• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙ … ΜΑΪΜΟΥ ΑΘΕΟΙ.

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 7 ΚΑΙ 17%. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΕΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΄Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΑΘΕΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ: ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΄Η ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΚΟΥΡΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟ ΦΛΩΡΑΚΗ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ; Ω, ΝΑΙ! ΒΕΒΑΙΑ, Η ΣΠΙΘΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ, ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΞΕ: “ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΣΩΣΕ ΜΕ”. ΤΟΤΕ ΕΙΔΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ!

ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑ@@ΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΕΝΑΣ ΜΑ@@ΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ (ΟΝΤΩΣ, ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟΡΩ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ!) ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗ*, ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΗ-ΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΣΑΓΙΑ.

(ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ, ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.)

«Οταν πεθάνω», φέρεται να είπε ο κ. Γλέζος, «θα αναλάβετε εσείς υπεύθυνα και θα κάνετε εκκλησιαστική κηδεία. Δεν θα αφήσετε άλλους ανθρώπους να αναμιχθούν σε αυτό το θέμα, διότι εγώ αγαπάω, σέβομαι τη θρησκεία των πατέρων μου».

http://www.efsyn.gr/arthro/o-ekviasmos-toy-thanatoy

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:
Ο Μάρξ έπεσε έξω, γιατί πίστευε ότι ο άνθρωπος είναι μόνο “λογικό όν”. Έπεσε έξω, όταν καταργούσε τη θρησκεία. Το μέγα ερώτημα του ανθρώπου είναι: ‘‘Από που ήρθα και που πάω;’’ Κι αυτό το καλύπτει η θρησκεία».

https://simeiakairwn.wordpress.com/2017/06/13/%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BE-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD/

ΤΕΛΟΣ, Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕ:
«Προσπαθώ να πιστέψω στο Θεό αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Έχω πάει στο θάνατο τρεις φορές και έχω γυρίσει. Παρόλα αυτά μυαλό δεν βάζω. Όμως σέβομαι απόλυτα αυτούς που πιστεύουν»

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Π. ΕΥΔΟΚΙΜΟ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΧΝΑ.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/05/blog-post_391.html

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΩΝΤΑΙ ‘ Η ΠΟΥ ΛΕΝΕ “ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ”, ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΘΕΟ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ, ΟΤΙ “ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ”.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΠΩΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΝ:
” Τοῖς περὶ τὴν ἑνδεκάτην ὥραν συναρίθμησόν με, ὁ Θεός, καὶ σῶσόν με. ”

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ!

ΥΓ. Ο Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ), ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΔΑΦΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΦΙΛΗΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΡΕΠΕΙΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ;

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου: 300.000 ευρώ το “σπιτάκι”: Τι δεν ερεύνησαν οι ελληνικές αρχές και ερευνά τώρα η Ευρώπη;
Slider

Αποστόλου: 300.000 ευρώ το “σπιτάκι”: Τι δεν ερεύνησαν οι ελληνικές αρχές και ερευνά τώρα η Ευρώπη;

by admin
7 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Εντολή Δυτικών στον σουλτάνο ή στον διάδοχο του; “οι Ρώσοι ετοιμάζονται να κάνουν με την κατάληψη της Οδησσού την Ουκρανία Περίκλειστο κράτος , κλείστους και εσύ τα ΣΤΕΝΑ”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Εντολή Δυτικών στον σουλτάνο ή στον διάδοχο του; “οι Ρώσοι ετοιμάζονται να κάνουν με την κατάληψη της Οδησσού την Ουκρανία Περίκλειστο κράτος , κλείστους και εσύ τα ΣΤΕΝΑ”

by admin
13 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/7/2026)

by admin
21 ώρες ago
Παπα-Ηλίας Υφαντής: Η ζάχαρη της…πυρόσφαιρας!
Slider

Παπα-Ηλίας Υφαντής: Η ζάχαρη της…πυρόσφαιρας!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Είναι εσχατολογικός ο λόγος που ο Τράμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ;

Είναι εσχατολογικός ο λόγος που ο Τράμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ;

Ηχηρή παρέμβαση φιλέλληνα Αμερικανού Γερουσιαστή Η συμμαχία ΗΠΑ – Τουρκία να αντικατασταθεί από Ελλάδα -Κύπρο!

Ηχηρή παρέμβαση φιλέλληνα Αμερικανού Γερουσιαστή Η συμμαχία ΗΠΑ - Τουρκία να αντικατασταθεί από Ελλάδα -Κύπρο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr