• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ : ΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΡΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη νέου Προέδρου μέσω επαναληπτικών εκλογών των μελών του κόμματος (μετά τις τελευταίες του Σεπτέμβρη 2023,που ανέδειξαν τον φυτευτό Στέφανο Κασσελάκη), έρχονται στο μυαλό μας μερικές σκέψεις για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητος. 

1) Οι πρόσφατες Ευρωεκλογές ήταν ένα (όχι ηχηρό, αλλά τουλάχιστον χλιαρό) μήνυμα,προς τους αριστερο-κεντρώους-δεξιούς αποδομητές της Ελληνικής κοινωνίας. Σε αυτούς που αγωνίζονται με ζήλο να αποκόψουν την Ελληνική κοινωνία από τις πατροπαράδοτες αξίες της Πίστης, της Πατρίδας και της Οικογένειας, οι εκλογές πρόσφεραν μία στατιστική ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ όσον αφορά την κοινωνική αποδοχή της αντζέντας,που υπηρετούν. 

Το 28,31%+14,92%+12,79%+3,40%=59,42%Χ41,39% (αποχή=58,61%) μας δίνει 25% περίπου αποδοχής του νεοταξίτικου πλάνου σοδομοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πολίτες στην μεγάλη πλειοψηφία τους απορρίπτουν το σοδομικό νομοθέτημα σαν τρόπο ζωής. Πιστοί στα πλάνα αυτά μένουν μόνο οι οργανωμένοι μισθοφόροι των κομμάτων όλων των αποχρώσεων (μπλε-πράσινοι-ροζαλί) και αυτοί στο πλαίσιο της κομματικής πειθαρχίας μάλλον,  παρά της ενσυνείδητης συγκατάθεσης.                        

Στο ποσοστό αυτό της σοδομικής συμμόρφωσης δεν συμπεριλάβαμε και τα υπόλοιπα κόμματα (τα βαπτισθέντα από το σύστημα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ), γιατί τα κόμματα αυτά συμπεριλαμβανομένων και των <<κομμουνιστικών>> και των συγγενών παραφυάδων τους, πήραν ψήφους από τους Έλληνες ψηφοφόρους για τους παρακάτω λόγους:                                                                                                                                  

Α) Λόγω της ανυπαρξίας εναλλακτικής ουσιαστικής αντινεοταξίτικης φωνής στο puzzle των υπολοίπων (πλην των μεγάλων) σχηματισμών-παρατάξεων-ομάδων.                                                                   

Β) Λόγω του ότι αρκετοί από τους ψηφοφόρους πιστεύουν τα εν λόγω κόμματα ως αντισυστημικά (όχι μόνο στη ρητορική αλλά και στη πράξη).

Γ) Στο ότι αυτά τα κόμματα λειτούργησαν ως κυτία παραπόνων και διαμαρτυρίας (π.χ. το ΚΚΕ αύξησε τα ποσοστά του λόγω της αντισοδομικής του ρητορικής).

Δηλ.οι ψηφοφόροι των παραπάνω μικρών κομμάτων αντιπροσωπεύουν το αντισοδομικό κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, άσχετα αν οι ηγεσίες τους παίζουν κατά την γνώμη πολλών το ρόλο του κομπάρσου στο νεοταξίτικο εγχώριο θίασο μέσα από την παθητική συμπεριφορά τους = κρυπτοαποδοχή του νεοταξίτικου σοδομικού σχεδιασμού.

Κοντολογής τα εγχώρια υποκαταστήματα και τα κεντρικά διευθυντήρια της παγκοσμιοποίησης, που τρέχουν την γνωστή αντζέντα της ΝΤ (ψηφιοποίηση, τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, πανδημία και εμβολιασμοί, λοατκισμός, τεχνητοί τοπικοί πόλεμοι και Γ’Παγκόσμιος Πόλεμος), βρέθηκαν στην όχι ευχάριστη έκπληξη γι’αυτούς να μετρούν πολύ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ του σοδομισμού από την Ελληνική κοινωνία. 

Παραθέτουμε μετεκλογικές απόψεις-δηλώσεις των κομμάτων, που προωθούν την ΛΟΑΤΚΙ αντζέντα στην Ελλάδα:                                                                                                                                            

ΠΑΤΕΡ-ΚΟΥΛΗΣ: Στεναχωρήσαμε ένα κομμάτι της παραδοσιακής δεξιάς με το νομοθέτημα του <<γάμου>> των ομοφυλοφίλων.                                                                                                               

ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ: Χρειαζόμαστε νέο ηγέτη να ανεβάσει το κόμμα.                                                                    

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ(ΣΥΡΙΖΑ): Πρέπει να μπει φρένο στη καθοδική πορεία. Ο πρόεδρος ενώνει, δεν διχάζει, δεν διώχνει, αλλά μεγαλώνει το κόμμα.                                                                                                     

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟ-ΡΟΖΑΛΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Μας φτύσανε οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι μας, που είναι βέβαια εγκλωβισμένοι στα αριστεροδέξια πολιτικά κόμπλεξ, αλλά έχουν ακόμη τον ελάχιστο αυτοσεβασμό να μη θέλουν να πάνε κόντρα στη ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ και να μπουν στο σχεδιασμό της ανωμαλίας τόσο για τους ίδιους, αλλά και για τους απογόνους τους μελλοντικά.                                                                     

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Το σχέδιο της EΚΠ@ΥΣΤEΥΣΗΣ της Ελληνικής κοινωνίας (κατά την ρήση του μακαρίτη Σαράντη Καργάκου),πέρασε θριαμβευτικά σαν νομοθέτημα, αλλά σαν κοινωνική αποδοχή και ενσωμάτωση είναι ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΟ.                                     

Το DNA του μεταλλαγμένου νεοέλληνα (ψευτορωμιού), δεν έχει φτάσει στoν απόλυτo φραγκο-λεβαντίνικο αμοραλισμό και δαιμονοποίηση, ώστε να αγκαλιάζει σαν κοινωνικά αποδεκτό τρόπο ζωής τον Λαοτκισμό και την σοδομοποίηση (δημοσκοπήσεις στη Γερμανία έδειξαν 87% και στην Ισπανία 88% αποδοχή). 

Και δύο πολιτικάντικες σκέψεις: 

1) Παρακολουθώντας την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 σαν κόμμα σφραγίδα (4%), σε αξιωματική αντιπολίτευση το 2012 με ποσοστά 26,89% και σε κυβέρνηση το 2015 με 36,34% με χαρισματικό (ή φυτευτό) ηγέτη τον πουθεναντζή Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνει κανείς την μετεξέλιξή του από κόμμα αρχικά ευρωκομμουνιστικού προσανατολισμού σε παράταξη ευρύτερης σοσιαλδημοκρατικής κατεύθυνσης (με μεταγγίσεις κυρίως από το ΠΑΣΟΚ) και τελικά σε όχημα της ΝΤ (μνημόνια,capital controls, λαθρομετανάστευση, συμφωνία Πρεσπών, λοατκισμός, σύμφωνο συμβίωσης). Μετά τις πετυχημένες εξετάσεις απέναντι στα κέντρα του γκλομπαλισμού σαν κόμμα εξουσίας και στη συνέχεια σαν απολύτως πειθαρχημένο κόμμα στην νεοταξίτικη αντζέντα από την θέση της αντιπολίτευσης (πιστή υπακοή στο υγειονομικό πλάνο της πλανδημίας και στην εμβολιαστική επίθεση κατά των Ελλήνων), έχει αναλάβει έναν ακόμη εντυπωσιακό ρόλο στην προώθηση του σοδομικού πλάνου. Εκτός από την νομοθετική στήριξη του βδελυρού νομοθετήματος, τρέχει το σχέδιο του advertising του σοδομισμού, δια του νέου φυτευτού προέδρου του (μετεγγραφή από το Αμερικάνικο ροζ Χόλλυγουντ), ο οποίος κλήθηκε να παίξει τον διπλό ρόλο: του πολιτικού μάναντζερ ψευτοσοσιαλίζοντος κόμματος και του GAY ACTOR στο σενάριο της<< αδελφοποίησης>> της Ελληνικής κοινωνίας. Και στους δύο ρόλους ο GOLDEN BOY της ΝΤ, αποδείχτηκε ανεπαρκέστατος και λόγω του απολιτίκ προφίλ του, και λόγω του φτωχού υποκριτικού του ταλέντου (δεν είναι δα και Ρήτσαρντ Γκηρ να μας πείσει για την ομοφυλοφυλική του ιδιότητα), και βέβαια γιατί το θέατρο είναι άδειο από θεατές. Η Ελληνική κοινωνία δεν γουστάρει ακόμα τέτοια ξεπεσμένα σενάρια. 

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τις δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους και εκ των κυρίων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα,της Κας Όλγας Γεροβασίλη,που δήλωσε υποψήφια για τις νέες εσωκομματικές εκλογές, διακρίνουμε: 

Α) Την απόλυτη έλλειψη αντιπολιτευτικού λόγου απέναντι στην ΝΔ και τον Μητσοτάκη. Διαφοροποιήσεις του τύπου τύπου: αισχροκέρδεια, ιδιωτικοποιήσεις Πανεπιστημίων, Δημόσια υγεία, αδικία, ανισότητα, διαφθορά, ρουσφέτια είναι υποτιθέμενα σημεία ελέγχου διαχείρησης του ίδιου συστήματος που τρέχει το πλάνο της ΝΤ, δηλ: ψηφιοποίηση (που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ), εκχώρηση των εγχώριων πηγών πλούτου, ισλαμοποίηση μέσω της λαθρομετανάστευσης, υγειονομική τρομοκρατία, κλιματική αλλαγή, λοατκισμός. 

Β) Την δεύτερη προσπάθεια ανάδειξης Προέδρου μέσα από <<δημοκρατικές>> εσωκομματικές εκλογές (ομολογώντας το φιάσκο των πρώτων εκλογών του Σεπτέμβρη του 2023, όπου κατά τα φημολογούμενα ψήφισαν περαστικοί λαοτκιστές καταβάλλοντας το ΔΙΕΥΡΩ της εγγραφής μελους), ερμηνεύουμε σαν προσπάθεια ρετουσαρίσματος του Αμερικανοφυτευτού Κασελλάκη σε μία εκ νέου προσπάθεια νομιμοποίησής του και προβολής του. Δηλ.θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα ένα κακόγουστο συντροφικό θεατράκι για το προμοτάρισμα του εκλεκτού αρχηγού της σοδομικής αντζέντας εν Ελλάδι. Να δούμε πόσοι εν των απομεινάντων <<συντρόφων>> θα χάψουν το ΣΤΟΡΥ (εκτός εννοείται των συντεταγμένων). 

Γ) Την προοπτική μελλοντικής πλήρους εκκαθάρισης του ΣΥΡΙΖΑ από τους διαφωνούντες στη πολιτική Κασσελοποίησης του κόμματος και κατ’επέκτασιν της ελληνικής πολιτικής και κοινωνίας. Μετά την πρώτη αποχώρηση των κομμουνιστικού προσανατολισμού στελεχών (τύπου Λαφαζάνη και της ομάδος του) και τις τελευταίες διαγραφές-αποχωρήσεις (Αχτσιόγλου,Τσακαλώτου, Τζουμάκα και λοιπών) στο ξεκίνημα της Κασσελοποίησης του κόμματος,,θα ακολουθήσει και άλλη εκκαθάριση, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει αμιγώς χαρακτήρα Κασσελικό. Ήδη την ώρα αυτή που καταθέτουμε αυτές τις σκέψεις για το πολιτικό μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και γενικώτερα του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει οι πρώτες διαγραφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: του Θανάση Θεοχαρόπουλου, προέδρου της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου και του Γιώργου Τσίπρα, ξάδελφου του Αλέξη, πρώην βουλευτή και διευθυντή της ΚΟ. 

ΑΦΟΡΜΗ: Οι προτάσεις των ως άνω στελεχών για συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων και δημοκρατικότητας των κομματικών λειτουργιών. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν υπάρξει από κάπου πρόταση να μπει σε συνέδριο το θέμα του λοατκιστικού προσανατολισμού του κόμματος (από κάποιον π.χ. οπαδό του κλασσικού Μαρξισμού).                                                                                                                                               

Δ) Και νάσου! Όταν σκουραίνουν λίγο τα πράγματα, έτοιμη και η υπνωτική καραμέλα της ακροδεξιάς λαγνοφοβίας! Προσέξτε, έρχονται οι φασίστες, αυτοί που δεν θέλουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, ενώ εμείς είμαστε οι προασπιστές της νομιμότητος και της δημοκρατίας, οι υπερασπιστές των καταπιεσμένων ομάδων. Εμείς εφεύραμε τον απόλυτο δικαιωματισμό, ενώ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, που στερούσαν τα πολιτικά δικαιώματα από τους ομοφυλοφίλους και τους διαπόμπευαν με τα γνωστά ραπανάκια,ήταν ρατσιστές και φασίστες! 

Για τους χριστιανούς όλα τα κόμματα και ο κομματικός βίος, είναι αποκύημα της άθεης Γαλλικής Επανάστασης, καθαρά διαιρετικός (κόμμα ή part=κομμάτι, διαίρεση). Ο τριαδικός Θεός είναι ενωτικός, ο διάβολος είναι διαιρετικός και διασπαστικός. Κατά τους Πατέρες δύο είναι τα πολιτεύματα: της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ και της ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ. Επίγεια εφαρμογή του Ουράνιου πολιτεύματος ήταν η ένδοξη θεοκρατική Ρωμανία, και επίγεια εφαρμογή της διαιρετικής διάσπασης των ανθρώπων είναι τα κόμματα και οι διάφορες αριστεροδέξιες ιδεολογίες,εφευρήματα της σιωνιστικά υποκινούμενης Φραγκοεπανάστασης και των διαχρονικά οπαδών της. 

2) Όλες οι βαρκούλες των νεοταξίτικων κομμάτων, μη μπορώντας να αντέξουν την μοναξιά από την εγκατάλειψη των παραδοσιακών τους αντισοδομικών ψηφοφόρων,θα κάνουν μία κίνηση να ναυπηγήσουν μία καινούργια βάρκα, σε ένα κοινό νεοταξίτικο καρνάγιο και να τη βγάλουν καμαρωτά με την πολύχρωμη ΛΟΑΤΚΙ σημαία στο πέλαγος της Ελληνικής πολιτείας έχοντας καπετάνιο, ποιόν άλλο? 

-Τον Αμερικάνο γόη, που το παίζει κακότεχνα ομοφυλόφιλος. Δηλώνοντας με υπερηφάνεια:-Αυτοί είμαστε και όποιος θέλει ας κοπιάσει. Αλλιώς τον περιμένει κοινωνικός αποκλεισμός, πείνα και στέρηση όλων των ατομικών δικαιωμάτων. Γιατί η ηλεκτρονική δικτατορία (μέσα από τον προσωπικό  αριθμό, που πέρασε πρόσφατα στο ΦΕΚ), θα παρέχει δικαίωμα ζωής και σίτισης μόνο στους εκλεκτούς τσιπαρισμένους ρομποτάνθρωπους. 

Σε όλα αυτά τα σενάρια, που δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, αλλά αντίθετα είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, έρχονται οι Πατέρες της Εκκλησίας να απαντήσουν: 

-Θα είναι μία πολύ σύντομη κατοχή του Διαβόλου, διάρκειας μηνών. Μετά θα λάμψει η Ορθοδοξία στην Ελλάδα,που θα γίνει το κέντρο της παγκόσμιας ιεραποστολής. 

–Μετά την ψήφιση της ανωμαλίας, έρχονται οι ανωμαλίες (φυσικές, πολιτικές κ.α.) 

– Ο ρόλος του Ερντογάν τελείωσε με την ψήφιση της ανωμαλίας. 

–Όταν θάρθει η κάρτα, ξεκινούν τα γεγονότα. 

–Τα γεγονότα θα ξεκινήσουν όταν θα γίνει η Οικουμενική κυβέρνηση (διάβαζε Λοατκική συμμαχία).                                                                                                                                                                   

Ευρισκόμενοι λοιπόν στα προοίμια των σημείων των καιρών (Αγ.Παϊσιος), δηλ: τη νομοθέτηση του σοδομικού <<γάμου>> τον περασμένο Φλεβάρη, την νομοθέτηση του προσωπικού αριθμού (αρχικά εννεαψήφιου και στην πορεία δωδεκαψήφιου) και στις αρχόμενες κομματικο-πολιτικές διαδικασίες για την διακυβέρνηση της χώρας από Οικουμενική κυβέρνηση ΚΑΘΑΡΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, με απώτερο σκοπό την ενσωμάτωση του σοδομισμού  στην ελληνική κοινωνία (πράγμα μέχρι τώρα ουτοπιστικό ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ), ας ετοιμαζόμαστε πνευματικά για τα φοβερά επερχόμενα, οπότε: 

Ας είμαστε σε πνευματική εγρήγορση και πνευματική προετοιμασία με λειτουργικότητα, προς-ευχή, συμμετοχή στα μυστήρια, μελέτη του Θείου λόγου και των Πατέρων. 

Δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω συνοπτικά κάποιες προρρήσεις του μακαριστού Γέροντος Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη: 

<<Θα καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι. Σεισμός μεγάλος θα ισοπεδώσει πόλη. Η θάλασσα θα φτάσει μέχρι τους πρώτους πύργους(οικοδομές). Θα γίνει εμφύλιος λόγω της έλλειψης τροφίμων. Οι αλλόθρησκοι θα φύγουν άρον-άρον γιατί ο Θεός θα τους δώσει αρρώστειες. Το ράσο θα προδώσει την Ορθοδοξία. Θα γίνωνται συλλείτουργα με αιρετικούς εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Μη πλανάσθε από τα γλυκά τους λόγια. Ορθόδοξος Ιερέας θα κηρύξει αίρεση. Μην οκνείτε με αυτούς, αυτοί κερδήθηκαν υπό του αντιπάλου. Μόνο προσευχή να κάνετε γι’αυτούς, που είναι ζωντανοί νεκροί. Όλοι θα θέλουν να καταχτήσουν την Ελλάδα,αλλά τελικά θα καταχτηθούν από αυτή και μάλιστα θα ζητούν από τους Έλληνες να τους κατηχήσουν. Η Αμερική θα γίνει μερική. Δεν θάθελα να ζήσω στα χρόνια αυτά>>.(ΓεροΒασίλης Καυσοκαλυβίτης).                                                                                                                                                                   Και βέβαια η επιθυμία του Γέροντα πραγματοποιήθηκε,αφού ο Κύριος τον ανέβασε στους Ουρανούς το 2016.                                                                                                                                                          

Για μας που έλαχε ο κλήρος να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια το προτσές της ΝΤ, ήτοι το σύμφωνο  συμβίωσης, τα μνημόνια, τη συμφωνία Πρεσπών, τον Ουκρανικό πόλεμο, την πανδημία, τα λοκντάουν, τον καρναβαλισμό των Ναών και της κοινωνίας, τον εμβολιαστικό βιολογικό πόλεμο, την Εβραϊκή ανάσταση, το Ουκρανικό εκκλησιαστικό Σχίσμα, την επίσημη αναγγελία από Ορθόδοξο Ιερέα του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ και την νομοθέτηση του σοδομισμού από την Ελληνική πολιτεία: 

Για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον πυρήνα των φοβερών γεγονότων (φανταστείτε πόσο φοβερά θα είναι από το γεγονός ότι ο  Άγιος Γεροβασίλης ο Καυσοκαλυβίτης, που ήταν ένας εκ των ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ, δεν ήθελε να τα ζήσει), εάν επιτρέψει ο Κύριος και τα ζήσουμε, ας μαζέψουμε το μυαλό και τη καρδιά μας στον Ουρανό, και ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες των πολιτικο-κομματικο-κοινωνικο-θρησκευτικών εργατών της ΝΤ. Γι’αυτούς ο Γεροβασίλης θεωρεί χάσιμο χρόνο την ενασχόληση μαζί τους, <<γιατί τους έχει κερδίσει ο αντίπαλος>>. Μόνο προσευχή γι’αυτούς τους <<ζώντες νεκρούς>>. Έτσι ας κάνουμε μία προσευχή για τους αριστερο-δέξιους ενσυνείδητα ή ασυνείδητα συμπορευόμενους οπαδούς των κομμάτων του νεοταξίτικου στρατοπέδου, και ο Θεός να τους φωτίσει να πηδήξουν από τις σάπιες βάρκες τους, πριν  βουλιάξουν ολοκληρωτικά. 

Για τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν δύο πολιτικοί δρόμοι, που μπορούν να ακολουθήσουν: ο δρόμος του GOLDEN BOY Στέφανου Κασσελάκη και των ακολούθων του και ο δρόμος του Στέφανου Τζουμάκα και των λοιπών φυγάδων, που σαν τίμιοι αριστεροί μυρίστηκαν το ΣΤΟΡΥ και την κοπάνησαν. Ευχόμαστε να πάρουν τον δεύτερο, και γιατί όχι να μπουν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και στη συνέχεια σε ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΗΦΘΗ 

ΑΔΕΛΦΙΚΑ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ 

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο  Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας
Slider

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας

by admin
4 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)

by admin
4 ώρες ago
ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Slider

ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

by admin
4 ώρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

by admin
4 ώρες ago
Next Post
Mαζική ουκρανική επίθεση με drones μέσα στην Ρωσία (βίντεο)

Mαζική ουκρανική επίθεση με drones μέσα στην Ρωσία (βίντεο)

Επιφυλλίδα Κρινιώς Καλογερίδου : Η Τουρκία απεργάζεται σχέδια αναθεωρητισμού σε Θράκη-Αιγαίο

Επιφυλλίδα Κρινιώς Καλογερίδου : Η Τουρκία απεργάζεται σχέδια αναθεωρητισμού σε Θράκη-Αιγαίο

Comments 1

  1. Δημήτριος Χρυσος says:
    2 έτη ago

    Τα ηνία της ιστορίας τα κρατά ο Θεός.
    Οπότε εκείνοι που αισθάνονται ισχυροί εντός ολίγου θα αισθανθούν γύρω από τον λαιμό τους τον βρόγχο και την μανία του ψευδοθεου που πίστεψαν και ετοιμάζεται εντός ολίγου να δεθεί.
    Ο Χριστός ως η μόνη Αλήθεια θα λάμψει και θα επιβληθεί μέσω του Ελληνισμού σε όλη την γη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr