• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Ο Τραμπ & το ΝΑΤΟ Κήρυξαν τον Πόλεμο στη Ρωσία & ο Πούτιν Παραστάνει τον Ανίδεο

1 ώρα ago
in Slider, ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από το Kremlin.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=169173731

10 Ιουλίου 2026

Ο Τζον Χέλμερ υποστηρίζει ότι η στρατηγική του Πούτιν να υποτάσσεται στον Τραμπ και να εξαρτάται από αυτόν άρτηση για την επίλυση της Ουκρανικής σύγκρουσης έχει αποτύχει παταγωδώς και ότι ο Πούτιν πρέπει θα πρέπει να εγκαταλείψει την αφέλειά του για να επιστρέψει στον ρεαλισμό ή να απομακρυνθεί το ταχύτερο από την εξουσία. https://johnhelmer.net/the-nuclear-option/  

Η αδυναμία του Πούτιν να κατανοήσει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με τη Δύση και ότι οι επίμονες υπεκφυγές του για 4,5 χρόνια έχουν διευρύνει σε μεγάλο βαθμό τον πόλεμο και έχουν αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα του, έχει οδηγήσει πολλούς πατριώτες της Ρωσίας στην άποψη ότι «ο Πούτιν είναι μια χαμένη υπόθεση».

Αυτό είναι το συμπέρασμά στο οποίο έχω καταλήξει εδώ και αρκετό καιρό. Ο Πούτιν εξακολουθεί να σκέφτεται και να ενεργεί σαν η σύγκρουση να είναι περιορισμένη στο Ντονμπάς και η Ρωσία να βρίσκεται στα πρόθυρα της νίκης, καθώς σχεδόν καμία από τις περιοχές του Ντονμπάς δεν παραμένει στα χέρια των Ουκρανών. Ο Πούτιν είπε πρόσφατα στον Τραμπ ότι οι Ευρωπαίοι ήταν εμπλεκόμενοι στον πόλεμο επειδή δεν είχαν κατάλαβαν ότι η «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση» του Πούτιν είχε εκκαθαρίσει με επιτυχία το Ντονμπάς από τις Ουκρανικές δυνάμεις. Ο Πούτιν πιστεύει λανθασμένα ότι ο πόλεμος τελείωσε και απομένει μόνο μια ειρηνική διευθέτηση. Ο Πούτιν απορρίπτει τις ολοένα και πιο αποτελεσματικές αεροπορικές επιθέσεις στην ηπειρωτική Ρωσία ως «τρομοκρατικά γεγονότα».

Η εξαιρετική τύφλωση του Πούτιν απέναντι στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να κατανοηθεί & να εξηγηθεί. Η σύγκρουση δεν πλέον είναι μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση.  Είναι ένας πόλεμος με τη Δύση που έχει μετακινηθεί μακριά από την πρώτη γραμμή στο Ντονμπάς στα βάθη της Ρωσίας, με επιτυχημένες ουκρανικές επιθέσεις καθοδηγούμενες από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που στοχεύουν συστηματικά εναντίον ρωσικών διυλιστηρίων, αποθηκών καυσίμων, αεροδρομίων και αμάχων πολιτών. Ο Πούτιν είναι τόσο αποκομμένος από την πραγματικότητα που είναι απρόσβλητος από την ταπείνωση & τις ταλαιπωρίες που υφίστανται οι Ρώσοι πατριώτες από το γεγονός ότι πρέπει να υποστούν τις ολοένα και πιο επιτυχημένες επιθέσεις στην πατρίδα τους, ενώ ο ηγέτης τους, με τη συμβουλή δύο Ρώσων προδοτών, του Κίριλ Ντμίτριεφ και της Ελβίρα Ναμπιουλίνα, πιστεύει ότι ο Τραμπ θα σώσει την κατάσταση για τη Ρωσία και για τα επιχειρηματικά συμφέροντα των Ρώσων ολιγαρχών που τον περιβάλλουν.

Ο Χέλμερ αναφέρει ότι πριν από δύο ημέρες, στις 8 Ιουλίου, ο Πρόεδρος Τραμπ, μαζί με τους αρχηγούς κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ, υπέγραψαν μια διακήρυξη που δεσμεύει το ΝΑΤΟ να «αντιμετωπίσει τη μακροπρόθεσμη απειλή που θέτει η Ρωσία για την ευρωατλαντική ασφάλεια και σταθερότητα» και υποχρεώνει τα μέλη του ΝΑΤΟ να πληρώσουν στον Τραμπ και τις ΗΠΑ «πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια για νέο εξοπλισμό και… συλλογικές δυνατότητες παραγωγής» για την προστασία από αυτή τη ρωσική απειλή. Η υποτιθέμενη «μακροπρόθεσμη απειλή που θέτει η Ρωσία για την ευρωατλαντική ασφάλεια και σταθερότητα» που διατυπώνεται, δεν προσδιορίζεται ούτε ορίζεται. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει, αλλά τα γεγονότα δεν έχουν πλέον σημασία στη Δύση. Και τα γεγονότα δεν θα προστατεύσουν τον Πούτιν και τη Ρωσία ή το Ιράν.

Πώς μπορεί ο Πούτιν να βασίζεται στον Τραμπ όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο πόλεμος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας ενσωματώνεται στην πρόθεση της Δύσης να ανατρέψει τον Πούτιν και τη Ρωσία; Όπως αναφέρει ο Χέλμερ, ο Τραμπ ενημέρωσε τον Ζελένσκι ότι οι ΗΠΑ θα παράσχουν στον Ζελένσκι το δικαίωμα και τα μέσα να παράγει αμερικανικούς πυραύλους Patriot και Tomahawk στην Ουκρανία, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει εναντίον της Ρωσίας.

Όλα αυτά ήταν απολύτως ξεκάθαρα από τότε που η Ουάσιγκτον ανέτρεψε την ουκρανική κυβέρνηση το 2014 και εγκατέστησε μια αντιρωσική κυβέρνηση-μαριονέτα. Έχει καταστεί σαφές πολλές φορέςστο παρελθόν, και κάθε φορά ο Πούτιν επέλεξε να το αγνοήσει. Η πραγματικότητα έχει αποδειχθεί υπερβολική σκληρήγια να την αντιμετωπίσει ο Πούτιν. Έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει σαφείς και προφανείς προκλήσεις.

Τώρα, ο Τραμπ το κατέστησε σαφές στον Πούτιν για άλλη μια φορά. Στις 17 Ιουνίου, στη σύνοδο κορυφής της G-7 στη Γαλλία, ο Τραμπ υπέγραψε την ακόλουθη δήλωση: 

«Συμφωνούμε να αυξήσουμε την παράδοση δυνατοτήτων αεράμυνας, πρόσθετων συστημάτων και αεροσκαφών αναχαίτισης, καθώς και δυνατοτήτων μεγάλου βεληνεκούς. Είμαστε επίσης έτοιμοι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο χορήγησης αδειών στην Ουκρανία για να επιτρέψουμε την αύξηση της ουκρανικής στρατιωτικής παραγωγής… Δεσμευόμαστε να αυξήσουμε την πίεση στην ρωσική πολεμική οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ενισχύσουμε τις κυρώσεις μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου». Αυτή η δήλωση αποτελεί μια κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας! Γιατί ο Πούτιν, η Ρωσική Ανώτατη Διοίκηση και τα Ρωσικά ΜΜ ενημέρωσης δεν μπορούν να το αντιληφθούν & να αναγνωρίσουν αυτό ως μία κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας& να αντιδράσουν ανάλογα;!

Και ο ηλίθιος του Κρεμλίνου βασίζεται στον Τρελό του Λευκού Οίκου για να διαπραγματευτεί την ειρήνη!

Σημειώστε ότι δεν ήταν ο Πούτιν, αλλά ο Ζελένσκι ο τιμώμενος στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα στις 8 Ιουλίου. Ο Γκίλμπερτ Ντόκτοροου, κατά τη γνώμη μου, περιγράφει με ακρίβεια τη σημασία της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ για τη Ρωσία:

«Τι σημαίνουν όλα αυτά για τη Ρωσία; Πρώτον, ότι οι ΗΠΑ του Τραμπ ήταν, είναι και θα παραμείνουν αντίπαλος για μεγάλο χρονικό διάστημα ή, για να είμαστε λιγότερο διφορούμενοι, εχθρός. Δεύτερον, ότι ό,τι κάνει ο Τραμπ με και προς το ΝΑΤΟ δεν εξαρτάται από τη σχέση του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Επομένως, είναι άσκοπο για τον Ρώσο ηγέτη να κολακεύει τον Τραμπ, όπως κάνει σε κάθε ευκαιρία, και να επιδιώκει τη συνεχή συμμετοχή του Τραμπ στις ειρηνευτικές συνομιλίες. Το μόνο που καταφέρνει ο Πούτιν κερδίζοντας την εύνοια του «μπαμπά» είναι να μειώσει την υποτιθέμενη κυριαρχία και την αποτρεπτική ικανότητα της Ρωσίας.»

https://gilbertdoctorow.substack.com/p/the-ongoing-pro-ukraine-propaganda?utm_source=post-email-title&publication_id=1203055&post_id=206248615&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=false&r=dx5km&triedRedirect=true&utm_medium=email  

Κατά τη γνώμη μου, ο Πούτιν είναι μια πλήρης αποτυχία ως ηγέτης της Ρωσίας. Και αυτή η αντίληψη μου ενισχύεται όλο και περισσότερο στη Ρωσία.

paulcraigroberts

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…
Slider

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…

by admin
2 ώρες ago
2 Επιστολές προς Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ
Slider

2 Επιστολές προς Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

by admin
5 ώρες ago
«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»
Slider

«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»

by admin
6 ώρες ago
Η Μεγάλη Αυτοχειρία των Ελλήνων Eφοπλιστών-Μηντιαρχών. Σύντομα δεν θα τους ανήκει Τίποτε και θα είναι ευτυχισμένοι
Slider

Η Μεγάλη Αυτοχειρία των Ελλήνων Eφοπλιστών-Μηντιαρχών. Σύντομα δεν θα τους ανήκει Τίποτε και θα είναι ευτυχισμένοι

by admin
6 ώρες ago
Next Post
ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ

ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr