• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία βομβάρδισε φάλαγγα με τουρκικά Kirpi και τρεις βάσεις Άγγλων, Πολωνών: Συγκέντρωση ισχυρών ουκρανικών δυνάμεων με στόχο το Svatovo

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι Ρώσοι μετέτρεψαν σε κονσερβοκούτια τα τουρκικά Kirpi

Τρία σημεία προσωρινής ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων κυρίως Άγγλων, Αμερικανών και Πολωνών και μια κατεστραμμένη φάλαγγα με τουρκικά τεθωρακισμένα MRAP Kirpi και Μ113 είναι ο απολογισμός των τελευταίων ρωσικών βομβαρδισμών.

Οι Ρώσοι μπορεί να μετέτρεψαν σε κονσερβοκούτια τα τουρκικά Kirpi με τα οποία επιχειρούσε η 35η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Ουκρανικού Ναυτικού, όμως οι πληροφορίες δεν είναι καλές για την Μόσχα.

Η Ουκρανία συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό δυνάμεων και ξένων μισθοφόρων στο Χάρκοβο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ουκρανοί ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου προς την κατεύθυνση του οικισμού Svatovo και του αυτοκινητόδρομου Svatovo – Kremennaya.

Στον άξονα αυτό αναμένεται να δοθούν σκληρές μάχες όπως γίνεται άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι Ρώσοι οχυρώνουν την αμυντική γραμμή και μεταφέρουν εφεδρείες στην περιοχή αλλά είναι άγνωστο αν επαρκούν. Αν οι Ουκρανοί σπάσουν την ρωσική άμυνα τότε θα μπουν Λουγκάνσκ.

Σκληρό βίντεο: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν ουκρανικό M113 APC


https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/11/17-5.mp4

Βίντεο: Μια ολόκληρη ουκρανική Διμοιρία σκοτώθηκε στην Kremennaya

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/11/18-5.mp4

Kαταστράφηκαν τρεις βάσεις ξένων μισθοφόρων!

Σύμφωνα με την αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας:

Οι ουκρανικές επιθέσεις αποκρούστηκαν σε διάφορες κατευθύνσεις, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν έως και 150 νεκρούς.

-Η επιχειρησιακή-τακτική και η στρατιωτική αεροπορία, οι πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό κατέστρεψαν τρία σημεία προσωρινής ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων στην περιοχή Σλαβιάνσκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, καθώς και 85 μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 162 περιοχές.

-Στις περιοχές των χωριών Krivaya Luka και Markovo της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ καταστράφηκαν δύο σταθμοί ραντάρ αντι-πυροβολικού αμερικανικής κατασκευής AN / TPQ-37.

-Στις συνοικίες του χωριού Volnoe Pole της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και Orekhov, στην περιοχή Ζαπορίζια, καταστράφηκαν τρεις αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού και πυρομαχικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

-Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταρρίφθηκαν τρία ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στις περιοχές Zhitlovka, Chervonopopovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και στη πόλη του Ντονέτσκ.

Επιπλέον, αναχαιτίστηκαν οκτώ ρουκέτες από συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και Vilkha στις περιοχές των οικισμών Svatovo, Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, Novoe, περιοχή Ζαπορίζιε, Zeleny Gay και Zhdanovka, Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

Bίντεο: Ρωσικό drone Lancet-3 κτυπά ουκρανικό άρμα μάχης T-80BVM στην αποθήκη καυσίμων

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/12/21.mp4

Βίντεο: Ρωσικό drone ρίχνει οβίδα κατά ουκρανικού BMP

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/12/24.mp4

Εντοπίστηκε μεγάλη φάλαγγα τουρκικών τεθωρακισμένων KIRPI στο Χάρκοβο!

Στο έδαφος της περιοχής του Χάρκοβο καταγράφηκε κίνηση φάλαγγας τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων MRAP KIRPI και ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.

Η κίνηση γινόταν σε μικρές ομάδες, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης. Η φάλαγγα αποδείχθηκε ότι είχε μήκος σχεδόν ενάμιση χιλιόμετρο.

Η εμφάνιση των τεθωρακισμένων οχημάτων στην περιοχή του Χάρκοβο προκαλεί σοβαρή ανησυχία, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποιούν τακτικές επιθέσεις προς την κατεύθυνση του οικισμού Svatovo και του αυτοκινητόδρομου Svatovo – Kremennaya.

Κρίνοντας από το βίντεο, η φάλαγγα αποτελείται από περίπου 20 καινούρια τεθωρακισμένα οχήματα γεγονός που δείχνει πως η Τουρκία παρέδωσε επιπλέον MRAP KIRPI στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Η Άγκυρα είχε υποσχεθεί πως θα παρέδιδε συνολικά 200 μονάδες Kirpi.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Αυγούστου η Άγκυρα παρέδωσε στο Κίεβο 50 τεθωρακισμένα οχήματα Kirpi με ενισχυμένη προστασία από νάρκες.

Δείτε την φάλαγγα με τα Kirpi

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/12/19.mp4

Καταστράφηκε η μία φάλαγγα με Kirpi του Σώματος Πεζοναυτών του Ουκρανικού Ναυτικού!

Σύμφωνα με ρωσικά στρατιωτικά ΜΜΕ, μία φάλαγγα με τουρκικά τεθωρακισμένα Kirpi καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πρόσφατα, η Τουρκία μετέφερε μεγάλο αριθμό τεθωρακισμένων Kirpi στην Ουκρανία. Τα οχήματα αυτά τέθηκαν σε υπηρεσία με την 35η Ταξιαρχία πεζοναυτών της Ουκρανίας (VMSU).

“Η ουκρανική διοίκηση υπερηφανευόταν για τις παραδόσεις νέων τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων. Τώρα υπάρχουν λιγότεροι λόγοι για χαρά. Σύντομα, τα τεθωρακισμένα δεν θα αναφέρονται πλέον, όπως κάποτε τέτοιες γίνονταν και με τα Bayraktar τα οποία σχεδόν εξαφανίστηκαν από τον ουκρανικό χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Υπάρχουν πληροφορίες για καταστροφή μιας φάλαγγας τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων σε έναν από τους χώρους της ειδικής επιχείρησης. Μια φάλαγγα της Ταξιαρχίας του Σώματος Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δέχτηκε επίθεση και καταστράφηκε.

Μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, η Τουρκία άρχισε να προμηθεύει αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα στον ουκρανικό στρατό. Συνολικά, παραδόθηκαν τουλάχιστον 50 τεθωρακισμένα οχήματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Τουρκία συνεχίζει το διπλό πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τη Ρωσία σε μια σειρά ζητημάτων, ταυτόχρονα προμηθεύει την Ουκρανία με μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων νέων τεθωρακισμένων. Η Άγκυρα επιδιώκει τους δικούς της στόχους στην Ουκρανία, επιδιώκοντας να επωφεληθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Τουλάχιστον μερικές δεκάδες από αυτά τα οχήματα έχουν ήδη καταστραφεί στις μάχες από τους Ρώσους στρατιώτες αλλά όπως μπορείτε να δείτε, οι Τούρκοι παρέδωσαν αρκετά από αυτά” καταλήγουν οι Ρώσοι.

Δείτε βίντεο

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/12/20.mp4

Βίντεο: Κατεστραμμένο ουκρανικό τεθωρακισμένο

https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/12/26.mp4

Δείτε εικόνες από τα Kirpi

warnews247.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
1 ώρα ago
Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
2 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
7 ώρες ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
Slider

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Fox News για Κλάους Σβαμπ: «Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του κακού – Θέλει να τρώμε έντομα και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια»

Fox News για Κλάους Σβαμπ: «Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του κακού – Θέλει να τρώμε έντομα και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια»

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων 9

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων 9

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr