Πρέπει να διακρίνουμε τα πράγματα ως έχουν.
Τι μας μεταφέρθηκε από ένα σεβάσμιο Γέροντα;
– όταν λέμε να μην γίνει πόλεμος και καλούμε σε νηστεία και τις άλλες ομολογίες που τις λέμε μάλιστα και εκκλησίες αντιδογματικά;
– Τι εννοούμε;
– αν εννοούμε να μην σκοτωθούν αθώοι και παιδιά, πολύ καλώς να κοπιάσουμε σε ειλικρινή προσευχή μετά νηστείας.
– αν όμως εννοούμε να μην γίνει πόλεμος και να έχουμε αυτή την ” ειρήνη” που είχαμε μέχρι τώρα για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε Οικουμενιστικά κάτω από την παντόφλα του Βατικανού, τότε κακώς να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε. Δεν το θέλουν οι Άγιοι.
– πότε έγινε ο Χαμός από την Χαμάς;
– όλως τυχαίως λίγες μέρες μετά, όταν παραβρέθηκαν εκκλησιαστικές κεφαλές της Ορθοδοξίας στην Γνωστή Οικουμενιστική
Αγρυπνία στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη.
– Γιατί ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής από το 1957 έλεγε ότι μόνο ο ” πόλεμος” θα μας σώσει;
Γιατί ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος είπε στον Άγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη το 1990 : ” Γέροντα πρέπει να γίνει πόλεμος για την ασέβεια, την απιστία και την αμαρτία “; τρείς φορές μάλιστα
– Γιατί ο άγνωστος ασκητής που συνάντησε τον Άγιο Νεκτάριο το 1917 στο Άγιον Όρος του είπε: ” ο αιώνας που έρχεται θα είναι γεμάτος αίματα, ακαταστασία και πολέμους Εθνών;”
– Γιατί η αγιασμένη μορφή της Γερόντισσας Γαλακτίας είπε πριν κοιμηθεί στους χρόνους μας : ” πρέπει να γίνει πόλεμος γιατί δεν έχουμε λόγο να υπάρχουμε ως ανθρωπότητα;”
Όλοι αυτοί οι Άγιοι και τόσοι άλλοι έκαναν λάθος;
( εδώ τελειώνει ο Γέροντας που μας παρακινεί εν μετάνοια να βρεθούμε μέσα στην κιβωτό της ανόθευτης Ορθοδοξίας και γιατί έρχεται ΟΡΓΗ)
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/10/blog-post_205.html








