Στο παρών άρθρο θα προσπαθήσω να αποκαλύψω το ποιος πράγματι είναι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), την πραγματική του ταυτότητα, το ποιοι είναι οι φανεροί όσο και οι κρυφοί και οι ανομολόγητοι στόχοι αυτών που αοράτως, άτεγκτα και με σιδηρά ράβδο διευθύνουν τον διεθνή οργανισμό μέσα από τα σκοτεινά λαγούμια και τις άφωτες στοές, ποιανών εν τοις πράγμασι εργαλείο είναι, ποιους τωόντι υπηρετεί και ποιος είναι ο ρόλος που θα έχει ο ΟΗΕ στα τελικά έσχατα με τον Εβραίο αντίχριστο.
Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί, νομίζει και κατανοεί τον ΟΗΕ ως τον καλοκάγαθο και ειρηνοποιό διεθνή οργανισμό που έχει ως σκοπό την «διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας, την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των εθνών, την επίτευξη διεθνούς συνεργασίας για την επίλυση διεθνών προβλημάτων και είναι το κέντρο εναρμόνισης των ενεργειών των εθνών για την επίτευξη κοινών σκοπών» (Βικιπαίδεια).
Παραταύτα, η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ διαφορετική. Ο ΟΗΕ θυμίζει την Γαλλική Επανάσταση ως προς το ακόλουθο. Ενώ ο Γαλλικός λαός φανερά, πρακτικά και εξωτερικά επαναστάτησε κυρίως για την κατάργηση της γαλλικής μοναρχίας και για την ριζική κοινωνική αλλαγή με βάση τις αρχές του Διαφωτισμού, εντούτοις, οι «πεφωτισμένοι» ηγέτες που κατεύθυναν την εξέγερση των Γάλλων κρυφίως και μέσα από σκοτεινές τεκτονικές στοές είχαν ως κεντρικό τους στόχο την εξαφάνιση του κλήρου, των εκκλησιών, των εικόνων και εν γένει του Χριστιανισμού.
Με άλλα λόγια, ενώ από την μια πλευρά οι Γάλλοι εξεγέρθηκαν για να ανατρέψουν το φεουδαρχικό σύστημα, να ενισχύσουν την αστική τάξη και να καταπολεμήσουν την ακρίβεια και την οικονομική κρίση της τότε εποχής, από την άλλη πλευρά, αδήλωτα, ανομολόγητα και παράλληλα, οι τεκτονικές και οι λοιπές παγανιστικές στοές των «ιλλουμινάτων» συνέτριβαν τον Χριστιανισμό και στη θέση του αθεάτως και υπογείως τοποθετούσαν τον Ιουδαϊκό ταλμουδισμό, την Εβραϊκή καμπάλα και τον διαφωτιστικό αθεϊσμό.
Αυτή είναι η ίδια σατανική προσέγγιση, ο ίδιος δίστομος τρόπος λειτουργίας και το ίδιο διπλό επίπεδο δράσης του μεγαλύτερου και ανομολόγητου σιωνιστικού εργαλείου της γης που λέγεται «ΟΗΕ». Για μια ακόμη φορά, οι σημερινοί απόγονοι των τέκνων της κατάρας εφαρμόζουν ξανά και πάλι την πατρογονική πεπατημένη: Εξωτερικά και για τα μάτια του κόσμου «φιλανθρωπία», «αγάπη», «αντι-ρατσισμός», «κλιματική εγρήγορση» και «παγκόσμια ειρήνη» και εσωτερικά και στην πραγματικότητα ανθρωποκτονίες, θανάσιμο μίσος, ρατσισμός, στημένοι πόλεμοι και χρήση πυρηνικών για όλα τα γκόιμ (μη Εβραίους),
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που με υποχρεώνει να μιλήσω και να γράψω για τον «ΟΗΕ» ή για τον «Οργανισμό Ηνωμένων Εωσφοριστών». Διότι, το παγκόσμιο «σούπερ μάρκετ» που ονομάζεται «ΟΗΕ» έχει γνωστούς-αγνώστους σατανολάτρες ιδιοκτήτες, αθέατα αφεντικά και πολλούς σαρδελοφόρους επιλοχίες αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που, όλοι τους, μπροστά στα μάτια και τις διαθέσεις των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ δεν ξεχωρίζουν καθόλου από τις αντίστοιχες διάσημες «οικιακές βοηθούς» με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι τον άγραφο, βαθύτερο, αποκρυφιστικό και πραγματικό χαρακτήρα του παγκόσμιου σιωνιστικού κέντρου, στρατηγείου, ιμάντα και διεθνικού οργάνου που ονομάζεται Οργανισμός Ηνωμένων Εωσφοριστών (και όχι Εθνών). Αυτή είναι η άγνωστη, αόρατη, δόλια, επιμελώς κρυμμένη και φρικτή αλήθεια. Για τους απανταχού σιωνιστές ηγέτες, ο ΟΗΕ είναι η μαγιά, ο προθάλαμος, το όχημα, ο δούρειος ίππος, η πλατφόρμα και η καθέδρα μετεξέλιξης σε παγκόσμια κυβέρνηση του Εβραίου αντιχρίστου όταν φτάσουμε στα τελικά έσχατα.
Ο ΟΗΕ ιδρύθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1945. Σήμερα αριθμεί 193 μέλη, υπάρχουν 2 κράτη ως παρατηρητές και έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη. Όλως τυχαίως και συμπτωματικώς, το οικόπεδο όπου στεγάζονται σήμερα τα κτίρια της έδρας του ΟΗΕ είναι «φιλανθρωπική» δωρεά της σιωνιστικής δυναστείας Ροκφέλλερ από το έτος 1945.
Το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη της Ολλανδίας είναι το κύριο δικαστικό όργανο των σιωνιστών του ΟΗΕ. Υπάρχουν επίσης δεκαπέντε εξειδικευμένοι φορείς, οι οποίοι εκτελούν διάφορες λειτουργίες όπως είναι η διευκόλυνση διεθνών ταξιδιών, η πρόληψη και η αντιμετώπιση ..πανδημιών, η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης, κλπ. Ανάμεσα στους εν λόγω δεκαπέντε εξειδικευμένους φορείς του ΟΗΕ βρίσκουμε το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΠΟΥ, κλπ.
Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ είναι διάσημοι συνοδοιπόροι και φημισμένοι «φιλάνθρωποι» και αρχηγικοί συνοδηγοί στην προσπάθεια των διεθνών σιωνιστών τόσο για την ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης όσο επίσης και για την τοποθέτηση ως επικεφαλής της του Εβραίου δικτάτορα ή αντίχριστου εν ευθέτω χρόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο ΟΗΕ έχει σήμερα ως επικεφαλής Γενικό Γραμματέα. Η θέση του προέδρου των Ηνωμένων Εωσφοριστών είναι «φυλαγμένη» και παραμένει αυστηρώς «άδεια» για να την καταλάβει ο Εβραίος αντίχριστος στην ..ώρα του!
Ο ΟΗΕ είναι ένα παγκόσμιο «υπερκατάστημα» που η πίσω σκηνή, το αθέατο, το ουσιώδες και το εκτελεστικό μέρος του εργάζεται και στηρίζεται αυστηρώς στην Εβραϊκή καμπάλα, στον ταλμουδισμό, στον σατανισμό και σε μια αράδα από διάφορα παγανιστικά σύμβολα. Κύριο μέρος του τυπικού τους είναι ο αποκρυφισμός, οι παγανιστικές τελετές, οι ανθρωποθυσίες και οι βαβυλωνιακές δοξασίες που ακολουθούν όλες οι ανά τον κόσμο στοές, εταιρείες και αδελφότητες.
Τον ΟΗΕ τον κυβερνούν, τον μεταχειρίζονται και τον καθοδηγούν με σιδηρά ράβδο και για δικό τους όφελος οι Εβραίοι σιωνιστές. Όλοι ανεξαιρέτως οι ηγέτες της συλλογικής Δύσης είναι απλά ενεργούμενα, μαριονέτες και διάσημοι παλιάτσοι και πιόνια των εωσφοριστών κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ. Αυτό που μπερδεύει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι το να καταλάβουν ότι ο ΟΗΕ άλλο δείχνει και άλλο είναι από έξω και άλλο είναι και παντελώς διαφορετικό αυτό που απεργάζεται η πραγματική ηγεσία του από μέσα στα παρασκήνια.
Ο Raʹanan Gissin, εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Ariel Sharon, είπε κατά λέξη και αφοπλιστικά πριν από μια περίπου εικοσαετία: «Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και η ακραία αναταραχή στη Μέση Ανατολή στοχεύουν σε ένα πράγμα, στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο». Και πρόσθεσε: «Πολεμάμε ένα πόλεμο για 18 μήνες, που είναι προάγγελος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κόσμος πρόκειται να πολεμήσει, ασχέτως αν τους αρέσει ή όχι! Είμαι σίγουρος» (Arizona Daily Star, Tucson, 27-4-2002).
Εισέτι, και η παγκοσμίως διάσημη θεοσοφίστρια Alice Ann Bailey (1880-1949) και ιδρύτρια της «Lucis Trust», έγραφε με νόημα, χαρακτηριστικά και τροχιοδεικτικά: «Μέσα στον ΟΗΕ βρίσκεται ο σπόρος και το σπέρμα μιας μεγάλης διεθνούς και διαλογιζόμενης ομάδας σκεπτόμενων και πληροφορημένων ανδρών και γυναικών, στα χέρια των οποίων βρίσκεται το πεπρωμένο της ανθρωπότητας».
Η δική μου ελεύθερη απόδοση των όσων λέει ιστορικά η διαβόητη σατανίστρια Άλις Αν Μπέιλι: Από την ίδρυση του, ο πρωταρχικός στόχος και ο κεντρικός ρόλος του ΟΗΕ είναι να εξοικειώσει, να συνηθίσει και να τροχιοδρομήσει φαινομενικά τους ανθρώπους στην ιδέα μιας αγαθοεργούς κυβέρνησης. Ύπουλα, πανούργα, γλυκά, ανάλαφρα και να μας πείσουν ότι τάχα ο ΟΗΕ εργάζεται για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία. Άσχετα αν πλησίασε η ώρα οι καμπαλιστές ηγέτες των Ηνωμένων Εθνών να γεμίσουν τη γη με πυρηνικά.
Με φιλάνθρωπες δωρεές από τα πραγματικά αφεντικά του ΟΗΕ και με δόλιους στόχους και μιαρά και παρελκυστικής φύσης προγράμματα, η περιλάλητη σατανίστρια Άλις Μπέιλι ίδρυσε, ανάμεσα στα άλλα, και την οργάνωση της «Παγκόσμιας Καλής Θέλησης» ή World Goodwill. Μια επίσημη ΜΚΟ και παγκόσμιο εργαλείο του ΟΗΕ που έχει τοποθετήσει και συνεργάζεται με πολλούς πρέσβεις και πρέσβειρες «Καλής Θέλησης» ανά τον κόσμο.
Ο ρητώς επίσημος στόχος της οργάνωσης World Goodwill είναι: «Να εξυπηρετήσει την προετοιμασία της ανθρωπότητας για την εμφάνιση του Μεσσία..». Προσέξτε τώρα και το επόμενο. Η εταιρεία «Lucis Trust», που αναγνωρίσθηκε αρχικά ως «Lucifer Publishing Company» ή, δηλαδή, «Εκδοτική Εταιρεία ο Εωσφόρος», με έδρα τη Νέα Υόρκη, είναι μια επίσημη, διάσημη και θεσμική ΜΚΟ του ΟΗΕ. Αποτελεί έναν βασικό άξονα, μοχλό, ιμάντα και θεσμικό παράγοντα στις καθημερινές εργασίες όσο και στις συναντήσεις κορυφής του εν λόγω διεθνούς οργανισμού.
Και για να σας φύγουν οι όποιες αρχικές απορίες, ερωτήματα και αμφιβολίες περί της όντως εωσφορικής και παγανιστικής βάσης ΟΗΕ, ο τότε βοηθός Γ.Γ. του ΟΗΕ, Robert Muller, επικύρωσε επισήμως και με υπογραφή τη δημιουργία του World Core Curriculum του εν λόγω παγκόσμιου οργανισμού: Για την μύηση στις διδασκαλίες και το τυπικό του «Θιβετιανού Διδάσκαλου» Djwahl Kuhl, μέσω των γραπτών, των κανόνων και των διδαχών της διαβόητης θεοσοφίστριας Άλις Μπέιλι.
Έτι, και ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε δημόσια έκκληση για περισσότερο ΟΗΕ. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς την Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, τον Μάιο του 2019, ο Πάπας τόνισε: «Το κράτος-έθνος δεν είναι πλέον σε θέση να προμηθεύσει το κοινό καλό των πληθυσμών του μόνο». Συμπληρωματικά, σας υπενθυμίζω εδώ και αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του Ποντίφικα, καθηγητής John Schellnhuber, τον Φεβρουάριο του 2020: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Στη συνέχεια θα σας παραθέσω ορισμένους πρόσφατους τίτλους ειδήσεων σε σχέση με τον ΟΗΕ. Διαβάστε: «Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ΕΕ: Ο ΟΗΕ περισσότερο απαραίτητος από ποτέ.. ΟΗΕ: Η κλιματική αλλαγή απειλεί με ένα δυστοπικό, τρομακτικό μέλλον λιμού και δεινών.. Προειδοποίηση ΟΗΕ για το νερό: άμεσος κίνδυνος παγκόσμιας κρίσης.. ΟΗΕ: Καταγγέλλει εκτελέσεις πολιτών από Ρώσους στρατιώτες σε ουκρανικό έδαφος.. CNNi: Μπορεί να συλληφθεί ο Πούτιν μετά το ένταλμα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο;».
Διαβάστε ακόμη: «Κλιματική αλλαγή και πανδημία στο επίκεντρο της ετήσιας συνέλευσης του ΟΗΕ.. ΟΗΕ: Επόμενη πανδημία, η ξηρασία. Και δεν υπάρχει εμβόλιο να τη θεραπεύσει.. Έκκληση να διπλασιαστεί η παγκόσμια παραγωγή εμβολίων κατά της COVID-19 απευθύνει ο ΓΓ του ΟΗΕ.. ΟΗΕ για εμβόλια: Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός των φτωχών χωρών στην Αφρική, δεν θα νικηθεί η πανδημία». Κλπ.
Μετά τα ανωτέρω μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ του ΟΗΕ, το ΔΝΤ του ΟΗΕ, το WEF της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του Κλάους Σβαμπ, οι «σωτήριες» ενέσεις του Μπιλ Γκέιτς, τα «φιλανθρωπικά» ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος, οι χιλιάδες «αθώοι» δορυφόροι του Ίλον Μασκ, κλπ., δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα σκοτεινά και σιωνιστικά παρακλάδια που συνεργάζονται στενότατα και υποστηρίζουν «επιστημονικά» τα ανθρωποκτόνα σχέδια των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ για την ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης.
Και για να γίνουν τα πράγματα νεοταξικώς ολοκάθαρα, στις 23 Μαρτίου 2023, υπήρξε επίσημο ανακοινωθέν του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ κ. António Guterres όπου: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επιβεβαίωσε την προσήλωσή του στην «Ατζέντα του 2030» της Νέας Εποχής των Ηνωμένων Εθνών, για την καραμέλα-κώνειο της δήθεν Βιώσιμης Ανάπτυξης. Άσχετα εάν, αντιστρόφως, με φρικτά σχέδια, υπογείως και δολίως, εργάζονται τόσο για την παγκόσμια γενοκτονία όσο και για την υποδούλωση του ανθρώπινου γένους (τα «γκόιμ», όπως μας λένε οι Εβραίοι σιωνιστές) σε υπερπολυτελείς ανθρώπινες φάρμες.
Μια σκοτεινότατη πραγματικότητα και μια πρωτόγνωρη σιωνιστική μπόχα αναδύεται μέσα από το Εβραιο-σιωνιστικό εργαλείο που ονομάζεται ΟΗΕ. Υπάρχει η δήλωση, λόγου χάρη, του ΟΗΕ ότι «ο δημόσιος έλεγχος της χρήσης γης είναι επομένως απαραίτητος» (Διακήρυξη του Βανκούβερ), μια φράση που αποτελεί το δίδυμο προοίμιο της άλλης και περιβόητης «πρόβλεψης» του Κλάους Σβαμπ ότι μέχρι το 2030 «δεν θα σας ανήκει τίποτα». Με την απάτη της τάχα αειφορίας, ο στόχος 13 του ΟΗΕ καλεί τις κυβερνήσεις να «ενσωματώσουν τα μέτρα για την κλιματική αλλαγή στις εθνικές πολιτικές, στρατηγικές και σχεδιασμό».
Ο διάσημος σιωνιστής David Rockfeller με μια και μόνον φράση τα είπε όλα σε σχέση με την στοχευόμενη παγκόσμια Εβραϊκή κυβέρνηση: «Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια κρίση και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη». Ο David Spangler, Διευθυντής της Πλανητικής Πρωτοβουλίας του ΟΗΕ, είναι ακόμη πιο σαφής: «Κανείς δεν θα εισέλθει στη Νέα Παγκόσμια Τάξη αν δεν ορκιστεί να λατρεύει τον Εωσφόρο. Κανείς δεν θα εισέλθει στη Νέα Εποχή αν δεν πάρει μια Εωσφορική Μύηση».
Εν κατακλείδι, ενώ από τη μια πλευρά ήδη έχουν εγκρίνει επισήμως να τρώμε τα έντομα, να βιώνουμε «ρατσιστικά» κάθε λογής παιδοβιασμούς και κιναιδισμούς, να μας ψεκάζουν ασταμάτητα με νάνο βαρέα μέταλλα, να μας μπολιάζουν πάλι και ξανά με γραφένιο, να προωθούν την ανωμαλία στα σχολεία, να μιλούν για τη δήθεν κλιματική αλλαγή, κλπ, από την άλλη πλευρά, οι σκοτεινές δυνάμεις ετοιμάζουν και την ταχεία απομείωση της εθνικής κυριαρχίας. Διότι, ο τελικός στόχος των τέκνων κατάρας είναι να μειωθεί η κυριαρχία τόσο σε μεμονωμένα έθνη όσο και σε λαούς και να ιδρυθεί μια Εβραϊκή παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας





