• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Θυμάσαι Το Event 201; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Θα Εκτελέσει Δράση «Cyber ​​Polygon» Την Παρασκευή – Τι Είδους Έλεγχο Του Νου Θα Ελευθερώσουν Τώρα;

5 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Cyber ​​Polygon είναι ένα μοναδικό συμβάν για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που συνδυάζει τη μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση στον κόσμο για εταιρικές ομάδες και ένα διαδικτυακό συνέδριο με ανώτερους αξιωματούχους από διεθνείς οργανισμούς και κορυφαίες εταιρείες.  Οι παγκόσμιοι ελίτ πρόκειται να δοκιμάσουν πώς  θα μοιάζει μια τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο που καταστρέφει την υποδομή και το ηλεκτρικό δίκτυο παγκοσμίως.

Για όσους πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση,  θυμηθείτε το γεγονός 201,  οποίο ήταν μια προσομοίωση μιας πανδημίας κοροναϊού στην οποία τα μέσα χρησιμοποιήθηκαν για να ωθούν συνεχώς τον φόβο που χειρίζεται το κοινό σε υπακοή συμμόρφωση με οποιαδήποτε ποσότητα γελοίων εντολών. Τι θα φέρει το πολύγωνο στον κυβερνοχώρο; Τίποτα καλό αφού αποτελεί μέρος της ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία.

Σε συνέχεια της προσομοίωσης πανδημίας στον κυβερνοχώρο του περασμένου έτους, το φετινό Cyber ​​Polygon θα πραγματοποιήσει ζωντανές ασκήσεις κατάρτισης που θα ανταποκρίνονται σε « μια στοχευμένη επίθεση αλυσίδας εφοδιασμού σε ένα εταιρικό οικοσύστημα σε πραγματικό χρόνο»,  σύμφωνα με μια έκθεση της  Socialable. 

Παράλληλα με  την άσκηση  θα συζητηθούν για το  πώς να αντιμετωπιστούν τα πάντα, από επιθέσεις ransomware και αλυσίδες εφοδιασμού έως την εφαρμογή «ανθεκτικών»  ψηφιακών νομισμάτων και μια επιθυμία για παγκόσμια διακυβέρνηση στο Διαδίκτυο.

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να δίνουμε ανεπαρκή προσοχή, στο τρομακτικό σενάριο μιας ολοκληρωμένης επίθεσης στον κυβερνοχώρο, το οποίο θα έπαιρνε πλήρη διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, στις μεταφορές, στις νοσοκομειακές υπηρεσίες, στην κοινωνία μας στο σύνολό της»

Τι γίνεται αν οι κυβερνήτες απενεργοποιήσουν την εξουσία; Τι γίνεται αν για να το πάρετε πίσω, η συμμόρφωσή σας θα είναι υποχρεωτική; Τι γίνεται  με τα ψηφιακά νομίσματα;  Τι γίνεται με τους μισθούς των σκλάβων σας; Αυτά θα είναι ενδεχόμενα και χωρίς αμφιβολία, ανιχνεύονται,  και παρακολουθούνται. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας στόχος. Αυτές είναι απλές ερωτήσεις, δεν δηλώνω τίποτα.

«Η κρίση του COVID-19 θα θεωρηθεί ως μια μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Schwab. Και, σύμφωνα με το θέμα κάθε  κυβερνήτη και πλοιάρχου του να μην αφήνει ποτέ μια καλή κρίση να χαθεί  (ακόμη και μια που κατασκευάστηκε από την άρχουσα τάξη για τον έλεγχο των σκλάβων), ο Schwab πρόσθεσε ότι ήταν «σημαντικό να χρησιμοποιηθεί η κρίση COVID-19 ως έγκαιρη ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με τα μαθήματα της κοινότητας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για να σχεδιάσουμε και να βελτιώσουμε την απροθυμία μας για πιθανή πανδημία στον κυβερνοχώρο. ”

Τα πρώτα θέματα συζήτησης σχετικά με τη φετινή ατζέντα του προγράμματος Cyber ​​Polygon 2021   είναι:

Νέος κόσμος – νέο νόμισμα : Πώς να κάνετε το χρηματοπιστωτικό σύστημα ανθεκτικό καθώς πολλαπλασιάζονται τα ψηφιακά νομίσματα;

Μας έχουν ήδη πει τι σχεδιάζουν και για εμάς. Πριν από τις μεγάλες επιθέσεις ransomware σε κρίσιμες υποδομές φέτος, το WEF κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο στις 18 Ιανουαρίου 2021 προειδοποιώντας για μια «επίθεση στον κυβερνοχώρο με χαρακτηριστικά τύπου COVID» που θα «εξαπλώνονταν ταχύτερα και πιο μακριά από οποιονδήποτε βιολογικό ιό».

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια άλλη κρίση. Θα είναι πιο σημαντικό […] Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτήν τη συνεργασία και να κατανοήσουμε νωρίς, έτσι ώστε όταν έρθει η κρίση, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτήν »

«Θα περίμενα ότι όταν βλέπουμε αυτήν την επόμενη κρίση, θα είναι γρηγορότερο από αυτό που έχουμε δει με το COVID, ο εκθετικός ρυθμός ανάπτυξης θα είναι πολύ πιο απότομος, ο αντίκτυπος θα είναι μεγαλύτερος, και ως αποτέλεσμα οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι ακόμη πιο σημαντικές »-  Jeremy Jurgens, WEF, 2020

Οι τάσεις που προέκυψαν από τις συζητήσεις προσομοίωσης πανδημίας στον κυβερνοχώρο του περασμένου έτους περιελάμβαναν:

 

Μια επιθυμία για μεγαλύτερη ενοποίηση και συγκέντρωση της εξουσίας μεταξύ εταιρειών και κρατών

Η επιθυμία να λογοκρίνει ψεύτικες ειδήσεις, και παραπληροφόρηση

Μια επιθυμία για την υιοθέτηση συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας (ο Tony Blair είναι σημαντικός υποστηρικτής του Cyber ​​Polygon 2020).

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε, να είμαστε σε εγρήγορση και να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Εάν το ηλεκτρικό δίκτυο πέσει για σημαντικό χρονικό διάστημα, όσοι δεν έχουν κάνει κάποια προετοιμασία θα καταφύγουν σε κλοπή και βία προκειμένου να προσπαθήσουν να ταΐσουν τις οικογένειές τους ή να τους παρέχουν καθαρό νερό. Αφιερώστε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκείς προετοιμασίες και τρόπους για να υπερασπιστείτε αυτές τις προετοιμασίες.

Εάν έχουμε μάθει κάτι από την κακοποιούσα απάτη, είναι ότι αυτοί οι κοινωνιοπαθείς δεν θα σταματήσουν καθόλου στην προσπάθειά τους να ελέγξουν και να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε με άδεια από τον Mac Slavo

thewashingtonstandard.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE WASHINGTON STANDARD : Corfiatiko.blogspot.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΟΚ! «Τσιπ στον Εγκέφαλο των Παιδιών;»: Η Αμφιλεγόμενη Πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που Προκαλεί Αντιδράσεις
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ! «Τσιπ στον Εγκέφαλο των Παιδιών;»: Η Αμφιλεγόμενη Πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που Προκαλεί Αντιδράσεις

by admin
18 ώρες ago
Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;
Slider

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;

by admin
3 ημέρες ago
Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
7 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
1 εβδομάδα ago
Next Post

Δέλτα: «Τρομοκρατία» για μια μετάλλαξη με ελάχιστη θνητότητα - Οι αριθμοί που εκθέτουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα

45χρονη μητέρα πέθανε μετά το εμβόλιο! Ήταν προϋπόθεση για την δουλειά της, λένε συγγενείς και φίλοι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr