• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κρυφή κάμερα προκαλεί «σεισμό» στις ΗΠΑ με επίκεντρο τον Τραμπ!

Καλείται το Κογκρέσο να κάνει έρευνα...

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο δημοσιογράφος James O’Keefe μόλις δημοσίευσε βίντεο κρυφής κάμερα που αποκαλύπτει έναν αξιωματούχο της CIA να παραδέχεται ότι η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών κρατούσε πληροφορίες μυστικές από τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ ήταν πρόεδρος, πώς οι ομοσπονδιακοί εξακολουθούν να τον παρακολουθούν και πολλά άλλα, μεταξύ αυτών πως υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος σαμποτάζ ή ενδεχομένως και πραξικοπήματος σε περίπτωση που εκλεχθεί ξανά πρόεδρος της Αμερικής.

Όπως αναφέρει ο O’ Keefe στο X δέχεται επιθέσεις για να μην αποκαλύψει τα πάντα:

«Έχω στοιχεία που εκθέτουν τη CIA, και είναι στην κάμερα. Εργάζομαι για την κυκλοφορία μιας ιστορίας που πιστεύω ότι είναι η πιο σημαντική σε ολόκληρη την καριέρα μου.

Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση που αυτή την στιγμή δέχομαι μια ατελείωτη σειρά επιθέσεων;

Αυτή είναι προφανώς μια περίπλοκη επιχείρηση πληροφοριών που έχει σχεδιαστεί για να με εμποδίσει να δημοσιεύσω αυτήν την ιστορία. Είμαι βέβαιος ότι αναγνωρίζετε ότι είναι συνεπείς στο να χρησιμοποιούν μισές αλήθειες και υπονοούμενα για να εγείρουν αμφιβολίες εναντίον ανθρώπων που δεν το αξίζουν. Έχει σκοπό να καταναλώσει τον χρόνο και την ενέργειά μου και να με κάνει να υποχωρήσω. Αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Να είστε βέβαιοι, τίποτα δεν θα με σταματήσει από το να δημοσιεύσω αυτήν την ιστορία. Προτρέπω τους οπαδούς και τους υποστηρικτές μου να λαμβάνουν υπόψη κάθε άτομο που συμμετέχει, επειδή αυτή είναι μια στιγμή που οι άνθρωποι αποκαλύπτουν τον πραγματικό εαυτό τους».

I have evidence that exposes the CIA, and it’s on camera. I am working on releasing a story that I believe is the most important of my entire career.

Do you think it’s a coincidence that right at this moment I am subject to an endless series of attacks?

This is obviously a…

— James O'Keefe (@JamesOKeefeIII) April 26, 2024

Διαβάστε την περιγραφή του O’Keefe για την συνάντηση-βόμβα:

«Έτσι, οι υπηρεσίες κάπως, όπως, μαζεύτηκαν και είπαν, δεν θα το πούμε στον Τραμπ…Ο διευθυντής της CIA θα κρατούσε [πληροφορίες από τον Τραμπ]…» Ένας διευθυντής που εργάζεται στις Επιχειρήσεις στον Κυβερνοχώρο για την CIA και εργολάβος του NSAGov με άκρως απόρρητη εξουσιοδότηση, ο Amjad Fseisi, πιάνεται από μυστικές κάμερες που εμπλέκουν τα υψηλότερα επίπεδα των υπηρεσιών πληροφοριών: «Μιλάμε για τον διευθυντή και τους υφισταμένους του», η πρώην Διευθύντρια της CIA «Τζίνα Χάσπελ…. Και πιστεύω ότι ο Μάικ Πομπέο έκανα το ίδιο πράγμα», «κράτησε (κρυφές) πληροφορίες από αυτόν [Τραμπ] γιατί ξέραμε ότι θα τις αποκάλυπτε.

Ο Amjad αποκαλύπτει στον Undercover American Swiper του OMG ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών όχι μόνο κράτησαν πληροφορίες κρυφές από έναν εν ενεργεία Πρόεδρο και Ανώτατο Διοικητή των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά χρησιμοποίησαν επίσης τη FISA για να κατασκοπεύσουν τον Donald Trump και την ομάδα του και εξακολουθούν να τον παρακολουθούν: «Παρακολουθούμε τα πάντα». Ο Amjad προσθέτει «έχουμε επίσης ανθρώπους που παρακολουθούν την πρώην σύζυγό του. Του αρέσει να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα» – πληροφορίες που θα δηλώνει μόνο ένας εμπιστευτικός χρήστης με πρόσβαση σε εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες.

“Τις κλέβουμε [πληροφορίες]” και “Χακάρουμε άλλες χώρες ακριβώς έτσι”, αναφέρει ο Amjad, ο οποίος δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Κέντρο Αποστολής της CIA στην Κίνα, εξηγεί πώς οι υπηρεσίες πληροφοριών λαμβάνουν από παντού πληροφορίες. Περιγράφει επίσης ένα κατεστραμμένο σύστημα πληροφοριών των ΗΠΑ όπου «Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες μεταξύ των υπηρεσιών» επειδή η CIA είναι «πολύ απρόθυμη» να μοιραστεί πληροφορίες με την «απρόσεκτη» NSA.

Το μυστικό βίντεο-βόμβα του O’Keefe Media Group (OMG) υποστηρίζει προηγούμενες αναφορές των ερευνητών δημοσιογράφων Michael Shellenberger, Matt Taibbi και Alex Gutentag που αποκάλυψαν πώς η αμερικανική κοινότητα πληροφοριών διεξήγαγε παράνομα μια επιχείρηση κατασκοπείας κατά της προεδρικής εκστρατείας του τότε υποψηφίου Τραμπ το 2016 και απέκτησε παράνομα πληροφορίες που αργότερα χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν την επίσημη έρευνα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών ( FBI ), «Crossfire Hurricane», που με την σειρά του οδήγησε στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller που τελικά δεν βρήκε στοιχεία για ανάμειξη της Ρωσίας στην εκστρατεία Τραμπ το 2016.

BREAKING – EXPOSING THE CIA: “So the agencies kind of, like, all got together and said, we’re not gonna tell Trump…Director of the CIA would keep [information from Trump]…” A project manager working in Cyber Operations for the @CIA and an @NSAGov contractor with top-secret… pic.twitter.com/TXq8ZjJEBq

— James O'Keefe (@JamesOKeefeIII) May 1, 2024

ΣΧΟΛΙΟ CIA: Ο αξιωματούχος φέρεται να έχει απολυθεί ως αποτέλεσμα του ρεπορτάζ του O’ Keefe. Όταν η CIA κλήθηκε να σχολιάσει, η O’Keefe Media έλαβε μια αποκλειστική δήλωση από έναν εκπρόσωπο της Υπηρεσία των ΗΠΑ:

«Αυτοί οι ισχυρισμοί για τη CIA είναι απολύτως ψευδείς και γελοίοι. Η CIA είναι ένας αποφασιστικά απολιτικός θεσμός που παρέχει υποστήριξη πληροφοριών σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ανεξάρτητα από το ποιος καταλαμβάνει το αξίωμα. Είμαστε μια υπηρεσία εστιασμένη στις ξένες πληροφορίες και δεν παρακολουθούμε τον πρώην Πρόεδρο. Το άτομο που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς είναι πρώην στέλεχος που δεν εκπροσωπεί την CIA».

CIA COMMENT: The official appears to have been terminated as a result of our reporting today. When the CIA was asked for comment, O'Keefe Media received an exclusive statement on the record from a CIA spokesperson today:

“These claims about CIA are absolutely false and… pic.twitter.com/1qyiDw0XNr

— James O'Keefe (@JamesOKeefeIII) May 1, 2024

Ο Αμερικανός βουλευτής Matt Gaetz (R-Fla.) κάλεσε για έρευνα του Κογκρέσου ως απάντηση στην έκθεση βόμβα του OMG:

«Καλώ επισήμως την Weaponization Subcommittee να ξεκινήσει αμέσως έρευνα για την έκθεση-βόμβα του OKeefeMedia Group που περιέχει αποδεικτικά βίντεο ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών απέκρυψαν πληροφορίες από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πριν και κατά την διάρκεια της προεδρίας του και χρησιμοποίησαν αρχές του νόμου περί επιτήρησης ξένων πληροφοριών (FISA) για να κατασκοπεύσουμε τον Πρόεδρο Τραμπ », έγραψε ο Γκάετς στο X.

Αναμένεται η συνέχεια…

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Bloomberg POOL

el.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο  Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας
Slider

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας

by admin
3 ώρες ago
ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Slider

ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

by admin
3 ώρες ago
Snyder: Συναγερμός στην Παγκόσμια Αγορά Ενέργειας: Αποθέματα Πετρελαίου Σχεδόν Μηδενικά – Η Χειρότερη Κρίση στην Ιστορία Έφτασε
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: Συναγερμός στην Παγκόσμια Αγορά Ενέργειας: Αποθέματα Πετρελαίου Σχεδόν Μηδενικά – Η Χειρότερη Κρίση στην Ιστορία Έφτασε

by admin
3 ώρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Ντροπή: Βανδάλισαν το πάρκο που είχαν φυτευτεί δέντρα στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη!

Ντροπή: Βανδάλισαν το πάρκο που είχαν φυτευτεί δέντρα στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη!

BAS_4 : Τρομερά σημαντικό για το Μεγάλο Ευχέλαιο

BAS_4 : Τρομερά σημαντικό για το Μεγάλο Ευχέλαιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr