• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Δημόσια Τάξη: H κατάσταση είναι εκτός ελέγχου

7 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γιάννης Νικήτας

Σε δύο διαφορετικά περιστατικά χθες το βράδυ καταδείχθηκε με τον πλέον σαφή τρόπο η πλήρης κατάλυση της έννομης τάξης. Ειδικότερα, στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου καθώς και στην Αθήνα πλησίον του ΟΑΚΑ όπου υπήρξε εμπλοκή οργανωμένων χούλιγκαν με ομάδα ΔΙΑΣ. Συνέπεια, της συμπλοκής ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός ενός αστυνομικού και ο ελαφρύτερος άλλων δύο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία εγκλωβίστηκε από χούλιγκαν της ΑΕΚ. Ο ένας αστυνομικός από τους τέσσερις της Ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκη και εγκλωβίστηκε σύρθηκε μέσα στον σύνδεσμο των οπαδών όπου και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Η ομάδα ΔΕΛΤΑ έκανε τη διαφορά στην αστυνόμευση. Αποτελεί μονόδρομο η ανασυγκρότηση της.

Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της ασυδοσίας που επικρατεί στη χώρα εδώ και τέσσερα χρόνια και που δείχνει μέχρι και σήμερα να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μολονότι, η νέα κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε βαρύγδουπες εξαγγελίες για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια εντούτοις μόνον σε επικοινωνιακό επίπεδο υπάρχουν αποτελέσματα απόρροια των πολιτικών εντυπώσεων που εντέχνως καλλιεργεί το αρμόδιο Υπουργείου.

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την νέα κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία δείχνει να μην κατανοεί τα προβλήματα με τα οποία έχει αντιμέτωπη. Συγκεκριμένα, παρά τις εξαγγελίες για τον περιορισμό της δράσης ομάδων του αναρχικού χώρου καμία μέχρι πρότινος δράση δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά, αναφέρονται οι δράσεις του Ρουβίκωνα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ακολούθως, οι διαρκείς παλινωδίες δεν έχουν επιτρέψει την ανασύσταση της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» ως τη πλέον ικανή και αποτελεσματική μονάδα συλλήψεων απέναντι σε οργανωμένες ομάδες αναρχικών και οπαδών. Χωρίς σαφή επιχειρησιακό πλάνο και σχέδιο το Υπουργείο πορεύεται σε μια νέα «ΔΕΛΤΑ» που καμία σχέση δεν θα έχει με τη παλιά Ομάδα.

Υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Άμεση Δράση και οι ΟΠΚΕ παραμένουν εγκαταλελειμμένες χωρίς επαρκή προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Επίσης, καμία ενέργεια δεν έχει αναληφθεί σε νομικό επίπεδο ώστε επιτέλους να αλλάξει ο περιβόητος Νόμος Παρασκευόπουλου που δημιούργησε νέο κύμα εγκληματικότητας ενώ καλλιέργησε και το έδαφος για τη περαιτέρω δράση εγκληματικών ομάδων που εισέρχονται για τη διενέργεια εγκληματικών πράξεων στη χώρα μας λόγω του ευνοϊκού νομικού και ποινικού πλαισίου.

Καθημερινά καταφτάνουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Στο Μεταναστευτικό, επικρατεί πλήρης χάος. Καθημερινά η χώρα μας δέχεται κύμα αλλοδαπών που είναι σε μερικές εκατοντάδες. Συγκεκριμένα μέτρα όμως κέντρα κράτησης κλειστού τύπου, αποτροπή και επαναπροωθήσεις των αλλοδαπών από τα πλωτά του ΛΣ καθώς και επιχειρήσεις αντίστοιχες του Ξένιου Δία δεν έχουν προγραμματιστεί και οργανωθεί. Οι ΜΚΟ συνεχίζουν τη δράση τους όντας ανεξέλεγκτες. Μόνον με τα παραπάνω μέτρα μπορούμε να πετύχουμε ανάσχεση του κύματος των αλλοδαπών που πλέον λαμβάνει διαστάσεις άτυπης εισβολής και εποικισμού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Οφείλουμε ως κράτος με έννομη τάξη να φυλάξουμε αποτελεσματικά τα σύνορα μας.

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να παρουσιάσει μια εικόνα αρκετά ωραιοποιημένη όμως η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Η χώρα παραμένει έρμαιο αναρχικών, λαθρομεταναστών και δράσεως των εγκληματικών ομάδων εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς ανομίας και πλήρους ασυδοσίας (πολιτικής, ποινικής και επιχειρησιακής).

defencereview.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
14 ώρες ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
1 ημέρα ago
Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
5 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
6 ημέρες ago
Next Post
Οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις και οι συνέπειες για Ελλάδα και Κύπρο

Οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις και οι συνέπειες για Ελλάδα και Κύπρο

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr