• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 29 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Ποιοί θα πάνε εις την Πόλιν

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ακούγοντας τους περισσοτέρους προφητολάγνους να ονειρεύονται εξουσίες στην Πόλιν, γελώ πικρά μαζί τους. Έχω πολλάκις αναφερθεί στο νόημα των Ορθοδόξων προφητειών (θεωρώντας τις λοιπές παντελώς επιζήμιες). Οι περισσότεροι πάντοτε ομιλούν χωρίς να σκεφθούν και ακόμη πριν ομιλήσουν έχουν κρίνει, οπότε διευκρινίζω προκαταβολικώς ότι δεν αμφισβητώ όσα έχουν από αιώνων προφητευθεί από ορθοδόξους προφήτες (από Άγιον Μεθόδιον (3ος αι.) μέχρι τους σημερινούς όπως Όσιον Παϊσιον και λοιπούς ορθοδόξους γέροντες της εποχής μας).

Λίγο να έχεις μελετήσει τί σημαίνει Ορθοδοξία, καταλαβαίνεις πόσον εκτός τόπου ευρίσκονται οι προφητολάγνοι, ώστε να περιμένουν να ευρεθούν στην Πόλιν, ως οι νέοι εξουσιαστές του πλανήτη, εξοντώνοντας τους σημερινούς σιωνιστές/σατανιστές δυνάστες.

Προσέξτε κάποια σημεία, που αγνοούν :

  • Οι προφητείες δίνονται πάντοτε από το Άγιον Πνεύμα, ως εν τη Αγάπη Του προειδοποίησις του Αγαθού Θεού ότι ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΟΥ. Με άλλα λόγια προειδοποιεί : «ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ», διότι αυτό είναι η ζητούμενη μετάνοια.

Συμπέρασμα : ο σημερινός τρόπος ζωής, όπως έχει οδηγηθεί από την κοσμική επιβολή των σατανιστών, δεν έχει μέλλον στην Πόλιν! Δεν είναι μόνον ότι οι περισσότερες μορφές διασκεδάσεως (πχ. καρναβάλια, καζίνο, ολονύκτια γλέντια κα), απλώς δεν θα υπάρχουν εκεί. Θυμίζω απλως την διάστασιν διασκεδάσεως και ψυχαγωγίας. Περιμένει να δεί κάποιος εκεί ποδοσφαιρικούς αγώνες υπό την σκέπην των σιωνιστικών μαφιών όπως FIFA ή UEFA ή Ολυμπιακούς αγώνες υπό την σκέπην της Ολυμπιακής (σιωνιστικής) επιτροπής; Να μην αναφέρω πάμπολλα επαγγέλματα, που θα εκλείψουν δια παντός, όπως οι διάφορες αρσενικές, θηλυκές και τρανς κουτσομπόλες της TV.

Η ουσία είναι ότι Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ.

  • Πολλοί αναμένουν την ευκαιρία για την “νύχτα των μεγάλων μαχαιριών”, να εκδικηθούν τους σημερινούς εξουσιαστές και να “βγάλουν τα απωθημένα τους”. ΠΡΟΣΕΞΤΕ : ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. Ο Χριστός είπε : «μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε»! Όσο και δίκιο να έχεις, ακόμα και αν σου έσφαξαν τους δικούς σου, εφαρμόζοντας το δικό σου θέλημα, απαρνείσαι το Θέλημα του Χριστού. Περιμένεις μετά να επιλεχθείς για την Πόλιν; Έχασες προκαταβολικώς! Για την Πόλιν θα επιλεγούν αυστηρώς, μόνον όσοι «ζητούν πρώτον την Βασιλεία και την Δικαιοσύνη του Θεού».

Αν θέλεις να είσαι Ορθόδοξος, σίγουρα όχι μόνον θα προσεύχεσαι με την Κυριακή Προσευχή αλλά και πρέπει να τηρείς όσα λέει. Εκείνο το «άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών», σε απασχόλησε ποτέ; Τελικώς εφαρμόζοντας την δική σου δικαιοσύνη, σε τι διαφέρεις από αυτούς, που μας καταδυναστεύουν σήμερα;

Υπάρχει μία φράσις : «Αν θες να νικήσεις μια φορά, εκδικήσου… Αν θες να νικήσεις για πάντα, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ!».

Δύσκολο;;; το καταλαβαίνω! Αλλά η Ορθοδοξία είναι για τα δύσκολα, για θεός (κατά χάριν) προορίζεσαι. Τα “διπλώματά” της δεν χαρίζονται, όπως οι θέσεις πολιτικών στην σιωνιστική δικτατορία.

  • Μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμα σημεία, βασιζόμενα σε λόγια του Ευαγγελίου ή Αγίων Πατέρων. Θεωρώ όμως πλέον σημαντικό να αναφερθώ στο εξής :

Ο Χριστός ενανθρωπίσθηκε για να μας ανεβάσει επίπεδο, από το υλιστικό στο ψυχικό. Τα εκατομμύρια των μαρτύρων, αγίσασαν χωρίς να “διασκεδάσουν” αλλά απλώς ομολόγησαν την Πίστιν τους στο Ανώτερο, το Θεϊκό, την Αιωνία Βασιλεία και Δικαιοσύνη και “προβιβάσθηκαν” εκεί αποποιούμενοι κάθε φθαρτό, υλικό (ακόμα και τα σωματικά τους μέλη) και βαρβαρικό στοιχείο, όπως την εκδίκησιν και άλλα πάθη. Ο πρωτομάρτυς Στέφανος (και όχι μόνος), μιμούμενος τον Χριστόν, παρεκάλεσε να συγχωρηθούν οι εκτελεστές του. Εσύ τι ζητάς, να πας ενάντια των “αριστούχων”;

Ορθοδοξία σημαίνει προπαίδευσις για να γίνεις Άγιος, να θεωθείς, να γίνεις κατά Χάριν θεός!

  • Υπάρχει μία επιπλέον διάστασις του θέματος. Ο Χριστός «ὃς πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν» (Α’Τιμ.β’4) ζητά ενούμενος μαζί Του, να δεχθείς το Θέλημά Του, άρα να εργασθείς για την πραγμάτωσίν του, να συλλέξεις τα πρόβατά του από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος. Πρόβατά Του δεν είναι μόνον οι ορθόδοξοι. Αυτά είναι τα τυχερά πρόβατα. Πρόβατά Του είναι όλα τα έθνη, όπως είπε στους Αποστόλους : «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Αγίου Πνεύματος» (Ματθ.κη’19). Αυτό είναι το Θέλημά Του!!! Μπορείς να προσπαθήσεις;;; ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Συμπερασματικώς : Στην Πόλιν θα πάνε όσοι έχουν σκοπόν να υπηρετήσουν το Θείο Θέλημα.

Γι αυτό είναι καλόν, αν δεν το έχουν ξεκινήσει ακόμα, να μελετούν πώς και τί θέλει ο Χριστός κι όχι να κοιτούν σαν χάνοι ή να οργίζονται όταν το ακούν, επειδή ακόμη δεν το έμαθαν. Και πολύ σημαντικόν να έχουν αρχίσει να ζουν κατά Χριστόν, με λειτουργική ζωή, εντός και εκτός ναών. Να έχουν απόλυτον προτεραιότητα ζωής αυτά. Έχουν αργήσει απελπιστικώς, δεν έχομεν ημέρας!

CyanUranus

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Πούτιν Προειδοποιεί τη Δύση: Η Ρωσία είναι Έτοιμη για Ολοκληρωτικό Πόλεμο
Slider

Ο Πούτιν Προειδοποιεί τη Δύση: Η Ρωσία είναι Έτοιμη για Ολοκληρωτικό Πόλεμο

by admin
8 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ (Η δύναμη της συνείδησης απέναντι στην αυτοκρατορική ισχύ της ύβρης).
Slider

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ (Η δύναμη της συνείδησης απέναντι στην αυτοκρατορική ισχύ της ύβρης).

by admin
9 ώρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΙΕΡΕΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ;
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΙΕΡΕΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ;

by admin
9 ώρες ago
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!… ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Slider

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!… ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

by admin
9 ώρες ago
Next Post
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (26/3/2024)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (26/3/2024)

Σε πανικό η Τουρκία! Νέες ρωσικές αποκαλύψεις για το μακελειό στην Μόσχα

Σε πανικό η Τουρκία! Νέες ρωσικές αποκαλύψεις για το μακελειό στην Μόσχα

Comments 1

  1. Καλλιόπη says:
    2 έτη ago

    ΣΩΣΤΟΟΣ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr