• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πέρασε ακόμα μια χρονιά από την κρίση των Ιμίων σαν να ήταν εχθές, σαν να μην πέρασε μια μέρα. 31 Ιανουάριου 1996 και τώρα 2020 και η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς· όμως τώρα τα γεγονότα είναι διαφορετικά, η Τουρκία έγινε πιο επιθετική εδώ και καιρό, είναι αποφασισμένη να κάνει γεωργήσεις στην Ελληνική ΑΟΖ. Οι παραβιάσεις του εναερίου χώρου αυξηθήκαν ραγδαία με μεγάλες πιθανότητες ενός ατυχήματος στον αέρα. Σε καμία χώρα του πλανήτη δεν υπάρχει αυτή η ανέχεια που μερικές φορές γίνεται συνενοχή. Οι Πολιτικοί δεν ξεκαθάρισαν τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία.

Η Ιστορία γράφτηκε εδώ και καιρό στα Ίμια. Ο Ελληνισμός έχασε ακόμα μια μάχη. Δεν είναι κακό που έχασε στα Ίμια, το κακό είναι ότι ενώ μπορούσε να νικήσει ο Ελληνικός στρατός, οι ενέργειες των ανθέλληνων Πολιτικών οδήγησαν με μια ταπεινή ήττα· Μια ήττα που είχε δυστυχώς νεκρούς Έλληνες αξιωματικούς. Έγιναν αρκετά πανηγύρια από τους Τούρκους και όχι μόνον… Ούτε μετά από τόσα χρόνια το Ελληνικό Κράτος δεν ζήτησε μια συγγνώμη από το Λαό. Εάν ζούσε σήμερα ο συγγραφέας Αντώνης Σαμαράκης εκτός από το βιβλίο «Ζητείται Ελπίς» θα έγραφε και για τους ανθέλληνες Πολιτικούς «Ζητείται Ελπίς για Πατριώτες Πολιτικούς». Πατριώτες Πολιτικούς όπως τον Ιωάννη Καποδίστρια !

Η πάγια τακτική της Τουρκίας είναι σιγά σιγά, βήμα προς βήμα να «κλέβει κυριαρχικά δικαιώματα» από την Ελλάδα. Σε πολύ λίγο θα γίνει το θερμό επεισόδιο με επακόλουθο τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ο Μίκης Θεοδωράκης είπε σε μια ομιλία του μεταξύ άλλων : «Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα. Καιρός να ξυπνήσουμε, να εγερθούμε, να εξεγερθούμε και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε, όπως αρμόζει, τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ιστορία, τον πολιτισμό, το ήθος, τις παραδόσεις και τελικά την ακεραιότητά μας!»

Ο απλός Έλληνας θα έρθει αντιμέτωπος πολύ σύντομα με μια Τουρκία που θέλει πόλεμο να κατακτήσει και άλλα νησιά με τη δύναμη των όπλων με ότι αυτό συνεπάγεται … Πριν λίγες μέρες άκουσα μια Ελληνίδα Ενάρετη Μάνα που μου είπε ότι στα παιδιά της μια παρακαταθήκη άφησε και έμαθε· Έχουμε μια Πατρίδα και μια Θρησκεία, εάν τα χάσουμε αυτά τα χάνουμε όλα. Μου θύμισε τα λόγια της Μάνας Σπαρτιώτισσας που έλεγε και αυτή στα παιδιά της « Ή ταν ή επί τας…»

Η Ιστορία θα γράψει ποιο ήταν το αποτέλεσμα όσον αφορά τη διαμάχη των δυο χωρών . Για ποιον χτύπησε η Καμπάνα χαρούμενα και για ποιον λυπημένα… ο Ελληνισμός έχασε μια μάχη ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…

Να μην ξεχνούν οι εχθροί και φίλοι της Ελλάδας μεταξύ άλλων το λόγο που εκφώνησε ο δικτάτορας Αδόλφο Χίτλερ που ήθελε να κατακτήσει όλο τον κόσμο και βρήκε αντίσταση από τους Ηρωικούς Έλληνες, στις 10/05/1941: «Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμον θάρρος και υψίστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον…»

Η ιστορία θα επαναληφθεί όταν θα χρειαστεί να ξαναπολεμήσουν οι Έλληνες.

——————————–

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
2 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
6 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
15 ώρες ago
Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;
Slider

Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;

by admin
15 ώρες ago
Next Post
Για όλα φταίει ο Κακός μας ο Καιρός και … ο Άνεμος!

Για όλα φταίει ο Κακός μας ο Καιρός και ... ο Άνεμος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr