• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανοί αξιωματικοί θέλουν να εκκαθαρίσουν τον Ζελένσκι με τη βοήθεια ρωσικών ειδικών δυνάμεων ;

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

του Μπόρις Γκεναντέβιτς Κάρποφ .

Σημείωση: Φυσικά, αν δίνω αυτές τις πληροφορίες εδώ, είναι επειδή είναι ήδη γνωστές στον Ουκρανό Πρόεδρο.

Οι πληροφορίες είναι σύντομες και ξεκάθαρες: Πολύ σοβαρές φήμες αναφέρουν ότι ορισμένοι ανώτεροι Ουκρανοί αξιωματικοί σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Ζελένσκι και είναι έτοιμοι να λάβουν βοήθεια από τη ρωσική ДРГ (Диверсионно-разведывательная группа)! Στα γαλλικά πρόκειται για τις «Groupes de sabotage et de reconnaissance», μονάδες του ρωσικού στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού που δρουν πίσω από τις εχθρικές γραμμές και ως εκ τούτου εκτελούν επιχειρήσεις δολιοφθοράς και αναγνώρισης.

Στο επιτελείο στο Κίεβο, υπάρχει ανησυχία για τη στροφή που πήρε η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση, η οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες οδήγησε στην καταστροφή των ουκρανικών δυνάμεων. Αρκετές πλήρεις μονάδες παραδίδονται στις ρωσικές δυνάμεις χωρίς μάχη και οι άλλες τρέπονται σε φυγή ή πεθαίνουν κάτω από έναν πραγματικό κατακλυσμό του ρωσικού πυροβολικού. Υπάρχουν μάλιστα πολλά βίντεο στο Telegram όπου ο διοικητής της μονάδας δηλώνει ότι διακόπτει τον αγώνα επικαλούμενος την απουσία της Διοίκησης και την έλλειψη μέσων μπροστά στην ανωτερότητα των ρωσικών δυνάμεων.

Ορισμένοι ανώτεροι αξιωματικοί έχουν καταλάβει πλήρως ότι ο Ζελένσκι είναι μια αμερικανική μαριονέτα που στόχος της δεν είναι να υπερασπιστεί την Ουκρανία αλλά να καταστρέψει τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, σχεδιάζουν να εκκαθαρίσουν τον Ζελένσκι και να δημιουργήσουν μια χούντα που περισσότερο από πιθανό θα κηρύξει την παράδοση των ουκρανικών δυνάμεων, χωρίς αμφιβολία προσπαθώντας να σώσουν τη μέρα ζητώντας από τα Ηνωμένα Έθνη να μεσολαβήσουν.

Αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι ότι αυτοί οι αξιωματικοί θα ήθελαν να γίνει η δουλειά από τις ρωσικές δυνάμεις και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις ίδιες «πολύ σοβαρές φήμες» θα είχαν έρθει σε επαφή με τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Πρέπει να ειπωθεί ότι η προσωπική ασφάλεια του Ζελένσκι είναι πολύ ισχυρή, που παρέχεται από επίλεκτους Ουκρανούς στρατιώτες υπό την επίβλεψη αγγλικών ειδικών δυνάμεων. Η εκκαθάρισή του δεν μπορεί να γίνει απλά και μόνο υψηλού επιπέδου ειδικοί μπορούν να το φροντίσουν.

Ο Zelensky έπιασε αυτές τις φήμες (η ουκρανική SBU λειτουργεί καλά, είναι γεγονός…) και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αρκετοί ανώτεροι αξιωματικοί που είναι ύποπτοι για «απιστία» έχουν παραμεριστεί. Το αν αυτοί είναι οι «καλοί» αξιωματικοί, κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα αν αυτές οι «πολύ σοβαρές φήμες» είναι σωστές αφού αν γίνει μια τέτοια συμφωνία, η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους.

Όπως και να έχει, στο έδαφος οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται σε άνοδο, παρά τις ολοένα και πιο εξελιγμένες δυτικές παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία. Ωστόσο, υπολογίζεται ότι το 30% καταστρέφεται από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια οιονεί μόνιμων πυραυλικών επιθέσεων (όχι, όχι, δεν μας λείπουν πύραυλοι όπως ισχυρίζονται οι δυτικοί «ειδικοί»!) και ότι άλλο ένα τρίτο αιχμαλωτίζεται από τις ρωσικές δυνάμεις. η καταστροφή των Ουκρανών. Παραμένει ένα τρίτο που χρησιμοποιείται, αλλά με Ουκρανούς στρατιώτες που είχαν μόνο πολύ σύντομο χρόνο εκπαίδευσης στη χρήση αυτών των όπλων. Η χρήση τους δεν προκαλεί μεγάλη ζημιά. Γεγονός παραμένει ότι το γεγονός, για παράδειγμα, ότι η Γαλλία έστειλε 12 κομμάτια CESAR (όπλα μεγάλου βεληνεκούς) δεν θα ξεχαστεί από τη Ρωσία όταν έρθει η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά…

Στις απελευθερωμένες πόλεις, το ρούβλι μπαίνει σε κυκλοφορία, τα ρωσικά προϊόντα φτάνουν μαζικά στα καταστήματα, οι πινακίδες των αυτοκινήτων αλλάζουν σε ρωσική μορφή και όσοι το θέλουν μπορούν να λάβουν τη ρωσική υπηκοότητα πολύ γρήγορα. Και στη Μόσχα, προετοιμάζονται για τη σύσταση ειδικού δικαστηρίου για να δικάσουν τους αγωνιστές του Αζόφ.

Η πλήρης κατάληψη του Ντονμπάς δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο. Τότε… Ο Καντίροφ είχε μια αστεία δήλωση «Η Ουκρανία τελείωσε, τώρα με ενδιαφέρει η Πολωνία»! Πέρα από αυτό το αστείο (…), είναι σαφές ότι εάν η Δύση συνεχίσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά συνεχίζοντας τις παραδόσεις όπλων, η σύγκρουση θα επεκταθεί πέρα ​​από τα σύνορα της Ουκρανίας.

πηγή: Rusreinfo

reseauinternational.net

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
5 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
5 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
5 ώρες ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να προετοιμάζει τον κόσμο για τη μετα-αποκάλυψη.

Η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να προετοιμάζει τον κόσμο για τη μετα-αποκάλυψη.

Zero Hedge : Νομοταγής γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια με κρυφό πυροβόλο όπλο σταματά μια μαζική δολοφονία

Zero Hedge : Νομοταγής γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια με κρυφό πυροβόλο όπλο σταματά μια μαζική δολοφονία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr