• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο ΟΗΕ και η ΕΕ έβαλαν στο στόχαστρο τη Βουλγαρία η οποία αποφασιστικά υπερψήφισε στο Κοινοβούλιο της την προστασία των παιδιών από την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙΑ+

2 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Σχόλιο είναι ότι: Η Ορθόδοξη Βουλγαρία δεν πουλάει την Ψυχή της έναντι «Πινακίου Φακής» και ανοίγει τον Δρόμο μαζί με την Ρωμαιοκαθολική Ουγγαρία και στους άλλους Χριστιανικούς λαούς συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού που βρίσκεται αιχμάλωτος αλωμένων ηγεσιών. 

Η Βουλγαρία ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο της Νόμο που απαγορεύει την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙΑ+  στα σχολεία και η Βουλγαρία  φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να αντισταθεί στις πιέσεις των ακτιβιστών του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙΑ+  και των παγκοσμιοποιητών συμμάχων τους. 

Βουλγαρική Σημαία κυματίζει στην Πόλη της Σόφιας 

Jonathon Van Maren Παρασκευή,  16 Αυγούστου 2024 

(LifeSiteNews) —Το 2021, η Ουγγρική κυβέρνηση ψήφισε αυστηρότερους Νόμους με τους προστατεύει τα παιδιών από την παιδεραστία και επίσης καθιστούσε παράνομη την προώθηση της της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας ή της «αλλαγής φύλου» (την λεγόμενη «φυλομετάβαση») στα σχολεία και στον Τύπο σε ανηλίκους. Η Ουγγρική κυβέρνηση διευκρίνισε ότι ο νόμος δεν επηρεάζει το περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες ή την ψυχαγωγία, αλλά απαγορεύει μόνο την προπαγάνδα που απευθύνεται σε παιδιά. Η Ουγγαρία έγινε αμέσως στόχος της οργισμένης λυσσαλέας αντίδρασης των διεθνών ελίτ που έχουν στα χέρια τους τους Διεθνείς Οργανισμούς. 

Η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνοψίστηκε ίσως καλύτερα από τον τότε Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, ο οποίος προειδοποίησε δυσοίωνα για την πρόθεση της ΕΕ να «γονατίσει την Ουγγαρία» εξαιτίας της αποφασιστικής αντίθεσης του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στην ατζέντα της προπαγάνδας  των ΛΟΑΤΚΙΑ+ στα σχολεία, ενώ αρχικά παρακρατήθηκαν από την Ουγγαρία δισεκατομμύρια Ευρώ από κονδύλια της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των κονδυλίων που επρόκειτο να χορηγηθούν στην Ουγγαρία λόγω του COVID. Εντός της ΕΕ, υπάρχουν πολλές χώρες με κοινωνικά συντηρητικές πλειοψηφίες —αλλά οι χώρες αυτές έμαθαν με τον σκληρό τρόπο ότι η σημαία των ΛΟΑΤΚΙΑ+ κυματίζει παράλληλα με τη σημαία της ΕΕ στις Βρυξέλλες. 

Στην πραγματικότητα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (η παντοδύναμη Κομμισιόν) στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασε στο σημείο να κινήσει νομική διαδικασία κατά της Ουγγαρίας το 2022, με σκοπό να εξαναγκάσει το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας να καταργήσει το νομοσχέδιο —και 15 χώρες υπέγραψαν το αίτημα, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Μπενελούξ, της Ιρλανδίας, της Δανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Σουηδίας. Το μήνυμα ήταν που έστειλαν ήταν σαφές: Το να είσαι μέλος του κλαμπ της ΕΕ συνεπάγεται συγκεκριμένες κοινωνικές υποχρεώσεις, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι η υποταγή της Ουγγαρίας στο κίνημα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ και η εφαρμογή της ατζέντας αυτού κινήματος είναι απαραίτητη. 

Πριν λίγες ημέρες, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Βουλγαρία ψήφισε   ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα των ΛΟΑΤ+ στα σχολεία, με συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών — με 159 ψήφους έναντι 22— να ψηφίζει υπέρ. Σε απάντηση, το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ έχει ήδη αναλάβει δράση. Πρώτον, η εκπρόσωπος του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ Liz Throssell «εξέφρασε την βαθιά ανησυχία της» για το νόμο, προτρέποντας τις Βουλγαρικές αρχές   να «επανεξετάσουν το νόμο υπό το πρίσμα των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας για τα ανθρώπινα δικαιώματα». Η Throssell παρατήρησε περαιτέρω ότι «η αντιμετώπιση του στιγματισμού και της παραπληροφόρησης είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της αποδοχής, της ανεκτικότητας και της δημιουργίας κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.». 

Με απλά λόγια, πρόκειται για έναν μη εκλεγμένο (από κανέναν) εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)  που υπαινίσσεται ότι ο Βουλγαρικός νόμος που απαγορεύει την τρανσέξουαλ προπαγάνδα στα σχολεία της Βουλγαρίας και άλλες πτυχές της ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙΑ+  μπορεί στην πραγματικότητα να αποτελεί παραβίαση των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δήλωσε, με σαφήνεια, ότι η Βουλγαρία πρέπει να εργαστεί προς την κατεύθυνση της νομιμοποίησης (κανονικοποίησης) της ιδεολογίας των ΛΟΑΤΚΙΑ+  και ότι πρέπει να αναδιαμορφωθεί η Βουλγάρικη κοινωνία της ώστε να συμμορφωθεί σύμφωνα με τα πρότυπα του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙΑ+. Με λίγα λόγια, ένας μη εκλεγμένος «προοδευτικός» γραφειοκράτης του ΟΗΕ, επιδιώκει να επιβάλει την άποψη του σε μια Δημοκρατική κυρίαρχη χώρα και να αλλάξει τις ηθικές αξίες της καθώς τους νόμους της, που ψηφίστηκαν δημοκρατικά. 

Παράλληλα, οι ακτιβιστές του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙΑ+, χωρίς να χάσουν χρόνο αμέσως, κάλεσαν  την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει, επίσης —ειδικά όταν ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρουμάν Ρούντεφ αρνήθηκε να ασκήσει βέτο στο νομοσχέδιο στις 15 Αυγούστου. «Αυτός ο νόμος δεν είναι μόνο ένα Βουλγαρικό ζήτημα — αυτός είναι ένας Ρωσικός νόμος που έχει δρομολογηθεί και ψηφιστεί στην καρδιά της Ευρώπης»,  δήλωσε  ο Rémy Bonny, ο οποίος είναι ο διευθυντής των ομάδας ακτιβιστών του κινήματος ΛΟΑΤΚΙΑ+ “Απαγορευμένα Χρώματα” (Forbidden Colours), στο Politico’s Playbook των Βρυξελλών. Ζήτησε επίσης, «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να παρέμβει και να θέσει τη Βουλγαρία προ των ευθυνών της». Φυσικά παρέλειψε να αναφέρει το γεγονός ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με την υποστήριξη όλων των μεγάλων κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποστηρίζουν την ΕΕ. «Υψηλόβαθμα στελέχη» από τη Διακομματική Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ της ΕΕ κάλεσαν επίσης την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λέιντεν και την Επίτροπο Ισότητας Έλενα Ντάλι να «καταδικάσουν επειγόντως» τον νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλγαρία. 

Σε απάντηση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε επειγόντως επιστολή στον Βούλγαρο Υπουργό Παιδείας και Επιστημών Γκάλιν Τσόκοφ στις 13 Αυγούστου 2024 «για να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την νομοθεσία που ψηφίστηκε», ενώ εκπρόσωπός της  δήλωσε ότι: «Η Επιτροπή παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για την αντιμετώπιση των διακρίσεων, των ανισοτήτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙΑ+ άτομα — μεταξύ άλλων και στην εκπαίδευση, όπως περιγράφεται στη Στρατηγική μας για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ (LGBTIQ+) του Νοεμβρίου 2020».  Άλλες ακτιβιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Action, Buditelkite, LevFem και Feminist Mobilisations, έχουν επίσης παροτρύνει να αναλάβουν δράση και κάλεσαν τον Βούλγαρο Πρόεδρο να ασκήσει βέτο στο εν λόγω νομοσχέδιο. 

Μέχρι στιγμής, η Βουλγαρική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να αγνοήσει αυτές τις προβλέψιμες αντιδράσεις. Ο Kostadin Kostadinov, πρόεδρος του «Κόμματος Αναγέννησης» που εισηγήθηκε το νόμο,  τον χαρακτήρισε  «Ιστορική τομή», μια επανάσταση, και δήλωσε ότι «η προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ είναι αντι-ανθρώπινη και δεν θα γίνει αποδεκτή στη Βουλγαρία.» Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Βουλγαρίας συμφωνεί μαζί του – αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τον ΟΗΕ, την ΕΕ και τους ακτιβιστές του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙΑ+ που καθοδηγούν τη διεθνή ατζέντα των γκλομπαλιστών από το να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβάλουν την δική τους ατζέντα στη Βουλγαρία μέσω απειλών, μουλωχτού εξαναγκασμού ήπιας ισχύος και δημόσιας καταδίκης. 

Τα κείμενα που γράφει Jonathon Van Maren έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από έξι γλώσσες και εκτός από το LifeSiteNews, έχει δημοσιευθεί κείμενα του στο National Post, National Review, First Things, The Federalist, the American Conservative, the Stream, the Jewish Independent, The Hamilton Spectator, Reformed Perspective Magazine και LifeNews, μεταξύ άλλων. Είναι συντάκτης του The European Conservative. Οι απόψεις του έχουν παρουσιαστεί στο CTV, το Global News και το CBC, καθώς και σε πάνω από είκοσι ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μιλάει τακτικά για διάφορα κοινωνικά ζητήματα σε πανεπιστήμια, Γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. 

ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/blogs/the-un-and-eu-are-targeting-bulgaria-for-moving-to-protect-children-from-the-lgbt-movement/?utm_source=featured-news&utm_campaign=usa 

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία
Slider

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία

by admin
3 ώρες ago
“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες
ΔΙΕΘΝΗ

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες

by admin
3 ώρες ago
ΕΚΤΑΚΤΟ Απόπειρα δολοφονίας του Άσαντ από Ουκρανούς με drone!
Slider

ΕΚΤΑΚΤΟ Απόπειρα δολοφονίας του Άσαντ από Ουκρανούς με drone!

by admin
5 ώρες ago
Η ταινία “Citizen Vigilante” αποκαλύπτει το ζήτημα της εγκληματικότητας των μεταναστών και προκαλεί οργή
Slider

Η ταινία “Citizen Vigilante” αποκαλύπτει το ζήτημα της εγκληματικότητας των μεταναστών και προκαλεί οργή

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Ήταν παγίδα – Η Ρωσία «ζητούσε» την εισβολή στο Kursk γιατί βρήκε την Αχίλλειο πτέρνα της Ουκρανίας – Τώρα… θα ρίξει το βέλος

Ήταν παγίδα - Η Ρωσία «ζητούσε» την εισβολή στο Kursk γιατί βρήκε την Αχίλλειο πτέρνα της Ουκρανίας – Τώρα… θα ρίξει το βέλος

Σαν κοινοί εγκληματίες, Ουκρανονατοϊκοί απαγάγουν Ρώσους πολίτες!! Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ από το Κουρσκ

Σαν κοινοί εγκληματίες, Ουκρανονατοϊκοί απαγάγουν Ρώσους πολίτες!! Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ από το Κουρσκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr