• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΙΡΑΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ (ΛΑΘΡΟ) ΣΤA ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ (Βίντεο)

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι καταπληκτική η ομολογία μιας Ιρανιάνας που ζει εδώ και 15 χρόνια στη Γερμανία στην πόλη της Κολωνίας αναφερόμενη στο προσφυγικό ζήτημα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιρανιάνα αυτή που είναι και συγγραφέας οι ίδιοι οι Γερμανοί βάζουν φωτιά στην χώρα τους και κατά συνέπεια σε όλη την Ευρώπη με το να αφήνουν ελεύθερα όλες αυτές τις χιλιάδες των ισλαμιστών να εισβάλλουν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η Άγκελα Μέρκελ συνεχίζει να υποστηρίζει πως το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία και ο γερμανικός λαός θα τα καταφέρει με την γνωστή της φράση «Wir schaffen das !!!». Αν οι Ευρωπαίοι δεν ξυπνήσουν και δεν συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει είναι αυτονόητο πως θα τα καταφέρει, χειραγωγώντας τους και επιβάλλοντας τους στο τέλος το Ισλάμ και τη Σαρία.

Η Ιρανιάνα προειδοποιεί ότι η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο χειρότερη έχοντας γνώση των ισλαμικών αρχών ότι τα εγκλήματα θα αυξάνονται συνεχώς, οι ληστείες, οι βιασμοί, οι κλοπές και όλα τα παρεμφερή θα είναι στην ημερήσια διάταξη τινάζοντας στον αέρα την ασφάλεια των κατοίκων. Κατηγορεί με έντονο τρόπο όλους αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς που κηρύττουν την ανεκτικότητα-tolerance και την συμβίωση μεταξύ διαφορετικών θρησκειών και πολιτιστικών αρχών ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και στην ουσία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αναφερόμενη ειδικά στους Γερμανούς τονίζει πως ενώ είναι ένας λαός υπεύθυνος, τακτικός και πειθαρχημένος έχει αφήσει ανεξέλεγκτα όλες αυτές τις καταστάσεις να διαλύσουν την κοινωνία τους και παράλληλα επικαλείται το δικό της παράδειγμα του Ιράν που ήταν κάποτε μια φιλελεύθερη χώρα και σήμερα έχει ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς.

Σε ένα άλλο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μια χριστιανή Αιγύπτια που ήρθε στη Γερμανία αναφέρει την μεγάλη της ανησυχία βλέποντας την κατάσταση αυτή και έφτασε στο σημείο να βγει στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της ισλαμικής εισβολής και μάλιστα μπροστά στην αδιαφορία των ίδιων των Γερμανών. Εκεί όμως αντιμετώπισε την οργή και το μένος μουσουλμάνων που την έφτυναν με χυδαίο τρόπο και την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν.

Το που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο όπου σε μια λαϊκή αγορά στη Γερμανία ένας Τούρκος μουσουλμάνος φτάνει στο σημείο να απειλεί τους ίδιους τους Γερμανούς ότι θα γίνουν υποτελείς του και ότι αυτός θα επιβάλλει τα δικά του ισλαμικά πρότυπα στην ίδια τους τη χώρα.

Και τέλος φαίνεται μια ηλικιωμένη Γερμανίδα που βγαίνει εκτός εαυτού και φτάνει στο σημείο να τα βάλει με μια μουσουλμάνα διαμαρτυρόμενη ότι δεν υπάρχει πλέον ελευθερία παρά μόνο καταπίεση από την εισαγόμενη ισλαμική εισβολή.

Αυτά τα ωραία που συμβαίνουν στην μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης μην νομίζετε ότι θα τα αποφύγουμε και εμείς σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί σκύβουν το κεφάλι και οι ποιμένες έχουν μείνει άλαλοι.

 

 

computer-control

Τέλος, για να μην μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται για την αλήθεια φροντίζουν οι κυβερνήσεις να βάζουν φίμωτρο σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και σε διάφορα ιστολόγια. Άρθρα τα οποία γράφονται σε ιστολόγια τα οποία ξεσκεπάζουν τα επόμενα βήματα των νεοταξιτών, τα νομοσχέδια τους για παγκόσμια σκλαβιά του κόσμου σβήνονται την επόμενη στιγμή. Στη Γερμανία για παράδειγμα έχουν κλείσει ιστοσελίδες οι οποίες μάχονται κατά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Νέα Τάξη να βάλει φίμωτρο στα πρόβατά της οδηγώντας τα προς τη σφαγή. Αν θέλουμε να αλλάξει αυτή η κατάσταση πρέπει εμείς να πάρουμε πρωτοβουλία και να το σταματήσουμε.

blessing-weapons

Ματθ. 25,32 -33 Και θα συναχθούν εμπρός του όλα τα έθνη της γης από της δημιουργίας του Αδάμ μέχρι της συντελείας του κόσμου και θα χωρίση αυτούς μεταξύ των με όσην ευκολίαν χωρίζει ο ποιμήν τα πρόβατα από τα ερίφια. Και θα θέση τα μεν πρόβατα εις τα δεξιά του τα δε ερίφια εις τα αριστερά.

Ησ. 2,4 Θα κάμη κρίσιν ο Θεός μεταξύ όλων των εθνών και ως ανώτατος νομοθέτης και κριτής θα ελέξη πολύν λαόν. Και έτσι οι τότε εχθροί και πολέμιοι μεταξύ των θα μετατρέψουν τα μαχαίρια των εις αλέτρια και τα δόρατά των εις δρεπάνια και δεν θα σηκώση πλέον έθνος εναντίον άλλου έθνους μαχαίρας, δια να πολεμήση κατ’ αυτού και δεν θα μανθάνουν πλέον οι άνθρωποι την τέχνην να πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου”.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Kέβιν «Ηρακλής» Σόρμπο : «Δεν με έδιωξαν από Χόλιγουντ – Έφυγα μόνος μου γιατί όλοι είναι διεστραμμένοι παιδόφιλοι»
Slider

Kέβιν «Ηρακλής» Σόρμπο : «Δεν με έδιωξαν από Χόλιγουντ – Έφυγα μόνος μου γιατί όλοι είναι διεστραμμένοι παιδόφιλοι»

by admin
4 ώρες ago
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; – Τελευταία Προειδοποίηση της Κρεμλίνου στο ΝΑΤΟ: «Σταματήστε … Πριν Οδηγηθούμε στην Πυρηνική Καταστροφή»
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; – Τελευταία Προειδοποίηση της Κρεμλίνου στο ΝΑΤΟ: «Σταματήστε … Πριν Οδηγηθούμε στην Πυρηνική Καταστροφή»

by admin
13 ώρες ago
«Πρέπει να συνέλθετε επειγόντως» – Προειδοποίηση σοκ στις ελίτ της Δύσης: Παγκόσμια απειλή η διάλυση Ρωσίας – 4 σενάρια τρόμου
ΔΙΕΘΝΗ

«Πρέπει να συνέλθετε επειγόντως» – Προειδοποίηση σοκ στις ελίτ της Δύσης: Παγκόσμια απειλή η διάλυση Ρωσίας – 4 σενάρια τρόμου

by admin
17 ώρες ago
«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»
Slider

«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»

by admin
17 ώρες ago
Next Post
Η Τουρκία αναζητά οικονομική σωτηρία στην επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία

Η Τουρκία αναζητά οικονομική σωτηρία στην επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία

Η Ρωσία και η Τουρκία έχουν αρχίσει να εργάζονται για τη μετάβαση σε πληρωμές με εθνικό νόμισμα

Η Ρωσία και η Τουρκία έχουν αρχίσει να εργάζονται για τη μετάβαση σε πληρωμές με εθνικό νόμισμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr