Εμφανίζοντας σε φωτοτυπία παραλλαγή της Ελληνικής σημαίας που τοποθετήθηκε ως έργο τέχνης σε έκθεση αφηρημένης τέχνης που φιλοξενείται στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός.
«Μεταξύ των εκθεμάτων ήταν και αυτό. Η σημαία μας φτιαγμένη με κλινοσκεπάσματα και με ροζ χρώμα. Η σημαία μας είναι γαλανόλευκη και βάφεται με κόκκινο μόνο με το αίμα των ηρώων μας» είπε ο κ. Νατσιός εκφράζοντας την δυσφορία του για έκθεμα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην έξαρση βίας με αφορμή τα περιστατικά σε αγώνα βόλεϊ και τον βαρύ τραυματισμό αστυνομικού. «Βία στα σχολεία. Βία στα γήπεδα. Βία παντού και η κυβέρνηση κάνει σαν να είναι φαινόμενο ουρανοκατέβατο. Όχι, έχουμε κρίση αξιών που βαθαίνει όσο τα παιδιά μας απομακρύνονται από τις αξίες της χριστιανικής μας πίστης» είπε. «Η κοινωνική άνθιση ενός λαού και η συνέχειά του χτίζεται μέσα από την παιδεία» είπε σε άλλο σημείο για να μιλήσει για τους «ψεφτομορφωμένους και τους νεόπλουτους της μάθησης που ταυτίζονται με τους νεόπλουτους του χρήματος».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για την τροπολογία που χορηγεί άδεια διαμονής για εργασία σε αλλοδαπούς λέγοντας μεταξύ άλλων «αν είμαστε χώρα και όχι χώρος όπως έχει πει ο κ. Σαμαράς, οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν».
Τέλος, για τον κρατικό προϋπολογισμό είπε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει ενώ ζήτησε περισσότερα μέτρα ενίσχυσης των πολύτεκνων οικογενειών και εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση του δημογραφικού.






