• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ(Βίντεο)

7 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο βίντεο παρακάτω ομολογία ενός dealer που χρόνια τροφοδοτούσε βουλευτές με κάνναβη και άλλα πολλά διάφορα ναρκωτικά. Ο πολιτικός του FDP politiker Lindner.

Έφτασε στο σημείο να κυνηγά τον ντίλερ στις σκάλες γιατί δεν του έφερε την ποσότητα που απαιτούσε εκείνος. Ο ντίλερ αναφέρει επίσης και επισημάνει ότι πολλές φορές ανακάτευε με τα ναρκωτικά και αλεύρι για να μην κινδυνεύουν οι πελάτες του από τις υψηλές δόσεις που απαιτούσαν να αγοράσουν. Ευτυχώς μετά από αυτήν την σκηνή ο συγκεκριμένος βουλευτής απομακρύνθηκε από την βουλή.

Η Μέρκελ παίρνοντας την ουσία MDMA πολύ καιρό, άρχισε να φέρνει όλους τους λαθρο χωρίς κανέναν έλεγχο, συγκεκριμένα 1 εκατομμύριο

Ο ψυχολόγος στο βίντεο επισημαίνει ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί δέχονται πολλές πίεσεις και καταπιέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Σας αναφέραμε σε πολλά άρθρα μας ότι δεν κυβερνούν αυτοί που είναι στην βουλή αλλά η ελίτ. Όλοι αυτοί εκτελούν μόνο εντολές. Τις εντολές αυτές πολλές φορές καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν είναι καλες για την χώρα τους αλλά είναι αναγκασμένοι να τις εκτελέσουν ενώ για χαλάρωση και εύκολη εκτέλεση παίρνουν ναρκωτικά. Μόνο με γυμναστική και καλή διατροφή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Άλλο παράδειγμα ο κύριος Hofreiter, συστηματικός καταναλωτής ναρκωτικών φαίνεται από το χτένισμα του, τον τρόπο που εκφράζεται αλλά και από το άδειο βλέμμα που κοιτάζει πολλές φορές

Katjia Kipping, μια άλλη βουλευτής λέγεται ότι παίρνει εδώ και καιρό ψυχοφάρμακα. Με τους καινούργιους υποψήφιους βουλευτές ήρθαν και καινούργιες ουσίες στην κατανάλωση. Παράδειγμα ο κύριος Alexander Gauland καταναλώνει LSD και το ξέρουν πλέον όλοι τώρα

Ο ψυχολόγος απαιτεί να γίνονται συχνές εξετάσεις των πολιτικών και να επιβάλουν έναν όρο κατανάλωσης όπως γίνεται με τους οδηγούς με την κατανάλωση αλκοόλ.

Ζούμε σε μια κοινωνία turbo-kapitalismus όπως λέει ο dealer και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να λειτουργούν χωρίς ναρκωτικά πλέον. Πρέπει λέει ο ίδιος να τα νομιμοποιούσουν την κατανάλωση για να υπάρξει και καλύτερος έλεγχος.
Νομίζετε ότι στην δίκια μας βουλή τα ναρκωτικά δεν δίνουν και παίρνουν ????
Αν κρίνουμε από τις συμπεριφορές και αποφάσεις τους μάλλον με τα κουτάλια τα παίρνουν.
Απαλλαχτείτε από αυτά τα καταστημένα.

Drogenexzesse im Bundestag

H Claudia Roth αγοράζει την δόση της μέσα στην βουλή.

Claudia Roth versteckt verdächtiges Tütchen ( Drogen ?? )

Top 5: Politiker, die mit Drogen erwischt wurden

Crystal Meth im Parlament – Politiker auf Drogen!

Ο ψυχολόγος ομολογεί ότι έχει πολλούς πελάτες βουλευτές που ζητούν την βοήθεια του για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Drogensucht: Sind Politiker besonders gefährdet? | Kontrovers | BR

https://youtu.be/7ENGwVsDbSk

EYP ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΚΑ ΚΑΙ DOLCE VITA

Για να καταλάβετε το πόσο βρόμικα παίζουν οι πολιτικοί μαζί με την ελίτ όταν θέλουν να εξαφανίσουν κόμματα που δεν υποστηρίζουν την πολιτική της μετανάστευσης
Παράδειγμα: Το αυστριακό κόμμα FPÖ κατηγορήθηκε ότι παίρνει δήθεν χρήματα από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, τον τράβηξαν κρυφά με κάμερα το καλοκαίρι στην Ibiza ενώ οι κατηγορίες δεν έχουν βάση.

Geheimdienst stürzt gewählte Regierung – FPÖ weg – Masseneinwanderung soll weitergeführt werden

https://youtu.be/AYBXjrZCCvQ

Προσοχή στις εκλογές: όλοι πρέπει να ψηφίσετε, δείτε στη Φώτο τι διαφορά που έχει το αποτέλεσμα όταν πηγαίνουν μόνο 50 άτομα ή 100.

Προσοχή με κόμματα υπέρ των λαθρο και υπέρ του Ισλάμ.

Frans Timmermans: «Der Islam gehört seit 2000 Jahren zu Europa»

Βρείτε τίς …ΔΙΑΦΟΡΕΣ! [Ποιές;]

..’από την Κική και τήν Κοκό, ποιά να διαλέξω’, τήν Κική την αγαπώ, μά μ’ αρέσει κι η Κοκό;….

Παρενέργειες και συνέπειες χρήσης
Σύμφωνα με το επίσημο site του ΟΚΑΝΑ οι παρενέργειες των προαναφερθέντων ναρκωτικών είναι οι εξής:
Κοκαΐνη
Παρενέργειες: Η εισπνοή από τη μύτη προκαλεί χρόνια φλεγμονή, που μπορεί να προκαλέσει διάτρηση του ρινικού διαφράγματος. Οι απανωτές «μυτιές» μπορούν να οδηγήσουν σε υπερεθισμό που-με τη σειρά του- μπορεί να καταλήξει σε τοξική ψύχωση, σε παράνοια, σύγχυση, υπερευαισθησία και ψευδαισθήσεις. Η κοκαΐνη είναι μια ουσία με χαμηλή τοξικότητα. Η υπερβολική δόση είναι πολύ σπάνια. Θανατηφόρα περιστατικά χρήσης έχουν αναφερθεί, αλλά συνήθως οφείλονται σε συνδυασμό ουσιών (π.χ. ηρωίνη -κοκαΐνη, κοκαΐνη-αλκοόλ, κ.ά.). Ο θάνατος προκαλείται από αναπνευστική ή καρδιακή ανακοπή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σωματική εξάρτηση, αλλά είναι σίγουρο ότι η ουσία αυτή προκαλεί ισχυρή ψυχική εξάρτηση.
LSD
Παρενέργειες: Προκαλεί αλλοίωση των αντιλήψεων, διαστρεβλωμένες εικόνες, έντονα χρώματα, φαντασιώσεις και συχνά παραισθήσεις. Παρατηρούνται επίσης αλλοιώσεις στην ακοή, καθώς και στην αίσθηση του χρόνου και του χώρου. Οι κόρες των ματιών συστέλλονται και παρατηρείται έντονη εφίδρωση. Η πίεση ανεβαίνει όπως και ο ρυθμός της καρδιάς και η θερμοκρασία του σώματος.Παρατηρούνται έντονα ψυχωσικά συμπτώματα που μπορούν να παρομοιασθούν με αυτά της σχιζοφρένειας, μιας και η εναλλαγή των συναισθημάτων και των αντιλήψεων είναι ραγδαία, και χωρίς καμία λογική ή συνοχή. Έτσι λοιπόν οι χρήστες μιλούν και για «κακά ταξίδια» (bad trips), όταν βιώνουν έντονα τρομακτικά και δυσάρεστα συναισθήματα.
Το φαινόμενο του flashback, είναι η αναβίωση της εμπειρίας του «ταξιδιού» μετά τη διακοπή της χρήσης του LSD. Συνήθως διαρκεί από λίγα λεπτά ως και μερικές ώρες. Εάν το flashback επιμένει για αρκετές μέρες, υπάρχει πιθανότητα οργανικής βλάβης του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.
MDMA / Ecstacy
Παρενέργειες: Η πίεση ανεβαίνει όπως και ο ρυθμός της καρδιάς και η θερμοκρασία του σώματος. Έχουν σημειωθεί περιστατικά αιφνίδιων θανάτων από υπερθερμία. Παρουσιάζονται συμπτώματα ασφυξίας, όπως μείωση της εφίδρωσης, κράμπες στα πόδια και στα χέρια, ζαλάδες και εμετός. Ψυχολογική σύγχυση, κατάθλιψη, αϋπνία, έντονο άγχος και ψυχωσικά συμπτώματα. Η μακροχρόνια χρήση καταστρέφει περιοχές του εγκεφάλου σημαντικές για τη μνήμη και τη σκέψη.
Κεταμίνη
Παρενέργειες: Προκαλεί παραισθήσεις, τρέμουλο και μειωμένη αντίληψη του χώρου και του χρόνου. Επίσης, με τη χρήση της παρατηρείται σταδιακή μείωση της δυνατότητας μάθησης, αμνησία και μειωμένη κινητικότητα. Μεγάλες δόσεις και μακροχρόνια χρήση προκαλούν κατάθλιψη, υψηλή πίεση και δεν αποκλείονται θανατηφόρα αναπνευστικά προβλήματα.
GHB
Παρενέργειες: Σε χαμηλές δόσεις, το GHB φέρνει χαλάρωση και διώχνει το άγχος. Με τη συνεχή και αυξανόμενη χρήση του μειώνονται οι ρυθμοί της καρδιάς και της αναπνοής σε επικίνδυνα επίπεδα που μπορεί να προκαλέσουν και το θάνατο.
Προκαλεί έντονη ζαλάδα, υπνηλία, τάση προς εμετό, σύγχυση και μειωμένη αίσθηση των αντανακλαστικών. Το GHB γρήγορα αποβάλλεται από τον οργανισμό και συχνά είναι δύσκολο να διαγνωσθεί η χρήση του.


Ναρκοσλάνγκ
κοκαΐνη: κοκό, κο, κοκόρι, κόκα, σκόνη, χιόνι, νιφάδα, κάπα, γρήγορο, βασίλισσα, τσιμέντο, μαρμαρόσκονη
L.S.D. (κουτάκι ή και σταγόνες): Paji, τριπ, τριπάκι, πάκι
Ecstasy: X, E, or XTC, κουμπί, μπίου, Φεράρι, μούμπλε μούμπλε, περσικό χαλί
MDMA (κρυσταλική ή υγρή μορφή): MD, Madam, Modem, Μαντάμ Φιγκαρό, Hug drug, Love drug, Molly
κεταμίνη: K, keti ή Special k
GHB: G, lollipops, liquid Χ ή liquid E
φλας: η αρχική ένταση των ναρκωτικών
φιξάκι: η δόση
γιούφι: το καλαμάκι που ρουφάνε την κόκα
κασέρι: χασίς
την άκουσα: με έπιασε
κόκαλο: αυτός που βρίσκεται υπό την επήρεια κοκαΐνης / γενικότερα ουσιών ή/και αλκοόλ
γραμμή: το γραμμάριο
νταραβέρι / βέρι: η εμπορική συναλλαγή μεταξύ dealer και πελάτη ή μεταξύ dealer και εμπόρου
dealer: γιατρός, ντιλέρι, περιπτεράς, σπρώχτης, άκρη, άκρια
σπρώχνω: πουλάω ναρκωτικά
φορτωμένος: αυτός που κατέχει ναρκωτικά

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ… ΧΑΡΑΣ: Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Ι ΚΑΙ «Ε Υ Π Α Θ Ε Ι Σ», ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!!

Μετά από τις φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι το …«μέγα πλήθος» της Λαμίας αποτελείτο από μεταφερόμενους Πακιστανούς και «ευπαθείς», έρχεται κι ένα ‘βίντεο’, το οποίο προφανώς τράβηξε κάποιος Έλληνας που α γ α ν ά κ τ η σ ε μ’ αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν γύρω του.
Έτσι θέλουν τους «νέους Έλληνες» ο Τραμπ και η ‘CIA’!

Να μην καταλαβαίνουν τίποτα, παρά μόνο να αλαλάζουν και να ψηφίζουν τα ανδρείκελά τους!

Ρομά κατέκλυσαν την ομιλία του Τσίπρα στην Λαμία!!!!!!!!!

https://youtu.be/wASH6gJNtEk

odysseiatv.blogspot.com/
Ο …»ψυχοπονιάρης» κ.Αλέξης («μας») πάντως ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΗ τήν γειτονιά του απο ΞΕΝΟΥΣ…
ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ…
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΟΝΤΡΟ-ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ….

ΡΕΕΕΕΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ……
ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ… ΩΣΤΕ ΤΟ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΟΝΟ 1.100 ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΑQ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απρ 2014, από knossopolis

Εξαφανίστηκαν οι αλλοδαποί από την γειτονιά του Τσίπρα

https://youtu.be/n4S1wuo07ow

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html#more
Η Θράκη – Η αμερικανική διπλωματία συνομιλεί με τους νόμιμους μουφτήδες και υποψήφιοι δήμαρχοι με τους …παράνομους !!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
7 ημέρες ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
1 μήνα ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
4 μήνες ago
Next Post
Τα βότανα-viagra της φύσης …

Τα βότανα-viagra της φύσης ...

Πίνουμε καρκίνο! Δραστική ουσία του Roundup βρέθηκε στο 95% προϊόντων μπίρας & κρασιού – Ποιες μάρκες πωλούνται στην Ελλάδα!

Πίνουμε καρκίνο! Δραστική ουσία του Roundup βρέθηκε στο 95% προϊόντων μπίρας & κρασιού – Ποιες μάρκες πωλούνται στην Ελλάδα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr