• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Επιδρομή του Ισραήλ στη Συρία – Κατερρίφθη ισραηλινό μαχητικό; – Αιχμάλωτος του ISIS ο πιλότος (φωτο, vid)

11 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

του Βασίλη Καπούλα

Ισραηλινά μαχητικά και ελικόπτερα εισέβαλαν στη Συρία και βομβάρδισαν την 90η συριακή Ταξιαρχία στην Quneitra, και την περιοχή Tell al-Ahmar ενώ μετά από σφοδρές ανταλλαγές πυρών με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και τους Ιρανούς Φρουρούς που βρίσκονται στην περιοχή ένα ισραηλινό μαχητικό κατερρίφθη και ακολούθησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του πιλότου ο οποίος κρατείται αιχμάλωτος του ISIS.
To ISIS και η ισλαμιστική οργάνωση al-Liwa Yarmouk συνεργάζονται και ελέγχουν την συγκεκριμένη περιοχή στα σύνορα με το Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χτεσινής νύχτας υπήρξαν πολλές αναφορές σχετικά με ισραηλινή εισβολή στην περιοχή της ​​Quneitra. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή των συνόρων με τη Συρία δέχτηκε σφοδρό βομβαρδισμό από ισραηλινά μαχητικά και ελικόπτερα ενώ ισραηλινοί κομάντο πέρασαν τα σύνορα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ισραηλινό μαχητικό κατερρίφθη και οι Ισραηλινοί έψαχναν για τον πιλότο το μαχητικό του οποίου συνετρίβη στο συριακό έδαφος. Ταυτόχρονα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση ισραηλινών μαχητικών και ελικοπτέρων στη συνοριακή περιοχή κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες και βίντεο που θα δείτε παρακάτω.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ισραηλινός πιλότος είναι πλέον αιχμάλωτος του ISIS ενώ ο ισραηλινός στρατός εφάρμοσε το σχέδιο “Hannibal” με βομβαρδισμό τύπου “χαλιού” σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.
Ο Ισραηλινός στρατός μπλόκαρε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ισραηλινά στρατιωτικά φόρουμ ενώ οι πληροφορίες που διοχέτευσε σχετικά με το θέμα είναι αντικρουόμενες και γενικευμένες.
Ο ισραηλινός πιλότος είναι αιχμάλωτος της al-Liwa Yarmouk η οποία συνεργάζεται με το ISIS στα σύνορα με το Ισραήλ.
Oι Ισραηλινοί σε ανεπίσημη ενημέρωση τους κάνουν λόγο για έναν 23χρονο Ισραηλινό Άραβα ο οποίος πέταξε με ανεμόπτερο από το νοτιοδυτικό χωριό Mevo Hama προς το νοτιοδυτικό Γκολάν για να ενταχθεί στον ISIS… Ο πιλότος προέρχονταν από την ισραηλινή αραβική πόλη Jaljuliya ανατολικά της Kfar Saba κοντά στη δυτική όχθη.
Στη συνέχεια οι ισραηλινοί παραδέχονται πως υπήρξε τεράστια αεροπορική και χερσαία κινητοποίηση. Όμως, η δικαιολογία των ισραηλινών έχει πολλά “κενά”.
Παραδέχονται πως η “Shin Bet” πιάστηκε στον “ύπνο”, κανείς δεν εντόπισε το ανεμόπτερο και το ποιος τον βοήθησε να το απογειώσει, πως εγκατέστησε επικοινωνίες με το ISIS στη Συρία χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και πως οι προετοιμασίες υποδοχής του στη συριακή πλευρά από τους ισλαμιστές διέφυγε της προσοχής της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών και τέλος, γιατί κανείς δεν πυροβόλησε στο ανεμόπτερο πριν περάσει τα σύνορα;
Και το πιο σημαντικό; Η ΙSIS παραδέχεται ότι έχει αιχμαλωτίσει ισραηλινό πιλότο!
Οι Ισραηλινοί στη συνέχεια παραδέχτηκαν πως ξένη χώρα “τέσταρε” τα ισραηλινά αμυντικά αντανακλαστικά, και πιο συγκεκριμένα:
Στην αποτελεσματικότητα, αποδοτικότητα, ταχύτητα, αντιαεροπορική κάλυψη, δυνατότητα άμεσων αεροπορικών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού κατά μήκος του Γκολάν.
Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς, όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε σχετικά εδώ), το Ισραήλ φοβάται μετακίνηση των ιρανικών χερσαίων δυνάμεων και των αντρών της Χεζμπολάχ προς τη συριακή πλευρά στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνουν και τα ισραηλινά ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν ότι “οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ διεισδύουν προς τα βορειοανατολικά σύνορα με το Ισραήλ στο Γκολάν υπό την κάλυψη της Ρωσικής Αεροπορίας” και προσθέτουν:
“Η Χεζμπολάχ πιστεύει ότι είναι ένα βήμα μακριά από την αλλαγή της στρατιωτικής ισορροπίας στο Γκολάν εις βάρος του Ισραήλ και ότι θα αποκτήσει μια βάση από την οποία θα μπορεί να μας επιτίθεται αν κερδίσει τη μάχη που διεξάγεται τώρα γύρω από την Quneitra απέναντι από τις ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις”.
“Η Χεζμπολάχ εδώ και δύο χρόνια ενισχυμένη από το Ιράν, προσπαθεί να εγκαταστήσει δυνάμεις κατά μήκος των συριακών συνόρων με το Ισραήλ. Αυτό είναι τεράστιας σημασίας για το Ιράν το οποίο θα μπορέσει να μεταφέρει στρατό στην περιοχή και γι αυτό το λόγο ο αρχηγός των Ιρανών Φρουρών Αl-Qods, Στρατηγός Qassem Soleiman, επισκέφτηκε την 90η Ταξιαρχία του συριακού Στρατού στη βάση της Quneitra η οποία αποτελεί το διοικητήριο στην περιοχή στη μάχη εναντίων των ισλαμιστών.
Ο Soleimani, ο οποίος είναι ο διοικητής των ιρανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων σε όλη τη Μέση Ανατολή, είναι ο “σύνδεσμος” μεταξύ Τεχεράνης και Μόσχας και επιθεώρησε τις γραμμές μάχης φτάνοντας 1.5-2 χλμ από τα ισραηλινά σύνορα στο Γκολάν.
Δέκα μήνες πριν, στις 18 Ιανουαρίου, τα ισραηλινά UAV επιτέθηκαν σε κονβόι αξιωματούχων του Ιράν και της Χεζμπολάχ που ερευνούσαν μυστικά την περιοχή της Quneitra για μια νέα βάση. Στην επίθεση εκείνη πέθανε ο ιρανός στρατηγός Ali Mohamad Ali Allah Dadi.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Quneitra, ο Soleimani ζήτησε να σταλούν ενισχύσεις για να ενωθούν με τους περίπου 500 μαχητές της Χεζμπολάχ Hizballah στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ο Ιρανός Στρατηγός και η ρωσική αεροπορία συμφώνησαν ότι η μάχη της Quneitra δεν θα κερδηθεί αν δεν επεκταθούν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές από τη βόρεια και κεντρική Συρία στη νότια..
Αυτό θα εποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για το Ισραήλ καθώς αυτό αποτελεί “κόκκινη γραμμή” κάτι που τόνισε ο Νετανιάχου στον Πούτιν στις 21 Σεπτέμβρη στη Μόσχα ενώ το ίδιο τόνισε και η ισραηλινή αντιπροσωπεία στην αντίστοιχη ρωσική που επισκέφτηκε το Τελ Αβίβ για την εγκατάσταση της “κόκκινης γραμμής”…
Αυτό που τόνισαν είναι ότι “Δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε Ιράν και Χεζμπολάχ να δημιουργήσουν μια μόνιμη βάση απέναντι από τα ισρηαλινά σύνορα στο Γκολάν και οποιαδήποτε ρωσική αεροπορική επιδρομή στη νότια Συρία και σε περιοχές κοντά στα σύνορα θα ήταν απαράδεκτη”.
Δείτε εικόνες και βίντεο από την ισραηλινή επιχείρηση στη Συρία.
IDF troops searching for paraglider (Photo: Efi Shrir)

Israeli air activity over #Syria has been ongoing for 6 hours. Still nothing confirmed. We will now wait for a statement from #Israel.

— Conflict News (@Conflicts) October 24, 2015

MORE: #IDF is searching for a glider that may have crashed inside #Syria. Reports that the person is possibly being held hostage.

— Conflict News (@Conflicts) October 24, 2015

A lot of Israeli jet/helicopter activity on the #Syria border. Possible security situation – @IsraelBreaking pic.twitter.com/bV27nwpQ3B

— Conflict News (@Conflicts) October 24, 2015

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία
Slider

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία

by admin
2 λεπτά ago
Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ

by admin
16 λεπτά ago
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων
Slider

Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων

by admin
59 λεπτά ago
Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19
Slider

Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19

by admin
1 ώρα ago
Next Post
“Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά αλλά όχι χωρίς ιδανικά”! Ομιλία καταπέλτης από τον Ζιαζιά

"Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά αλλά όχι χωρίς ιδανικά"! Ομιλία καταπέλτης από τον Ζιαζιά

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr