Στο παρακάτω βίντεο ας πούμε ότι είναι φυσιολογική η πρώτη -μικρότερη- έκρηξη που διακρίνεται, αφού προσέκρουσε σε ηλεκτροφόρα σύρματα ο έλικας παράλληλα με βραχυκύκλωμα το οποίο είναι εφικτό με το βίαιο σταμάτημά του. Η δεύτερη -μεγαλύτερη- έκρηξη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί όμως τόσο εύκολα. Θα περιμέναμε απλώς ολοκληρωτικό χάσιμο ελέγχου του σκάφους και πτώση στη θάλασσα. Από την τελευταία όμως έκρηξη μικρά κομμάτια από το ελικόπτερο φάνηκαν να εκσφεδονίζονται προς κάθε κατεύθυνση.
https://youtu.be/x3lD4mouKjc
Άλλο ενδιαφέρον σημείο το οποίο μπορεί να μην είναι και σημαντικό: Το ελικόπτερο προερχόταν από εταιρεία ενοικιάσεων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η οποία έχει σχέση με τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του Πόρτο Καρράς.
Τί είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα κάθε τόσο; Δεν είμαστε χαζοί για να πιστέψουμε ότι είναι απλώς ατυχήματα. Όμως και ποτέ δεν θα πάρουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις.
Μέχρι να ξαναγράψουμε οι ελεύθεροι Έλληνες την Ιστορία από την αρχή.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
Τα στοιχεία πάρθηκαν από εδώ , εδώ και εδώ.






