• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Παπα – Ηλίας Υφαντής : «Μαύρο» στους ζοφερούς!!!

3 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
Παπα – Ηλίας Υφαντής : «Μαύρο» στους ζοφερούς!!!
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Λέγεται πως ο Μητσοτάκης ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός. Και ασφαλώς στην επόμενη τετραετία θα είναι τρισχειρότερος, αν οι νεοταξίτες διαφεντευτές της πατρίδας μας του δώσουν και πάλι τον πρωθυπουργικό θώκο.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απ’ τις ηλιθιότητες και τις αυθαιρεσίες του; Την συμπαράταξή του με το παγκόσμιο έγκλημα της επανεκκίνησης!  Επιλογή, που μέσα στο παραλήρημα της αφροσύνης του  την  χαρακτηρίζει «σωστή πλευρά της ιστορίας»;

Να θυμηθούμε τους  εγκλεισμούς στα σπίτια μας «για να μένουμε ασφαλείς»! Το κυνηγητό των κυνηγών στα βουνά και στα λαγκάδια και των ερασιτεχνών ψαράδων σε ερημικές παραλίες με τα συμπαρομαρτούντα παράλογα πρόστιμα! Προκειμένου να μας δημιορυγήσουν το αίσθημα της λογικής και ηθικής ασφυξίας και στον άφρονα Κούλη το αίσθημα της ασύδοτης εξουσίας!

Τα μονοκλωνικά στους «ημέτερους», και για τους πληβείους τα φέρετρα και τα δολοφονικά εμβόλια. Που δήθεν ο Κούλης και κάποιοι δεσποτάδες τα έκαναν και τα διαφήμιζαν. Ενώ όποιος αρνιόταν ν’ αυτοκτονήσει,  είχε δυσμενέστατες συνέπειες: Όπως η αναστολή εργασίας των υγειονομικών με στέρηση των αποδοχών τους.  Και τα πρόστιμα των ηλικιωμένων, που με περισσή αναίδεια μας ανακοίνωνε ο ίδιος σε όλη τη μεγαλοπρέπεια της αναισχυντίας του! «Επιλείψει ημάς διηγούμενος ο χρόνος» περί πάμπολλων άλλων παραλογισμών και αμοραλισμών…

Ο Τσίπρας; Ο μεγάλος απατεώνας και προδότης! Που αλλεπάλληλες φορές  μας έφτυσε κατάμουτρα, για να ικανοποιήσει τα σχέδια και τα συμφέροντα των προστατών του. Αναποδογυρίζοντας τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και ξυλοκοπώντας μας αγρίως, προκειμένου να φέρει εις πέρας την προδοσία της Μακεδονίας!

 Της Μακεδονίας και ολάκερης της Ελλάδας, Που ο Αλέξανδρος την πήγε  ως τις Ινδίες και ο Αλέξης με τον Κούλη και όλη την εθνοπροδοτική συμμορία «φιλοδοξούν» να την περιορίσουν κάτω απ’ τον Παγασητικό και Αμβρακικό κόλπο!

Τι να πούμε για το ΠΑΣΟΚ. Που πάντα είναι εδώ, εσαεί προδοτικό! Με τους ΓΑΠηδες και τους Βενιζέλους. Που κραύγαζαν «λεφτά υπάρχουν» κι όταν πήραν την εξουσία μας δήλωσαν πως δεν τα βρήκαν. Και βρήκαν εύκολο να κατακρεουργήσουν τους μισθούς και τις συντάξεις και τις όποιες τραπεζικές καταθέσεις μας.

 Και βέβαια ποτέ ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι  προδότες και απατεώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως εκπρόσωποι του συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου. Επειδή ακριβώς κουρέλιασαν το Σύταγμα και ποδοπάτησαν τη Δημοκρατία! Όντας, όπως προαναφέραμε «με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Που σημαίνει με τον Αντίχριστο! Δηλαδή τα Σοδομα και τα Γόμορα της διαφθοράς! Και το συνακόλουθο όργιο της τοκογλυφίας και της διαστροφής!

Αν τα, λεγόμενα, πατριωτικά κόμματα σκέφτονταν πατριωτικά και ομονοούσαν και συνασπίζονταν, θα είχαμε την ελπίδα ν’ απαλλαγούμε κάποτε απ’ τη μαφία των προαναφερθέντων καθαρμάτων. Αλλά δυστυχώς και αυτοί βάζουν πάνω απ’ την πατρίδα τα αδιάβατα βουνά  του ΕΓΩ τους.

Αποδεικνύοντας έτσι ότι «τα τέκνα του σκότους είναι σοφότερα από τα τέκνα του φωτός». Γιατί τα «τέκνα του σκότους» κατορθώνουν να συνασπίζονται, προκειμένου να υποστηρίζουν τα συμφέροντά τα δικά τους και των αφεντικών τους και τις προδοσίες τους σε βάρος της πατρίδας και του λαού μας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε αναγκασμένοι  να μαντρωθούμε για μια ακόμη, πολλοστή φορά, στις στρούγκες των ίδιων καθαρμάτων, που εναλλάσσονται στους θώκους της εξουσίας, με τη βοήθεια της singular logic του Ρότσιλδ ή τα εκατομμύρια του Σόρος. Με αποτέλεσμα να γινόμαστε, αυτόχειρες και δολοφόνοι του μέλλοντος των παιδιών μας. Και υβριστές των προγόνων μας.

Ακόμη κι αν δεν υπήρχε καμιά εναλλακτική λύση δεν θα ’πρεπε σε καμιά περίπτωση να τους ξαναψηφίσουμε. Να ξεχάσουμε τις προδοσίες τους τις απάτες τους, τη ληστρική τους πολιτική, τα φασιστικά και ναζιστικά τους μέτρα. Μην αυταπατώμαστε απ’ τις υποσχέσεις τους: Ότι δήθεν θα μας επιστρέψουν τα κλεμμένα. Αφού αποδείχτηκαν κάλπικοι σε όλες τις μέχρι τώρα υποσχέσεις τους. Ενώ αποδείχτηκαν συνεπέστατοι προς τους θανάσιμους εχθρούς μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις προδοσίες, που εκείνοι απαιτούν!

Αλλά υπάρχει εναλλακτική λύση: Υπάρχουν αυτοί, που  διαπέρασαν το στενό της Σκύλλας και της Χάρυβδης  της προκρούστιας  νομιμότητας του νεοδηκρατικού Προκρούστη. Οι οποίοι κατάφεραν να συνασπισθούν και να δημιουργήσουν το κόμμα ΕΝ.Α . Με συνιστώσες την  ΕΝΟΤΗΤΑ και ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ-ΟΤΗΤΑ+ Α-ΛΗΘΕΙΑ). Όπως  μας πληροφορεί ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος Κων/νος Γκέκας, Πρόεδρος του ΚΙ.Π.ΑΛ. σε συνέντευξή του στον αρθρογράφο της Κ.Ε. Ω. Γιάννη Διαβάτη (7-5-23.)

Πρόεδρος του κόμματος ΕΝ.Α είναι ο  καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης (φωτο), εκπρόσωπος των ηρωικών υγειονομικών, που για ενάμιση χρόνο αντιστάθηκαν στην παράφρονα  πολιτική των Κούλη και Πλεύρη. Αντιπρόεδρος ο Καθηγητής φιλοσοφίας και θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Θράκης Γιώργος Παύλος, που και αυτός έδωσε σκληρές μάχες με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ απέναντι στο νεοταξικό καθεστώς του μισελληνισμού και αφελληνισμού.

Μαζί με το κόμμα ΕΝ.Α κατεβαίνουν στις εκλογές  τα κόμματα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ με πρόεδρο τον Δημήτρη Γεωργιλά και το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα (ΠΑ.ΠΡΟ. Κ.) με πρόεδρο τον Νικ. Σπέντζο.

Εξάλλου υπάρχει ο Δημήτρης Καζάκης και η  Συμμαχία Ανατροπής, που έχουν σκοπό και πρόγραμμά τους την εκ βάθρων ανατροπή του σημερινού ερεβώδους κοινοβουλευτικού συνονθυλεύματος. Και τέλος ο εξαιρετικός αρθρογράφος Δημήτρης Νατσιός, με το κόμμα του ΝΙΚΗ, που επέλεξε το δρόμο της κομματικής καθαρότητας.

Άμποτε κάποιος ή και κάποιοι απ’ αυτούς να κάμουν την ευχάριστη έκπληξη, προκειμένου να αποδράσουμε απ’ το ερεβώδες σπήλαιο του νεοταξικού Κύκλωπα. Πράγμα που πρώτιστα εξαρτάται από εμας.

 Έτσι ώστε, κι αν ακόμη είμαστε χαμένοι, να μη νιώθουμε σιχαμένοι, επειδή ψηφίσαμε προδότες και απατεώνες!

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: 4.500 ευρώ για μητροπολίτες – 100 ευρώ για την πολύτεκνη μάνα – Γιατί η Ελλάδα χάνει την ισορροπία;
Slider

Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: 4.500 ευρώ για μητροπολίτες – 100 ευρώ για την πολύτεκνη μάνα – Γιατί η Ελλάδα χάνει την ισορροπία;

by admin
5 ώρες ago
Αρχηγοί, Βουλευτές και Στελέχη, Προπονητές και Παίκτες!… Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αρχηγοί, Βουλευτές και Στελέχη, Προπονητές και Παίκτες!… Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
7 ώρες ago
Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

by admin
2 ημέρες ago
Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τα Παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου καταρρέουν – 246 εκατ. βαρέλια μέσα σε δύο μήνες, ελλείψεις σε Ασία, δελτίο στην Αυστραλία, η επόμενη στάση είναι οι ΗΠΑ

Τα Παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου καταρρέουν – 246 εκατ. βαρέλια μέσα σε δύο μήνες, ελλείψεις σε Ασία, δελτίο στην Αυστραλία, η επόμενη στάση είναι οι ΗΠΑ

7 ημέρες ago
Η Μεγάλη Απάτη της Τεχνητής Νοημοσύνης: Γιατί οι Εναλλακτικοί Δημοσιογράφοι Προειδοποιούν για μια Ψηφιακή Δικτατορία της Αλήθειας (Webb, Corbett, Knightly και άλλοι)

Η Μεγάλη Απάτη της Τεχνητής Νοημοσύνης: Γιατί οι Εναλλακτικοί Δημοσιογράφοι Προειδοποιούν για μια Ψηφιακή Δικτατορία της Αλήθειας (Webb, Corbett, Knightly και άλλοι)

4 ημέρες ago
Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας

Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας

7 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ξεκάθαρα με τις δυνάμεις του κακού.

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Το CERN, η Κβαντομηχανική και η επιβεβαίωση του Λόγου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr