• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

9 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 -2- 2017 7:30 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ “ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
“ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ
ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
https://www.youtube.com/watch?v=-djhILDwmHo

Εν ονόματι του Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Έθνους

και του Συντάγματος της Ελλάδος

Aγαπητοί γονείς, Έλληνες πολίτες,

      Η αντιδημοκρατική προσπάθεια να αλλοιώσουν τα Ελληνικά Σχολεία με την είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων μαθητών ( προσφύγων και λαθρομεταναστών) συνεχίζεται και σχεδιάζεται με ύπουλα μέσα και προπαγάνδα, για να εντάξουν και στο δικό σας σχολείο μουσουλμάνους μαθητές, με σκοπό την μαζική απόδοση δικαιώματος «ιθαγένειας», με αποτέλεσμα την αλλοίωση της πατρίδος μας, του Ελληνικού πληθυσμού και βέβαια προκαλώντας κινδύνους στους μαθητές των σχολείων, σε ζητήματα ασφαλείας, υγείας και κοινωνικού και πολιτισμικού χάους σε μία περίοδο ιδιαίτερα επικίνδυνη για την πατρίδα μας την Ελλάδα και γενικού πολέμου και τρομοκρατίας εκ μέρους των ισλαμιστών παγκοσμίως, την εκ νέου υποβάθμιση του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και χωρίς ενημέρωση, την φασιστική επιβολή των μουσουλμάνων στα σχολεία μας, άνευ σεβασμού του συνταγματικού δικαιώματος των γονέων για την μέριμνα των παιδιών μας.

    Αυτά όλα οδηγούν σε γενική κατάλυση συνταγματικών θεμελιωδών αρχών της Λαϊκής και Εθνικής Κυριαρχίας, του Ελληνικού Έθνους και της Ορθοδοξίας και οδηγούν την οικονομικά ρημαγμένη Ελλάδα μας στο χάος. Την ίδια ώρα που 1.000.000 νέοι Έλληνες, τα παιδιά μας, εκδιώχθηκαν εκτός Ελλάδος με την τεχνητή οικονομική κρίση, κάποιοι προωθούν σκόπιμα αλλοδαπούς πληθυσμούς στην χώρα μας με αντικατάσταση των διωγμένων Ελλήνων, από εκατομύρια λαθρομεταναστών μουσουλμάνων. Το ζήτημα αυτό είναι γενικό και εθνικά κρίσιμο. Η ένταξη των λαθρομεταναστών ή προσφύγων στα σχολεία, φανερώνει τον σκοπό να μονιμοποιηθεί η εγκατάσταση χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα κάνοντας φανερά εποικισμό στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία και η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι θα απελάσουν και θα στείλουν τους χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες στην Ελλάδα άμεσα και προφανώς αυτό θα κάνουν και άλλες χώρες.

   Οι αριθμοί πλέον οδηγούν στον αφανισμό τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με σκοπό τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος μας και τον διωγμό των Ελλήνων.

  Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα με νόμιμα μέσα και ως Έλληνες γονείς αλλά και γενικώς ως Έλληνες πολίτες. Πιστεύουμε ότι τα φασιστικά και ανθελληνικά τους σχέδια που υποκινούνται από ξένους παράγοντες θα αποτύχουν.

Πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα:

Α) Άμεση σύγκληση συνελεύσεων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Β) Απόφαση  ει δυνατόν ομόφωνη, υπεράσπισης του Έθνους των Ελλήνων, της Ιστορίας μας, της Πίστεώς μας, του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, της Ασφάλειας και του Μέλλοντος των Ελλήνων μαθητών και των προτάσεων που θέτουμε.

Γ) Απόφαση άρνησης της ένταξης των μουσουλμάνων στα σχολεία με τεκμηρίωση και ενημέρωση των τοπικών αρχών, των αρμοδίων παραγόντων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ! ΤΕΛΟΣ.

 Το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά, αλλά οι ανθελληνικοί παράγοντες που τα χρησιμοποιούν για συγκεκριμένο ανθελληνικό και αντιδημοκρατικό βρώμικο σκοπό. Η αντίδραση, η διαφωνία και η άρνηση είναι συνταγματικό μας δικαίωμα και υποχρέωση, ως Έλληνες γονείς και Έλληνες πολίτες, για την προάσπιση του Ελληνικού Έθνους και του Συντάγματος της Ελλάδος, που είναι ποτισμένο από το αίμα των ηρώων που αγωνίσθηκαν υπερ Πίστεως και Πατρίδος και Ελευθέρωσαν την Ελλάδα.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άρθρο 1

Παράγραφος 3

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες»

Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης

Πατριωτική Ένωση Ελλήνων

Πολιτών Ωραιοκάστρου

Συνταγματική Επιτροπή « ΕΛΛΗΝΕΣ »

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
4 εβδομάδες ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr