• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Κόλαφος από μουφτή, που με ντρόπιασε

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
7
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ήξερα τον Τζαβέντ και την αδελφή του από μικρά, γύρω στα 10.  Οι γονείς τους δούλευαν σε επιχείρησιν του πεθερού μου, όταν ήμουν νιόπαντρος και έφερναν τα παιδιά να παίζουν εκεί, δεδομένου ότι υπήρχε χώρος.  Δήλωναν τούρκοι από Ροδόπη (ελληνική υπηκοότητα) αλλά και τα δύο παιδιά ήταν κατάξανθα (τουρκόπουλα;;;;;).  Πομάκοι ήταν, που η τουρκική προπαγάνδα, με τις ευλογίες της ανέκαθεν τουρκικής κυβερνήσεως των Αθηνών, τους έκανε να νοιώθουν τούρκοι. 

Ήταν καλοί άνθρωποι και με συμπαθούσαν ιδιαίτερα διότι ήμουν ο μόνος που τους αποκαλούσα με τα μουσουλμανικά τους ονόματα.  Όλοι οι άλλοι τους είχαν “βαπτίσει” με χριστιανικά.  Τα συμπαθέστατα αλλά ζωηρά παιδάκια με έβλεπαν για νεαρό τότε και σαν “διαβολάκια” (χαϊδευτικά το λέω) με παρακινούσαν να τα κυνηγήσω και να παίξω μαζί τους αλλά παρά την ταχύτητά μου, πάντα κατάφερναν να τρυπώνουν σε χώρους, που δεν χωρούσα. 

25 χρόνια αργότερα, τυχαία στον δρόμο μου μιλάει η Τζαβέντ.  Πού να τον γνωρίσω, είχε και μία γενειάδα μακρυά ιδιαίτερο ένδυμα.  Αφού θυμηθήκαμε τα παλιά με γέλια, είπαμε να τα πούμε κάποια στιγμή πίνοντας καφεδάκι. 

Μου είπε ότι είχε πάει στην Κωνσταντινούπολιν (με έξοδα του τούρκικου κράτους ασφαλώς – δεν ρώτησα αν εννοούσε του τούρκικου της Αγκύρας ή των Αθηνών…), σπούδασε και έγινε μουφτής (νομοδιδάσκαλος).  Παρότι αποφεύγω τέτοιες κουβέντες με αλλοθρήσκους, διότι η βάσις των συλλογισμών τους εκκινεί από άλλες βάσεις και μοιραία δεν καταλήγει πουθενά η κουβέντα, κάποια στιγμή η συζήτησις κατέληξε σε διαθρησκευτικόν διάλογον. Οπότε μου λέει : 

– Οι δικοί μας βουλευτές (μουσουλμάνοι της Θράκης) είναι άντρες, πιστοί στο Κοράν και όλοι (100%) θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.  Το Κοράν απαγορεύει ρητά αυτά τα αίσχη με τους ομοφυλόφιλους, θεωρώντας τα έργα του Σατάν.  Οι δικοί σας όμως είναι ζήτημα αν έστω και το 50% καταψηφίσει το νομοσχέδιο.  ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; 

– … (τί να πω, ότι είχε δίκιο – «κρείττον του λαλείν το σιγάν») 

Ήταν λάθος στρατηγική γιατί θεώρησε ευκαιρία για επίθεσιν, αν και το επίπεδον της συζητήσεως ήταν πολύ φιλικό. 

– Αυτά είναι αποτέλεσμα, που έχουν λιγοστέψει οι άντρες σας.  Οι περισσότεροι “φούστεψαν” και γι αυτό δεν γεννάτε παιδιά.  Μετά μας κατηγοράτε ότι καταλαμβάνουμε τους χώρους σας. 

– Βρε Τζαβέντ, τί λες τώρα;  Αρνείσαι ότι οι μουσουλμάνοι πηγαίνουν με κατακτητικές διαθέσεις σε άλλες χώρες; 

– Στάσου!  Μελετώντας και την θρησκεία σας, αλλά και με δικούς σας παπάδες που έχω μιλήσει, ξέρω ότι ο Χριστός σας έχει ορίσει να κατακυριεύσετε την γη.  Εσείς τι κάνετε; αντί να την κατακυριεύσετε, όλο και συρρικνώνεστε!  Πόσα παιδιά γεννάτε; όλο και λιγότερα…. αφού οι περισσότεροι άντρες το έχουν ρίξει στο φουστιλίκι.  Οι γυναίκες σας τί κάνουν; αντί να μείνουν μόνες βρίσκουν κάποιον μουσουλμάνο, που έχει εντολή να κάνει παιδιά… φταίμε εμείς, που τιμάμε τις εντολές του Allah, ενώ εσείς γράφετε τον Χριστό στα παπούτσια σας; 

– … (τί να πω, με είχε πάρει μονότερμα και δεν μπορούσα να βρω ένα πάτημα να αντεπιτεθώ. Αυτός τον χαβά του και τον χαβά μου, μου είχε πάρει τον αέρα!). Μα… (πήγα να πω). 

– Τι μα λες;  Οι Έλληνες δεν καυχιέστε ότι με τον Μέγα Αλέξανδρον, όταν κατακτήσατε την Περσία και σκοτώσατε τους άντρες, πήρατε τις γυναίκες τους και γεννοβολήσατε;  Δεν λένε ότι οι στρατιώτες του Αλεξάνδρου δούλευαν οργιωδώς; Έτσι είναι η Φύσις, ο ισχυρός επικρατεί. 

– … (εδώ αναρωτιέμαι αν βγάζω καπνούς από τα αυτιά μου). 

– Στο λέω να το καταλάβεις καλά : ο Χριστός σας είπε να κατακυριεύσετε τον κόσμο, να γεννοβολάτε, αλλά παρακούτε. Εμείς έχουμε τον Χριστό προφήτη, όχι σαν τον Μωχάμεντ, αλλά προφήτη.  Εμείς σεβόμαστε τον Χριστό και αφού τα ίδια λέει και ο Μωχάντ, εκτελούμε όσα είπε.  Τιμάμε τον Χριστό, εσείς δεν τον τιμάτε.  Όπως είπε και ο Ghandi “ο Χριστός μου αρέσει, οι χριστιανοί δεν μου αρέσουν, που κάνουν άλλα από τον Χριστόν” γιατί δεν σέβονται τον θεό τους και κάνουν αντίθετα από όσα τους είπε.  Πόσες φορές την ημέρα προσεύχεστε στον Χριστόν;  Εμείς 5 φορές τη μέρα παρακαλούμε τον Μωχάμεντ και τον Allah!  Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Χριστός παραπονιόταν ότι ούτε 10 λεπτά τη μέρα δεν του αφιερώνετε, οπότε περιμένετε να σας βοηθήσει;  Θυμάσαι τι λέει η Ιστορία το 1453;  Ότι είδαν μία λάμψιν να φεύγει από την Αγιάσοφιά και να πηγαίνει ψηλά στα ουράνια.  Ο Χριστός σας εγκατέλειψε, τον απογοητεύσατε φρικτά … 

– … (είχα φουρκιστεί αφάνταστα, ήταν μοναδική περίπτωσις της ζωής μου, που αδυνατούσα να αμυνθώ σε τέτοιο πνευματικό σφυροκόπημα, κόντευα να σκάσω). 

– Ο μητροπολίτης Άνθιμος στη Θράκη, είχε κάνει κυριακάτικο κήρυγμα και σας κάλεσε να ανοίξετε τις φαμίλιες σας στους ξένους και να τους δεχθείτε σαν γαμπρούς.  Πάρε τα δεις! 

Η αδελφή του πρωθυπουργού σας ξάλεσε να δεχτείτε τους αλλοδαπούς (κυρίως μουσουλμάνους) για να τονωθεί ο λαός σας με φρέσκο αντρίκειο αίμα, μην πω και σπέρμα για να μην εξαφανιστείτε σαν λαός 

– … (απορούσα με τον εαυτό μου, πώς άντεχα – Χριστέ μου άσκησιν υπομονής μου κάνεις;) 

– Ο νόμος που έρχεται είναι αντίθετος με το Κοράν και εμείς έχουμε σαρία, δηλαδή ο νόμος του Allah είναι πάνω από τον κρατικόν.  Εσείς έχετε γίνει, όπως το λένε κάτι παπάδες σας που συνομιλούμε, κοσμικοί.  Βάλατε τον Χριστόν κάτω από το κράτος και την Ευρώπη.  Μεγάλο λάθος!  Όταν θα γίνουμε με το καλό πλειοψηφία (και πολύ γρήγορα) θα καταργήσουμε αυτόν τον νόμον, που είναι αντίθετος με το Κοράν, με έναν νόμον με ένα άρθρον, όπως έλεγε ο Τσίπρας αλλού. Είμαστε άντρες και έχουμε λόγον και δυστυχώς για σας, σεβόμαστε περισσότερο τον Χριστόν από τους περισσοτέρους χριστιανούς.  Έχεις δει στην Τουρκία, τί κάνουν με τα gay parade;  Θα σε πονέσω, αλλά και σε άλλες χριστιανικές χώρες, όπως στην Γεωργία, δεν δέχονται αυτές τις ανωμαλίες. 

– … (εδώ πια έχω γίνει “τούρκος”) 

– Παρόλο που ψηφίζει νόμον ενάντια στο Κοράν, εμείς ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό, γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε ότι σεβόμαστε τον Allah αλλά και τον Χριστόν.  Μήπως είναι ντροπή σας να τιμάμε τον Χριστόν περισσότερο από σας;  Όταν δείτε ότι ο πανίσχυρος Allah θα καταργήσει τον νόμον των ανωμάλων, θα τον δεχτείτε με το καλό γιατί προστάτευσε τον ανδρισμόν, όταν δεν δίνετε στον Χριστόν την ευκαιρία να επέμβει.  Τόσην ώρα δεν μιλάς! 

– Τζαβέντ, μπορείς να μου πεις γιατί στην Τουρκία το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις είναι η Αγία Γραφή; 

– … (ευκαιρία από το 20-0 να πάω στο 20-1 για την τιμή των όπλων – ούτε μπάσκετ να παίζαμε) και συνεχίζω … Έχω μια απορία με την οικογένειά σας.  Σας θυμάμαι με την αδελφή σου κατάξανθα παιδάκια, που δεν ομοιάζουν με τουρκάκια… 

– … Τί θέλεις να πεις; 

– Ακούω πολλούς στη Τουρκία, που ερευνούν την καταγωγή τους και ευρίσκονται προ εκπλήξεων και σκέφθηκα να δείτε μήπως είστε από τις στρατιές του Αλεξάνδρου. (20-2 το σκόρ με εσωτερικούς πανηγυρισμούς). 

– … (καλό αυτό, του κόλλησα την αρχική αφωνία μου – έλα η ομάδα να πάρει θάρρος). 

– Άκου : ο Χριστός μας έχει άλλους τρόπους από τον Allah.  Δείχνει την παντοδυναμία Του αλλιώς. 

– Πώς; 

– Όταν δεν φαίνεται ίχνος κοσμικής ελπίδος, όταν τα πάντα φαίνονται χαμένα. 

– Δηλαδή; εξήγησέ μου! 

– Πας συχνά στην Πόλιν; 

– Ναι! 

– Επειδή έχω καποια δουλειά τώρα, να τα πούμε εκεί; 

– Ναι, αλλά πότε; 

– Καλοκαίρι του 2025! 

– Μακριά δεν πέφτει; 

– Λίγο, αλλά να έχεις ερευνήσει και αυτό που είπα, χώρια ότι χρειάζεται κάμποσος χρόνος να πάρουν τα μπάζα από τα “γκρεμισμένα” (πήρα time-out). 

– Ποιά γκρεμισμένα; 

– Θα δεις, πίστευε στον πανίσχυρον Allah και μη φοβού Μαριάμ! 

(ΟΥΦφφφ, ευχαριστώ Χριστέ για την ανάσα, που μου έδωσες, 20-3 μείωσα το σκόρ, κάνε τώρα Εσύ παιχνίδι!!! «τα αδύνατα παρ’ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ») 

Ει ο Θεός μεθ’ημών, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ ! 

Όπως είπα στην αρχή, δεν βγαίνει τίποτα σε τέτοιες συζητήσεις, όταν οι άλλοι αγνοούν τα πνευματικά.  Αλλά μήπως έτσι δεν είναι και με την πλειοψηφία των Ελλήνων πλέον, που αγνοούν τα πνευματικά στοιχεία των αρχαίων μας προγόνων και πολύ περισσότερο του Χριστού;  Παντζάρι τους λες, παντζούρι απαντούν και φθάσαμε σήμερα να γίνει : 

ο γύφτος ρομά, ο π@ύστης gay, ο μπινές by, το μπ@υρδέλο studio και η γονιδιακή θεραπεία εμβ@λιο. 

Το “κακό” με τον (κάθε) Τζαβέντ είναι ότι άμα του ανοίξει το “παραθυράκι” ο Χριστός και αρχίσει να προσεύχεται όχι προς την Μέκκα αλλά προς την Ανατολή πέντε φορές την ημέρα, ο Χριστός θα τον αγαπήσει πολύ περισσότερο από μένα.  Κακό για μένα και θα με περάσει και πνευματικά, που τώρα το “εγώ” μου με κάνει να πιστεύω ότι υπερέχω.  Γιατί «πᾶσα δόσις ἀγαθὴ καὶ πᾶν δώρημα τέλειον ἄνωθέν ἐστι καταβαῖνον ἀπὸ τοῦ πατρὸς τῶν φώτων» (Ιακ.α’17) 

CyanUranus 

 

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΙΕΡΕΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ;
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΙΕΡΕΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ;

by admin
22 λεπτά ago
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!… ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Slider

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!… ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

by admin
30 λεπτά ago
Η Αμερική σε Δεινή Θέση – Έχει Αεροπορικά Καύσιμα μόνο για 13-18 Ημέρες, Προειδοποιεί ο Αναλυτής της CIA, Λάρι Κ. Τζόνσον – Πώς θα Βομβαρδίσει το Ιράν;
Slider

Η Αμερική σε Δεινή Θέση – Έχει Αεροπορικά Καύσιμα μόνο για 13-18 Ημέρες, Προειδοποιεί ο Αναλυτής της CIA, Λάρι Κ. Τζόνσον – Πώς θα Βομβαρδίσει το Ιράν;

by admin
36 λεπτά ago
Η Ρωσία Εξαπατήθηκε για 2η Φορά – Λαβρόφ: Η δήθεν «Συμφωνίες του Άνκορατζ» Έδωσαν Χρόνο στην Ουκρανία για να Επανεξοπλιστεί
Slider

Η Ρωσία Εξαπατήθηκε για 2η Φορά – Λαβρόφ: Η δήθεν «Συμφωνίες του Άνκορατζ» Έδωσαν Χρόνο στην Ουκρανία για να Επανεξοπλιστεί

by admin
1 ώρα ago
Next Post
Τεχνητές μήτρες, άνθρωποι κατά παραγγελία, προφητεία γέροντα Εφραίμ, τι λέει ο Μόρφου.

Τεχνητές μήτρες, άνθρωποι κατά παραγγελία, προφητεία γέροντα Εφραίμ, τι λέει ο Μόρφου.

«Χειροτερεύει κάθε μέρα»: Κάτι περίεργο συμβαίνει στις ΗΠΑ, vid

«Χειροτερεύει κάθε μέρα»: Κάτι περίεργο συμβαίνει στις ΗΠΑ, vid

Comments 7

  1. Α Β says:
    2 έτη ago

    Προς Κ.Ουρανος
    Εγω θα το εκλεινα πολυ πιο γρηγορα με σκορ 2-0 υπερ .
    Θα του ελεγα απλα οτι οι μουσουλμανοι ανα τον κοσμο ειναι σκαρτα 1.7 δις ενω οι χριστιανου ειναι περιπου 2.8 δις . Αυτο ειναι το γκολ απο τα αποδυτηρια . Και στο καπακι θα του ελεγα …
    ” Ξερεις γιατι ; …”
    ” Γιατι οι μουσουλμανοι κανουν πολλα παιδια που στο τελος βαπτιζονται Χριστιανοι !!! ”

    2-0 και θα σφυριζα ανετα ληξη ….

  2. CyanUranus says:
    2 έτη ago

    Προφανώς είσαι κολλημένος με την μπάλλα. Χάνεις την ουσία, βλέπεις την περι-ουσία και γράφεις ανούσια. Λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν είμαι πνευματικός.

  3. Α Β says:
    2 έτη ago

    Προς Κ.Ουρανος
    Δεν μετρησα εγω 20-3 αλλα εσυ . Σχεδον ολα οσα μετρησες ηταν αυτογκολ .
    Οσο για την ουσια …
    Ιωαν.κ
    14 εγώ ειμι ο ποιμήν ο καλός, και γινώσκω τα εμά και γινώσκομαι υπό των εμών, 15 καθώς γινώσκει με ο πατήρ καγώ γινώσκω τον πατέρα, και την ψυχήν μου τίθημι υπέρ των προβάτων. 16 και άλλα πρόβατα έχω, ά ουκ έστιν εκ της αυλής ταύτης· κακείνά με δεί αγαγείν, και της φωνής μου ακούσουσι, και γενήσεται μία ποίμνη, είς ποιμήν.
    ..δεν ειμαστε τα μοναδικα προβατα ξερεις …. εχει και αλλα ! Τα καλει και ακουνε . Και σιγουρα κανενα τους δεν τρωει αυτογκολ απο αυτα !

  4. anagnostis says:
    2 έτη ago

    Χαιρετώ. Εγώ θα έμενα στο “Ιούνιος 2025”. Έχεις κάποια πληροφορία ή είναι προσωπική εκτίμηση;

  5. CyanUranus says:
    2 έτη ago

    @ anagnostis
    Αδελφέ δεν είμαι προφήτης, ούτε ποτέ προφήτευσα. Δεν έχω το πνευματικό ύψος αυτών που προφητεύουν. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα γίνουν τα γεγονότα και γι αυτό έγραψα το 2025, για να έχουν φύγει και τα “μπάζα”, υλικά και πνευματικά. Έχει δρόμον ακόμη, αλλά και κάποια στιγμή θα επιταχυνθούν ακαριαία οι εξελίξεις, όπως μας έχουν πει. Αν δεν αλλάξει μυαλά ο κόσμος (μετάνοια) Θεού πρόσωπο δεν βλέπομε. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

  6. CyanUranus says:
    2 έτη ago

    Προς Α Β
    Λυπάμαι πραγματικώς για την κατάθλιψίν σου, που είναι εμφανεστάτη από τα γραφόμενά σου. Όπως σου έγραψα ασχολείσαι με την περι-ουσία και αμελείς την ουσία, γράφοντας ανούσια. Αν το μόνο που σε άγγιξε ήταν η μπάλλα, μάλλον θα ανήκεις στο κόμμα Μαρινάκη ή Μελισσανίδη. Όσο για την ευαγγελική περικοπή εντελώς άσχετη με το θέμα του άρθρου μου, που ήθελε να καταδείξει το χάλι μας ως ορθοδόξων και ότι είμαστε πολύ χειρότεροι από αλλοθρήσκους. Δεν τα λέω εγώ, άγιοι τα λένε, άγιοι τα προφήτευσαν και συ μετράς προβατάκια. Καληνύχτα!
    υγ-δεν θα ασχοληθώ ξανά με σένα. Αγνοείς τα βασικά. Βρες έναν καλό πνευματικό και κόψε τη κατάκρισιν.

  7. Α Β says:
    2 έτη ago

    Προς Κ.Ουρανος
    Αν θεωρεις ασχετη την του Ποιμενος αναφορα την στιγμη που αναφερεις αλλοθρησκους με ορθοδοξους οπως λες , πρεπει να πας ξανα κατηχητηκο . Βαζεις αγιους πανω απο τα λογια του Κυριου . Απιστευτο .. ο δουλος υπερ του αφεντη ….
    Να σου τα εξηγησω λοιπον συνοπτικα . ΟΛΟΙ χωρις εξαιρεση ειμαστε εν δυναμει ουρανοπολιτες . Αρκει να ακουσουμε την φωνη του Κυριου μας . Και οι ορθοδοξοι δεν εχουν κανενα χαλι … Ξερεις γιατι ; Γιατι εχουμε τον ιδιο τον Θεο αρχηγο …Βλεπεις λοιπον ποιος δεν καταλαβε ποιον εδω …Ενα ευαγγελικο χωριο σε αποδομησε πληρως γιατι δεν γραφεις βασει Α.Γραφης ως οφειλεις αλλα βατολογεις σε αναλυσεις επι αναλυσεων απο ασχετες ως προς το Ευαγγελιο ερμηνειες ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr