ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6Σ ΑΡΙΘΜ6Σ (ΠΑ) του ΠΟΛΙΤΗ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ . . . :
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ» ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
(BEAST = Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal = Τερματικό Ηλεκτρονικής Λογιστικής Παρακολούθησης των Βρυξελλών):
«¹⁶ καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, ¹⁷ καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
¹⁸ Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.»
(Ἀποκάλυψις Ἰωάννου 13/ιγ´, 16-18)
Γιατί άραγε όμως επέλεξαν αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία – μήπως τυχαία «ως έτυχε» και «ελαφρά τη καρδία», ενώ το «λογικό» θα ήταν η πρώτη εργάσιμη ημέρα για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα δηλαδή η χθεσινή ημερομηνία, Δευτέρα 02, Ιουνίου, 2025 (02/06/2025); Αλλά «δεν βόλευε» την μιαρή τριαδα: τον πατέρα τους τον Διάβολο και Σατανά – τον Αντίχριστο – και τον Ψευδοπροφήτη «πάπα» και πάσης της πομπής αυτών και να πάμε να δούμε εν τάχει και εν συντομία (ακροθιγώς) το βύθιο-αβυσσαλέο βάθος της Πονηριάς και της Κακίας του μισάνθρωπου, μισόκαλου και εχθρού του Θεού Διαβόλου και Σατανά το σατανικό ΓΙΑΤΙ:
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ. . .
Η πρεμιέρα έναρξης του ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6Υ ΑΡΙΘΜ6Υ (ΠΑ): ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ» ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (BEAST = Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal = Τερματικό Ηλεκτρονικής Λογιστικής Παρακολούθησης των Βρυξελλών), ΜΕΣΩ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ «ΔΑΙΔΑΛΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την Τρίτη, 03 Ιουνίου, 2025, (03/06/2025) — ΔΗΛΑΔΗ 666: 3/6 = υπονοεί τρία εξάρια (3 6άρια = 6 6 6)!!! – καθότι το «λογικό» θα ήταν να ξεκινήσει από την Δευτέρα, 02 Ιουνίου, 2025 (02/06/2025) – αλλά για να μολύνουν με άκρως πονηρό, δόλιο και σατανικό τρόπο με την Σφραγίδα 666 αιώνια τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και μάλιστα για την επερχόμενη Κυριακή της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ· ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, διότι είναι το κυριολεκτικό εμπόδιο — Ο ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ βδελύγματος της ερημώσεως, ανθρώπου της αμαρτίας και υιού της απωλείας ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – του ενός και μόνου με το «Α» κεφαλαίο ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ (!!!) διότι ο καιρός γάρ εγγύς και ο Κύριος εστί επί θύραις μια που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, και για αυτό το λόγο το βγάζουν τώρα ενόσω το είχαν καθόλα έτοιμο και δήθεν καθυστερούσε με καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων επί τούτου και επί σκοπού, σκοπού δε ΑΚΡΩΣ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ/ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΟΥ… — Βέβαια, η απόλυτη «ιδανική» ημερομηνία που θα περιέχει πλήρως τον σατανικό αριθμό «666» δεν είναι άλλη παρά στις 06 Ιουνίου, 2026 δηλαδή 06/06/2026, σε απλοποίηση 6/6/’26, αλλά είναι φαντάζει μακριά και βιάζονται καθότι έχουν έτοιμο το Χάραγμα όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Κύριος κάποιον ασκητή που προσευχόταν ένθερμα για να δώσει κι άλλη παράταση ο Κύριος και του είπε: “Δεν σας συμφέρει να σας δώσω άλλη παράταση γιατί έχουν έτοιμο το Σφράγισμα.” — το βούλωμα, όπως το έλεγε ο Μακρυγιάννης.
Ο Χ Ι ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΣΑΤΑΝΟΒΑΠΤΙΣΜΑ / ΔΙΑΒΟΛΟΒΑΠΤΙΣΜΑ, ΑΡΙΘΜΟΒΑΠΤΙΣΜΑ, ΑΝΤΙΒΑΠΤΙΣΜΑ / ΞΕΒΑΠΤΙΣΜΑ, ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ-666
(ΧΑΡΑΓΜΑ– ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ – 666)…
♰ Ν Α Ι ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ)!!!






