• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Κι όμως: Το FBI παρακολουθούσε το «Τrump Tower» το 2013 με εντολή Μ.Ομπάμα

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Θεόφραστου ΑνδρεόπουλουΕδώ και εβδομάδες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλει ότι ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα, είχε διατάξει να βάλουν κοριούς στον ουρανοξύστη του στο Μανχάταν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και όπως αποκαλύπτεται αυτό είχε γίνει τουλάχιστον για δύο χρόνια μέχρι το 2013!

Ο Τραμπ επιμένει στις καταγγελίες του και όπως αποκάλυψε  το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News το FBI είχε όντως στήσει δίκτυο παρακολούθησης σε τμήματα του Trump Tower στη Νέα Υόρκη.

Η επιχείρηση  διήρκεσε συνολικά δύο χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2013.

Όπως ισχυρίζεται το τηλεοπτικό δίκτυο στο στόχαστρο της επιχείρησης εκείνης ήταν Ρώσοι μαφιόζοι που είχαν νοικιάσει διαμερίσματα στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα του real estate, απ’ όπου οργάνωναν ξέπλυμα χρήματος προερχόμενου από παράνομα στοιχήματα και τζόγο.

Οι έρευνες οδήγησαν τότε στην απαγγελία κατηγοριών σε πάνω από 30 υπόπτους, για «διεθνές ξέπλυμα χρήματος, παράνομα αθλητικά στοιχήματα και εκβιασμό».

Under surveillance: Between 2011 and 2013, the FBI had a court-approved warrant to monitor a Russian money-laundering ring operating out of unit 63A in Trump Tower

Οι αμερικανικές αρχές υποψιάζονται ότι οι Ρώσοι μαφιόζοι έφεραν παράνομα στις ΗΠΑ 50 εκατομμύρια δολάρια απ’ τη Ρωσία, την Ουκρανία και την Κύπρο.

Μια απ’ τις κεφαλές της σπείρας ήταν ο παίκτης πόκερ Βαντίμ Τρίντσερ, ο οποίος διέμενε στον ουρανοξύστη του Τραμπ και ομολόγησε την ενοχή του στη διάρκεια της δίκης κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση και τον ερχόμενο Ιούλιο αναμένεται να αποφυλακιστεί.

To FBI υπέκλεψε πολυάριθμα τηλεφωνήματα. Σ’ ένα απ’ αυτά ο Τρίντσερ απείλησε έναν άνδρα που του χρωστούσε 50.000 δολάρια, ότι θα του στείλει έναν «εισπράκτορα» ονόματι Μαξίν, ο οποίος θα τον βασανίσει και «θα τον φυτέψει» αν δεν του δώσει τα λεφτά.

Μεταξύ των υπόπτων ήταν κι ο Ρώσος Αλιμζάν «Ταϊβαντσίκ» Τοχτακουνώφ, ο επονομαζόμενος και «μικρός Ταϊβανέζος», λόγω των ασιατικών χαρακτηριστικών του καθώς προφανώς ανήκει σε κάποιο τουρανικό ή σιβηρικό ή ουραλοαλταϊκό φύλο.
Wanted man: Tokhtakhunov is wanted by Interpol, but that has not stopped him from living it up in Moscow. The photo above shows him in 2012 attending a launch party for The Hollywood Reporter: Russian Edition 
Ο 68χρονος ήταν στο στόχαστρο των Αμερικανών από το 2002, όταν τον είχαν κατηγορήσει ότι λάδωσε τους κριτές στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες για να ψηφίσουν τους Ρώσους πατινέρ.
Όμως ιταλικό δικαστήριο τον αθώωσε σε εκείνη την υπόθεση και αρνήθηκε να τον εκδώσει στις ΗΠΑ πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμερικανικό αίτημα
Τον Απρίλιο του 2013, όταν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για το ξέπλυμα χρήματος, η Interpol τον συμπεριέλαβε στη λίστα καταζητούμενων. Αλλά τέσσερις μήνες αργότερα ο Τοχτακουνόφ εθεάθη στη Μόσχα, στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, κοντά στον Τραμπ, ο οποίος είχε πουλήσει τα δικαιώματα για το διαγωνισμό εκείνης της χρονιάς σ’ έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο.
During a raid on Trump Tower in 2013, the feds arrested dozens of suspects but Tokhtakhunov was able to slip away, only to resurface months later in the VIP section at Miss Universe in Moscow, not far from Donald Trump (pictured at the event) 
Tokhtakhunov previously said he did not interact with Trump at the event. The photo above shows the real estate mogul with Olivia Culpo 
Είναι σαφές επομένως ότι το FBI παρακολουθούσε τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ για τις διασυνδέσεις που είχε με έναν, αθωωθέντα Ρώσο κατηγορούμενο, όταν φυσικά ο νυν ένοικος του Λευκού Οίκου είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες στον χώρο του θεάματος.
Μένει τώρα να φανεί εάν το FBI σταμάτησε να την παρακολούθηση το 2013, αλλά για να το καταγγείλει αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος κάτι γνωρίζει, κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα την διακυβέρνηση Ομπάμα.
Ο πρώην διοικητής του FBI T.Kόμεϊ το αρνείται αλλά όλοι ξέρουν ότι είχε διοριστεί σε αυτή την θέση από τον Μ.Ομπάμα. Άλλωστε όπως ο ίδιος ομολόγησε το FBI έψαχνε για υποτιθέμενες διασυνδέσεις του Ν.Τραμπ με το Κρεμλίνο. Αυτό δεν γίνεται με «τηλεπάθεια» τουλάχιστον όχι ακόμη, συνεπώς κάποιες άλλες μεθόδους χρησιμοποίησαν.
 ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το WEF το είπε το 2021 – Τώρα τα ταξίδια γίνονται απλησίαστα για εκατομμύρια πολίτες
Slider

Το WEF το είπε το 2021 – Τώρα τα ταξίδια γίνονται απλησίαστα για εκατομμύρια πολίτες

by admin
3 ώρες ago
Ο Μπιλ Γκέιτς Προωθεί Σχέδιο για το lockdown στην Υγειονομική Περίθαλψη, την Εκπαίδευση & τις Τράπεζες με Ψηφιακή Ταυτότητα
Slider

Ο Μπιλ Γκέιτς Προωθεί Σχέδιο για το lockdown στην Υγειονομική Περίθαλψη, την Εκπαίδευση & τις Τράπεζες με Ψηφιακή Ταυτότητα

by admin
3 ώρες ago
Τα Στρατεύματα του ΝΑΤΟ Ετοιμάζονται για Άμεση Μάχη με τον Ρωσικό Στρατό
Slider

Τα Στρατεύματα του ΝΑΤΟ Ετοιμάζονται για Άμεση Μάχη με τον Ρωσικό Στρατό

by admin
7 ώρες ago
Τρόμος: «Η Ουκρανία είναι η θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη – Εκατομμύρια οπλισμένοι θα μας πνίξουν στο αίμα και το χάος»
Slider

Τρόμος: «Η Ουκρανία είναι η θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη – Εκατομμύρια οπλισμένοι θα μας πνίξουν στο αίμα και το χάος»

by admin
7 ώρες ago
Next Post
RIA Novosti … Στην Ελλάδα, άνοιξε ένα  αντιπροσωπευτικό κέντρο της DPR

RIA Novosti ... Στην Ελλάδα, άνοιξε ένα αντιπροσωπευτικό κέντρο της DPR

Πρόεδρος Αλβανίας: Το Κοσσυφοπέδιο έχει δικαίωμα να δημιουργήσει στρατό

Πρόεδρος Αλβανίας: Το Κοσσυφοπέδιο έχει δικαίωμα να δημιουργήσει στρατό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr