Την ώρα που η Ελλάδα πενθούσε σοκαρισμένη και αιμορραγούσα τους εκατοντάδες νεκρούς που έγιναν κάρβουνο από την τρομακτικά καταστροφική από κάθε άποψη πυρκαγιά στο Μάτι, ο υπεύθυνος Πρωθυπουργός της χώρας απολάμβανε χλιδάτες διακοπές στο κότερο της οικογενείας Παναγόπουλου, δώρο, για να ξεκουραστεί από την κούραση που τον κατέβαλε!
Την ίδια ώρα που συγγενείς και φίλοι θρηνούσαν τον χαμό αγαπημένων προσώπων, την ίδια ώρα που μυριάδες έμειναν άστεγοι, γιατί η φωτιά έκανε στάχτη και αποκαΐδια τα σπίτια τους, την ίδια στιγμή που η καταστροφή ήταν στο πρώτο φως της μέρας τραγικά αποκρουστική, την ίδια ώρα που ο αέρας σκορπούσε την μυρωδιά της καμένης σάρκας, τις κραυγές και τα μοιρολόγια των συνανθρώπων μας, την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έτρωγε χαβιάρι και έπινε σαμπάνια για να ξεπεράσει την θλίψη του.
Οι διακοπές του πρωθυπουργού με το σκάφος «Odyssey» της οικογένειας Παναγόπουλου δεν προκαλούν γιατί χαρακτηρίζονταν από εξωφρενική χλιδή, ή μόνο επειδή κρατήθηκαν κρυφές ή γιατί αποτελούν ένα δώρο ενός εφοπλιστή στον πρωθυπουργό, γεγονός που θέτει ακόμη και θέμα ηθικής και δεοντολογίας για τον Αλέξη Τσίπρα.
Προκαλούν γιατί έγιναν την ίδια εποχή που η Ελλάδα πενθούσε για την εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι!
Απέδειξε ότι το μόνο τελικά που τον ενδιέφερε ήταν να απολαύση χλιδάτες διακοπές, αντάξιες ενός «Αριστερού» Πρωθυπουργού και όχι να συμπάσχει με τον λαό που δοκιμαζόταν τραγικά και περίμενε την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση του στο κακό που τον βρήκε!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,




