• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Μαζικοί Θάνατοι Χοίρων λόγω Εμβολιασμού με mRNA;

28 δευτερόλεπτα ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
Μαζικοί Θάνατοι Χοίρων λόγω Εμβολιασμού με mRNA;
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

από τον Τόμας Όισμυλερ

Ένας αγρότης από τη Γιούτα περιγράφει δραματικά στοιχεία: Σε μια δοκιμή εμβολιασμού mRNA σε 523 χοίρους, περισσότεροι από 150 χοίροι ήταν νεκροί ή σοβαρά άρρωστοι τρεις εβδομάδες αργότερα. Τα παρασκευάσματα εμβολίων mRNA χρησιμοποιούνται σε χοίρους εδώ και χρόνια. 

Ο Μπράντεν Τζένσεν, ένας κτηνοτρόφος πέμπτης γενιάς από τις ΗΠΑ, παρουσιάζει δραματικά στοιχεία σε ένα βίντεο από μια δοκιμή με ένα εμβόλιο mRNA σε χοίρους πάχυνσης. Η ιστορία αυτή έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες και εγείρει όχι μόνο ερωτήματα σχετικά με τη σύγχρονη κτηνοτροφία, αλλά και εγείρει δραματικά ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με το κρέας.

Στο βίντεο, ο Τζένσεν διαβάζει από τα στατιστικά στοιχεία μιας δοκιμής εμβολιασμού με 525 χοίρους πάχυνσης που εμβολιάστηκαν με ζωντανό εμβόλιο mRNA. Τα αποτελέσματα μετά από μόλις 21 ημέρες είναι δραματικά:

  • 25 χοίροι πέθαναν αμέσως
  • 55 έγιναν τόσο ανορεξικοί που έφτασαν κοντά στον θάνατο.
  • 20 έδειξαν χωλότητα
  • 12 έχασαν την καλή φυσική τους κατάσταση
  • Άλλοι 25 εμφάνισαν σοβαρά, απειλητικά για τη ζωή συμπτώματα.

Συνολικά, περίπου το 30% των ζώων έχουν παρουσιάσει σοβαρές παρενέργειες, που οδήγησαν σε θάνατο ή σχεδόν σε θάνατο. Πραγματοποιήθηκαν νεκροψίες στα νεκρά ζώα και, σύμφωνα με τον Τζένσεν, βρέθηκαν στα πτώματα ίχνη του εμβολίου στο κρέας. Ο κτηνοτρόφος σχολίασε:

«Από την οπτική γωνία του καταναλωτή, υπάρχει ένας ζωντανός ιός στο κρέας μας». Ως παραγωγός, δεν ανησυχεί μόνο για τους καταναλωτές αλλά και για την υγεία των κοπαδιών του: «Αυτό θα μπορούσε να μας καταστρέψει, να καταστρέψει τα κοπάδια μας και να καταστρέψει εντελώς την επιχείρησή μας».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2026 από έναν λογαριασμό στο X και έχει γίνει viral εδώ και μερικές μέρες. Πολλοί χρήστες κάνουν άμεσες παραλληλισμούς με τα ανθρώπινα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19 – άλλωστε είναι ίδια τεχνολογία, ίδιος μηχανισμός πρωτεΐνης-ακίδας (αιχμής = spike), παρόμοια γρήγορες και σοβαρές παρενέργειες.

Η ιστορία δεν είναι εντελώς καινούργια. Ο Μπράντεν Τζένσεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε δοκιμές mRNA σε χοίρους σε αρκετές συνεντεύξεις. Σε μια συνέντευξη του το 2024, μίλησε για μια μελέτη του USDA με περίπου 500 χοίρους, στην οποία περίπου 100 ζώα πέθαναν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Τα ζώα εμφάνισαν συμπτώματα όπως διάρροια, αφυδάτωση και απώλεια όρεξης. Δήλωσε επίσης ότι υπολείμματα εμβολίων ανιχνεύθηκαν στο κρέας κατά την ανάλυση αυτών των ζώων.

Ο Τζένσεν προειδοποιεί γενικά για την επιρροή των (των εταιριών) Big Food και Big Pharma: Μικρές φάρμες αγοράζονται και αρχίζουν ξαφνικά να χρησιμοποιούνται σημαντικά περισσότεροι εμβολιασμοί, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών mRNA.

Τα εμβόλια που βασίζονται στο mRNA αποτελούν πραγματικότητα στην χοιροτροφία εδώ και χρόνια. Από το 2018, η Merck Animal Health διαθέτει στην αγορά μια τεχνολογία σωματιδίων RNA με την ονομασία SEQUIVITY (παρόμοια, αλλά όχι πανομοιότυπη, με τα εμβόλια mRNA κατά του COVID) που μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα έναντι διαφόρων ασθενειών των χοίρων (συμπεριλαμβανομένης της γρίπης και του κυκλοϊού). Πρόκειται για τις λεγόμενες αυτοενισχυόμενες πλατφόρμες RNA.

Το εμβόλιο δεν είναι εγκεκριμένο στην ΕΕ. Άλλα εμβόλια ζώων που βασίζονται σε RNA ή DNA έχουν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) (π.χ., ένα εμβόλιο DNA κατά μιας ασθένειας των ψαριών). Ένα παράδειγμα είναι το εμβόλιο DNA Clynav, το οποίο έχει εγκριθεί σε όλη την ΕΕ από το 2017 για τον σολομό του Ατλαντικού κατά της νόσου του παγκρέατος του σολομού. Τον Απρίλιο του 2026, ο EMA συνέστησε επίσης ένα εμβόλιο που χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτοενισχυόμενου RNA για πρώτη φορά: Nobivac NXT HCPChFelV από την Merck Animal Health. Αυτό το εμβόλιο προστατεύει τις γάτες από πέντε παθογόνα, με το συστατικό κατά του ιού της λευχαιμίας των αιλουροειδών (FeLV) να βασίζεται στην τεχνολογία σωματιδίων RNA. 

Επιπλέον, βρίσκονται σε εξέλιξη ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για την ανάπτυξη αυτοενισχυόμενων εμβολίων mRNA κατά της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και της κλασικής πανώλης των χοίρων. Η βιομηχανία τονίζει σταθερά ότι πρόκειται για «ασφαλή και αποτελεσματικά» εμβόλια και ότι δεν παραμένουν μακροχρόνια υπολείμματα στο κρέας.

Ωστόσο, επικριτές όπως ο Τζένσεν και πολλοί αγρότες και καταναλωτές φοβούνται το ακριβώς αντίθετο: πιθανή βλάβη στα ζώα, υπολείμματα στο κρέας και μακροπρόθεσμους κινδύνους για την τροφική αλυσίδα ─ παρόμοια με τα ανθρώπινα εμβόλια mRNA.

🚨 Mind-blowing farmer confession that hits too close to home…

5th-generation cattle rancher Braden Jensen just dropped a bombshell: They injected 525 hogs with a live mRNA vaccine. Just 21 days later:
25 hogs dead outright
55 anorexic and near death
20 lame
12 lost all… pic.twitter.com/QSNIu8sIda

— Dr. Dawn Michael (@DawnsMission) June 10, 2026

Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσίασε ο Τζένσεν δεν μπορούν να επαληθευτούν ανεξάρτητα. Η μελέτη στην οποία αναφέρεται δεν είναι δημόσια διαθέσιμη.

Παρ’ όλα αυτά, η συζήτηση γύρω από τις τεχνολογίες mRNA στην κτηνοτροφία έχει φουντώσει φανερά ─ τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Ο Υπουργός Υγείας Κένεντι παροτρύνεται να αποσύρει αυτά τα εμβόλια από την αγορά. Μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί τίποτα ως προς αυτό το θέμα.

Ο Τζένσεν ολοκληρώνει το βίντεό του με μια άμεση ερώτηση προς τους θεατές: «Τι πιστεύετε όλοι σας για όλα αυτά;»

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»
Slider

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

by admin
6 ώρες ago
Kiyosaki: «Πληρώνετε φόρο ηλιθιότητας για παραμύθια» – Οι SpaceX και OpenAI δεν είναι φούσκες, είναι… φουσκάρες
Slider

Kiyosaki: «Πληρώνετε φόρο ηλιθιότητας για παραμύθια» – Οι SpaceX και OpenAI δεν είναι φούσκες, είναι… φουσκάρες

by admin
6 ώρες ago
Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας
Slider

Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας

by admin
7 ώρες ago
“Ναζί-Σιωνιστές” Πυρπολούν τη Χριστιανική πόλη Ταϊμπέχ. Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο Καταγγέλει τους «Χριστιανο-Σιωνιστές» ως Δουλοπρεπείς
Slider

“Ναζί-Σιωνιστές” Πυρπολούν τη Χριστιανική πόλη Ταϊμπέχ. Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο Καταγγέλει τους «Χριστιανο-Σιωνιστές» ως Δουλοπρεπείς

by admin
8 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

2 ημέρες ago
Ανατριχιαστική πρόβλεψη του “Κινέζου Νοστράδαμου”! “Μπήκαμε στην πιο εφιαλτική δεκαετία”

Ανατριχιαστική πρόβλεψη του “Κινέζου Νοστράδαμου”! “Μπήκαμε στην πιο εφιαλτική δεκαετία”

5 ημέρες ago
Ποιά βότανα βοηθούν την αναπνοή και καθαρίζουν τα πνευμόνια

Ποιά βότανα βοηθούν την αναπνοή και καθαρίζουν τα πνευμόνια

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Η μικρή ήταν 11 χρόνων και η Παναγία της έδειξε τον πόλεμο. Η μικρή την ρώτησε πότε θα γίνει αυτό και η Παναγία της απάντησε …”

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr