• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τελευταία πληροφορία

Σας έχω αναφέρει πολλές φορές, πως η χώρα βρίσκεται στο έλεος των παρανόμων και των ανθελλήνων, που έχουν τον έλεγχο όλου του κρατικού μηχανισμού. Και μετά το πραξικόπημα της αλλαγής του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», λειτουργεί πλέον εντελώς φασιστικά με αποφασίζω και διατάζω, ενώ αυτό το ονομάζουν «Δημοκρατία».

Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές πως την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ την ζούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να εφαρμόσει στην Ελλάδα, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ, το σύστημα της παγκόσμιας Δικτατορίας του αντίχριστου, ΌΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και το εφαρμόζουν πρώτα εδώ, για να δουν αν θα περάσει από τους Έλληνες αυτή η ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ «Δημοκρατική» Δικτατορία.

Γιατί ξέρουν πως αν περάσει από την Ελλάδα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον υπόλοιπο κόσμο.

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούν τις «εκλογές» για να έχει και άλοθι αυτή η Δικτατορία. Και όπως είπα, θα βγάζουν τα αποτελέσματα που θέλουν, ότι και να ψηφίσει ο λαός.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε αυτό το ΑΝΩΜΑΛΟ πολιτικό σύστημα, ήταν μόνο Η ΑΠΟΧΗ. Γιατί το σύστημα της “Singular logic”, μπορεί να μεταφέρει ψήφους από τον έναν στον άλλο, αλλά δεν μπορεί να αυξήσει τους ψήφους. Αλλά τώρα σε ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ βρήκαν τρόπο να το ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ και να το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ αυτό το πρόβλημα.

Όπως σας έχω ενημερώσει, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την δυνατότητα να διασταυρώσει και να επιβεβαιώσει με ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, τα αποτελέσματα που θα δώσει η Εβραϊκή “Singular logic”. Μόνο τα κόμματα θα μπορούσαν να προσβάλλουν στο εκλογοδικείο το αποτέλεσμα και να καταγγείλλουν ΝΟΘΕΙΑ αλλά όλα είναι Εβραιοελεγχόμενα και έχω και αποδείξεις. Οπότε ΚΑΝΕΝΑ δεν θα καταγγείλλει τίποτα και θα ΙΣΧΥΣΕΙ αυτό που θα δώσουν οι Εβραίοι. Και άντε μετά εσύ Έλληνα να αποδείξεις ότι δεν ψήφισες αυτά που λένε.

Τώρα να δούμε τον ΤΡΟΠΟ που ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ΑΠΟΧΗ που φθάνει σήμερα το 65% και μιλώ για την Αθήνα που βλέπω την τελείως υποτονική προσέλευση. Και με τέτοια ζέστη η μέγιστη προσέλευση είναι μέχρι τις 11 το πρωί και μετά αν θα υπάρχει θα είναι μετά τις 6-7, αλλά κυρίως είναι το πρωί. Και μέχρι τις 11 το πρωί από μεγάλα εκλογικά τμήματα που παρακολουθούμε η προσέλευση ήταν ελάχιστη.

Παρακολουθούμε βέβαια και τον τρόπο που μεταδίδουν τα κανάλια, και τους παπαγάλους που βάζουν να λένε, πως μέχρι τώρα στις 12 έχουν ψηφίσει οι μισοί από τους εγγεγραμμένους.

Μόλις τελικά ανακοινώσουν το αποτέλεσμα και την αποχή, θα αναρωτηθείτε «μα πως έγινε αυτό», με την διαφορά ότι ούτε θα μπορείτε να το ελέγξετε, ούτε να διασταυρώσετε αυτά που θα αναφέρουν ΤΑ «ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»….

ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Στις σημερινές εκλογές, τα αποτελέσματα θα τα στείλουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στην “singular logic”, για πρώτη φορά με ένα ατομικό Ιδιωτικό ΤΑΜΠΛΕΤ.

Αφού είδαν στις Ευρωεκλογές το 60% της ΑΠΟΧΗΣ σκέφτηκαν τρόπο να το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

Θα «ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» δηλαδή οι δικαστικοί στο «τάμπλετ» τους αριθμούς των αποτελεσμάτων και αυτά θα ανακοινώσει η “Singular logic”.

Αυτό που έμαθα, είναι πως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ στο «τάμπλετ» με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί και κάποιο «ανθρώπινο» λάθος, για την απίθανη περίπτωση κάποιου ελέγχου.

Εδώ έριξαν στο «ανθρώπινο λάθος» την δολοφονία τόσων ανθρώπων στο Μάτι, τους «λάθος» ΑΡΙΘΜΟΥΣ στο «τάμπλετ» θα …. «δικάσουν»;;;

Έτσι λοιπόν λειτουργεί σήμερα η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ζούμε. Εντελώς φασιστικές και πρωτόγνωρες τακτικές, που όμως με απύθμενο θράσος λένε στα κανάλια , «ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του»….

Και μόνο που το ενέφερα τα πράγματα άλλαξαν. Όχι ότι θα φοβηθούν τον λαό, αλλά τώρα αν ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ το αποτέλεσμα, θα τους γυρίσει «ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

[email protected]

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2404445286242344&id=979084458778441&__tn__=K-R

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει

by admin
4 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)

by admin
12 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
14 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
ΔΡΟΥΓΟΣ : H ΛΙΒΥΗ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩΝ TOYΡΚΙΑΣ-ΗΑΕ .ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ.

ΔΡΟΥΓΟΣ : H ΛΙΒΥΗ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩΝ TOYΡΚΙΑΣ-ΗΑΕ .ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ.

Exit Poll 2019 – εκλογές

Exit Poll 2019 – εκλογές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr