• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κορονοϊός: Νέα χρονιά – νέος γύρος τρομοκρατίας από τους «ειδικούς» που διέπρεψαν στην υγειονομική υστερία

Σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, ξεκίνησε και πάλι να «ρολάρει» η προπαγάνδα τρομολαγνείας, σε μια εποχή φυσιολογικής έξαρσης των λοιμώξεων

3 έτη ago
in Slider
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

«Δε θυμάμαι άλλες γιορτές, ακόμα και μέσα στην πανδημία, στην πνευμονολογική κλινική να έχουμε τόσο μεγάλη πίεση. Είναι πολύ άσχημη χρονιά», είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, πρωτεργάτης της τρομοϋστερίας στα χρόνια της πανδημίας.

«Κάθε οικογένεια έχει και έναν ασθενή, ο ένας κολλάει τον άλλον», είπε Ματίνα Παγώνη που έχει σύστημα να… μπουμπουνάει και από ένα πυροτέχνημα τρόμου στα κανάλια, όταν δεν είναι πολύ απορροφημένη από το life style που την έχει καταγοητεύσει από τότε που έγινε τηλεπερσόνα υγειονομικής χωροφυλακής.

«Έχουμε μία σημαντική πίεση στα νοσοκομεία, θα έχουμε μία σημαντική νοσηρότητα και αρκετούς θανάτους», είπε και ο πολύς Γκίκας Μαγιορκίνης, που τον καιρό της πανδημίας αντί να μιλάει για την κατάρρευση του ΕΣΥ, δήλωνε ότι «οι νέοι δεν μπορεί να είναι όμηροι των ανεμβολίαστων», που σιγόνταρε το κατάπτυστο υγειονομικό πρόστιμο στους άνω των 60 δηλώνοντας πως «αν δεν εμβολιαστούν αυτοί, δεν θα αποκτήσουμε ανοσία… αγέλης», που είχε βαλθεί με διαγράμματα και… βελάκια να αποδείξει πως μια τάξη των 25 μαθητών έχει την ίδια υγειονομική ασφάλεια με μια τάξη των 15, και που δήλωνε στα social media ότι ένοιωθε «λιγουρίτσες» σε κάποια πισίνα της Σαντορίνης, ενώ η χώρα μετρούσε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό και θα πρέπει να κάνουμε τις προσαρμογές που χρειάζεται την εποχή που χρειάζεται», επισήμανε και ο δόκτωρ Τρόμος – Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που ζήτησε άμεσο εμβολιασμό του κόσμου, και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων. Ειδικά ο κ. Βασιλακόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις για το καταστροφικό έργο προπαγάνδας και υγειονομικού ρατσισμού που πρόσθεσε τα τελευταία χρόνια στο βιογραφικό του.

Αυτές είναι μερικές ενδεικτικές δηλώσεις κάποιων μπαρουτοκαπνισμένων «ειδικών» που επί 2μισι έτη πυροβολούσαν αδιακρίτως την επιστημονική δεοντολογία, τη διάκριση εξουσιών, τις συνταγματικές ελευθερίες και τις πανανθρώπινες αξίες. Θεωρώντας ότι τα αίσχη που διέπραξαν έχουν ήδη ξεπλυθεί στο «πλυντήριο» της κοντής λαϊκής μνήμης, οι «ειδικοί» – ενώ υπήρξαν βασικά γρανάζια στη μεγαλύτερη υγειονομική μπίζνα όλων των εποχών – συνεχίζουν να κάνουν τους πλασιέ των φαρμακευτικών χωρίς τη παραμικρή τσίπα.

Αντί να λογοδοτούν για τις ψεύτικες υποσχέσεις περί ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των πειραματικών σκευασμάτων και αντί να απολογούνται για τις εφιαλτικές παρενέργειες που αποκρύφθηκαν από τους εκβιαζόμενους πολίτες, έχουν αρχίσει ήδη να κουνούν το δάχτυλο στον κόσμο, μη μπορώντας να κρύψουν τη νοσταλγία τους για την περίοδο που κυβερνούσε τη χώρα η Pfizer και οι «ειδικοί» ήταν οι ανεπίσημοι «υπουργοί» της.

Έτσι, ξεκίνησε ένας νέος γύρος υστερικής προπαγάνδας, απολύτως προβλέψιμος και διαμορφωμένος ως άσκηση συντήρησης του φόβου, για να υπάρξει «ομαλή» τρομοκρατική μετάβαση στις επόμενες υγειονομικές κρίσεις που θα τελειοποιήσουν το σύστημα παγκοσμιοποιημένου ελέγχου της Υγείας, από εκεί που το άφησε μισοτελειωμένο η πανδημία του κορονοϊού. Έχουμε τώρα 2-3 εβδομάδες που οι life coaches του τρόμου έχουν βγάλει τα τρομοαφηγήματα από τη ναφθαλίνη, και τα αραδιάζουν καθημερινά στην τηλεθέαση για να φρεσκαριστεί η εκπαίδευση του κόσμου στη νοσοφοβία και την υποχονδρίαση.

Το μενού των ρεπορτάζ, ίδιο και απαράλλακτο με τα προηγούμενα 3 χρόνια. Καταμέτρηση νοσηλευόμενων και νεκρών, αναφορές για πίεση στα νοσοκομεία, μιντιακά «κεράσματα» για διπλά και τριπλά «κοκτέιλ» ιώσεων, παρέλαση ιών και λοιμώξεων από τα ΜΜΕ, που μέχρι πριν 4 χρόνια κανείς δεν γνώριζε τα ονόματά τους παρά μόνο οι επιστήμονες, αλλά σήμερα οφείλει να γνωρίζει μέχρι και ο κυρ Θανάσης ο συνταξιούχος, που αράζει στο γωνιακό καφενείο της γειτονιάς.

Ήδη αρχίζουν να… γυροφέρνουν στις συζητήσεις την υποχρεωτική μάσκα σε δημόσιους χώρους. Βέβαια, το… μασάζ του τρόμου έχει αρχίσει να γίνεται πιο πίσω χρονικά. Πριν από την μίνι υστερία που μεταδίδεται τώρα από τα ΜΜΕ, ήταν η «κινέζικη πνευμονία» που «σάρωνε» την Κίνα. Πριν από αυτό ήταν η «επιδημία»… κοριών στην Ευρώπη. Να μην τα ξεχνάμε και αυτά. Επειδή είχαμε ξεμείνει προσώρας από παθογόνους μικροργανισμούς που να κάνουν «γκελ» στην κοινή γνώμη, είπαν να βάλουν και την εντομολογία στο παιχνίδι.

Καινούργιο κοσκινάκι μου λοιπόν, και μια σειρά από πραγματικά σοβαρά προβλήματα καλύπτονται κάτω από την ηχορύπανση της προγραμματισμένης προπαγάνδας.

Φταις εσύ και όχι το διαλυμένο ΕΣΥ…

Ποιες Πρέσπες του Αιγαίου και ποια ακρίβεια και ποια φτώχεια και ποιοι πλειστηριασμοί και ποια εγκληματικότητα και ποιο δημογραφικό και ποιο λαθρομεταναστευτικό και ποια νεανική βία και ποια Τέμπη και ποια σκάνδαλα διαφθοράς; Το σύστημα ορίζει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά τα… δευτερεύοντα ζητήματα. Ήρθε πάλι ο καιρός που κάνουμε ρεπορτάζ του… βόθρου για να μετράμε τις φυσιολογικές ιώσεις μιας φυσιολογικής εποχής αναπνευστικών λοιμώξεων. Εκτός από δελτίο καιρού, έχουμε και δελτίο βόθρου πλέον, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι επόμενοι 2 τόνοι λυμάτων θα είναι κρίσιμοι.

Τα νοσοκομεία αρχίζουν να πιέζονται από απολύτως φυσιολογικές εποχικές ιώσεις, αλλά δεν μας φταίει ότι μας λείπουν περίπου 8.500 γιατροί (ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχουν μεταναστεύσει εκτός Ελλάδας πάνω από 20.000), δεν μας φταίει ότι μας λείπουν 35.000 υγειονομικοί και περίπου 2.000 κλίνες ΜΕΘ, δεν μας φταίει ότι κλείνουν νοσοκομεία ή συγχωνεύονται, δεν μας φταίει ότι οι δημόσιες περιουσίες Υγείας κατακερματίζονται και ξεπουλιούνται σε ιδιώτες κομμάτι – κομμάτι, αλλά μας φταίει ο… επιπόλαιος Έλληνας που τόλμησε να κάνει εορταστικό ρεβεγιόν σαν άνθρωπος, μετά από 3 χρόνια υγειονομικής δικτατορίας που τον εκβίασαν, τον στοχοποίησαν, τον κυνήγησαν και τον έθεσαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το ότι τα πολύμηνα lockdown τσάκισαν το ανοσοποιητικό σύστημα του κόσμου, δεν θίγεται καθόλου από τους «ειδικούς» που άλλωστε συνηγόρησαν γι’ αυτές τις παράλογες καραντίνες ή αναφέρεται ακροθιγώς ως… «αναγκαία» θυσία. Οι «ξαφνικίτιδες» που θερίζουν νέο κόσμο δε, είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο ο οποίος αντιμετωπίζεται ως ουρανοκατέβατος και ασφαλώς δεν υπάρχει στον χάρτη της δημόσιας συζήτησης…

sportime.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca
Slider

Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca

by admin
54 λεπτά ago
Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)
Slider

Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)

by admin
1 ώρα ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
1 ώρα ago
Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
8 ώρες ago
Next Post
Επιστροφή στην… covid εποχή: Άνοιγμα σχολείων με αντισηπτικά και αποστάσεις!

Επιστροφή στην… covid εποχή: Άνοιγμα σχολείων με αντισηπτικά και αποστάσεις!

Δρ. Κ. Βαρδάκας : “- μην ζαλίζεσαι , η αρχη , η αιτία και τα δεινά της ανθρωπότητας προέρχεται από ένα εκκλησιαστικό θηρίο”

Δρ. Κ. Βαρδάκας : "- μην ζαλίζεσαι , η αρχη , η αιτία και τα δεινά της ανθρωπότητας προέρχεται από ένα εκκλησιαστικό θηρίο"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr