• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

«Εμφύλιος» για τα εμβόλια: «Κυβερνητικοί» επιδημιολόγοι κατά Μπουρλά για την «ανάγκη» συνεχών εμβολιασμών (βίντεο)

5 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ, ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η δήλωση του Α.Μπουρλά ότι θα πρέπει όσοι έκαναν το εμβόλιο της Pfizer θα πρέπει να κάνουν και τρίτη δόση έχει οδηγήσει σε έναν “εμφύλιο” ακόμα και μεταξύ των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων που απορούν σε ποια επιστημονικά δεδομένα βασίστηκε αυτή η δήλωση.

Τελικά ίσως δεν έχουν και πολύ άδικο όσοι δηλώνουν ότι γίνεται ένα “παγκόσμιο πείραμα”. Έτσι για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, την άρση των μέτρων και το ενδεχόμενο να βγάλουμε τις μάσκες μίλησαν στο Open, ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος και η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού αλλά ακόμα σημαντικότερο ήταν όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα εμβόλια και τα περί 3ης δόσης.

Και οι δυο δήλωσαν άγνοια για τα δεδομένα πάνω στα οποία στηρίζεται ο κ. Μπουρλά, ο οποίος χθες ανέφερε ότι η ανοσία του εμβολιασμού, κρατά τουλάχιστον 6 μήνες, οπότε χρειάζεται και 3η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σημειώνουμε ότι ο Α.Μπουρλά, εκτίμησε ότι θα χρειαστεί μια τρίτη δόση από το ίδιο εμβόλιο μεταξύ 8-12 μηνών, καθώς μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η ανοσία που επιφέρει διαρκεί 6 μήνες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να επιβεβαιωθεί αν η ανοσία θα παραμείνει επαρκής ως τους 12 μήνες. Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι θα χρειάζεται ετήσιος εμβολιασμός μετά την 3η δόση.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν το διάστημα που μας καλύπτει το εμβόλιο είναι από 6-8 μήνες, όπως ανέφερε ο κ. Μπουρλά, η κ. Λινού απάντησε:

«Δεν ξέρω σε τι δεδομένα βασίζεται ο κ Μπουρλά. Εμείς δεν έχουμε διεθνώς τέτοια δεδομένα. Δε νομίζω ότι έχει φανεί ότι ξανακολλάμε, ξανανοσούμε στους 6 μήνες, αν και υπάρχουν κάποια σπάνια τέτοια περιστατικά. Αλλά είναι ακόμα σπάνια. Δε νομίζω ότι έχουν ολοκληρωθεί επιδημιολογικές μελέτες σε επίπεδο κρατών. Υπάρχουν κάποιες μικρές συζητήσεις για την Ταϋλάνδη. Επομένως νομίζω, πως είναι πολύ βιαστικό για να το πούμε αυτό, πολύ νωρίς για να το δηλώσουμε. Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχουν δεδομένα δημοσιευμένα σε έγκριτα περιοδικά που να το επιβεβαιώνουν.»

Ο κ. Βατοπουλος από την πλευρά του συμφώνησε με την Κ. Λινού, λέγοντας πως το εμβόλιο εφαρμόζεται μόνο για 6-8 μήνες, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για το τι θα γίνει στο μέλλον, “δεν το ξέρουμε αυτό”.

Όπως είπε: «Υπάρχουν κάποιες μελέτες πτώσης του επιπέδου των αντισωμάτων κατά τη διάρκεια του χρόνου, το οποίο όμως δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι, διότι δεν είναι μόνο τα αντισώματα, είναι η κυτταρική ανοσία είναι πολλά πράγματα, που και στις θετικές επιστήμες χρειάζεται το πείραμα. Άρα πρέπει να περάσει το χρονικό διάστημα για να δούμε πως θα πάει».

Δείτε το σχετικό σημείο από το 5:59 λεπτό και μετά, στο βίντεο που ακολουθεί:

pronews.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σάλος με τη διαφήμιση που «ξεπλένει» την ισλαμική μαντήλα και εμφανίζει τους Έλληνες σαν καταπιεστές
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τη διαφήμιση που «ξεπλένει» την ισλαμική μαντήλα και εμφανίζει τους Έλληνες σαν καταπιεστές

by admin
56 λεπτά ago
Ανησυχητική Προειδοποίηση του ΠΟΥ: Τα Κρούσματα Καρκίνου Αυξάνονται Παγκοσμίως
ΥΓΕΙΑ

Ανησυχητική Προειδοποίηση του ΠΟΥ: Τα Κρούσματα Καρκίνου Αυξάνονται Παγκοσμίως

by admin
1 ώρα ago
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ! Έκτακτο από τον Στρατό – Έσκασε εντολή
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ! Έκτακτο από τον Στρατό – Έσκασε εντολή

by admin
10 ώρες ago
Κρήτη: 1.000€ πρόστιμο για ένα ΜΠΟΣΤΑΝΙ – ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ γίνεται… παράβαση;
Slider

Κρήτη: 1.000€ πρόστιμο για ένα ΜΠΟΣΤΑΝΙ – ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ γίνεται… παράβαση;

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Ισραήλ: “Δολοφονήστε στελέχη της Χαμάς σε Τουρκία-Κατάρ” – Έναρξη πολεμικής αναμέτρησης με Άγκυρα – Βομβαρδισμός του καταριανού Al Jazeera (βίντεο)

Ισραήλ: "Δολοφονήστε στελέχη της Χαμάς σε Τουρκία-Κατάρ" - Έναρξη πολεμικής αναμέτρησης με Άγκυρα - Βομβαρδισμός του καταριανού Al Jazeera (βίντεο)

Πολάκης: Εγκληματική η απόφαση των Λοιμωξιολόγων για τα μονοκλωνικά αντισώματα εναντίον της Covid

Πολάκης: Εγκληματική η απόφαση των Λοιμωξιολόγων για τα μονοκλωνικά αντισώματα εναντίον της Covid

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr