Και κόρη γνωστού ηθοποιού μεταξύ των συλληφθέντων
Σε συνολικά 13 συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων εκκένωσης των δύο κατειλημμένων κτιρίων στο Κουκάκι.
Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ κατάφεραν να «σπάσουν» την κατάληψη στην οδό Παναιτωλίου, προχωρώντας σε οκτώ συλλήψεις (πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες).
Προηγήθηκε επιχείρηση εκκένωσης και στην οδό Ματρόζου, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα – δύο γυναίκες και τρεις άνδρες. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας ανήλικος.
Μάλιστα, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο εσωτερικό των δύο κτιρίων, τραυματίστηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους καταληψίες.
Την Κυριακή η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό από την επέμβαση στα κτίρια.




