• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

“ΟΥΣΙΕΣ” ΚΙ “ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Η Δικαιοσύνη θέλει νέους Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες

10 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
“ΟΥΣΙΕΣ” ΚΙ “ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Η Δικαιοσύνη θέλει νέους Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου

και Χρήστος Χατζηαναστασίου

της “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και την Κυβέρνηση δεν αφορούν την ουσία και το πνεύμα του νόμου, αντίθετα από τον Γάλλο φιλόσοφο του Διαφωτισμού Μοντεσκιέ (17ος αιώνας) που είναι περισσότερο από ποτέ πιο επίκαιρος και του οποίου οι φιλελεύθερες ιδέες διαμόρφωσαν τη σημερινή πολιτική και κοινωνική οργάνωση του Κόσμου.

Όταν στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα τη διαφθορά, ανάμεσα στους δύο αρχηγούς των κυρίαρχων κομμάτων, οι πολίτες αποσβολωμένοι παρακολουθήσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανταλλάσουν στους μεταξύ τους διαλόγους κάτι από Μοντεσκιέ και Ρουσσώ ( Ελβετός φιλόσοφος, συγγραφέας και συνθέτης του 18ου αιώνα. Οι πολιτικές ιδέες του επηρέασαν τη γαλλική επανάσταση, την ανάπτυξη της κομμουνιστικής και σοσιαλιστικής θεωρίας, και την ιδεολογία του εθνικισμού).

Μπαξίσι του Τσίπρα στους Δικαστικούς.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε στη συνάντηση με τους δικαστικούς να δώσει αναδρομικά σε κρατήσεις που έγιναν στα εισοδήματά τους και από τη στιγμή που το ΣτΕ δεν είχε ακόμη μπει στην ουσία της υπόθεσης για την συνταγματικότητα ή όχι του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, παρότι μετά από πολλές αναβολές, όλες οι αιτήσεις – αγωγές των καναλαρχών είχαν γίνει δεκτές!!

Ενός Νόμου που τελικά ακυρώθηκε ως αντισυνταγματικός από την Ολομέλεια του ΣτΕ.

Η κυβέρνηση βουλιάζει στην ανεπάρκειά της.

Ωστόσο, αυτή η πρόστυχη κίνηση από πλευράς της Κυβερνήσεως έγινε σε μια χρονική στιγμή που η ίδια η Κυβέρνηση με τις αλλεπάλληλες γκάφες της έχει ανοίξει τόσα μέτωπα (παιδεία, εκκλησία, προσφυγικό, 2η αξιολόγηση κλπ.) που το πιο πιθανό είναι να “πέσει” πριν προλάβει να αλλάξει την κατάσταση στη χώρα, όπως η ίδια ευαγγελίζεται…

Όταν προσπαθεί να καταστήσει – όπως και οι προηγούμενοι – έρμαιο των ορέξεών της, τη Δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που δεν έχει διάθεση να κόψει τον ομφάλιο λώρο μεταξύ της Εκτελεστικής και της Δικαστικής Εξουσίας. Για να καταστήσει Ανεξάρτητη τη Δικαιοσύνη. Και αυτόν τον ρόλο, της μη ανεξαρτησίας της, τον αποδέχεται και η Δικαστική Εξουσία. Δηλαδή, του να είναι έρμαιο της εκάστοτε Εξουσίας.

Βαυκαλίζεται η Δικαιοσύνη σε θολά νερά.

Από την Ελεύθερη Ώρα η ομάδα της “Ελλήνων Πολιτείας” έχει κατ’ επανάληψη τοποθετηθεί σχετικά για την – ίσως – μεγαλύτερη παθογένεια του πολιτικού Συστήματος, τη Δικαιοσύνη. Η οποία δυστυχώς στην Ελλάδα συμπληρώνει τη διαφθορά και αποτελεί κολώνα του ίδιου του διεφθαρμένου πολιτικού Συστήματος!!

Και δεν είναι λίγες εκείνες οι μετρήσεις (γκάλοπ) όπου οι πολίτες καταδικάζουν τη στάση των δικαστικών λειτουργών αλλά και την εμπλοκή τους σε σκάνδαλα των πολιτικών, τέτοια που έχουν στοιχίσει στον ελληνικό λαό αρκετά δις ευρώ και που άνετα θα μπορούσαν όλες αυτές οι ζημιές να αντικαταστήσουν κάποια ισοδύναμα έναντι απαιτήσεων των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας.

Για παράδειγμα, η δίκη του σκανδάλου χρηματισμού πολιτικών προσώπων από τα “μαύρα” ταμεία της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, καρκινοβατεί επί μήνες περίεργα και ύποπτα.

Όπως η ακυρότητα του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού μεταξύ της Siemens και του ελληνικού Δημοσίου στο ΣτΕ, μυστηρίως έχει ενταφιαστεί.

Όπως επίσης, η ακυρότητα της παραχώρησης των 14 αεροδρομίων της Πατρίδος μας στη γερμανική Fraport AG, που ακριβώς βρίσκεται στο ΣτΕ;

Είναι δεκάδες οι περιπτώσεις οικονομικών σκανδάλων που η έρευνά τους κωλυσιεργεί. Που αν προχωρούσε η διερεύνησή τους, τότε οι ωφέλειες στον κρατικό κορβανά θα ήταν ίσες τουλάχιστον με τα έσοδα που έχει το κράτος από τον ΕΝΦΙΑ ενός έτους…

Όργανο των δανειστών η Δικαιοσύνη;

Έτσι, όλα δείχνουν ότι στα χρόνια της Μνημονιακής Ελλάδος η Δικαιοσύνη αποτελεί το ισχυρό και κρυφό ατού των τοκογλύφων δανειστών μας. Αντί να αποτελεί τον προστάτη του λαού μας. Αποτελεί τον προστάτη της Εξουσίας στην Πατρίδα μας που είναι απόλυτα υποταγμένη στους τοκογλύφους δανειστές μας. Όπως επί ημερών Αντώνη Σαμαρά, με την εμπλοκή του Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Αθανασίου (πρώην Προέδρου Δικαστών και Εισαγγελέων) στην διαρροή της μαγνητοφωνημένης κασέτας με τις συνομιλίες των Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, αλλά και τη γνωστή ανά το πανελλήνιο ιστορία του Παναθηναϊκάκια!!

O θεσμός της Δικαιοσύνης έχει απολέσει τις αξίες του και στα σκληρά χρόνια των Μνημονίων ποτέ δεν στάθηκε στο ύψος του, ποτέ δεν στήριξε το δίκαιο του πολίτη ακόμη κι ας γνώριζε τις αλχημείες των “εταίρων” δανειστών – τοκογλύφων μας!!

Και όλοι αναρωτιόμαστε το γιατί;

Αφού δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Το φανερώνει η προ ημερών απρεπέστατη συνάντηση Τσίπρα – Δικαστικών στα μούτρα του ελληνικού λαού.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει η Δικαιοσύνη ότι θα πληρωθεί και εκείνη με το ίδιο αντίτιμο από τον ελληνικό λαό, για όλες τις ακαθαρσίες του πολιτικού κόσμου, που η ίδια απλά με εντολή Υπουργών τις έβαλε (επίμαχες δικογραφίες) στο αρχείο!!

Άμεση δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Στην “Ελλήνων Πολιτεία” είμαστε υπέρ της άμεσης δημιουργίας Συνταγματικού Δικαστηρίου. Που θα αποφασίζει για τη συνταγματικότητα των Νόμων πριν από τη Βουλή. Που έχουν όλα τα προηγμένα κράτη, αλλά ακόμη και υποανάπτυκτα, εκτός της Ελλάδος.

Ωστόσο, θα πρέπει οι ίδιοι οι δικαστικοί λειτουργοί να το απαιτήσουν αυτό. Θωρακίζοντας την Ανεξαρτησία τους.

Αφού πρώτα καθαρίσουν τον χώρο τους και θεσπίσουν ότι η όποια εμπλοκή και συμμετοχή τους με το πολιτικό Σύστημα θα είναι απαγορευτική!!

Να πάψουν να είναι εργαλείο της εκάστοτε Κυβερνήσεως!!

Να πάψουν να είναι όργανα των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας.

Η Δικαιοσύνη χρειάζεται νέο Τερτσέτη και Πολυζωίδη.

Η Δικαιοσύνη σήμερα απαιτείται να βρει τους νέους Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες. Τους φωτεινούς φάρους της ελληνικής Δικαιοσύνης. Όταν αρνήθηκαν να υπογράψουν τη θανατική καταδίκη των Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και Δημητρίου Πλαπούτα και παραπέμφθηκαν εκείνοι σε δίκη για την απείθειά τους στις διαταγές των ξένων. Όταν ο Γεώργιος Τερτσέτης βροντοφώναξε στην αγόρευσή του ως κατηγορούμενος:

“Ποιος είσαι εσύ ώ επίτροπε που ήρθες στη χώρα μας να μας δικάσεις; Είσαι αλλόεθνος. Και για να είσαι αλλόεθνος δεν μπορεί να είσαι δίκαιος. Δεν μπορείς να δικάσεις Έλληνες. Ξέρεις να λες Ελλάδα στα ελληνικά, μα τίποτε δε νοιώθεις απ’ ό,τι σπουδαίο, μεγάλο και αιώνιο κρύβει τούτη η λέξη στα σπλάγχνα της.

Κατάλαβες τη θέση του εισαγγελέα σε ελληνικό δικαστήριο αλλά δεν έχεις θέση στην ελληνική δικαιοσύνη Επίτροπε. Είσαι εκτός φύσει και θέσει. Θέλεις να δικάσεις Έλληνες με τον πατριωτισμό του Εγγλέζου.

Ο εθνισμός μας, ώ επίτροπε, είναι θεμελιωμένος στα αίματα οκτακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που θυσιάστηκαν εις τον αγώνα. Θα ήταν κατάρα Θεού αν εμείς την ημέρα εκείνη της δίκης το ξεχνούσαμε αυτό”.

Tags: slide7
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
19 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
1 ημέρα ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

2 ημέρες ago
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Ακούστηκε για Ελλάδα τρόμος στην Τουρκία

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Ακούστηκε για Ελλάδα τρόμος στην Τουρκία

6 ημέρες ago
Αποκάλυψη βόμβα, ΗΠΑ – Τα εμβόλια για την Covid-19 σκότωσαν περισσότερους Αμερικανούς από όσους όλοι οι πόλεμοι μαζί

Αποκάλυψη βόμβα, ΗΠΑ – Τα εμβόλια για την Covid-19 σκότωσαν περισσότερους Αμερικανούς από όσους όλοι οι πόλεμοι μαζί

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr