• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Προκλητικό ρεπορτάζ για την «Μακεδονία»: Θέτουν ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα – Μπαράζ αλυτρωτισμού από τους Σκοπιανούς

8 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών σε ανθελληνικό ρεπορτάζ-ντροπή του… έγκυρου BBC. Σε απειλές πολέμου προχώρησαν ακραίοι εθνικιστές της ΠΓΔΜ και πανηγυρισμοί για τις Πρέσπες από την «μακεδονική” οργάνωση «Ουράνιο Τόξο”. Θέτουν και θέμα μειονότητας στην Ελλάδα και συνεχίζουν την προπαγάνδα αλυτρωτισμού και διχοτόμησης της χώρας.

Το BBC, το φερέφωνο της πολιτικής της δόλιας Αλβιώνος, παρότι γνωρίζει τι ανήκει σε ποιους και για ποιους

λόγους, εξισώνει το δίκαιο με το άδικο, το σωστό με το λάθος, τον σκοπιανό αλυτρωτισμό με την υπεράσπιση της ελληνικής πατρίδας.

Το αίτιο αναφέρεται απροκάλυπτα στο ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού: Με την ενεργοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Μακεδονία θα είναι έπειτα από αιώνες πάλι «ενωμένη».

«Η συμφωνία αποτελεί μία υποχώρηση από την πλευρά της ΠΓΔΜ. Η «Μακεδονία” πρέπει να αποδεχθεί έναν «γεωγραφικό προσδιορισμό» στο όνομά της, ενώ η Ελλάδα δέχεται ότι ο λαός βόρεια είναι οι Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα, και όχι Σλάβοι χωρίς να αξιώνουν συγκεκριμένης ταυτότητα”, αναφέρει το δημοσίευμα του BBC.

«Τα «ψεύτικα ειδησεογραφικά δημιουργήματα” της «Μακεδονίας” κέρδισαν παγκόσμια φήμη μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016. Τώρα φαίνεται ότι έχουν γυρίσει προς τα μέσα.

«Η αφήγηση των media αποσκοπεί σε «μποϊκοτάζ »- οι ενορχηστρωτές προσπαθούν να αποστρατεύσουν τους ανθρώπους, για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, χρειάζονται 50% προσέλευση και προσπαθούν να το εξαναγκάσουν κάτω από το όριο και να ακυρώσουν το δημοψήφισμα». Αλλά ο υπουργός πληροφόρησης Damjan Manchevski δεν ανησυχεί.

«Περισσότερο από το 70% των Μακεδόνων εξακολουθεί να λαμβάνει τις πληροφορίες τους από τις τηλεοπτικές ειδήσεις παρά από τα κοινωνικά μέσα», λέει,«, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC.

Ουσιαστικά, οι Αγγλοι δείχνουν πού οδεύει η κατάσταση μετά την επισημοποίηση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών: Θα θεσμοθετηθούν όλες οι αξιώσεις των Σκοπιανών, θα γκριζάρει η ελληνικότητα της Μακεδονίας και στο τέλος θα επέλθει και απόσχιση τμήματος της ελληνικής επικράτειας. Αυτό, φυσικά, είναι η αρχή του τέλους του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους και το πρώτο βήμα προς την άβυσσο μιας νέας περιόδου σκλαβιάς, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία”.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και έχει χαροποιήσει όλους όσοι διεκδικούν κομμάτια από τη χώρα μας. Η «ενωμένη Μακεδονία» που επιδιώκουν οι Αγγλοι είναι ένας αφελληνισμένος χώρος, όπου το κράτος μας θα ασκεί πολύ περιορισμένη έως μηδενική επιρροή και οι μεγάλες δυνάμεις θα είναι ελεύθερες να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Αδιάφορο είναι τι θα αποφανθούν οι Σκοπιανοί για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο,τι και αν ψηφίσουν οι γείτονες, ο Ελληνισμός απορρίπτει αυτή την αθλιότητα.

Ξεκινούν αλυτρωτικό αγώνα!

Η οργάνωση «Ουράνιο Τόξο», που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Φλώρινας, κατά διαστήματα λαμβάνουν μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις, δηλώνουν «εθνικά Μακεδόνες», ανέφεραν πως «η εθνική Μακεδονική μειονότητα θα συνεχίσει τον αγώνα της μαζί με τις άλλες μειονότητες», διότι επιδιώκουν «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας»!

Δήλωσαν δηλαδή σαφώς ότι ξεκινούν αλυτρωτικό αγώνα, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι «η Συμφωνία υπεγράφη στο χωριό Νίβιτσι/Ψαράδες όπου Μακεδόνες πολιτικοί πρόσφυγες δεν μπορούν να επιστρέψουν με αξιοπρέπεια».

Η δε τελευταία δήλωση Ζάεφ από τις ΗΠΑ τους λύνει τα χέρια. Όπως είπε «δεν υπάρχει άλλη “Μακεδονία” εκτός από την δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο δική μας “Μακεδονία” και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη στον κόσμο…».

Άλλωστε, όπως προκύπτει από τις κατά καιρούς δηλώσεις των Σκοπιανών, το θέμα ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα υπήρξε πάντα η αιχμή του δόρατος.

Γι’ αυτό και κρατά αυτή τη στάση το κόμμα του Γκρούεφσκι, το VMRO, του οποίου ο σημερινός πρόεδρος, ο Μίτσκοσκι, τάχθηκε υπέρ ψήφου κατά συνείδηση και δηλώνει πως θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Γιατί το κόμμα του επιτυγχάνει όλα όσα ζητούσε και σύντομα θα γίνει το επόμενο βήμα που θα ικανοποιεί το πάγιο αίτημά του για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

pentapostagma.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
«Hμουν κλινικά νεκρός για 2 λεπτά. Να τι είδα…»

«Hμουν κλινικά νεκρός για 2 λεπτά. Να τι είδα…»

Dark Sword:To stealth μαχητικό 6ης γενιάς της Κίνας είναι ο εφιάλτης των ΗΠΑ

Dark Sword:To stealth μαχητικό 6ης γενιάς της Κίνας είναι ο εφιάλτης των ΗΠΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr