• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΘΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΘΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, κατά το παρελθόν, όταν ήταν ένας ανεξάρτητος Έλληνας πολιτικός, πολλές φορές επικαλέσθηκε στον πολιτικό του λόγο, εναντίον των Μνημονιακών κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά – Ευάγγελου Βενιζέλου, τον Νόμο υπ΄ αριθ. 1608 της 28ης Δεκεμβρίου 1950 “Περί αυξήσεως των ποινών των προβλεπομένων δια τους καταχραστάς του Δημοσίου”.

Ωστόσο, από τη στιγμή που συγκυβέρνησε με το Διεθνιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο απεμπόλησε την ιδεολογική ταυτότητα του ιδίου και του κόμματός του, καθώς και την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ, αλλά και, γινόμενος πλέον ένας “Εξαρτημένος Έλληνας” και αυτός και το κόμμα του, κατάπιε αμάσητο το συγκεκριμένο νόμο και έπαψε να τον αναφέρει. Από τη στιγμή που και αυτός είναι υπόδικος για Εσχάτη Προδοσία προς την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, αφού ψήφισε το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο των “Δημοκρατικών” κυβερνήσεων της Πατρίδος μας!!

Τι λέει αυτός ο περίφημος Νόμος 1608/28.12.1950.

Στο άρθρο 1 εδάφιον 1 λέγει ακριβώς ο συγκεκριμένος Νόμος:

Εις τον ένοχον των εν τοις άρθρων 216, 218, 256, 258, 372, 375, και 386 του διά του Νόμου 1492 κυρωθέντος Ποινικού Κώδικος προβλεπομένων αδικημάτων, εφ΄ όσον ταύτα πάντα στρέφονται οπωσδήποτε κατά του Δημοσίου ή νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το δε επιτευχθέν ή επιδιωχθέν όφελος του πράξαντος ή η προσγενομένη ή οπωσδήποτε απειλειθείσα ζημία του Δημοσίου ή του Νομικού Προσώπου υπερβαίνει το ποσόν των (100.000) μεταλλικών δραχμών επιβάλλεται η ποινή της καθείρξεως, οσάκις δε συντρέχουσιν ιδιαζόντως επιβαρυντικαί περιστάσεις. Ιδία δε όταν ένοχος εξηκολούθησεν (βλ. ΑΠ 327/58, ΑΠ 360/53, ΑΠ 93/55) επί μακρόν χρόνον την εκτέλεσιν του εγκλήματος ή το αντικείμενον αυτού είναι ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας επιβάλλεται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως ή του θανάτου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου νομοθέτησε υπέρ της κατάργησης της θανατικής καταδίκης.

Το 1987 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου, τροποποίησαν το Νόμο 1608/1950, με το Νόμο 1738/87 άρθρο 4 παράγραφος 5, ΦΕΚ 200Α της 20 Νοεμβρίου 1987, ως ακολούθως:

Στον ένοχο των αδικημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 216, 218, 235, 236, 237, 245, 256, 258, 372, 375, 386 και 390 του Ποινικού Κώδικα και το όφελος που πέτυχε ή επιδίωξε ο δράστης ή η ζημιά που προξένησε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο ή στα πιο πάνω νομικά πρόσωπα, υπερβαίνει το ποσό των πέντε (5) εκατομμυρίων δραχμών και ιδίως αν ο ένοχος εξακολούθησε επί μακρόν χρόνο την εκτέλεση του εγκλήματος ή το αντικείμενό του είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας,

επιβάλλεται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως. Αρμόδιο δικαστήριο είναι το 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων (άρθρο 111 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).

Πειθήνια όργανα των ξένων οι πολιτικοί των Μνημονίων.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι πολιτικοί στην Ελλάδα, που έβαλαν υπεράνω της Πατρίδος και της ευημερίας του λαού της την προσωπική ανέλιξή τους σε πολιτικά αξιώματα, θα έρθει πολύ σύντομα ημέρα που θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Εγκλήματα που έκαναν κατά του λαού μας, τοποθετώντας τις απαιτήσεις των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, στο συνονθύλευμα της Ευρωπαικής Ενώσεως, υπεράνω των συμφερόντων του λαού μας. Η απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι έργο δικό τους. Το ξεπούλημα της Ελλάδος στους δανειστές είναι έργο δικό τους. Ο αυριανός διαμελισμός της Ελλάδος θα είναι έργο δικό τους. Όταν, με τα αποθέματα του ορυκτού πλούτου που κρύβει στα σωθικά της η Ελλάδα μας, θα μπορούσε να ξεπληρώσει το δημόσιο χρέος της, παρ΄ ότι είναι ένα χρέος επαχθές και επονείδιστο.

Αρκεί να ενεργοποιούσε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την ΑΟΖ στο Αιγαίο Πέλαγός μας, μια ΑΟΖ που διακαώς επιζητάει, το Ισραήλ, η Κύπρος και λίαν συντόμως η Αίγυπτος. Μια ΑΟΖ που δεν θέλει να ανακηρύξει αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Έχουν ονοματεπώνυμα αυτοί που θα καταδικασθούν.

Υποτασσόμενη στις εντολές της Μέρκελ, του Σόιμπλε και όλου εκείνου του πορνείου των Βρυξελλών. Γιατί, δεν έχουν ούτε το πολιτικό ανάστημα, ούτε την πατριωτική συνείδηση, ούτε τον ανδρισμό να αντισταθούν στα φασιστοειδή της ΕΕ που συνεχώς ζητούν και νέες θυσίες από το λαό μας, μη σταματώντας να ζητούν νέο αίμα.

Παρ΄ότι πληθαίνουν οι φωνές της λογικής υπέρ της Ελλάδος που κατακεραυνώνουν τους απάνθρωπους δανειστές μας. Όπως, η Γκάμπι Τσίμερ, Πρόεδρος της συνομοσπονδιακής ομάδος της Ευρωπαικής Ενωτικής Αριστεράς των Βορείων χωρών, η οποία είπε για το παράδειγμα της Ελλάδος: “Γι΄ αυτούς (τους δανειστές) όμως οι άνθρωποι είναι απλές παράπλευρες απώλειες, όπως στον πόλεμο”.

Είπε επίσης: “Είμαι αγανακτισμένη για το γεγονός ότι το μεγάλο όραμα της Ευρώπης καταστρέφεται από εθνικούς εγωισμούς σε βάρος των Ελλήνων…”.

Δυστυχώς όμως οι κυβερνήσεις των Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Σαμαρά – Βενιζέλου και Τσίπρα – Καμμένου δεν έχουν καμιά αγανάκτηση που θανατώνουν καθημερινώς ένα Έθνος. Και βέβαια, δεν είναι μόνο αυτοί που μετείχαν αυτών των προδοτικών κυβερνήσεων και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν μια ημέρα των ημερών.

Είναι όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολιτεύσεως, οι οποίες στοχευμένα οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια. Και τα μέλη τους, θα πρέπει να εύχονται να έχουν αποδράσει από ετούτη τη ζωή, για να μη βιώσουν την οργή και την καταδίκη του λαού μας.

Όπως θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι και αν κάποιος άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, νομοθετήσει υπέρ της αφαίρεσης και της ισόβιας κάθειρξης, ακόμη και αν δεν βρεθούν Τερτσέτηδες και Πολυζωΐδηδες Δικαστές για να καταδικάσουν τους επίορκους αυτούς πολιτικούς, θα τους καταδικάσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός με λαϊκά δικαστήρια που πολύ σύντομα θα στήσει, εκεί στην πλατεία του Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, που θα μετατραπεί σε Οργή των Ελλήνων!!

Τα υποτακτικά τσιράκια του Σόρος.

Θα καταδικάσει, όλους αυτούς τους υπηρέτες και τα εντεταλμένα όργανα του Σόρος, του πρίγκιπα των λαθρομεταναστών και του αίματος. Του “δικαστικού επιμελητή”, που ανεβοκατεβάζει Πρωθυπουργούς, Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του αρχισυνωμότη που προκαλεί πολέμους και με τις δεκάδες ΜΚΟ του, γεννάει ανατρεπτικά κινήματα, όπως στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Ουκρανία και τώρα στην Ελλάδα. Του δισεκατομμυριούχου κατασκευαστή της ίντριγκας, της πολυγλωσσίας, των εργαλείων του πολέμου, της Βαβέλ της πολύπολιτισμικότητας, που μετατρέπει και την Ελλάδα με τα διάφορα τσιράκια του, τους διάφορους Φίληδες, Μουζάλες, Τασίες, Καμίνηδες, Πατούληδες, Μπουτάρηδες. ΓΑΠηδες και Παπαδημούληδες.

Επί του πιεστηρίου.

Δηλώνω παρών, στις Επιτροπές των λαϊκών δικαστηρίων που σύντομα θα στηθούν για να δικάσουν και για να καταδικάσουν, τους βιαστές, τους δολοφόνους του λαού μας και της Πατρίδος μας. Είναι χρέος μου προς την αγαπημένη μου Πατρίδα, το λαό της και την οικογένειά μου.

Tags: slide7
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
7 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
20 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
1 ημέρα ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Το Ισλάμ πεθαίνει, ο Χριστός ανασταίνεται – Έκρηξη Χριστιανισμού στο Ιράν, “50.000 τζαμιά έκλεισαν”

Το Ισλάμ πεθαίνει, ο Χριστός ανασταίνεται – Έκρηξη Χριστιανισμού στο Ιράν, “50.000 τζαμιά έκλεισαν”

8 ώρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: «Αδελφέ, φρόντισε τη σωτηρία σου». Η διαπόμπευση της αμαρτίας και το χαμένο ήθος της Ορθοδοξίας

Γεώργιος Αποστολάκης: «Αδελφέ, φρόντισε τη σωτηρία σου». Η διαπόμπευση της αμαρτίας και το χαμένο ήθος της Ορθοδοξίας

18 ώρες ago
Άνθρωποι που το μάτι σου δεν τους πιάνει: Από τον Νίκο και τον Βασίλη, στον Βασίλη Καρρά. Αγία Μαρία η Σκομπτσόβα

Άνθρωποι που το μάτι σου δεν τους πιάνει: Από τον Νίκο και τον Βασίλη, στον Βασίλη Καρρά. Αγία Μαρία η Σκομπτσόβα

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr