• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Θυσίασαν τις 5 κόκκινες δαμάλες; Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιανιστές επιχειρούν να καταλάβουν το Αλ Ακσά για να κάνουν …

...ταλμουδικό τελετουργικό επίκλησης έλευσης Μεσσία (Αντίχριστου). Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ τροποποίησε γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια ολοκληρωτικά κόκκινη δαμάλα.

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Χιλιάδες σιωνιστές εξτρεμιστές μεσσιανιστές άποικοι συρρέουν από σήμερα το πρωί για να επιτεθούν στο τζαμί Al-Aqsa-τόπος Ναόύ Σολομώντα- στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. Θέλουν να εκτελέσουν το ταλμουδικό τελετουργικό και προσεύχονται για την άφιξη του Μεσσία “που θα βασιλεύσει σε όλο τον κόσμο”..Απειλούν να κάψουν το αλ Ακσά. Φανατικοί υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες το θέμα είναι ότι η Μεγάλη Ιδέα εδώ είναι η ανέγερση Γ Ναού που σηματοδοτεί έλευση Αντίχριστου και εκφραστές της βρίσκονται ως και στην ισραηλινή κυβέρνηση. Επίσης η Μεγάλη τους Ιδέα που σχετίζεται με αλυτρωτισμό περί αλ Ακσά είναι το χειρότερο σενάριο από καταβολής ανθρωπότητας..

https://twitter.com/rifain_nouvelle/status/1798344805208019141?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1798344805208019141%7Ctwgr%5E39f2cd8bc1fc661dda92b109fd06980b5eb3b119%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F06%2F05%2Fcf87ceb9cebbceb9ceacceb4ceb5cf82-cf83ceb9cf89cebdceb9cf83cf84ceadcf82-cebcceb5cf83cf83ceb9ceb1cebdceb9cf83cf84ceadcf82-ceb5cf80ceb9%2F

Χιλιάδες εξτρεμιστές συμμετείχαν σήμερα στην καθιερωμένη παρέλαση των σημαιών στην Ιερουσαλήμ για τον εορτασμό των 57 χρόνων από την ”ενοποίηση” της Ιερουσαλήμ.

https://twitter.com/rifain_nouvelle/status/1798327650148110431?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1798327650148110431%7Ctwgr%5E39f2cd8bc1fc661dda92b109fd06980b5eb3b119%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F06%2F05%2Fcf87ceb9cebbceb9ceacceb4ceb5cf82-cf83ceb9cf89cebdceb9cf83cf84ceadcf82-cebcceb5cf83cf83ceb9ceb1cebdceb9cf83cf84ceadcf82-ceb5cf80ceb9%2F

Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ τροποποίησε γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια ολοκληρωτικά κόκκινη δαμάλα. Θυσίασαν τις 5 κόκκινες δαμάλες;

Φέτος στο CBS αναφέρθηκε ότι: ”οι σιωνιστές προγραμματίζουν να καταστρέψουν το αλ Ακσά και το Θόλο του Βράχου για να ξαναχτίσουν το Ναό του Σολομώντα. Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ επιδόθηκε αρκετά χρόνια για να τροποποιήσει γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια κόκκινη αγελάδα ολοκληρωτικά κόκκινη. Το Σεπτέμβρη το Ινστιτούτο έκανε τη δήλωση ότι η αγελάδα αυτή γεννήθηκε στο Ισραήλ μετά από 2000 χρόνια. Μια σιωνιστική οργάνωση είχε προαναγγείλει τη θυσία των 5 αγελάδων φέτος στις 22 Απριλίου κατά το Εβραικό Πάσχα. Αν αυτό έγινε σημαίνει ότι προχωρούν στην ανέγερση του Ναού..Είναι αξιοσημείωτο ότι η επίθεση στις 7 Οκτώβρη με την κωδική ονομασία κατακλυσμός του Αλ Ακσά επήλθε μετά από αυτή τη δήλωση.

Les cinq vaches rousses en Israël : la prophétie de la vache rousse accomplie ?

Les sionistes programment la destruction de la mosquée Al-Aqsa pour construire le 3e temple de Salomon.

Les vaches rousses qui symbolisent ce rituel seraient nées en Israël après 2 000 ans.… pic.twitter.com/kpI8Jir023

— Nouvelle Aube – Yeni Şafak Français (@nouvelleaubefr) April 20, 2024

Σιωνιστές και Προτεστάντες περιμένουν την άφιξη του Μεσσία τους. (σσ θα είναι και χριστιανοί που θα τον αναγνωρίσουν ως Μεσσία, οι Προτεστάντες ως επιστροφή του Χριστού και οι Εβραίοι ότι θα είναι ο πολυναμενόμενος ”Μεσσίας” τους. Επομένως εδώ υπάρχει εσχατολογική σύμπτωση του λεγόμενου χριστιανοσιωνισμού και είναι αυτό που θα προκαλέσει σύγχυση σε παγκόσμιο επίπεδο ) Οι 5 αγελάδες μεταφέρθηκαν από το Τέξας στο Ισραήλ. Αυτές οι αγελάδες συμβολίζουν ένα σημάδι που σχετίζεται με την αναδόμηση του Ναού του Σολομώντα που θα οδηγήσει σε εσχατολογικό πόλεμο. Για τους σιωνιστές η θυσία της κατακκόκινης στο τρίχωμα αγελάδας θα χρησιμοποιήσει ως καθαρμός του εδάφους για το Τρίτο Ναό. ”

Το ερώτημα που ως και σήμερα αιωρείται αν έγινε όντως η θυσία των 5 δαμαλίδων..κάτι που θ ΄απαντηθεί επί τις εξελίξεις στο πεδίο..

🇮🇱🇱🇧
Jérusalem: Le ministre israélien de la Sécurité nationale, Ben Gvir, veut ouvrir le Mont du Temple/Esplanade des Mosquées, où se trouvent le Dôme du Rocher et la mosquée Al-Aqsa, au culte juif en autorisant l'accès libre aux Juifs: "Jérusalem est à nous. La porte de Damas… pic.twitter.com/TCngeMOLju

— Restitutor Orientis 🇱🇮 (@restitutorII) June 5, 2024

Ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Μπεν Γκβιρ θέλει να ανοίξει το Όρος του Ναού/Εσπλανάδα των Τζαμιών, όπου βρίσκεται ο Θόλος του Βράχου και το Τζαμί Αλ Άκσα, στην εβραϊκή λατρεία επιτρέποντας την ελεύθερη πρόσβαση στους Εβραίους: “Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας. Η Πύλη της Δαμασκού είναι δική μας Το Όρος του Ναού είναι δικό μας: Σήμερα, σύμφωνα με την πολιτική μου, οι Εβραίοι… προσευχήθηκαν ελεύθερα στο Όρος του Ναού.

Ταλμουδιστής με φόντο το αλ Ακσά «δεν θα υπάρξει απόλυτη νίκη αν δεν κλέψουμε και δεν ελέγξουμε το Al-Aqsa αυτή είναι η αρχή για μας κι αυτό τέλος τους» … όντως η αρχή του τέλους του κόσμου Αντίχριστος και συντέλεια

https://twitter.com/rifain_nouvelle/status/1798334524385894635?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1798334524385894635%7Ctwgr%5E39f2cd8bc1fc661dda92b109fd06980b5eb3b119%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F06%2F05%2Fcf87ceb9cebbceb9ceacceb4ceb5cf82-cf83ceb9cf89cebdceb9cf83cf84ceadcf82-cebcceb5cf83cf83ceb9ceb1cebdceb9cf83cf84ceadcf82-ceb5cf80ceb9%2F

dimpenews.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου: Από τη δικαίωση… στο “μηδέποτε γενόμενο”…
Slider

Αποστόλου: Από τη δικαίωση… στο “μηδέποτε γενόμενο”…

by admin
9 λεπτά ago
«Γονείς, η κόλαση είναι γεμάτη υπερήφανους»
Slider

«Γονείς, η κόλαση είναι γεμάτη υπερήφανους»

by admin
56 λεπτά ago
Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία
Slider

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία

by admin
2 ώρες ago
“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες
ΔΙΕΘΝΗ

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες

by admin
2 ώρες ago
Next Post
ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΗ; ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (1/6/2024)

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΗ; ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (1/6/2024)

O κτηνοτρόφος Γιώργος Βογιατζής από την Αστυπάλαια ο οποίος προσφάτως απομακρύνθηκε από την νησίδα «Δύο Αδέλφια», όπου είχε τα αιγοπρόβατά του!

O κτηνοτρόφος Γιώργος Βογιατζής από την Αστυπάλαια ο οποίος προσφάτως απομακρύνθηκε από την νησίδα «Δύο Αδέλφια», όπου είχε τα αιγοπρόβατά του!

Comments 1

  1. ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΕΖΗΣ says:
    2 έτη ago

    • «Γνωρίζεις τα σημεία του Αντίχριστου; Τότε, μην τα κρατάς μόνο για τον εαυτό σου, αλλά υπενθύμισε τα και σε όλους τους φοβούμενους τον Θεό». (• — Άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων)
    .
    • «Ο Αντίχριστος μπορεί να έρθει μόνο ως αποτέλεσμα της γενικευμένης Αποστασίας, δηλαδή της αποστροφής των ανθρώπων από τον Θεό, και από τα ιερά μονοπάτια Του, όταν η χάρη του Θεού θα έχει αποσυρθεί από τους ανθρώπους.» [• — † Ρώσσου Ορθόδοξου Πρωθιερέα, Πατέρα Μπόρις Μολτσάνωφ (1896 – 1963)]
    .
    • «Όποιος δεν μπορεί να πιστέψει στον Χριστό πρέπει και θα πιστέψει στον Αντίχριστο.» [• — † Ιερομόναχος Πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ (Fr. Seraphim Rose, 1934 – 1982)]
    .
    Καμία ανθρώπινη δύναμη δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον Αντίχριστο. Ούτε και οι δύο βιβλικοί γενναίοι Προφήτες, ο Δίκαιος Ενώχ και ο Προφήτης Ηλίας, που θα έχουν μεγάλη δύναμη εκ Θεού, και αυτοί θα φονευτούν. Μόνο ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ο Κύριος μας, θα μπορέσει να τον νικήσει κατά την Ένδοξη Δεύτερη Παρουσία Του στην γη. Τότε θα τον αφανίσει ολοκληρωτικά. Τότε, θα συντελεστεί η φοβερή Κρίση του Χρίστου και η συντέλεια του κόσμου (Ματθαίος 24:30-31 — Ματθαίος 25:31-46) — (Αποκάλυψη 20:11-15· —21:1-8).
    .
    «Και πιάστηκε το θηρίο και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που έκανε τα θαύματα εμπρός του, με τα οποία πλάνησε εκείνους που είχαν πάρει το “χάραγμα του θηρίου” και προσκυνούσαν την εικόνα του. Ρίχθηκαν και οι δύο ζωντανοί στην λίμνη της φωτιάς που έκαιγε με θειάφι. Οι λοιποί φονεύθηκαν με την ρομφαία του αναβατού του ίππου, που έβγαινε από το στόμα του, και όλα τα όρνεα χόρτασαν από τας σάρκας των.» (Αποκάλυψη 19:20,21).
    .
    «Και ο διάβολος, που τους παραπλανούσε στο ψεύδος, ρίχθηκε στην λίμνη του πυρός και θειαφιού, όπου ήταν το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης, και θα βασανισθούν ημέρα και νύχτα στους αιώνας των αιώνων.» (Αποκάλυψη 20:10).
    .
    Η παράδοξη και απίστευτη πνευματική τύφλωση των ανθρώπων, πριν την άνοδο στην εξουσία του Αντίχριστου θα είναι γενική. Ο πνευματικός νους, δηλαδή ο νους που μπορεί καθαρά να δει το φως της Αλήθειας, θα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Η ανθρωπότητα, καθοδηγούμενη από τον ανθρώπινο ορθολογισμό, όχι μόνο θα αποδεχθεί τον Αντίχριστο, αλλά ούτε θα αντιληφθεί την πανουργία και την δολιότητά του, αντίθετα θα τον αναγνωρίσει για ευεργέτη της, ευεργέτη όλης ανθρωπότητας μέχρι να την αφανίσει.
    .
    «Πολλοί θα πιστέψουν σε αυτόν» ― είπε ένας μακάριος μοναχός ― «και θα αρχίσουν να τον δοξάζουν ωσάν παντοδύναμο Θεό. Αυτοί που έχουν πάντα τον Θεό βοηθό τους μέσα τους … θα δουν την καθαρή αλήθεια με την πίστη τους και θα αναγνωρίσουν την ταυτότητα του, όλοι όσοι έχουν Θεογνωσία και νου πνευματικό, θα καταλάβουν ότι έφτασε ο βασανιστής τους. Εκείνοι οι οποίοι σκέφτονται μόνο τα βιοτικά και τα γήινα θα είναι αδύνατο να κατανοήσουν το τι συμβαίνει, μια και θα είναι δεμένοι με τις γήινες μέριμνες της καθημερινής ζωής. Αυτοί και αν ακούσουν προληπτικά κηρύγματα περί του Αντίχριστου, δεν θα πιστέψουν. Αλλά και θα εναντιωθούν, θα ειρωνευτούν, θα μισήσουν και θα καταδιώξουν ακόμα και αυτούς που θα κηρύττουν.» (• Επιστολές του Αγίου Γεωργίου του Εγκλείστου, του ερημίτη του Ζαντόνσκι (Георгий, Затворник Задонский, —1789─1836), [Βιβλίο Α΄ σελ. 62, έτος 1852, // βλέπε επίσης και 106η Ομιλία του • Αγίου Εφραίμ του Σύρου]. Αιώνια παρακαταθήκη αφύπνισης και προειδοποίησης για μας τους Χριστιανούς είναι τα λόγια του Ιησού Χρίστου: «Προσέχετε δε τον εαυτό σας μήπως οι καρδιές σας γίνουν βαρείες από κραιπάλη και την μέθη και από φροντίδες βιοτικές και σας έλθει ξαφνικά η ημέρα εκείνη, διότι θα έλθει σαν παγίδα σε όλους που κάθονται σε όλη την γη». (Λουκά 21:34). Και αυτό θα συμβαίνει εξαιτίας της μονόπλευρης φροντίδας και μέριμνας για την υλική πλευρά της ζωής, σαν αποτέλεσμα του υλιστικού γήινου φρόνημα και νοοτροπίας, η οποία είναι κάθετα αντίθετη στην θεία διδασκαλία και την αποκάλυψη του Θεού.
    .
    «Μόνο εκείνοι που καθοδηγούνται από την Αγία Γραφή, και την γνωρίζουν καλά, αυτός ο συλλογισμός δεν θα έχει καμία αξία. Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι την στενή οδό δεν την ακολουθεί το πλήθος, η πλειοψηφία, αλλά μόνον οι λίγοι, αυτοί που πορεύονται στο στενό μονοπάτι, και τις έσχατες ημέρες του κόσμου, αυτό το μονοπάτι θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο για τους οδοιπόρους που θέλουν ακολουθήσουν τον Θεό και τα Ιερά μονοπάτια Του.» (Επίσκοπος Ignatius Branchaninov). Η Αγία Γραφή θα μας εμπνεύσει επίσης θάρρος και γενναιότητα. Δεν θα πρέπει να απογοητευτούμε από το ότι στην εποχή των έσχατων ημερών, ο αριθμός των αληθινών Χριστιανών θα είναι ελάχιστος, σαν ένα μικρό νησί, στην μέση ενός απέραντου ωκεανού ψεμάτων, κακίας, διαφθοράς και ασέβειας. Ο αληθινά πιστός θα θυμηθεί τα λόγια του Ιησού Χριστού: «Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκά 12:32). Δηλαδή, «Μη φοβάσαι εσύ, μικρό ποίμνιο· διότι ο πατέρας σας ευαρεστήθηκε να σου δώσει την βασιλεία.»
    .
    Μια άλλη συμφορά, στην εποχή του Αντίχριστου θα είναι η αδυναμία για οποιαδήποτε οργανωμένη αντίσταση στην εξουσία του. Τότε, «μη προσπαθήσεις να τον σταματήσεις, με το αδύναμο χέρι σου. Φύγε, παραμέρισε, προφυλάξου και προστάτευσε τον εαυτό σου από αυτόν— και αυτό θα είναι αρκετό» (Επίσκοπος Ignatius Branchaninov). «Τέλος ξαναρώτησε ο μαθητής τον Αββά Παμβώ: “—Τι λοιπόν πρέπει να κάνει κάποιος σε εκείνες τις έσχατες ημέρες;” Και ο Γέρων Παμβώ απεκρίθη: “—Τέκνον μου, εις εκείνους πλέον τους καιρούς, όποιος αν μπορέσει να σώσει την ψυχή του και να παρακινά και τους άλλους δια να σωθούν, αυτός θα ονομασθεί Μέγας στην Bασιλεία των Ουρανών.» (• Γέροντας Παμβώ). «Αναπαύσου σε αυτό, και να είστε ικανοποιημένος με το γεγονός ότι θα δοθεί η ευκαιρία να σωθούν σε όσους επιθυμούν να σωθούν» — μας συμβουλεύει ο • Στάρετς (Γέροντας) Ησαΐας.
    .
    Επομένως, είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε αποφασιστικά τώρα το επικείμενο Βασίλειο του Σκότους, εφ’ όσον έχουμε ακόμη αυτή την δυνατότητα να αντιδράσουμε, πριν μας αφαιρεθεί. Ακόμα και ο πιο μικρός ασήμαντος συμβιβασμός με το κακό που γίνεται σήμερα για χάρη της συνύπαρξης μαζί του, θα αυξήσει τη δυσκολία της μάχης μαζί του αύριο. «Εγώ πρέπει να κάνω τα έργα Εκείνου που με έστειλε εν όσω είναι ημέρα· διότι θα έλθει νύχτα, όταν κανείς δεν θα μπορεί να εργασθεί». (Ιωάννης 9:4). Καθώς επίσης: «Δια λίγο χρόνο ακόμη θα έχετε το φως μεταξύ σας. Περπατάτε εν όσω έχετε το φως, για να μη σας πιάσει το σκοτάδι.» (Ιωάννης 12:35).
    .
    Η Νύκτα που έρχεται κατά επάνω μας — είναι η επικείμενη σατανική βασιλεία του πνευματικού σκότους, που τώρα προετοιμάζεται και οργανώνεται και ετοιμάζεται να κατακλύσει όλη την ανθρωπότητα. Οι προφυλακές της στρατιάς του Αντίχριστου ήδη τις βλέπουμε. Και λίγοι, ελάχιστοι Χριστιανοί επαγρυπνούν επί των επάλξεων. Επομένως, πρέπει να αντισταθούμε γενναία στην επικείμενη βασιλεία του σκότους τώρα, που έχουμε ακόμη την δυνατότητα αντίδρασης, πριν μας αφαιρεθεί. Τότε, σε εκείνες τις έσχατες ημέρες, η ζωή των πιστών θα γίνει πολύ δύσκολη που, ακόμη —και παρά το ότι οι άνθρωποι θα γνωρίζουν την αμαρτωλή ζωή τους, την αδιόρθωτη κατάσταση τους — ξεχνώντας ακόμη και τον φόβο ότι επίκειται η Ημέρα της Κρίσης, που θα προσεγγίζει αδυσώπητα, ακόμα κι έτσι, θα κράξουν:
    .
    Ακόμα κι έτσι, «Έλα, Κύριε Ιησού!» (Αποκάλυψη 22:20).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr