• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Η Ουκρανία ήταν έτοιμη να παραδοθεί στη Ρωσία και επεμβαίνουν Γαλλία, ΝΑΤΟ – Τραγικό τέλος Zelensky, ο Biden τον αφήνει να πέσει

Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή και νομικό Dan Kovalik ο ουκρανικός στρατός – με ή χωρίς την απόφαση Zelensky – ήταν έτοιμος να παραδοθεί στη Ρωσία και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να επέμβουν Γαλλία, ΝΑΤΟ

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
2
Η Ουκρανία ήταν έτοιμη να παραδοθεί στη Ρωσία και επεμβαίνουν Γαλλία, ΝΑΤΟ – Τραγικό τέλος Zelensky, ο Biden τον αφήνει να πέσει
24
SHARES
1.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Ουκρανία και οι εξελίξεις του επόμενου διαστήματος αναμένονται καταιγιστικές ενώ δεν είναι λίγοι οι ειδικοί, που εκτιμούν ότι η ρωσική επίθεση άρχισε, απλώς έχει συγκεκριμένη στόχευση.
Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί τελικά στο ΝΑΤΟ την Πέμπτη (4/4/2024).
Ωστόσο, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από τη βασανιστική αλήθεια πως δεν έχει καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την ένταξη του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.
Το γεγονός, που μαρτυρά ότι η αντίστροφη μέτρηση για το ουκρανικό καθεστώς έχει αρχίσει, είναι η μείωση των ηλικιακών ορίων για στράτευση από τα 27 στα 25 έτη ενώ το Κίεβο ανακοίνωσε προσχέδιο εγγραφής για νέους 17 έως 24 ετών.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου ένα μήνα, αφότου οι Γάλλοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ μιας 10ετούς συμφωνίας ασφαλείας με την Ουκρανία.

«Ο Ουκρανικός στρατός έχει ήδη καταρρεύσει»O ειδικός αναλυτής και νομικός Dan Kovalik κάνει λόγο για την αρχή του τέλους.

«Νομίζω ότι έχουμε περάσει την αρχή του τέλους», είπε ο Kovalik στο Sputnik.
«Στρατολογούσαν συνεχώς, στρατολογούσαν βίαια ηλικιωμένους από τους δρόμους για να πολεμήσουν, έγκυες γυναίκες για να πολεμήσουν.
Έτσι, αυτό είναι απλώς μια άλλη ένδειξη ότι ο στρατός τους έχει καταρρεύσει.
Δεν καταρρέει καν.
Έχει ήδη καταρρεύσει.
Δεν νομίζω ότι τους μένουν πολλά.
Και γι’ αυτό οι Γάλλοι… ετοιμάζονται να στείλουν στρατεύματα», σημείωσε.
Οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ συνεδρίασαν προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg την Τετάρτη (3/4) για ένα ταμείο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ πενταετούς διάρκειας για την Ουκρανία.
Η εν λόγω κίνηση έρχεται καθώς η Ευρώπη φοβάται την επιστροφή της προεδρίας του Donald Trump στις ΗΠΑ.
Ο Trump έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία, εάν θα συνεχίζεται ακόμη.

«Η Ουκρανία χωρίς τους Γάλλους θα παραδίδονταν τώρα»

«Ο ουκρανικός στρατός τελείωσε.
Τελείωσε.
Και, ειλικρινά, χωρίς τους Γάλλους, πιθανότατα θα παραδίδονταν τώρα», πρόσθεσε ο Kovalik.
«Ναι, νομίζω ότι είναι σημάδι πως τελείωσε», συνέχισε ο ειδικός,
Η Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας δημιουργήθηκε για πρώτη φορά τις πρώτες εβδομάδες της σύγκρουσης από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin και τον τότε αρχιστράτηγο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Mark Milley.
Οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει την ομάδα για να διοχετεύσουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε όπλα και άλλο εξοπλισμό στην Ουκρανία.

O Biden αφήνει τον Zelensky να πέσει, δεν μπορεί να διαχειριστεί πολλά μέτωπα ταυτόχρονα

Αλλά το ΝΑΤΟ μπορεί να θέσει την ομάδα υπό τον δικό του έλεγχο εάν η Ουκρανία χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ.
Σε ερώτηση, εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, θα συμφωνούσε σε μία τέτοια απόφαση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επικείμενη νίκη Trump στις προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο 2024 ο Kovalik απάντησε καταφατικά.
«Νομίζω ότι το ερώτημα είναι το εξής: μπορεί ο Biden να διατηρήσει την υποστήριξη για την Ουκρανία, την ενίσχυση του Ισραήλ στη Γάζα και να αντιμετωπίσει την πρόκληση της Κίνας στην Ταϊβάν και ενώ φαίνεται ότι θέλει να τα κάνει όλα ταυτόχρονα;
Δεν νομίζω ότι μπορεί.
Οπότε, νομίζω ότι η Ουκρανία μπορεί να είναι το μέτωπο που θα πρέπει να αφήσει να πέσει».

nato_5.jpg

Βόμβα La Repubblica: Η Ουκρανία θα πρέπει να δώσει εδάφη στη Ρωσία για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Την ίδια ώρα μία πραγματική βόμβα ρίχνει η ιταλική εφημερίδαLa Repubblica.
Αποκαλύπτει ότι οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ συζητούν την εκδοχή η Ουκρανία να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας και την ένταξη του Κιέβου στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα τέτοιο σενάριο δεν εκφράζεται κατά τις επίσημες συζητήσεις, αλλά τίθεται άτυπα και γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό, ειδικά πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Οι ειδικοί τη βλέπουν ως την πλέον αποδεκτή λύση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί απόφαση σε πολιτικό επίπεδο, αλλά συζητείται ολοένα και πιο σοβαρά σε σχέση με την πιθανή ήττα του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Κύκλοι της αμερικανικής κυβέρνησης βλέπουν επίσης την πρόταση αυτή ως μια συγκεκριμένη κάρτα «ειρηνοποιού» στα χέρια του Donald Trump σε περίπτωση που κερδίσει, ανέφερε η εφημερίδα.
Σύμφωνα με την πρόταση, η Δύση θα αναγνωρίσει ως ρωσικά εδάφη την Κριμαία και τις περιοχές που προσαρτήθηκαν από το 2022 μέχρι σήμερα και στη συνέχεια να δεχθεί στο ΝΑΤΟ ό, τι έχει απομείνει από την Ουκρανία.

nato_2_2.jpg

Κατά το πρότυπο της Γερμανίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Αυτή η επιλογή, υπογραμμίζει η εφημερίδα, μοιάζει με αυτό που συνέβη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη διαίρεση της Γερμανίας σε Ανατολική, που ελεγχόταν από την ΕΣΣΔ, και Δυτική, η οποία βρισκόταν υπό τη διοίκηση της Δύσης.
Η La Repubblica ανέφερε ότι ένα τέτοιο σενάριο θα επιτάχυνε την παροχή βοήθειας στο Κίεβο, το οποίο αυτή τη στιγμή μπλοκάρεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ειδικά δεδομένης της πολύ ρεαλιστικής προοπτικής επιστροφής του Trump στον Λευκό Οίκο.
Στην πραγματικότητα, η άμβλυνση της θέσης σχετικά με την επιτάχυνση της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ υπαγορεύεται από αυτές ακριβώς τις σκέψεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο παράγοντας των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ γίνεται ένα είδος «φρένου» στη λήψη αποφάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η La Repubblica επεσήμανε ότι η προοπτική των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση Biden τους υπόλοιπους μήνες δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ελκυστική για τη Μόσχα.
Σε αυτή την κατάσταση, καθώς και λαμβάνοντας υπόψη τις ενέργειες της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης, θα ήταν καλύτερο να περιμένει τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.
Τον Φεβρουάριο 2024, ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε πρόεδρο των ΗΠΑ εκλέξει ο αμερικανικός λαός, αλλά ο Biden είναι προτιμότερος γιατί «είναι πιο έμπειρος και προβλέψιμος».
Ο Trump χαρακτήρισε τα λεγόμενα Putin φιλοφρόνηση στον εαυτό του, εξηγώντας ότι υπό μια αδύναμη κυβέρνηση Biden, η Ρωσία θα «έπαιρνε την Ουκρανία».

kiev_2.JPG

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!
Slider

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!

by admin
11 λεπτά ago
Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.
Slider

Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.

by admin
31 λεπτά ago
Εφιάλτης τύπου Alien στις ΗΠΑ! Το “ανθρωποφάγο” παράσιτο επέστρεψε και κατατρώει ζωντανά ζώα και ανθρώπους
Slider

Εφιάλτης τύπου Alien στις ΗΠΑ! Το “ανθρωποφάγο” παράσιτο επέστρεψε και κατατρώει ζωντανά ζώα και ανθρώπους

by admin
5 ώρες ago
Ακόμη και εάν μου χάριζαν τον Riviera Tower και το Παγκόσμιο Χρέος σε Χρυσό, δεν θα έκανα τα εμβόλια COVID-19
Slider

Ακόμη και εάν μου χάριζαν τον Riviera Tower και το Παγκόσμιο Χρέος σε Χρυσό, δεν θα έκανα τα εμβόλια COVID-19

by admin
5 ώρες ago

Comments 2

  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη says:
    2 έτη ago

    Δεν αφησαν να παραδοθεί η Ουκρανία, επειδή θέλουν να υπαρχει ανοικτός ο πόλεμος εκεί, για να απασχολούνται οι Ρώσοι και να μην ασχολούνται με την Μ. Ανατολή, που υποτίθεται ότι τη χειρίζονται αυτοί και τα έχουν διαλυσει όλα. Το Ισραήλ κανει ότι θέλει χωρις να υπολογίζει το διεθνές δίκαιο. Δεν είχε κανένα λόγο να επιτεθεί στη Πρεσβεία στη Δαμασκό, εκτός αν επεδίωκε την κλιμακωση. Τώρα το Ιραν απειλεί με αντίποινα. Θα υπαρξουν αντίποινα. Πότε και που κανένας δεν ξέρει. Ευτυχώς που υπαρχει ρωσικός στρατός στα υψώματα του Γκολαν. Για αυτό δεν θέλουν να επιτρέψουν την παραδοση της Ουκρανίας, διότι τη χρησιμοποιούν σαν αντίβαρο στη Μ.Ανατολή. Και είμαστε και εμείς, που θέλουν να βαλουν τους Τούρκους να μας επιτεθούν, τώρα που αποδεσμεύτηκαν και από τη συνθήκη για τα συμβατικα όπλα

  2. ΨΟΦΟΣ says:
    2 έτη ago

    ΨΟΦΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Άνθρωποι που το μάτι σου δεν τους πιάνει: Από τον Νίκο και τον Βασίλη, στον Βασίλη Καρρά. Αγία Μαρία η Σκομπτσόβα

Άνθρωποι που το μάτι σου δεν τους πιάνει: Από τον Νίκο και τον Βασίλη, στον Βασίλη Καρρά. Αγία Μαρία η Σκομπτσόβα

4 ημέρες ago
Ανακοίνωση κόλαφος από τη Θύρα 13: Όλοι παρών στις κάλπες να πέσει ο Μητσοτάκης – Αγκαζέ με τους ηλικιωμένους στα χωριά με…

Ανακοίνωση κόλαφος από τη Θύρα 13: Όλοι παρών στις κάλπες να πέσει ο Μητσοτάκης – Αγκαζέ με τους ηλικιωμένους στα χωριά με…

4 ημέρες ago
Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.

Αποστόλου: Η Siemens επιστρέφει: Το ΣτΕ, η μάρτυρας – κλειδί και οι νέες δικαστικές εξελίξεις.

31 λεπτά ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • «Οι κάτοικοι νίκησαν – Και τώρα αποκαλύπτουν τον απόλυτο οδηγό εναντίον των κέντρων δεδομένων AI»

    «Οι κάτοικοι νίκησαν – Και τώρα αποκαλύπτουν τον απόλυτο οδηγό εναντίον των κέντρων δεδομένων AI»

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Φοβερό Βίντεο! Nεαρός Ουκρανός τα «βάζει» μόνος του με ομάδα στρατολόγων και τους δέρνει για να σώσει συγγενή του.

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Νύχτα τρόμου στο Belfast… Κουκουλοφόροι κυνηγούν μετανάστες, καίνε σπίτια – Απίστευτη τροπή με εμπλοκή του Elon Musk

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr