• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο «άσσος στο μανίκι» του Β.Πούτιν: Η Ρωσία αποκάλυψε το μυστικό της όπλο – Μη ανασχέσιμο από οποιοδήποτε σύστημα άμυνας των ΗΠΑ

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όλα στην υπηρεσία του αντικειμενικού σκοπού για την Μόσχα στον άτυπο ψυχρό πόλεμο με τις ΗΠΑ ο οποίος «αγριεύει» ημέρα με την ημέρα με κινήσεις και δηλώσεις από αξιωματούχους και από τις δύο πλευρές.

Πηγές από το ρωσικό τύπο αναφέρουν ότι οι  Αμερικανοί γνωρίζουν και ελέγχουν συνεχώς για την αποκάλυψη, ρωσικών «εμπορικών» πλοίων τα οποία πλέουν αμέριμνα στους ωκεανούς, εφοδιασμένα όμως με σύστημα πυραύλων cruise μεγάλου βεληνεκούς,

«μεταμφιεσμένοι» σε κοινά εμπορευματοκιβώτια εντός του εμπορικού  πλοίου, αναμένοντας απλά την εντολή εξόντωσης των ΗΠΑ.

Όπως γράφει η εφημερίδα The Washington free Bacon, στο κόλπο έχουν μπει και οι Κινέζοι  και  «κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι αν για παράδειγμα ένα κινεζικό φορτηγό πλοίο που θα κουβαλά  πυραύλους μεταμφιεσμένους σε «εμπορευματοκιβώτια», εισέλθει σε οποιαδήποτε αμερικανικό λιμάνι, αποτελώντας μια τεράστια απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον άμαχο πληθυσμό».

Ο εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Κέντρου στρατηγικής  αξιολόγησης (ΗΠΑ) Rick Fisher, ανέφερε ότι μια πιθανή επίθεση ακόμα πιο εξελιγμένων πυραύλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα «Περλ Χάρμπορ» στις βάσεις των αμερικανικών πυρηνοκίνητων υποβρυχίων, που είναι εφοδιασμένα με πυρηνικά βλήματα «Trident».

Δεδομένου ότι ο κύριος σκοπός μια πιθανής  μαζικής πυρηνικής επίθεσης κατά των ΗΠΑ θα είναι αποκλειστικά έργο Κινέζων και  Ρώσων όμως, το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει βάλει σε ειδική λίστα  στόχους προτεραιότητας στο ρωσικό και κινεζικό έδαφος σε περίπτωση οποιασδήποτε μεγάλης σύγκρουσης.

Τότε  δεν θα έχει σημασία ποιος πύραυλος Κρουζ θα κτυπήσει και πού, διότι το κακό θα γενικευθεί σε χρόνο μηδέν.

«Η Ρωσία έχει ήδη προειδοποιηθεί για αυτά τα  αμερικανικά σχέδια», αναφέρει ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Vladislav Shurygin.

«Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα προληπτικών επιθέσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων, στο αμυντικό του δόγμα.

Δεδομένου του σημερινού υψηλού βαθμού ανοίγματος της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου, μπορεί να υποτεθεί ότι οι «Κινέζοι σύντροφοι» θα μας προειδοποιήσουν εκ των προτέρων σχετικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων τους σε αμερικανικούς στόχους.

Συνεπώς, θα υπάρξει χρόνος για να φέρουμε όλα τα συστήματα άμυνας και πυραύλων μας σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για μάχη, καθώς και τις Στρατιωτικές Δυνάμεις Πυραύλων, τον πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στόλο, το Πολεμικό Ναυτικό και την πολεμική αεροπορία.

Γενικά, είναι απίθανο να παρασυρθούμε. Εδώ και καιρό όμως, η γενική ρητορική των Αμερικανών πολιτικών και των στρατιωτικών είναι πιο ανησυχητική, σαν να βγήκε από την εποχή του ψυχρού πολέμου.  

Αλλά αυτό το «μαστίγιο» δεν τρομάζει πραγματικά τη Ρωσία και την Κίνα, ή ακόμα και τη μικρή Βόρεια Κορέα, που είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σκληρά σε οποιαδήποτε αμερικανική  επιθετικότητα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν αυτόν τον παράγοντα και ειλικρινά πιστεύουν ότι είναι σε θέση να «εκτοξεύσουν» τους κακούς στην σελήνη. Αυτό είναι τουλάχιστον  αφελές …», καταλήγει ο  Ρώσος ειδικός.

Έχοντας αποκαλύψει το «μυστικό» και των  κινεζικών πυραύλων Κρουζ τύπου «εμπορευματοκιβωτίων», οι οποίοι  εκσυγχρονίζονται με πυραύλους YJ 18C (κινεζική σχεδίαση), οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν ότι η βάση των κινεζικών συστημάτων, ήταν το ρωσικό σύστημα πυραύλων τύπου «εμπορευματοκιβωτίων» Club-K, το οποίο μπορεί να βυθίσει ξαφνικά ακόμα και αεροπλανοφόρο.

Το συγκρότημα πυραύλων Club-K, το οποίο μοιάζει με ένα κανονικό κιβώτιο από αυτά που κουβαλούν  φορτηγά πλοία, τροχοφόρα φορτηγά ή σιδηροδρομικές πλατφόρμες, μπορεί να μετακινηθεί  απαρατήρητο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, δημιουργώντας έναν σοβαρό λόγο ανησυχίας στην δύση.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τέτοιων εμπορευματοκιβωτίων (εξωτερικά δεν διακρίνονται) – σε λιμάνια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, και  είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστεί σε ποια από όλα αυτά βρίσκεται το ρωσικό συγκρότημα πυραύλων σε ολόκληρο το κόσμο.

Παράδειγμα δράσης του πυραυλικού συστήματος Club-K

Ένα συνηθισμένο φορτηγό πλοίο υπό σημαία, για παράδειγμα της Λιβερίας μπορεί να καταθέσει το δηλωμένο φορτίο του στις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ξαφνικά  δύο ή τρία εμπορευματοκιβώτια μέσα σε λίγα λεπτά  ανοίγουν και εκτοξεύουν πυραύλους στους προγραμματισμένους στόχους. Δεν υπάρχει αντίδοτο και δεν μπορεί να έχουμε δράση αντιπυραυλικών συστημάτων σε καμία περίπτωση.

«Η επίδραση της έκπληξης σε οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση, αποτελεί πάγια επιδίωξη στους σύγχρονους πολέμους», αναφέρει ο Ρώσος  στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Μπόρις Τζερελιέφσκι.

Τα  βλήματα Κρουζ, οι βαλλιστικοί πύραυλοι κα, είναι ευάλωτα ακριβώς λόγω των μεγάλων διαδρομών πτήσης τους, που τους επιτρέπουν  να εντοπίζονται και να  εξουδετερώνονται .

Το πυραυλικό συγκρότημα Club K είναι το ατού της Ρωσίας έναντι του ΝΑΤΟ ακριβώς λόγω της έκπληξης και της μη προβλεψιμότητας δράσης του.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα εμφανιστεί και τι θα κτυπήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αμερικανοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση σε όλο τον κόσμο.

Κατανοούν στην Ουάσιγκτον, ότι κάθε «αθώο» φαινομενικά  εμπορικό πλοίο σε περίπτωση εχθροπραξιών μπορεί να μετατραπεί σε βάση εκτόξευσης πυραύλων και να καταστρέψει στρατιωτικούς στόχους στις ακτές σε μια απόσταση 200-300 χιλιομέτρων.

Αυτές τις  ιδιότητες των πυραύλων «Club-K»  φοβούνται στο Πεντάγωνο. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με βλήματα για διάφορους σκοπούς, εμβέλειες και ισχύ.

Οι πιο ισχυροί από αυτούς,  δημιουργήθηκαν με βάση το πρότυπο πύραυλο «Granat», ο οποίος είναι σε υπηρεσία στον ρωσικό υποβρύχιο στόλο και προορίζεται για επιθέσεις  σε αεροσκάφη.

Η κεφαλή του πυραύλου περιέχει 400 κιλά εκρηκτικών. Ωστόσο, για να βυθιστεί κάποιο αεροπλανοφόρο, ένας τέτοιος πύραυλος δεν αρκεί. Απαιτείται το άμεσο χτύπημα τεσσάρων ή πέντε πυραύλων στο στόχο κάτι που είναι όμως εφικτό.

Με όλα αυτά εκτιμάται λοιπόν, ότι έχουμε ήδη εισέλθει σε μια άτυπη » σύγκρουση» ανάμεσα σε Αμερικανούς  και Ρώσους που οφείλουν να αλλάξουν ρότα άμεσα για το καλό όλων μας.   

pentapostagma.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
2 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
2 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
3 ώρες ago
Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
Slider

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
3 ώρες ago
Next Post
«Βόμβα» ΗΠΑ: «”Ναι” σε “buffer zone” υπέρ Κούρδων εντός τουρκικού εδάφους» – Ερντογάν: «Θα απαντήσω στο πεδίο της μάχης»

«Βόμβα» ΗΠΑ: «"Ναι" σε "buffer zone" υπέρ Κούρδων εντός τουρκικού εδάφους» - Ερντογάν: «Θα απαντήσω στο πεδίο της μάχης»

ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !!! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ;

ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !!! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr