μόνο για το καθεστώς και την πολιτική του επιβίωση, αφού δεν επιτρέπουν στους πολίτες να αυτο-οργανωθούν και να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην νομή της εξουσίας. Δεν επιθυμούν, Μητσοτάκης και Τσίπρας, η εξαγριωμένη και αφυπνισμένη κοινωνία, να μπλέκεται στα πόδια τους.

Ο Θάνατός μας, η Ζωή τους! Έτσι θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα. Αυτό, επιβάλλουν οι εμπνευστές του Great Reset! Ο πιο άχρηστος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πιο μισητό Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι αποφασισμένοι και διατεταγμένοι να διαλύσουν το ελληνικό Έθνος. Τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, μας βρίσκουν πάλι υπόδουλους και κατεστραμμένους, από τον εσωτερικό εχθρό αυτή τη φορά.

Τα χαμίνια της Μέρκελ, του Σόρος και του Τζο Μπάιντεν, διαπράττουν συνειδητά εθνοκάθαρση. Ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι, θα το καταφέρουν παρέα, ο άχρηστος και o μισητός.

theflagreport.com

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παναγόπουλος Αλέξιος: Δωρεά οργάνων από “εγκεφαλικά νεκρούς”: Η μεγάλη βιοηθική συζήτηση που η Εκκλησία απέφυγε
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Δωρεά οργάνων από “εγκεφαλικά νεκρούς”: Η μεγάλη βιοηθική συζήτηση που η Εκκλησία απέφυγε

by admin
3 ώρες ago
Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams

by admin
2 ημέρες ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
3 ημέρες ago
Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Ναι μεν, αλλά … εγώ προτιμώ τη δήλωση του Γέρου του Μωριά

Ναι μεν, αλλά ... εγώ προτιμώ τη δήλωση του Γέρου του Μωριά

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr