ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ .
Όταν δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη με ισότητα απέναντι σε όλους Πολιτικούς και μη , δεν υπάρχει Κράτος .
Εχθές η Ανεξάρτητη Εισαγγελέας της Ε.Ε έστειλε στην Ελληνική Δικαιοσύνη φάκελο με 23 κατηγορούμενους για κακουργήματα όσον αφορά το Θέμα της Εγκληματικής Απώλειας 57 Ανθρώπων για τα Τέμπη , και εδώ στην Ελλάδα ακόμη η Δικαιοσύνη βρίσκεται στα πρώτα στάδια ερεύνης και απαγγελίας κατηγοριών .
Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει ακόμη μέσα στα συρτάρια της τον Φάκελο όσον αφορά το Θέμα των Υποκλοπών , και τι έχει κάνει ένα απόλυτο ” ΜΗΔΕΝΙΚΟ ” . Γιατί άραγε ?
Και πόσες άλλες υποθέσεις ακόμη υπάρχουν που δεν έχουν δει το φως της Δημοσιότητας και βρίσκονται στα συρτάρια των Δικαστών ” ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ”
Βέβαια όλο αυτό γίνεται διότι όπου υπάρχει διαπλοκή με το Πολιτικό σύστημα οι δικαστές κάνουν ” ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ ” και περιμένουν τις εντολές από το βρώμικο και σάπιο Πολιτικό Σύστημα διότι αν προχωρήσουν γνωρίζουν πολύ καλά ότι την άλλη μέρα θα χάσουν την καρέκλα τους και θα κατηγορηθούν , και αυτό διότι γνωρίζουν ότι εκεί που έχουν φτάσει έχουν φτάσει με Πολιτικές αποφάσεις και όχι με αποφάσεις που κρίνονται από την Επαγγελματική τους καριέρα .
ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ διακατέχει μεγάλη μερίδα του λαού που βλέπει και ακούει ότι το κράτος όπου εμπλέκονται Μεγαλοσχήμονες και Μεγαλοκαρχαρίες εμπλεκόμενοι είτε Άμεσα είτε Έμμεσα με το πολιτικό σύστημα μένουν πάντα στο απυρόβλητο και ο λαός πληρώνει την ΝΥΦΗ πάντοτε.
Εξάλλου τι είπε Ο Βορίδης μέσα στην Βουλή αφού έχουμε το 41% γιατί μας κουνάτε το δάχτυλο ?
Πάντως να ξέρετε όλοι εσείς της Πλειοψηφίας του Κοινοβουλίου ότι θα έρθει η στιγμή που το Αίμα των Αθώων θα σας πνίξει .
Κύριε Πρωθυπουργέ
Θα έρθει η στιγμή που η πολιτικής σας ” ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ” θα τελειώσει όσο και αν τα Πετσωμένα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης εξυπηρετούν τους Βρώμικους – Αντιλαικούς και Ανθελληνικούς σκοπούς σας .






