(Θερινό Ανάγνωσμα)
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ακόμα και τα “ομόλογα” του γυναικείου στήθους στη χώρα μας είναι υποβαθμισμένα στην κατηγορία C, ευτυχώς, λίγο πάνω από τα υπολευκωματιναιμικά σκουπίδια της Αφρικής και τους απαγορευμένους καρπούς της Μέσης Ανατολής.
Με τι προσόντα τέτοιων “ομολόγων” θα βγούμε στις αγορές ρε Τσακαλώτε; Με τα ίδια που βγήκε ο παππούς σου διαλύοντας τους υποτιμημένους κοτζαμάνιδες της μεταεμφυλιακής Αριστεράς;
Τι είναι οι αγορές αυτών των ευπαθών “ομολόγων”, που μόλις τ’ αγγίξεις θυμώνουν και κοκκινίζουν από το κακό τους;
Ή μήπως περιμένουμε τον νεκροφανή Χουλιαράκη ν’ απλώσει το παγωμένο κι’ ανοργασμικό χέρι του να καταρρεύσουν κι’ άλλο οι τιμές τους;
Θεέ μου, πώς ονειρεύομαι τους υπερσιβηρικούς ρωσικούς σιδηρόδρομους της κατηγορίας D Plus! Να ξαπλώσω στο wagonlit τους και να ταξιδεύω άγρυπνος μερόνυχτα στο φαράγγι της αποκαλύψεως!
Τι γίνατε “κοράσια με τ’ αγριοπερίστερα στον δρόσερό σας κόρφο” κι εσείς “λεβέντες με το μαυρομάνικο το λάζο στο ζωνάρι”; (Καζαντζάκης)
“Τη φρονιμάδα, Θε μου, πάρε μου, ν’ ανοίξουν τα μελίγγια” (Καζαντζάκης) για να φωνάξω δυνατά:
Βγάλτε το λάζο που έχετε κρυμμένο κάτω απ’ το ζωνάρι ν’ ανεβάστε λίγο τα spreads, δηλαδή, ελληνιστί τη διασπορά… των πραμάτων σας, των επενδύσεών σας, τέλος πάντων, μπας και τρομάξουν κ’ ανοίξουν φτερά τ’ αγριοπερίστερα, γιατί σκεφτείτε την εικόνα, να αποφασίσει να κουρέψει αυτά τα υποβαθμισμένα “ομόλογα” ο Βενιζέλος, επιβάλλοντάς τα, όχι σε PSI (Private Sector Involvement) (Συμμετοχή Ιδιωτικού Τομέα), αλλά σε PSA (Prostate Specific Antigen) (Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο) αυξημένης τεστοστερόνης!
Ευτυχώς, που ο άνθρωπος δεν είναι ουρολόγος, ούτε γυναικολόγος. Μα θα μου πείτε, ούτε οικονομολόγος ήταν και έγινε υπουργός των οικονομικών, κουρεύοντας το μόχθο των πολιτών, θα είχε αναστολές να κουρέψει ως συνταγματολόγος τα υποβαθμισμένα στήθη των γυναικών με το νυστέρι του αδιάλλακτου συνταγματικού υλισμού*;
Πάντως, για καλό και για κακό, για να ξέρετε τι σας περιμένει σ’ ένα πιθανό κούρεμα των στηθαίων “ομολόγων” σας, εσάς τις γυναίκες αναγνώστριες του σχολίου μου, έχετε δει ποτέ γουρούνι να τρώει καρπούζι;
Αν όχι, κρίμα, γιατί κάποτε ο Σουλτάνος του πολιτισμού, κι’ όχι φίλε Θ… ο προϊστάμενος του Σουλτανάτου του πολιτισμού, ήθελε να αναπτύξει τον αγροτοτουρισμό!
https://www.indy100.com/article/the-map-of-the-world-according-to-breast-size–bJWnRrWGNwb
* Αν γνωρίζετε τον διαλεκτικό υλισμό, που κατά κάποιο τρόπο είναι το soutien (στηθόδεσμος) της Μαρξιστικής αντίληψης της ιστορίας, θα κατανοήσετε και τον αδιάλλακτο συνταγματικό υλισμό μιας ιστορίας χωρίς στηθόδεσμο, δηλαδή, χωρίς κανένα υποστηρικτικό περιορισμό (δεσμό – φραγμό), όπως το ελληνικό Σύνταγμα, που κουνιέται και λυγιέται σαν τις καμπάνες της Λαμπρής, όπως θα έλεγε πάλι ο Καζαντζάκης, μπροστά στα βουλιμικά όμματα των ξελιγωμένων δανειστών.
ΥΓ
Θα πρέπει να ομολογήσω, ότι το σχόλιο αυτό γράφτηκε σ’ ένα σύντομο, μόλις δέκα λεπτών, διάλειμμα της μελέτης μου του “Περί δίκης παρά του θεού τεταγμένης εποπτεύειν τα επί της γης γιγνόμενα υπό των ανθρώπων, τιμωρού ούσης των αμαρτανόντων” του Ιωάννου Στοβαίου και έχω το θράσος να σας προτρέπω να ανεβάσετε τα spreads των γυναικείων στηθαίων “ομολόγων”;
Πόσο, λοιπόν, μακριά βρίσκεται η θεωρία μου από την πράξη, ως διαπρεπούς θεωρητικού, αλλά ατυχούς εφαρμοστού, της θηλυφρόνου**, κατά τον Ροΐδη, οικονομίας, δικαιώνοντας ως Μαρξιστής τους επικριτές του Μαρξισμού, πως ο Μαρξισμός υπερέχει στη θεωρία, αλλά υστερεί στην πράξη;
** Ροΐδειος όρος του φεμινιστή.
ΔΑ





