Ο Πολάκης αφιερώνει σε Μητσοτάκη – Μέι: Μακεδονομάχοι κατεβείτε Σύνταγμα με… άλογα

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη στη Βρετανίδα πρωθυπουργό για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Μακεδονομάχοι, διαβάστε αυτό!!!! Πάρτε άλογα και περικεφαλαίες και ετοιμάστε εφόδους στο Σύνταγμα! Αφιερωμένο απο την Τερέζα Μέι στον Κυριακο Μητσοτακη», γράφει στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με αφορμή το συγχαρητήριο τηλεφώνημα της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζας Μέι, στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την εκλογή του.

«Σχετικά με ευρύτερα περιφερειακά ζητήματα, η πρωθυπουργός είπε ότι πίστευε πως η Συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της» (09.07.2019, επίσημη ανακοίνωση της Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας)», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

«On wider regional issues, the Prime Minister said that she believed the Prespes Agreement with North Macedonia was an important step forward and welcomed Prime Minister Mitsotakis’s commitment to honour its implementation»

ΥΓ .Περιμενω την ανακοίνωση για το “πούλημα της Μακεδονίας μας” που έκανε η ΝΔ και ο Μητσοτακης απο τις οργανώσεις της ομογένειας», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης στην αναρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook.

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

reader.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο triklopodia@hotmail.gr
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "triklopodia@hotmail.gr" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Next Post

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Triklopodia