• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αντωνιάδης : KATAΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΟΥ

6 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Νίκος Αντωνιάδης

Τα Ελληνικά Hoaxes, αφού το σκέφτονταν 15 ολόκληρες μέρες, ενώ το είχαν δει και το είχαν φωτογραφίσει μόλις οκτώ ώρες μετά τη δημοσίευση, έβγαλαν ψευδές το post για την παραδοχή του Π.Ο.Υ. ότι ο κορωνοϊός είναι μία ήπια ίωση.

https://www.ellinikahoaxes.gr/…/who-covid19-is-like-the-fl…/

Κάτι έπρεπε να κάνουν και αυτά με μένα. Δημιουργώ τεράστια προβλήματα στο σύστημα. Προφανώς ό,τι ανεβάζω το εκτυπώνουν, το φωτογραφίζουν και το ψάχνουν.

Και πήγαν και βρήκαν μία ανάρτηση στην οποία μεταφέρω την παραδοχή του Π.Ο.Υ. Και δείτε τώρα τα απίστευτα πράγματα που έγραψε μόλις πριν από λίγο ο Αθανάσιος Κουτρουμπέλης.

Αρχικά, παραθέτει τη (σωστή) μετάφραση του κειμένου του Π.Ο.Υ. (ίσως τους πήρε 15 μέρες, γιατί έψαχναν μεταφραστή):

“Η ασθένεια του κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια από έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα κορωνοϊό.

Οι περισσότεροι που μολύνονται με τον ιό της COVID-19 θα αντιμετώπισουν ήπια προς μέτρια συμπτώματα, και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική αγωγή. Οι γηραιότεροι, και αυτοί με υποκείμενα ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιαγγειακές ασθένειες, ο διαβήτης, τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και καρκίνο, είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν σοβαρή ασθένεια.

Ο καλύτερος τρόπος να αποτρέψετε και καθυστερήσετε τη μετάδοση, είναι να ενημερωθείτε καλά για τον ιό της COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί, και το πώς αυτή μεταδίδεται. Προστατεύστε τον εαυτό σας και άλλους από μόλυνση, πλένοντας τα χέρια σας ή χρησιμοποιώντας αλκοολούχα λοσιόν συχνά, καθώς και αποφεύγοντας να αγγίζετε το πρόσωπό σας.

Ο ιός της COVID-19 μεταδίδεται κυρίως μέσω σταγωνιδίων σάλιου ή εκκρίσεις από τη μύτη όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται, άρα είναι σημαντικό να τηρείτε την αναπνευστική υγιεινή (για παράδειγμα, βήχοντας σε έναν κλειστό αγκώνα”.

Και τι μας λέει ο κ. Κουτρουμπέλης;

-Καταρχάς λοιπόν, ο ΠΟΥ δε χαρακτήρισε την COVID-19 «απλή ίωση με ήπια συμπτώματα», αλλά έγραψε ότι η πλειοψηφία όσων μολυνθούν δεν θα αντιμετώπισει βαριά συμπτώματα!!

>Δεν είπε ότι κάποιος είναι κακός, είπε ότι δεν είναι καλός…!!!

>Μα ο Π.Ο.Υ. δεν το έθεσε καν έτσι! Δεν είπε ότι η πλειοψηφία όσων μολυνθούν δεν θα αντιμετωπίσει βαριά συμπτώματα.

Είπε ότι οι περισσότεροι που μολύνονται με τον ιό της COVID-19 θα αντιμετώπισουν ήπια προς μέτρια συμπτώματα, και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική αγωγή!!

Άλλα γράφει ο κ. Κουτρουμπέλης ότι είπε ο Π.Ο.Υ., και άλλα γράφει μετά ότι είπε, μόνο και μόνο για να βγάλει την ανάρτηση ψευδή!!

Μα έτσι;

Αλήθεια;

-Έπειτα, ανέφερε ότι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν σοβαρά. Αυτές οι ομάδες δεν είναι αμελητέου μεγέθους, αλλά όπως είχαμε εξηγήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, αφορούν περί τους 1,7 δις ανθρώπους διεθνώς, και περίπου το 30% των Ελλήνων!!!

>Αν τους πεις τώρα ότι οι ομάδες αυτές είναι που πάντα κινδυνεύουν από πάσης φύσεως ιώσεις, όπως τη γρίπη, που σκοτώνει ΚΥΡΙΩΣ τις ομάδες αυτές κάθε χρόνο, θα μας πούνε να μη συγκρίνουμε τον κορωνοϊό με τη γρίπη. Εντάξει, θα τον συγκρίνουμε με την ιλαρά και τις μαγουλάδες…

-Η επίμαχη ανάρτηση επίσης ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ δε συστήνει υπέρ της χρήσης μασκών, καθώς στο παραπάνω κείμενο αυτές δεν αναφέρονται. Στην πραγματικότητα όμως το κείμενο αποτελεί μόνο εισαγωγή στο ζήτημα του νέου κορωνοϊού, και για μια συνολική ενημέρωση, ο ΠΟΥ στο τέλος παραπέμπει σε άλλες πηγές του.

>Αν είναι, αγαπητά μου Hoaxes, να ανατρέχουμε κάθε φορά στις “άλλες πηγές”, να ανατρέχουμε τότε κάθε φορά και για όλους αυτούς τους “ειδικούς” και στις άλλες πηγές τους, που άλλα έλεγαν πριν και άλλα σήμερα. Εντάξει;

Και “συνοψίζει” ο κ. Κουτρουμπέλης:

-”Συνοψίζοντας, ο ισχυρισμός ότι ο ΠΟΥ πλέον υποστηρίζει πως η COVID-19 συνιστά μια ήπια μέχρι μέτρια απλή ίωση, και δε συστήνει υπέρ της χρήσης μασκών, είναι ψευδής”.

Και σας πήρε 15 μέρες για να γράψετε αυτά;

Συνοψίζοντας λοιπόν και εγώ, αύριο θα σας μηνύσω για πολλοστή φορά για μία ακόμα συκοφαντική δυσφήμηση που διαπράξατε σε βάρος μου, στο πλαίσιο της δράσης σας ως συμμορίας, όπως σας έχω καταγγείλει με την πρώτη μήνυσή μου.

Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ. Αυτούς, τους πήρε 15 μέρες να με διαψεύσουν, εμένα μου πήρε 15 λεπτά να διαψεύσω αυτούς. Τόσο γρήγορα γίνονται τα πράγματα, όταν έχεις δίκιο…

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
1 ημέρα ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
2 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
3 ημέρες ago
700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς
Slider

700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Ετοιμάζουν ακόμα πιο σκληρή καραντίνα: Στο «τραπέζι» απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 ως τις 05:00

Ετοιμάζουν ακόμα πιο σκληρή καραντίνα: Στο «τραπέζι» απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 ως τις 05:00

Νεκτάριος Δαπέργολας : Κοντεύουν να ξεπεράσουν πια ακόμη και την εγκάθετη εκείνη και διαβόητη «Ζώσα Εκκλησία» του Λένιν.

Νεκτάριος Δαπέργολας : Κοντεύουν να ξεπεράσουν πια ακόμη και την εγκάθετη εκείνη και διαβόητη «Ζώσα Εκκλησία» του Λένιν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr